Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 8 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Fri 25 May 2012, 09:05
Slusaj Lawe ovako ko je prvi reko da je on Fuhen?JA i onda nastane svadja (i ja najebem kao po obijacaju) zato suti nemas ti pojma ko je ko, nisi admin da mozes gledas IP i slicno zato suti i nemoj da ulazimo u raspravu

"Ja znam najbolje istinu i nema sta da ti se pravdam!!" (conete objasnio) Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 8 Facebook-thumbs-up
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 8 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Fri 25 May 2012, 14:43
Samo se uslihtavas Conteu brate , da bio je fuhen i nisi ti prvi rekao , ti si bio onaj lik kotsuko i nisi ni mnogo dolazio na forum a ja sam sa fuhenom bio u selu tako da znam mnogo bolje nego sto ti znas , i bez psovanja , necu se vadim na Fuhena i to , ali ne ti nisi nastradao , Orochimaru je , on se lik trduio igra je forum duze od pola nas ovde i posle ga je Fuhen ubio u dva udarca samo onako zato sto se Conte 'opravdavao' , inace na ovom forumu nije nista o lazima i verovanju i poverenju , ovo je igra , ovde postoje samo cinjenice ko je koga ubio, ko je ko , ko je kome pomagao da postane jaci i slicno , ali ipak forum ne moze sakriti sve od igraca , zna on najbolje istinu , ali i nema je mnogo , Satoshi nemas pojma brate cuti pls ;) Ako hoces mogu ti pojasniti svasta jos u PM , znam vec ko je ko i slicno Smile

I jos , meni se svidja forum , nikoga ne mrzim ovde jer je ovo prosta igra , ustvari nije igra ' postovanje ' obicno , ali je ipak zabavno , samo da se jos malo uskladi sistem i sve to , necu da se svadjam , ali Conte-Konsai ako nije bio na Geodiusu , ko je ?
Znam vec ko je smislio plan da pravi orgije na forumu lol , rekla mi je Aiko , ajde bre samo cu reci kada sam video tu borbu moja reakcija:
'Patos , koma, djevrek '

Tako je i zaboravio sam , vezano za tvoju recenicu Konsai , kazes ja znam najbolje istinu , a kako , pa tako sto su se prvo gradile lazi na forumu , naravno da znas kada igras ovde najduze i takodje nemoj misliti , jos mnogo igraca zna ovde istinu i zna ko je ko na forumu , ali im je glupo da kazu tako da ....
Anonymous
Gost
Guest

Fri 25 May 2012, 14:55
Tako je Kolega !
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Fri 25 May 2012, 18:05
Dobro sta je bilo bilo je pustite to...
Sta god da bude special likovi nikog ne ubijaju tu su samo za pricu i da naravno izgube i bace igrace na test koliko su sposobni i da daju sve od sebe, snaga, strategija i ostalo sto i cini ovu igru Very Happy

A sto se tice tog henatia i slicno mi nista ne radimo ako neko nece nesto od igraca ili slicno pogotovo kada su special likovi u pitanju uvek se dogovorimo sa igracima kako i sta da uradimo da to bude zanimljivo naravno.
Mora malo nekad da bude nesto komicno i slicno da se smejemo a i ono nije bio nesto mnogo 2-3 slike nazivomo hentai kategorijom ali nije jer nista nago nije bilo. Samo smo hteli da napravimo malo smeh u svemu ovome. Naravno mi uvek saslusamo zahteve igraca i slicno da bi posle to ubacili tokom price ili borbe neke sto je cilj da njima pruzi zadovoljstvo i uzivanje.
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Fri 25 May 2012, 18:22
EE ovako posto svi znate da sam ja stari igrac (msm vecina zna)
ovo ja i conte smo teli da se dog nesto i dog smo se da malo napravimo pacenicku ideju ali naravno odejom za idejom doslo je do ovog kako vi zovete hentai (ee nema te vi pojma sta je Hentai) i sta to je ono priznajem malo smo preterali ali vi dizete tolku halu i galamu kao da ce sutra na forum da pada kisa xDD i dosta vise to je bila moja borba i Archerova sa Contem to sto se izdesavalo to je to i dosta sta odma napadate decka (contea) mi se zezamo i zelimo malo smeh da uvedemo vi odma da koljete nekog ako jos neko spomene borbu besim ga za ulicnu silijcu tako da se sad svi vratite negde i da nastavimo pricu !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Fri 25 May 2012, 21:44
Lawe mnogo si piso vidio sam al mi se neda citat tvoje hendi. ideje tako da samo znas jedno "FACEBOOK" ili "SKYPE" postoji tako da znas ja mnog znam sto vecina nezna isto tako ja ne znam recimo ni 30% sto minato zna i sve tako u krug a ti si doso 1 dana posle foruma a aj mjesec ili 2 (mozda 3 max.) tako da bolje tebi da sutis nego meni mada kao sto sam reko neda mi se reaspravljat
Anonymous
Gost
Guest

