Lord Orochimaru vs Raikage Aleksandar
+2
NNW Game Master
Sabaku No Gaara
6 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- OrochimaruGenin
Re: Lord Orochimaru vs Raikage Aleksandar
Sat 05 Nov 2011, 13:09
Health:610/1000
Energy:530/1000
Chakra:745/1000-90
Lep potez... Ali ne dovoljno dobar za mene!
Aktiviram ovo, a kako sam gledano ubao kroz tvoje telo, ovaj napad je neizbezan jer si sada napravljen od vode!
Energy:530/1000
Chakra:745/1000-90
Lep potez... Ali ne dovoljno dobar za mene!
Aktiviram ovo, a kako sam gledano ubao kroz tvoje telo, ovaj napad je neizbezan jer si sada napravljen od vode!
- AleksandarAcademy Student
Sat 05 Nov 2011, 13:14
H : 750
E : 850
C : 770
dobar potez .. ovo nisam mogao da izbegnem
a sada bacam 1
i radim nesto u tajnosti
dobar potez .. ovo nisam mogao da izbegnem
a sada bacam 1
i radim nesto u tajnosti
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 13:21
Energy:530/1000-10
Chakra:655/1000
Odaljavam se od smoke bombe na sigurnu udaljenost..ko zna sta smeras..ali otkricu!
Bacam shurikene na kojima su zalepljene papirne bombe. Tako da od eksplozije dim se razilazi a ti primas 20 damage zasigurno zbog papirne bombe!
Energy:530/1000-10
Chakra:655/1000
Odaljavam se od smoke bombe na sigurnu udaljenost..ko zna sta smeras..ali otkricu!
Bacam shurikene na kojima su zalepljene papirne bombe. Tako da od eksplozije dim se razilazi a ti primas 20 damage zasigurno zbog papirne bombe!
Sat 05 Nov 2011, 13:28
dim se razlazi i vidis 2 moja lika ali ni jedan neprima dmg zbog defence 200 jer jedan ide prema tebi sa
a drugi
pomocu zvuka sprecava napad
dim se razlazi i vidis 2 moja lika ali ni jedan neprima dmg zbog defence 200 jer jedan ide prema tebi sa
a drugi
pomocu zvuka sprecava napad
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 13:50
Energy:520/1000
Chakra:655/1000-150
Aktiviram stit! Sto znaci da primam tvoj napad maca...A sada da vidim dali je to pklon ili si ti! Moras da mi kazes jer imam defence od 100, ako si me ti napao onda gubim 50, ali ako me je klon napao onda mi nije nista...
Chakra:655/1000-150
Aktiviram stit! Sto znaci da primam tvoj napad maca...A sada da vidim dali je to pklon ili si ti! Moras da mi kazes jer imam defence od 100, ako si me ti napao onda gubim 50, ali ako me je klon napao onda mi nije nista...
Sat 05 Nov 2011, 14:03
C : 520-50-100
hahah nije lose ipak nisi primio DMG ali nemoj misliti da si se spasio
jer je sve ovo bila zamka
ja izlazim iz zemlje i hvatam te za noge i uvlacime te
i ako te zanima kako sam pod zemljom . pa to je zbog mog skrivenog poteza jer nisam samo stvorio klonove ( obadva su klonovi ) nego sam se sakrio pod zemljom i cekao pravi trenutak za napad ... sad si gotov ovako iznenadan napad nemozes izbeci ali da se osiguram obadva moja klona rade
Pazziranje protivnika svuda oko tebe jer ako pokusas pobeci uhvatice te zvuk mojih klonova i bices pauziran ali svakako cu te je povuci u zemlju i opet si pauziran ... a ako mislis da ces uspeti uraditi neku tehniku nemoj da se nadas jer nemas dovoljno vremena .... ovo je kraj za tebe!!!
C : 520-50-100
hahah nije lose ipak nisi primio DMG ali nemoj misliti da si se spasio
jer je sve ovo bila zamka
ja izlazim iz zemlje i hvatam te za noge i uvlacime te
i ako te zanima kako sam pod zemljom . pa to je zbog mog skrivenog poteza jer nisam samo stvorio klonove ( obadva su klonovi ) nego sam se sakrio pod zemljom i cekao pravi trenutak za napad ... sad si gotov ovako iznenadan napad nemozes izbeci ali da se osiguram obadva moja klona rade
Pazziranje protivnika svuda oko tebe jer ako pokusas pobeci uhvatice te zvuk mojih klonova i bices pauziran ali svakako cu te je povuci u zemlju i opet si pauziran ... a ako mislis da ces uspeti uraditi neku tehniku nemoj da se nadas jer nemas dovoljno vremena .... ovo je kraj za tebe!!!
