Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna. Empty Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna.

Mon 29 Aug 2011, 13:28
Molim da se svi preostali Kagei, Shanini i Johnini, okupe ovde, jer je ovo urgentno.

Uzbuna SS ranga!!!

Orochimaru, je izdao Selo Skriveno u Liscu, ukrao je najvredniju stva naseg sela, a to je Hokage Scrol. U tom se scrolu nalaze Sve zabranjene teghnike naseg sela. Proglasavam Orochimarua Missing Ninjom i dajem dozvolu za njegovo Hvatanje i privodjenje pravdi. Njegovo telo donesite Zivo ili Mrtvo. I veliku nagradu za onoga ko vrati Hokage Scrol, selu Lisca.

Drugi Hokage Minato
Aleksandar
Aleksandar
Academy Student

Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna. Empty Re: Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna.

Mon 29 Aug 2011, 13:35
uz tebe sam minato i vec krecem da uhvatim tog izdajnika
Jushiro Ukitake
Jushiro Ukitake
Genin

Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna. Empty Re: Hitan sastanak Kagea. Ovo je Urgentno SS rang Uzbuna.

Mon 29 Aug 2011, 13:43
i ja sam tu... aleksandre ako bude trebala pomoc samo javi....
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Tue 30 Aug 2011, 09:49
Tu sam naravno Minato-san je moj najbolji prijatelj i pomoci cu mu !
Shisui Uchiha*
Shisui Uchiha*
Academy Student

Tue 30 Aug 2011, 09:52
ja cu ga pronaci
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Tue 30 Aug 2011, 09:56
Premlad si zato Suigetsu ostavi to nama iskusnim ninjama !
Sponsored content

Back to top