Mon 28 May 2012, 12:38
Hajde malo ubrzajte tok igre,smorno mi je svi imaju neki speijalni trening i svi se leveluju,a ja dnevno uzmem 500 XP hajde malo da ubrzate rat da mogu da se levelujem !
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 28 May 2012, 12:41
Svaka čast administraciji na izgledu foruma.
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Mon 28 May 2012, 13:29
ja se slazem sa tobijem ja dnevno uzimam oko 200 300 xp ima malo misija za genine a nemozemo da ponavljamo treba da napravite 5, 6 misije ovo bi trebalo da uzmete u obzir da nisu svi jonini i da treba vise misije za genine nego za ostale rankove :twisted:
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Mon 28 May 2012, 14:44
Za misije je zaduzen Kage sela i to je njegov posao a ne nas... Pogledajte selo peska kage radi sa sve ninje podjednako i pomaze ima i svi uzimaju i do 3000 xp i creator dnevno ako se trude. Tako da sve to zavisi do Kagea kakav je. U selu peska za nekoliko dana ako se trudis mozes vec Jounin da budes i jak sto se tice levela ali npr bices slab u tehnikama sto je i mana brzog levelovanja a ta pivelegija je sve u zavisnosti ko i kako vodi selo znaci opet od kagea zavisi koliko brine o selu...

Inace za izgled foruma kao i sve ostalo osmisljeno Stewcha i Conte su zasluzni. Mi ostali samo "vodimo" forum
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 28 May 2012, 18:03
Moze mi neko objasnit kad sam umro posto ja nevidim temu?? a ispod avatara mi stoji "ovaj ninja je mrtav" mozda me neko ubijo al ja stvarno nisam vidio temu tako da neko moze da mi da link teme ako nadje
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Mon 28 May 2012, 18:07
to pise i lordu tchuci kageu a ne vidim temu
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Mon 28 May 2012, 18:14
I meni da stavite oznaku magle i da mi dodate vraziji xp i creat (i pobede)
koje sam odigrao !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 28 May 2012, 18:20
mozda si htjela reci odigrala a ne odigrao?
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Mon 28 May 2012, 18:23
xaxa ma svi znaju da sam musko (ja pretpostavljam kad mi tako nesto sa strane izleti zabole me)
K.
K.
Jounin

Mon 28 May 2012, 19:54
To za mrtve ninje se verovatno neki kage igrao (Kage moze to da menja)
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 14:49
E ovako Admini imam mnogo da vas grdim! I mnogo sam ljut na vas Evil ako ovo ne sredite ja cu otici sa foruma i necu vise igrati jer nema svrhe igrati kada ima neki igraci kojima admini stalno pomazu i dobijaju sve od admina tako da protiv takvih igraca nema svrhe igrati jer oni uvek ispune ono sto naume pobede i slicno. Tako da ako se nastavi necu ni igrati vise odlazim nema svrhe igrati kada koliko god da se trudim ne mogu da predjem neke jer im pomazu admini.

