Lord Orochimaru vs Raikage Aleksandar
+2
NNW Game Master
Sabaku No Gaara
6 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- OrochimaruGenin
Re: Lord Orochimaru vs Raikage Aleksandar
Wed 09 Nov 2011, 20:29
Ok...sto se mene tice mozemo da nastavimo dalje -.-...dali se slazes aleksandre?..ako se slazes ja sam na potezu!....I ovog puta ti necu dopustati! Imao si priliku da zivis! I samo moram da dodam admnima...on je do sada 100 puta koristio crused seal, a moze samo 5 puta, gledano sada je yamato ziv u njegovom telu? Zar nisam u pravu? Mozete da proverite, mogu vam dati najmanje 5 sparinga gde on koristi crused seal...malo nije posteno prema ostalim igracima, jer crused seal onda nema cenu koju placas, samo nadjes nekog ninju da ti ga da i to je bufff mozes da vracas health i chakru kad god pozelis a da pritom nista ne gubis....razmislite malo, posteno bi bilo da u borbbama vise nesme da koristi crused seal...i jos nesto trebao si da aktiviras crused seal lv2, jer nemozes aleksandre ako si mislio da kada ti nestane chakra ponovo aktiviras lv2 i ponovo se napunis -.- ...Zelim da cujem sada admine
- AleksandarAcademy Student
Wed 09 Nov 2011, 20:38
Slazem se da nastavimo sa borbom !!
A sto se tice Curse Seala mogu da ga koristim koliko god ocu puta a ne samo 5 puta ali kad aktiviram 5 puta onaj ko mi je stavio Seal moze da me kontrolise i da Yamato je ziv u meni i da on to zeli mogao bi me kontrolisati kad kod to on pozeli .
A i ako si gledao anime mozes da vidis kod Sasukea , Sound Five , itd .... da posle Curse Seal stage 1 moze da se aktivira Curse seal stage 2.
A sto se tice Curse Seala mogu da ga koristim koliko god ocu puta a ne samo 5 puta ali kad aktiviram 5 puta onaj ko mi je stavio Seal moze da me kontrolise i da Yamato je ziv u meni i da on to zeli mogao bi me kontrolisati kad kod to on pozeli .
A i ako si gledao anime mozes da vidis kod Sasukea , Sound Five , itd .... da posle Curse Seal stage 1 moze da se aktivira Curse seal stage 2.
- OrochimaruGenin
Wed 09 Nov 2011, 20:54
al ti trenutno nemozes da aktiviras 1 lv jer nemas tacno 0 chakru! tako da si morao da aktiviras lv2! i ne mesaj anime sa forum! a sad napisi svoje vrednosti i postavi crused mark lv 2 pa da nastavimo
Thu 10 Nov 2011, 09:25
Cursed seal lvl 1 mozes da aktiviras samo kada ti chakra padne na odredjeni broj to jest sam se aktivira i nemoze se tako lako ugasiti, bolje receno to i nije bas dobro po ninju jer svaki potez dok mu traje curse seal gubi healthe i moze umreti ako ne nadje nacin da ga ugasi, a ako mu se aktivira 5 put bice pod kontrolom onoga ko mu dao znaci da ta osoba ima pravo da mu kaze sta zeli on ce morati da ga poslusa i slicno nesme odbiti nista...
Cursed seal lvl 2 ninja moze da aktivira kada zeli i nema nikakvog rizika po tome (kada padnes u potpunu kontrolu osobe koja ti dala cursed seal posebnim jutuom mozes da aktiviras cursed seal lvl 2)
On je jak jer nema rizika koriscenja a koristiti njega znaci da si vec u kontroli te osobe koja ti dala...
Cursed seal naravno nemozes da koristis koliko zelis samo jednom u borbi smes nemozes cim ti padnu vrednosti da ga ukljucis i opet sve puno znaci samo jednom u borbu ali to lvl 2 dok lvl 1 se sam aktivira pise na kartici kako...
