Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Empty Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Mon 02 Jul 2012, 19:34
Kagei okupite se na sastanak koji ja kao Hokage sada zelim da sazovem i na osnovi imamo tri tacke dnevnog reda. Sto se pre okupite to je bolje. PS veoma je bitno da svi dodjete. Kisai, Hei, Shadow, i K.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Mon 02 Jul 2012, 19:39
Mizukage Archer Shadow je tu !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Mon 02 Jul 2012, 19:41
Shadow drago mi je da si dosao, jer si ti jedan od bitnih faktora sada, ti si druga tacka dnevnog reda, tacnije vezana je za tebe Shadow. Inace kako si, ima li nesto novo u Magli?
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 19:43
Kriminalac S-Ranka Raizen Masamume me je zamalo ubio i zahtevam da se pozabavimo njim i njegovim otpadnim ninjama, inace selo je sad mirno i dobro !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 19:47
Naravno Shadow sve znam, i znam ko je sve bio umesan u taj atentat, sreca sto te je Shatosi uspeo da spasiti,taj je problem moja druga tacka dnevnog reda... Nebrini se nista sve ce biti uredu, cuces sve, ja se samo nadam da neces biti iznenadjen i da ces odluku kage samita prihvatiti kao pravi shinobi... Ipak su nasi preci bili veoma bliski prijatelji, i ja zelim za tvoje dobro i za dobro svih sela da i tako sada ostane.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 21:05
Lee skini masku ovde su zabranjene, stoj iza pulta, sacekace mo dok se svi Kagei okupe. Cini mi se da jedan od njih dolazi, cakra koju osecam rekao bih pripada Tsuchikageu...
P.
P.
ANBU

Mon 02 Jul 2012, 21:08
Uredu hokage , Ako me zatrebate samo pozovite .. Spreman sam na sve !
K.
K.
Jounin

Mon 02 Jul 2012, 21:16
Evo i mene....Reci hokage zasto si sazvao sastanak i sta cu ti ja ovde
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 21:53
Kao sto sam i predpostavio to si bio stvarno ti Tsuchikage. Imamo veoma bitna pitanja da raspravimo na ovom sastanku, bice tri teme o kojima ce mo raspravljati iznecu svoje stavove, argumente i cinjenice kada dodju Kazekage i Raikage. Hhh cini mi se da je neko dosao sa tobom.
K.
K.
Jounin

Mon 02 Jul 2012, 21:59
Da tu je moj novi anbu , svi mu se obracajte sa T.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 22:05
Hm tako sam i mislio. Reci mu neka skine masku, jer su ANBU maske ovde zabranjene, kao i Kage kape.
Trent Black
Trent Black
ANBU

Mon 02 Jul 2012, 22:14
Pa ja bas ne bih ovde da skidam masku , ne vidim u cemu je problem da nastavim da je nosim...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 22:21
Hmmm! T. ja kao Hokage jesam visi po cinu od tebe, i ja sam ovaj sastanak sazvao, po kodeksu maske su na ovim sastancima zabranjene. Ne zelim da ulazim u konflikt nisakim, ali moras da skines masku.

(Hokageov izraz lica je sve vreme bio veoma ozbiljan...)
K.
K.
Jounin

Mon 02 Jul 2012, 22:33
Ostavi masku T. slobodno pusti Hisashija ne moras da ga slusas , ipak on nema nikakav autoritet nad tobom , hehe jedva ima autoritet nad ovima iz njegovog sela
P.
P.
ANBU

Mon 02 Jul 2012, 23:06

(Lee nemoze vise da trpi vredjanje i ponasanje Tsuchikagea )

Byakugan !!

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije 7-7

AAA!!
Hyuuga Style!!!

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije 10-5

Takvo nepostovanje morate da platite i ja cu vas naterati na to! Kako se usudjujete da vredjate Hokagea i celo selo Lista!

Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 23:34
Zasto si uopste pozivao Tsuchikagea na sastanak kada si znao da ce do ovoga da dodje?
Trent Black
Trent Black
ANBU

Mon 02 Jul 2012, 23:35

(T. Staje ispred Tsuchikagea)
Ma molim te lee....Ti mene ne mozes da pipnes a kamoli tsuchikagea
Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Scaled.php?server=69&filename=bubble1gx3
(Lee se samo odbija o balon)
A sada malo da uzvratim , sklanjam ovu barijeru i napadam sa
Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije 601
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 02 Jul 2012, 23:44
(Odjednom se Hokage namrsti, i brzo poce da pravi znakove rukama...)

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Hand-seals-naruto

(Hokageov napad ide direktno na vodeni top, i balon koji je stvorio T.)

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije Scaled.php?server=225&filename=lavaglobs x3

(Vodeni napad je odjednom ispario, kao i barijera koju je T stvoriio.)

Mali pazi sta radis i pazi sta govoris! LEE odmah se povuci nazad, K bolje bi ti bilo da obuzdas i ti svog ninju, i bolje bi bilo da skine masku, jer u ovoj sobi niko ne zeli rat!
P.
P.
ANBU

Tue 03 Jul 2012, 00:06
Imas srece T.nisi mi dorastao ali nezelim da pravim nered na sastanku ! Zato bolje se povuci i sakri iza svoje maske !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 03 Jul 2012, 00:17
Lee PREKINI! Povuci se nazad!
K.
K.
Jounin

Tue 03 Jul 2012, 00:17
Ajde decice smirite se i pustite odrasle da pricaju , T. znas da hokage moze da te ubije a da ti to ne shvatis a isto to vazi i za lee-a tako da ako budete imali jos jedan takav ispad licno cu vam prerezati grkljen
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 03 Jul 2012, 00:22
(Hokage veoma ozbiljno...)

Lee izvini se Tsuchikageu za svoj ispad, i nemoj to da ti se ponovi! A o ovome ce mo razgovarati u Konohi. I T. skini masku.
P.
P.
ANBU

Tue 03 Jul 2012, 00:40
Zao mi je Tsuchikage Preterao sam ...
Trent Black
Trent Black
ANBU

Tue 03 Jul 2012, 00:45
Heh Lee...Nece ti hokage uvek biti tu , a kada ga jednom ne bude cuvaj se...A sto se tice maske mislim da sada vec svi znaju ko sam posto sam koristio bubble jutsu tako da mogu slobodno da je skinem
(Trent Skida masku , i baca je na zemlju)
P.
P.
ANBU

Tue 03 Jul 2012, 00:49
Heh zasada nasa sela nisu u ratu ali ako ikada budu pazi se da nenaidjes na mene !! Nezelim vise da ometam sastanak i zato se povlacim predlazem ti da ucinis isto !

(Leeov izraz lica odjednom se promeni...)
Sponsored content

Back to top