Kao prvo rec je o Konsaiu Uchihi. Dosao je skoro na forum u odnosu na sve nas a postao je jak gotovo najaci na celom forumu i niko mu nista ne moze.
Bio je slab ninja do pre nedelju dana nije imao nista i otisao je na tu misiju u summoning svet zmija i onda je tamo sve dobio. Dobio je mogucnost da ga uce special likovi njihovim tehnikama i da koristi special likove koji su jaki pa nisu malo niko im nista ne moze. I ajde vi meni kazite kako je on sve to dobio?

Uostalom ima samo 800 poruka sto i nije nesto nije nesto ni trenirao ni slicno mnogo da bi opravdao svoje stanje trenutno. Isto slabo i dolazi na forum koliko vidim samo na kratko ulazi i opet ima sve to? Kako.

Ali to nije problem problem je sledece.

Svi znamo da nam je Kisai postavio barijeru u selu i niko je ne moze proci ili slicno. I to je uradjena sa onim njegovim macem i to jos nije sve. Napravio je 4 klona koja se napajaju chakrom demona stalno i oni drze tu barijeru. Sto logicno gledano to nije nikakav seal nego cist jutsu koji se izvodi i deluje. Znaci ne postoji mogucnost nikakva ako nisi unutar barijere da je prekines.

Onda Konsai koji je za samo 4 dana od obicnog slabica postao bog i batina dolazi u nase selo sa special lika koji je nenormalno jak i mogu da se kladim 100% da licno on upravlja sa tog lika.
Da stvar bude jos gora taj special lik kaze promenio sam seal na barijeri i sada mozemo da udjemo i opet cu je zatvoriti i niko ne moze ni da izadje a ni da udje... To je cist god mode i koriscenje special likova u svoje svrhe. A barijeru nikako nije mogao na prekine ili da prodje jednostavno je nemoguce.

Onda nama salje 100 zmija da se borimo sa speciala da nas ometa da bi on mogao Hisashija da ubije a mi da ne pomazemo Hisashiju!? Znaci pomaze mu special lik da dosegne svoj cilj!!!

Razlog: Konsai namerno koristi special likove u svoju korist jer je hokage Hisashi trenutno u komi i bice tamo nedelju dana mozda i duze sto znaci da je bespomocan i lezi u bolnici. Posto je to Konsaiu jedina sansa da ga ubije i da mu uzme sharingan i kreira mangekyou i vecni mangekyou on je naravno to iskoristio. Ali posto nije mogao on da udje u selo Konsai je koristio special lika u svoju korist i da prodje barijeru.

Konsai je uspeo da skupi 14 ubistva!!!! Kako? Koliko vidim toliko ima clanova ukupno na forum a on nikog nije ubio!? A svi znamo da za mangekyou treba 10 najmanje i jos jedno svog prijatelja zato mu i treba Hisashi i oce da ga ubije. Znaci da ste mu vi admini dodali ubistva kako bi dobio mangekyou sharingan. I eto ga tamo Hisashi je gotov jos malo i Konsai dobija mangekyou i to vecni a pomogli mu sve special likovi.

Ujedno Konsai nije clan sela lisca a znao je da je Hisashi u komi i sve sta se desava u selu lisca? Kako ako nije mogao da vidi to mogu samo admini i clanovi sela lisca sto znaci da ste mu vi rekli da nas napadne i pomogli.

Sto u svemu ovome dovodi do zakljucka da Konsaiju pomazu admini i dodaju mu sve i svasta uz to koristi special likove u svoju korist i da dobije ono sto zeli jer sam ne moze.

Pa ako je tako onda cu i ja napravim nekoliko special likova napunim ih sa najace moci i onda oni mene uce pomazu mi u svakoj borbi i svemu da budem bog na forumu.

Konsai cak ima i snake mod onaj kao Kabuto!!! Uz to ima 500 brzinu sposobnosti su mu nenormalno velike u odnosu na normalne igrace...

I to nije sve pazite ovo sada. Ja sam zrtvovao svoj zivot i unistio celo selo lisca da ga ubijem a on kaze dzaba si to radio ja i Daichi (special) smo i dalje tu. Pa to je nemoguce evo vidite moj potez sada.

Kasai no Raion wrote:Health:0
Energy:0
Chakra:0

Ovo je gotovo vrijeme je da zavrsimo ovo!!!

Prvo pijem tri tablete i dobijam sve po +150

Posto smo u zamci i ne mozemo nista da uradimo zavrsicu ovo sve!!!

Posto imam moju vojsku jounina npcova kao Hisashi posto je on onemogucen ja cu ih sve okupiti!

20 Jounina i 4 special Jounina svi se okupljaju kod mene i formiraju manji formaciju tako da sam nedodirljiv jer me niko ne moze dotaci mora prvo njih da ubije!!

Pozivam ovo oko sela i odnosi se na sve koji nisu iz ovoga sela a to vazi za tebe Konsai i Daichija kao i druge ako dodju!

Posto smo zatvoreni u barijeri ovo ce vam biti neizbezno! Posto smo u prostoriji nismo napolju ili slicno dok vi izadjete bilo gde bicete mrtvi!!!! Ovo vam je nemoguce da izbegnete!

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 8 1810

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 8 701x2 damage je 1200

Ali ovo je mnogo razorno uz to istu tehniku rade i 4 npc Jounina jer znam da ih imaju damage je 6000 koji je toliko razoran da ce unistiti pola sela skoro!!!!

Ujedno svi Jounini ostalih 20 isto to rade isto najace jutsue i to je gotovo celo selo ode!!!!

Svi zajedno cemo umreti!!! Inace sto se tice Hisashija on ce se izvuci ima razlog zasto (napisacu) a za Matsumoto cu se zrtvovati ja tako da ce se njih dvoje stvoriti u selu peska (ima veze sa mojim summoningom i licnom tehnikom koju sam kreirao)!!!!

Inace koristim moju ultimativnu tehniku koju sam usavrsio pred smrt ovo je i moja finalna tehika koju cu ikada uraditi!!!

I jos nesto cu da napomenem ovo se odnosi na admine i tebe Konsai!

Daichi je special lik a po pravilima oni nemaju pravo da pomazu nekom i slicno i prave god mode. Ovo sto radim je nesto izmedju nas pravih igraca! Tako da Konsai ovo je nemoguce da izbegnes sta god da uradis bice god mode i zalicu se pred svima da te banuju jer je nemoguce da se bilo cim izvuces a da ti admini nisu dali za nista ili da nisi koristio special likove sto je nedozvoljeno nisi ti nista bolji od nas drugih pa da imas povlastice neke! Jer ovo sve je neizbezno a ti sam to ne mozes da izbegnes a ako ti pomognu speciali to se ne racuna jer je god mode!!!

Ovo je moje zbogom hokage i matsumoto zrtvovao sam se za vas sve da vi prezivite i da ubijem izdajicu Konsaia!!!

E da prizvao sam i kapije kao prvo ni njih ne mozete da izbegnete a kamoli sve ovo.... Nazalost celo selo ce se unistiti ali znam da cete ga ponovo izgraditi!

Jos nesto ima barijere okolo prizvao sam kapije sta god da uradis kapije ces gotvo nemoguce izbeci jer smo duboko u prostorije razne dok izadjes bilo gde bices sagoren. Plus i da izadjes dok ti bilo gde odes ova eksplozija koja unistava celo selo ce vas unistiti...Tako da je nemoguce da bilo sta uradis. A special likovi ne smeju da ti pomazu i da prave od tebe god mode!!!

Znaci Konsai ovo ti je neizbezno bilo kako da izbegnes bice god mode i da znas da cu se zaliti da te banuju zbog toga jer koristis speciale da se pravis vazan!!!

