Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 7 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Mon 07 May 2012, 00:01
Nemam ja nikakve primedbe samo kazem za to Mind Eyes of Kagura , a protiv Kisai sam pre govorio kako mu dajate , ali izgleda da sam pogresio i zbog toga mi je zao ...

Nadam se da ce uskoro stici te nove tehnike za senzore i to jeste ninje sa elementima su uvek najjace tj ako ne znaju dobro da igraju i ako ne iskoriscaju mnogo to sto imaju onda i nisu mnogo teske da se poraze, ali po meni Medical ninje su jace od Senzora , zasto?
Kada njih izaberete , izabrali ste put da ne mozete biti najjaci borac u borbi da kazem 'prsa na prsa'-bez strategije, samo jaki napadi i to je zasigurno , ali strategijom , healovanjem, oduzimanjem chakre i tako mozete postati najjaci , takodje i Senzori ako izaberete Senzor put mozete biti jaki , ali u onoj borbi 'head on' ne mozete biti najjaci , samo vas moze izvuci klan ako imate , pravljenje tehnika i slicno ... Ali opet Medicali su jaci , mogu praviti otrove , mogu sebe leciti od otrova cak i tim medical skillovima praviti te kontra efekte koji su pogubni za protivnika/e , a senzori vise su 'Field ninje' ili 'Strategy ninje' , imaju tehnike da menjaju teren (Syrup onaj ) , i njima morate da koristite sve sto imate i da znate da igrate kako bi bili jaki, a sa elementima ne morate , cist primer , bacite ogromnu bombu na nekoga , ako je on ne izbegne gotovo... Sa puppetima ista prica, za mene su mnogo komplikovani ,ali i jaki i dobra klasa, samo ja ne bih nikada izabrao da budem puppet , ne znam nekako ne volim da igram lutakam Smile

Sada evo par primera i odlika za svaku klasu koju bh ja uveo ( za regulare necu da nabrajam jer sve je jasno , imaju elemente , nista mnogo posebno):
Puppet Ninje:
1) Mogu da prave razne jake otrove ( JACE OD MEDICAL OTROVA)
2) Mogu praviti lutke sa velikim Defense-om
3) Da imaju jake iteme koji se ugradjuju u lutke i koju su dosta razorni i tako

Medical Ninje:
1) Mogu praviti otrove
2) Ne mogu da imaju one mnogo jake tehnike i razorne
3) Da za njih stvorite neke tehnnike kao barijere ili ne znam

Sensor Ninje:
1) Svojim sposobnostima da imaju neku vrstu sharingana , koriscenjem ne znam energije ili mane da mogu izbegavati manje razorne napade i neke napade oruzja i to , jer osecaju i znaju gde je protivnik.
2) Da za njih pravite jos posbenih oruzja u koje mogu da preusmeravaju chakru

Eto , to su i odlike u Narutu ....

Sada sto se tice genjutsu-a malo su i jaki , jeste da oni napadaju nerve, mentalno protivnika , ali ne treba da prave Damage preko 500 i da uvedete jos nacina da se blokiraju , naprimer da skrenete paznju strahu , ako se kunaijem ubodete , ne znam kako bih to izveli , ali pre genjutsu-a ili tako nesto da imate tehnike koje skidaju health ali skrecu paznju strahu i zamenjuju ih bolom...

Taijutsu-i su kako treba , sve je ok

Ninjutsu razno promenite dosta, nove kartice, POGOTOVO ove za izbegavanje , posto razni igraci misle da mogu tim slabasnim tehnikama da izbegnu razorne napade i tako ili da uvedete nesto sa brznom da iskombinujete te tehnike , 'Body Fading' , 'Body Flicker' i ima jos par ja mislim....
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 7 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Mon 07 May 2012, 20:21
da u potpunosti se slazem sa lawom... senzor je definitivno najsalbiji... Puppet je mogu reci..pa u ranku sa regular...znam jer sam ja pravio kartice Very Happy i znam odlicne taktike..ali ne volim da igram lutkama xD ...

A medic..da to je dobro sto si reko neke barijere i sealovi da imaju...
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 08 May 2012, 09:45
Ovako vidim da mnogi imaju problem sa razumijevanjem tehnike pa su ovu tehniku Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 7 Orochi10 shvatili kao "space time jutsu" nije mi jasno kako neko sa tom tehnikom moze da ode do neke lokacije..veoma brzo? jel moze neko od admina da mi objasno jel ja to nerazumijem
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Tue 08 May 2012, 14:53
Ta tehnika lepo pise na kartici samo odes brzo i u ocima ostane efekat kao da tones u zemlju ta tehnika nije nista bolja od substitution jutsu.

Koliko put to da kazem da sa ovu tehniku ne mozete da idete kroz predmete i slicno samo izbegnete kao obican substitution jutsu
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Tue 08 May 2012, 19:20
i naravno, samo nekoliko deseina metara, koliko da pobegnete od protinika da vas ne primeti, kao da imate vecu brzinu, a ne kilometrima daleko...
Anonymous
Gost
Guest

Wed 23 May 2012, 14:01
Al moze da dodate jos 50 zmije da ih ubijem ?? Very Happy
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 22:35
Ako smo rekli da nema God moda zasto su onda admini God mod u cemu je poenta igranja kad admini mogu sve ?
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 22:38
Archer ne brini se za onu borbu i onako ste u dimenziji a svi znamo sta tvoja dimenzija moze i imas 660 chakre valjda je dovoljno posto znas da igras iskoristi tvoje stratehije i unisti ga !
K.
K.
Jounin

Wed 23 May 2012, 22:53
Shadowe to su specijal characteri , i ako ih svi sem tebe pobede to ne znaci da su oni prejaki nego da si ti slab (Jos je tvoj bio najslabiji)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 22:54
Nisam ja slab nego no igra podlo i kukavicki a i mnogo je bezobrazan to je strasno
K.
K.
Jounin

Wed 23 May 2012, 22:57
Pa ne znam ja sam mog sam pobedio a ti sa aiko ne mozes tvog , ja realno nisam mnogo jak nego sam samo pameti pobedio a to sto ti ne mozes ovog da dobijes a jos nije ni pustio prave vrednosti je tvoj problem , realno bez uvrede ali nisu oni godmode nego ti ne znas da igras
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 23 May 2012, 22:59
shedow malo si zajebo stvar...al nema veze zato sad suti i ja cu te pokusat spasit..(nemoj vise da mi roekidas chakru molim te)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 22:59
Ma ko mi kaze ja ne koristim nepostene tehnik kao neki !
K.
K.
Jounin

Wed 23 May 2012, 23:01
Ti si decko u nekom svom tripu da je sve sto te nadmudri prejako , i vidim sa tobom se ne moze raspravljati tako da necu ni da pokusavam
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 23 May 2012, 23:05
cuj nepostene tehnike oooo pa nisu tehnike same po sebi god mode al kad znas da kombinujes mnogo znaju da budu jebene za izbjegavanje kontas??? ali nije mi jasno kako neko moze bit gl*p toliko kad zatvori chakru da nemoze da se koristi a njegov stil se borbe zasniva na tome...hajde da si ti senzor ok al regular i prekidas chakru ooo boze
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 23:11
To sam ja pravio tehniku za sve vas ne samo za mene a i ta tehnika tako izgleda
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 23:16
AA dosta vise ko zna zasto je on napravio tu tehniku i ne mora da znaci ako si regular da svoju borbu moras da baziras na chakru ! (i ako bi trebalo) i daj te vise prekinite zelim da gledam borbu i da vidim kako cete da unistite onog vi umesto da radite zajedno i saradjujete vi se svadjate i bijete
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 23 May 2012, 23:18
Ja nisam hteo da se svadjam oni su je pokrenuli i prekid rasprave !
K.
K.
Jounin

Wed 23 May 2012, 23:19
Nije meni zao sto je on stvorio to i sto ce zbog toga da rikne , to je njegov izbor ali me nervira sto se svadja i misli da je sve sto se uradi sto je jace od njega neposteno i prejako i pokvareno
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 23 May 2012, 23:33
Ajde bre vise da se ne zezamo ili smo ozbiljni ili ne!!!

Na special karakterima igra Admin 1 i Conte koji je malo preterao , decko mesa hentai i naruto forum , kakvo skidanje o cemu pricate , vi se samo svadjate zar ne mozete lepo da igrate.Admine jedan ja bih oduzeo Conteu to da mozee da upravlja sa Special Karakterima , znam da se ortaci , ali malo preteruje , kako K. i Eligor lepo igraju ? Kako se ja ne svadjam ni sa kim kada igram protiv nekog , jednostavno shvatite da morate nekada da popusitite au bre koliko ste ojadili forum ja mislio ozbiljni smo a ono vi hentai slike postavljate , org**e tokom rate , ajde bezi ....
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Thu 24 May 2012, 11:10
Potpuno seslazem sa Lawom !
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Thu 24 May 2012, 20:39
sta bre hoces!? Kad vam nesto ne odgovara odma Conte kriv -.- .. Mani me se vise! Nemas dokaz za nista i necu opste da se raspravljam !
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Thu 24 May 2012, 21:24
Jao brate pa tako si uvek govorio , Orochimaru je poginuo onako samo zato sto smo govorili istinu (da si ti fuhen i da si pravio sam sebi sve) a ti si se naljutio kao ne vredjajte me nisam to ja i onako samo ubio Orochimarua , brate daj ....
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Thu 24 May 2012, 21:31
to je vase misljenje! I bas me zabole za njega!
Ja znam najbolje istinu i nema sta da ti se pravdam! Po vama, ja i stewcha smo ceo forum! Zato nemamo sta vise da pricamo!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Thu 24 May 2012, 21:34
Pa znas najbolje istinu , ok necu se svadjam samo ti kazem , bio si Fuhen , kada smo ti rekli da si to ti ti si se razljutio , e izvali , ali ajde . Pa ne znam ja necu da mesam Stewchu u ovo njegov je forum i sve to , ali realno mislim da ga idalje on vodi Very Happy

Ajde ako sam pogresio sry , ali ipak ko god da je pisao na onog Geodinusa malo je preterao Very Happy
Sponsored content

Back to top