Ako osoba koja ti dala cursed seal umre tebi cursed seal ostaje i bices slobodan od te osobe... Ali isto ti ostaje prilikom koriscenja kao i pre
npr yamato je umreo a aeksandar ima cursed seal lvl1 znaci da njemu ostaje cursed seal lvl 1 koji ce se aktivirati uvek kada mu se potrosi chakra na odredjeni nivo i jesce mu health prilikom aktivacije ali nece moci niko da ga konotrolise jer ta osoba mrtva...
Cursed seal lvl 2 ninja moze da aktivira kada zeli i nema nikakvog rizika po tome (kada padnes u potpunu kontrolu osobe koja ti dala cursed seal posebnim jutuom mozes da aktiviras cursed seal lvl 2)
On je jak jer nema rizika koriscenja a koristiti njega znaci da si vec u kontroli te osobe koja ti dala...
Cursed seal naravno nemozes da koristis koliko zelis samo jednom u borbi smes nemozes cim ti padnu vrednosti da ga ukljucis i opet sve puno znaci samo jednom u borbu ali to lvl 2 dok lvl 1 se sam aktivira pise na kartici kako...
Ako osoba koja ti dala cursed seal umre tebi cursed seal ostaje i bices slobodan od te osobe... Ali isto ti ostaje prilikom koriscenja kao i pre
npr yamato je umreo a aeksandar ima cursed seal lvl1 znaci da njemu ostaje cursed seal lvl 1 koji ce se aktivirati uvek kada mu se potrosi chakra na odredjeni nivo i jesce mu health prilikom aktivacije ali nece moci niko da ga konotrolise jer ta osoba mrtva...
Thu 10 Nov 2011, 14:27
H : 850
E : 850
C : 740-50
nije bitno sad svakako odlazim iz ove borbe
C : 740-50
nije bitno sad svakako odlazim iz ove borbe
- OrochimaruGenin
Thu 10 Nov 2011, 18:02
Health:610/1000
Energy:520/1000
Chakra:135/1000-60
Kasno je sada! nemozes nigde pobeci, a i ja sam na potezu, tako da se ne nadaj ( kojom chakrom mislis da pobegnes? lepo na kartici pise kada ti padne na 0 chakra tada mozes da aktiviras taj crused seal, a ti nemas chakre za to!)
A sada radim ovo, nemozes tom jadnom tehnikom sada pobeci!!
Chakra:135/1000-60
Kasno je sada! nemozes nigde pobeci, a i ja sam na potezu, tako da se ne nadaj ( kojom chakrom mislis da pobegnes? lepo na kartici pise kada ti padne na 0 chakra tada mozes da aktiviras taj crused seal, a ti nemas chakre za to!)
A sada radim ovo, nemozes tom jadnom tehnikom sada pobeci!!
Thu 10 Nov 2011, 19:03
H : 850
C : 920-220
ipak aktiviram Curse Seal lv 2 da bi imao dovoljno chakre da izbegnem genjutsu
i sada da ponistim genjutsu
...
sad posto imam dovoljno chakre ponovo pokusavam napustiti borbuž
ali ovaj put da bi bio siguran da mi neces smetati moj klon ( jos uvek su na terenu moja 2 vodena klona) radi
Pauziranje Protivnika
C : 920-220
ipak aktiviram Curse Seal lv 2 da bi imao dovoljno chakre da izbegnem genjutsu
i sada da ponistim genjutsu
...
sad posto imam dovoljno chakre ponovo pokusavam napustiti borbuž
ali ovaj put da bi bio siguran da mi neces smetati moj klon ( jos uvek su na terenu moja 2 vodena klona) radi
Pauziranje Protivnika
- OrochimaruGenin
Thu 10 Nov 2011, 19:41
Chakra:275/1000-90
Jedna velika prepreka zvuku je zemlja!!! Tako da mi zvuk nemoze nista! Sem toga imam i lighting stit, a kako je struja vece frekvencije, tvoj melody arm mi nista ne moze! A sada
Radim nesto u tajnosti! Pogadjas sta!! Na tvoje mesto ne bih nastavljao da bezim!!!Hhahahahaha u klopci si....i ima jedan nacin da se izvuces...pronadji taj nacin Hahahahaha!