Ujedno ti si u dubokoj meditaciji sa Hisashija neces moci ni da reagujes da se spasis a Daichi ne sme da ti pomogne jer nece biti fer vec sam napisao gore

Gotovo je! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(Celo selo u ogromonj instantnoj eksploziji nestaje ostaje samo ogromni krater , ja umirem sa Konsaia i Daichija)

I sta sada ocete da kazete da ima i space time pa je izbegao ekpsploziju koja je unistila celo selo ili mu je special lik pomogao i zaustavio eksploziju.

To je ono sto pricam admini mu sve daju a on nista ne radi sve dobija dzabe a ja se mucim celo vreme i na kraju sam morao da se raznesem i umrem da bih ga porazio a on samo kaze nije cak ni izbegao samo je rekao nije to nista za mene ja i dalje stojim ovde.

Uz to mnogo krsi pravila dok se bori. Puni po 100 chakre a moze samo 50 koliko ja znam a puni chakru iako koristi napade u potezu a pravilo kaze da mora da miruje i nista da ne radi ako puni chakru a on jos izbegava napada i puni chakru i to jos po 100 chakre.

Uz to koristi otrove u borbi neke zmijske i zbog 500 brzine te ujede i ti ne mozes da izbegnes nikako i mrtav si. A koliko znam on je sensor ninja ne moze da koristi otrove u borbi...

Zelim da sve ovo resite i da mi date objasnjene ali kako gog ja sam znaci umreo za nista a on nije zadobio ni ogrebotinu a ja sam unistio celo selo lisca... Stvarno vise necu da igram!!! Jer nije posteno...

Pogledajte samo borbu gde se bori sa Hisashija u njegovom umu na svaki Hisashijev napad on se izvuce i niko mu nista ne moze a kada on napade svaki potez mu je zagarantovan damage i ostalo.

I sada je naravno dosao da uzme i demone iz sela lisca i postace Jinchuriki jer ce mu special likovi zarobiti demona.

Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru! Dobija pomoc od admina u svemu, koristi special likove u razne svrhe. Kao prvo nije mogao ni da udje u selo lisca da mu nije bilo special lika znaci to mu se ne vazi!

Ja zahtevam da se Konsai banuje! Jer je daleko otisao da bi dobio neku kaznu ili slicno... Ako se ne ispravi ovo ostacete bez jednog clana na forumu a ja se nadam da ce i drugi da shvate sta sam hteo da kazem
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Thu 31 May 2012, 15:24
Ne znam za borbu , ali zbog price sme da izadje i da kao trenira , ali za svoje dobro ne znam , mislim da ne sme toliko da se uci , ali ipak on , kaien i ja smo otisli u summoning svet i tamo vec dugo ne radimo mnogo nista dok ste se svi vi ovde levelovali Very Happy pa moramo i mi malo da uzmemo za korist to sto smo otisli Very Happy , ali istina Konsai otisao kod zlih i dobio odjednom 50k i nadalje creatora a do tada nije ni imao 15 k poena .... Ajde da ga special lik nauci par tehnika i to , ali ovo jeste malo prekrsilo mere , i to sto je on trazio da ima samo 100 chakre ipak nije fora da ima ove druge sposobnosti velike , nije fazon , ako oce da se dokazuje da zna da igra onda neka skrati sposobnosti , a ovako misli da nije u prednosti sa 100 chakre , pa posto ima sharingan i ostalo sta cemu vise za 20 chakre moze svasta da izbegne i tako...
A ovo realno jeste tesko da se izbegne , ali ipak ima nacina ili nesto , sada ne znam kako je izbegao i to...
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 15:57
Kasai vidi Konsai kao prvo nije doso od skoro (dok je on bio prvi hokage nisi znao kako se zoves) a on je tih 16 ubistva dobio tako sto je pobio svu gamad po svetu zmija a i kao prvo ovo sve moze da se izbegne i to jos kako
(prvo nemoj nikog da nazivas slabim i to sve kad si ti medju najslabijima i da sta ti ima da se zalis zbog ovoga ja sam te ubio na proslom proflilu pa si ziv) i on moze da koristi special charactere za pricu ali ti special ne smeju nikog da ubiju ! tako da i da umres morao bi da umres od strane Konsai a ne Daichia (drugo ti si se sam razneo) a veruj mi i da je konsai napao sam ni ti ni Hisashi mu nebi mogli nista pogotovo ti
decko(Konsai) je mozak ovog foruma on ga je zajedno i sa stewchom napravio ! da je hteo ubio bi te iz prvog nego nije zanimljivo !
i da special likove koriste (svi admini)
i da sve to sto sada radi Konsai sa Daichiem je deo price ! (koja mi je ispricana i znam po neke detalje)
tako da nema cemu da se zalis sam si se razneo sam si umro tako si hteo i to sad ne seri vise (da si se lepo i razumno/pametno i preziveo bi nemas sine ti tu moc da unistis selo jer selo ima 10 000 health ti si jedva naneo i tih hiljadu)