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 14:10
Chakra:505/1000-50-60
Mudar potez... ali ja sam dosta uznapredovao!
Ko je reko da cu izaci iz zemlje?! Cak sta vise i bezim u zemlju od tebe, tako da izbegavam svaki napad! Samo mi nije jasno, kojom tehnikom si ti usao u zemlju??
A sada Izlazim iz zemlje, kada je sva opasnost prosla i radim ovo!
" alt=""/>
Da vidimo kako se nosis sa genjutsuom! Sada nemozes da se odbranis tako sto ces da pobegnes u zemlju!...Jedini nacin je Cancel tehnika! Hahahahahaha!
Chakra:505/1000-50-60
Mudar potez... ali ja sam dosta uznapredovao!
Ko je reko da cu izaci iz zemlje?! Cak sta vise i bezim u zemlju od tebe, tako da izbegavam svaki napad! Samo mi nije jasno, kojom tehnikom si ti usao u zemlju??
A sada Izlazim iz zemlje, kada je sva opasnost prosla i radim ovo!
" alt=""/>
Da vidimo kako se nosis sa genjutsuom! Sada nemozes da se odbranis tako sto ces da pobegnes u zemlju!...Jedini nacin je Cancel tehnika! Hahahahahaha!
Sat 05 Nov 2011, 14:19
C : 370-120
pa izgleda da cu morati da radim Cancle
moji klonovi neradi nista
C : 370-120
pa izgleda da cu morati da radim Cancle
moji klonovi neradi nista
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 14:26
Chakra:395/1000-60
Nisi mi reko, koju si tehniku iskoristio da udjes u zemlju???? Ako je kao moja, onda istrosi chakru 50...
Radim ponovo ovo!!!
Nadam se da cu da te pauziram jednom!!! GENJUTSU!
Chakra:395/1000-60
Nisi mi reko, koju si tehniku iskoristio da udjes u zemlju???? Ako je kao moja, onda istrosi chakru 50...
Radim ponovo ovo!!!
Nadam se da cu da te pauziram jednom!!! GENJUTSU!
Sat 05 Nov 2011, 14:32
C : 250
pod zemlju sam isao sa tehnikom Hiding like a mole ( tako nesto ) i oduzeo sam chakru
prvo radim
da se oslobodim genjutsua a zatim
bacam jednu
i radim nesto u tajnosti
C : 250
pod zemlju sam isao sa tehnikom Hiding like a mole ( tako nesto ) i oduzeo sam chakru
prvo radim
da se oslobodim genjutsua a zatim
bacam jednu
i radim nesto u tajnosti
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 14:41
Chakra:335/1000-60
Ponovo radim genjutsu! Bez obzira koji si potez sada uradio, ponovo se moras odbraniti od genjutsua!! Jer nemozes pobeci od toga nigde!
Chakra:335/1000-60
Ponovo radim genjutsu! Bez obzira koji si potez sada uradio, ponovo se moras odbraniti od genjutsua!! Jer nemozes pobeci od toga nigde!
Sat 05 Nov 2011, 15:04
C : 100
hahaha ti si sa genjutsu gadjao dim ... ali ja nisam bio tu nego sam opet otisao pod zemlju i nisi me pogodio jer si gadjao u pogresnom pravcu .. a na moje klonove nedjeluje genjutsu
a i u svakom slucaju napad ti se nevazi jer nisi izbegao moj skriveni potez
upao si pravo u moju zamku .. a i da ti odma kazem da nema sanse da si izbegao jer su te moji vodeni klonovi gadjali sa
pauziranje
a izbeci nemozes jer su te oni gadjali jos iz skrivenog poteza a napad nisi mogao da predvidis jer nemozes da vidis zvuk
C : 100
hahaha ti si sa genjutsu gadjao dim ... ali ja nisam bio tu nego sam opet otisao pod zemlju i nisi me pogodio jer si gadjao u pogresnom pravcu .. a na moje klonove nedjeluje genjutsu
a i u svakom slucaju napad ti se nevazi jer nisi izbegao moj skriveni potez
upao si pravo u moju zamku .. a i da ti odma kazem da nema sanse da si izbegao jer su te moji vodeni klonovi gadjali sa
pauziranje
a izbeci nemozes jer su te oni gadjali jos iz skrivenog poteza a napad nisi mogao da predvidis jer nemozes da vidis zvuk
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 18:55
Ti ocigledno neznas na kom principu rade genjutsui?.... Ne gadjam ja tebe sa genjutsuom!!!!gENJUTSU MORAS DA IZBEGNES INACE CES DA ZIVIS U NESTVARNOM SVETU.. TAKO DA BIRAJ!