Chakra:275/1000-90
Jedna velika prepreka zvuku je zemlja!!! Tako da mi zvuk nemoze nista! Sem toga imam i lighting stit, a kako je struja vece frekvencije, tvoj melody arm mi nista ne moze! A sada
Radim nesto u tajnosti! Pogadjas sta!! Na tvoje mesto ne bih nastavljao da bezim!!!Hhahahahaha u klopci si....i ima jedan nacin da se izvuces...pronadji taj nacin Hahahahaha!
Fri 11 Nov 2011, 20:22
Tvoj skriveni napad je bezvrjedan jer tim potezom si samo izbegao Melody Arm
( ako si uopste izbego ) jer ti nisi uspeo ni da mi pridjes jer sam ja vec kilometrima daleko a moji klonovi su unisteni jer sam ja izvan dometa
( ako si uopste izbego ) jer ti nisi uspeo ni da mi pridjes jer sam ja vec kilometrima daleko a moji klonovi su unisteni jer sam ja izvan dometa
- OrochimaruGenin
Fri 11 Nov 2011, 20:52
Chakra:285/1000
Hahahaha! Upao si u zamku!!!
Moj skrvven potez je bio ovo! I skriven potez mi je bio, da ako ne napadnes onda si automacki uhvacen u ovo.a ti se nisi ni odbranio..a da bi pobegao iz ovakve borbe moras koristiti opciju putovanje, pa tek tada mozes da pobegnes! A sada napisi nesto jer si uhvacen u genjutsu..ipak nisi znao sta te cek!! Hahahahaha! Gotov si!
Chakra:285/1000
Hahahaha! Upao si u zamku!!!
Moj skrvven potez je bio ovo! I skriven potez mi je bio, da ako ne napadnes onda si automacki uhvacen u ovo.a ti se nisi ni odbranio..a da bi pobegao iz ovakve borbe moras koristiti opciju putovanje, pa tek tada mozes da pobegnes! A sada napisi nesto jer si uhvacen u genjutsu..ipak nisi znao sta te cek!! Hahahahaha! Gotov si!
Sat 12 Nov 2011, 09:17
Jesi ti normalan -.- ?!?
Ja sam vec odavno napustio ovu borbu ?!?! Dzaba se trudis i pises u ovoj temi ?!?
Ja sam vec odavno napustio ovu borbu ?!?! Dzaba se trudis i pises u ovoj temi ?!?
- NNW Game MasterAdministrator
Sat 12 Nov 2011, 17:55
Sta lupas bre Aleksandre?! Ti nigde nisi pobegao, upao si samo u genjutsu! Nemoj ti ovde da izmisljas pravila! Ja ne vidim da si odigrao opciju putovanje?! Po tvom, svako bi mogo kad hoce da pobegne iz borbe! Ovo je borba do smrti a ne peijateljska borba -.-..
Orochimau! tvoj potez, aleksandar se nije odbranio od tvog genjutsua tako da je sada tvoj....Sledeci put pazi kako se obracas!
Orochimau! tvoj potez, aleksandar se nije odbranio od tvog genjutsua tako da je sada tvoj....Sledeci put pazi kako se obracas!
Sat 12 Nov 2011, 20:30
jesam radio putovanje i to davno -.- a i uvek je mogle da se pobegne iz borbe ...
a Genjutsu nezz kako moze da uradi ako sam ja mnogo dalje od njega
a Genjutsu nezz kako moze da uradi ako sam ja mnogo dalje od njega
Sun 13 Nov 2011, 14:03
I ja se slazem ^^
Mon 14 Nov 2011, 09:59
Aleksandar
XP:1340
creator poeni: 670
Orochimaru: