Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Spomenik Rei-u Empty Spomenik Rei-u

Tue 24 Jan 2012, 14:47
Ovo je grob i mesto posvecen velikom ninji koji je dao zivot za dobro ninja sveta...

Spomenik Rei-u 113-22
Tokaji Hayato(Rei)
Rodjen:-1/Preminuo: 30 godine

*Tokaji je bio ninja sela lisca ANBU operativac zajedno u grupi sa Namikaze Minata. Tokom jedne misije kada su trazili hideout od Zenkai organizacije bio je zarobljen od strane Kisaija Uchihe.
On mu je izbrisao secanje i ubacio nova i sluzio je Kisaiju i Zenkai organizaciji. Njegov partner je bio Zacui Yokubi inace tadasnja desna ruka Kisaija...
Tokaji je oduvek imao veliki potencijal i znanje u ninja skilovima. Imao je poseban bloodline koji mu je omogucavao da se pretvori u velikog vuka i poveca svoju snagu. Uz to Kisai mu je dao "animal curse seal" tako da je njegov bloodline bio jos jaci...
Od Kotsuka (hibridnog perfect klona Kakashi Hatakea prvog Kazekagea) je dobio na poklon sharingan.
Prijavio se bio na prvi shinobi turnir i uspesno iako je bio u ranku chunina porazio sve borce pa i kagee i osvojio prvo mesto i tako zaradio novo oko poznato kao rokugan. Pobedom na turniru daje povod za prvi shinobi rat koji ubrzo najstaje ubrzo nakon toga.
Tokom rata sluzio je na strani Zenkai organizacije i zajedno sa Zacuia napao selo lisca i Minata. Nakon sto su porazili Minata i imao je sansu da ga ubije ali odustao je povratio secanje i nakon toga pobegao. Ali pre toga Zacui mu je u besu ponovo izbrisao svo pamcenje. Dugo niko nista nije znao o njemu skoro cetri godine a onda se pojavio ponovo kao clan tajne fondacije ANBU operativaca (tako je i dobio ime Rei).

Nakon toga saznaje se okrutna istina da je kada je bio uhvacen odavno od strane Kisaija posluzio kao zivi seal koji je drzati demona zvanog Nipocho. Kada mu je Zacui izbrisao pamcenje, Nipocho ga je preuzeo i potpuno ovladao njegovim telom i umom tako da Tokaji vise ninje postajao. Udruzio se sa Orochimarua i selom zvuka i skupljao legendarne maceve da bi Nipocho otklonio seal i oslobodio. Tokom toga mnogo ninji je povredio i ubio...
Nipocho u Tokajievom telu je uspeo da se oslobodi i nestaje a Tokaji se nakon toga vraca u normalu i dolazi sa Zacuijem u selo peska i postaje ninja sela peska...
Pored svog osnovog blooline Tokaji je posedovao presadjene gene od Minata i Yamta wood i cristal realse.
Potpuno se posvetio zivotu kao ninja sela peska i bio je vrlo uticajan i postovan ninja.
Dve godine posle u finalnim borbama sa Nipocha kod sela oblaka ucestvuje i vrlo doprinosi...
Nipocho je aktivirao barijeru koja je zahvatila sve kagee i ninje i svi bi odmah insantno umrli. Zahvaljujuci rokuganu uspeo je da predvidi to i na vreme sa wood realse odmakne sve kagee i ninje sto dalje i spasi ih Nipochovog napada ali zbog toga ninje uspeo da se spasi i dezintegrisao se u Nipochovoj barijeri i umreo da nije nista od njegovog tela ostalo... Zahvaljujuci toj zrtvi svi kagei su bili spaseni i mogli da nastave borbu sa Nipocha i poraze ga...

Tokaija ce svi uvek pamtiti kao hrabrog i vaznog ninju koji je bio uzor mnogima...
Imao je 31 godinu kada je poginuo...

Spomenik Rei-u Rei11Spomenik Rei-u 07b641b45f8171fb
Korubuskin Uchiha
Korubuskin Uchiha
Genin

Spomenik Rei-u Empty Re: Spomenik Rei-u

Sun 15 Apr 2012, 12:37
Ovo je bio veliki heroj spasio je toliko ninji zelim da dodirnem njegovu statuu!
Anonymous
Gost
Guest

Sat 28 Apr 2012, 11:58
Ovo je nekada bio hrabar i mocan ninja
Anonymous
Gost
Guest

Sat 03 Nov 2012, 18:21

(Kaien dolazi i kleci ispod statue Tokaija)

Tokaji.... Znam da dugo nisam dolazio da posetim tvoj grob...Od svih ninji u mojoj rodbini ti si bio najveci borac. Borio si se rame uz rame uz velikog shinobija Zacuija koji je moj otac. Uz to bio si ucitelj mojeg dede Hisagija. Ali nisi mu bio samo ucitelj bio si njegov stric. Tako da si mi i ti rod.
Nikada ti nisam posetio grob jer sam mislio da nisam bio dovoljno vredan...Postao sam kazekage bas kao moj otac i deda kao i moj brat. Na meni i Kisaiju je veliki teret jer nosimo gene dve velike porodice u ovom svetu. Yokubi i Shuuhei porodice. I ti si bio Shuuhei ali koristio si majcino prezime Hayato i otisao u lisce da treniras jer ti je majka bila iz lisca.
Tvoje ime su zaboravili niko vise ne zna za tebe... Dosta ninji je upamceno ali ti nisi iako je tvoja zrtva bila velika...Zato potrudicu se da vratim tvoje ime i da te se ninje sete...

Sponsored content

Back to top