Sat 05 Nov 2011, 19:00
genjutsu ti uopste nije ni uspeo jer si ti vec bio pauziran ... zato sto te je zvuk Melody arma pogodio
i zbog toga si pauziran 1 potez
sad napisi nesto pa da odigram
i zbog toga si pauziran 1 potez
sad napisi nesto pa da odigram
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 19:05
Ocigledno nisi shvatio poentu!!! Ajde igraj
Sat 05 Nov 2011, 19:21
H : 850
C : 920-110
izlazim iz zemlje
i prvo aktiviram svoj Curse Seal
i posto nezelim da te ubijem
samo cu da te zarobim
Uzimam kovcek i
nestajem sa terena
... Aleksandar i Orochimaru kao da propadaju u zemlju i nestaju sa terena ......
C : 920-110
izlazim iz zemlje
i prvo aktiviram svoj Curse Seal
i posto nezelim da te ubijem
samo cu da te zarobim
Uzimam kovcek i
nestajem sa terena
... Aleksandar i Orochimaru kao da propadaju u zemlju i nestaju sa terena ......
- OrochimaruGenin
Sat 05 Nov 2011, 19:31
Chakra:335/1000-200
Hahahaha!...mogo si da me ubijes dok si imao vremena!!! ....iPAK NIJE GOTOVO!
U trenutku kada mi prilazis dok sam ja paralisan (prilazis mi da me stavis u ono bure)
A sada posto si stanovan i nemozes da se odbranis od ovoga! jer je iznenada....meni prestaje dejstvo paralize..a sada!
Ipak iz ove borbe ja se izvlacim kao pobednik! ....
Sada imas cruse seal, ali moj! I pazi ako ga iskoristis 5 puta ja preuzimam kontrolu nad tvojim telom! Ranije nisi postovao to pravilo, inace sada bi trebao da je yamato na tvom mestu (jer si jedno 100 puta iskoristio to).... Ostavljam te sada ovde takvog! Pazi.. gubis 20 health za svaki potez! sada mora neko da te nadje i da te spasi...
a sada idem ja odavde!
Chakra:335/1000-200
Hahahaha!...mogo si da me ubijes dok si imao vremena!!! ....iPAK NIJE GOTOVO!
U trenutku kada mi prilazis dok sam ja paralisan (prilazis mi da me stavis u ono bure)
A sada posto si stanovan i nemozes da se odbranis od ovoga! jer je iznenada....meni prestaje dejstvo paralize..a sada!
Ipak iz ove borbe ja se izvlacim kao pobednik! ....
Sada imas cruse seal, ali moj! I pazi ako ga iskoristis 5 puta ja preuzimam kontrolu nad tvojim telom! Ranije nisi postovao to pravilo, inace sada bi trebao da je yamato na tvom mestu (jer si jedno 100 puta iskoristio to).... Ostavljam te sada ovde takvog! Pazi.. gubis 20 health za svaki potez! sada mora neko da te nadje i da te spasi...
a sada idem ja odavde!
Tue 08 Nov 2011, 16:55
(izvinite sto nisam dugo odg. :S )
C : 810-70
ova borba nije jos gotova ...
pretvaram telo u vodu tako da tvoje zmije prolaze kroz mene i svi tvoji napadi tako da mi nisi uspio staviti Curse Seal a nisi ni uspeo da me stanijes
kada sam izbego napad skacem u stranu
C : 810-70
ova borba nije jos gotova ...
pretvaram telo u vodu tako da tvoje zmije prolaze kroz mene i svi tvoji napadi tako da mi nisi uspio staviti Curse Seal a nisi ni uspeo da me stanijes
kada sam izbego napad skacem u stranu
- NNW Game MasterAdministrator
Tue 08 Nov 2011, 19:19
BORBA JE GOTOVA ODAVNO, BIO SI STANOVAN TAKO DA NISI MOGAO DA AKTIVIRAS BILO KAKAV JUTSU...OVO JE NA ZALOST KRAJ ZA TEBE...
Tue 08 Nov 2011, 19:43
zbog ceka sam stanovan ... a nezz zbog ceka je borba gotova ako ja nisam mogao da odigram ...
ako mislite da sam stanovan zbog zmije ja sam to izbegao kao sto je on bio stanovan zbog moje melody arm pa je opet odigrao potez -.-
ako mislite da sam stanovan zbog zmije ja sam to izbegao kao sto je on bio stanovan zbog moje melody arm pa je opet odigrao potez -.-
- NNW Game MasterAdministrator
Tue 08 Nov 2011, 19:46
objasnicu ti...on ima summoninge u sebi i to zmije, drugi clanovi to nemogu da vide jer nisu u organizaciji, ti summoninzi su te stanovali kada si ti pokusao da ga zarobis..tako da je sve po pravilima i ova borba je zavrsena!
Wed 09 Nov 2011, 09:41
Ovako Aleksandar me je pozvao da mi admini izvrsimo uvidja za ovu borbu da li je bila pravilna...
Jedan admin je dao gore svoje misljenje a evo ga moje..
Po meni cela borba je besmislena i ima gomilu gresaka najvise sa orochimaruove strane koji je izbegavao zvuke melody arm, izbegao kada ga aleksandar uhvatio za noge...Posteno orochimaru je odavno trebao biti zarobljen i gotov...
A sto se tice orochimaruove tehnike da on ima zmije ali one ne stoje kod njega nego ih ono tehnikkom kao prizove u predelu ruka i one izadju a ako bio stanovan to nije mogao...
A sto se tice aleksandra mogao je da izbegne sve to sa onu tehniku da pretvori telo u vodu
Tako sto se mene tice borba se moze nastaviti (najpostenije bi bilo da igrate opet) ali posto oboje imate gresaka a niste se zalili pre dovoljno je da nastavite od tog momenta kada je aleksandar pretvorio telo u vodu...
Sacekacemo Gaaru da da svoje misljenje koje ce inace odluciti u vezi ove borbe
Jedan admin je dao gore svoje misljenje a evo ga moje..
Po meni cela borba je besmislena i ima gomilu gresaka najvise sa orochimaruove strane koji je izbegavao zvuke melody arm, izbegao kada ga aleksandar uhvatio za noge...Posteno orochimaru je odavno trebao biti zarobljen i gotov...
A sto se tice orochimaruove tehnike da on ima zmije ali one ne stoje kod njega nego ih ono tehnikkom kao prizove u predelu ruka i one izadju a ako bio stanovan to nije mogao...
A sto se tice aleksandra mogao je da izbegne sve to sa onu tehniku da pretvori telo u vodu
Tako sto se mene tice borba se moze nastaviti (najpostenije bi bilo da igrate opet) ali posto oboje imate gresaka a niste se zalili pre dovoljno je da nastavite od tog momenta kada je aleksandar pretvorio telo u vodu...
Sacekacemo Gaaru da da svoje misljenje koje ce inace odluciti u vezi ove borbe
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Wed 09 Nov 2011, 12:00
Slazem se sa Stewchom, ali kada je Orochimaru koristio genjutsu Aleksandar je napisao da nije upao u genjutsu zbog dima od smoke bomb koju je bacio u potezu prije genjutsu-a. Po mom misljenju se genjutsu ne moze izbjeci dimom od smoke bombe zato sto bi svi bacali smoke bomb ne bi koristili cancel tehniku, a uz to je tu bombu bacio u potezu prije, pa mene interesuje koliko je onda dim prisutan na terenu?? Upravu si da Orochimaru nije mogao izbjeci melodi arm, ali Aleksandar po nije mogao upotrijebiti melody arm jer je genjutsu izbjegao smoke bomb-om...
Wed 09 Nov 2011, 12:06
Dim traje jedan potez jedino da bacis vise smoke bombi npr 3 i zbog tolikog dima traje vise poteza...
Ako se slazete neka nastave borbu od momenta kada je Aleksandar uradio vodenog klona da pobegne od orochimaruovog napada i tako ce nastaviti i bice jednaki opet niko nikog nije uhvatio i slicno ili neka igraju iz pocetka kako oni oce...
To je moje konacno misljenje
Ako se slazete neka nastave borbu od momenta kada je Aleksandar uradio vodenog klona da pobegne od orochimaruovog napada i tako ce nastaviti i bice jednaki opet niko nikog nije uhvatio i slicno ili neka igraju iz pocetka kako oni oce...
To je moje konacno misljenje
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Wed 09 Nov 2011, 12:08
Pa da nek nastave od tog poteza...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3