Last edited by Aiko Shadow on Thu 31 May 2012, 16:31; edited 1 time in total
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:02
Hajde sad bez vređanja, kao što vi kažete da on ne sme da govori da je neko slab, tako ni vi ne smete loše da govorite o Hokageu. On se obraća adminima i admini će mu odgovoriti, a ne vi.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:07
Hahahaahaha... Jao svadjate se oko gluposti, Ksasai hvala ti na tome sto si uradio, mada ja to nisam zeleo, niti je to moj plan bio... Sto se mene tice ja zelim da nastavim borbu... Aiko da ti kazem nesto, kao i Konsai ja sam na ovom forumu jako dugo mnogo duze od tebe, trebas da se setis ko ti je pomogao da se razvijes, ko ti je pare pozajmljivao, ko ti je kupovao oruzija i odela, ko ti je inventar pravio, ko te je ucio da igras... No dobro nema veze, ja tata nisam hteo da ubijem nijednog od vas, ali ovog puta tu priliku necu propustiti, a sto se tice moje i konsaijeve borbe, to ce mo tek videti, a veruj mi zazalices sto si tako mislio... A ono sto ja znam o ovom forumu i njihovim adminima ti u zivotu neces znati ni cetvrtinu toga... Svako moze da ti prica svakakve price i ti u njih poveruj, onda znaci da si ti bud**a... Kao sto samja bio bud**a i verovato tebi pa si me zeznuo...
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:21
Mi mu samo olaksavamo da pre dobije odgovor (ja znam njegove sposobnosti u potpunosti nista nije bolji od nekih pocetnia sto i jeste) ja ne kazem da je Hokage slab ja samo kazem da ne bi imali sanse protiv Konsai ni zajedno
a kamoli posebno
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:23
I da to sto sam te ja nekoliko puta zeznuop sa proslim profilima i suvise shvata licno i mng se lozis

I da hvala ti na tome sto si mi pomogao mng puta i ostalo ali istina je bolna Kasai nikad nije imao sanse da dobije Konsai i to je to gotovo !
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:29
Ej , ej ej polako Aiko malo pre je Hisashi rekao ti sto verujes njima , bas me briga sto je on napravio forum Very Happy ti mu verujes a ne znas ni da li je to laz ili istina , realno i pre su govorili ovo je deo price sa Fuhenom kao da ga preuzelo ludilo od Nipocha , ali on nije poginuo a naravno nikada i ne bi , mozda ne znam kao vi , ali realno da se ne lazemo svakome su po malo pomogli admini Very Happy
A sad sta ce biti tu ne znam , Konsai je do malo pre bio u summoning svet ja sam mislio da ce i tu ostati pa posle da ga vratimo da dobru stranu , ali ono ne zanima me , ustvari sta se vi hvatate oko toga ko kome pomaze , trenirajte svaki dan , ulazite na forum , nadjite vremena da bar neki trening uradite i mozda cak i te 'likove kojima pomazu admini ' mozete nekada pobediti , sta se unosite u takve stvari uopste Very Happy
Vas ninja je vas ninja !!!!
Aiko gresis Konsai je ubio samo jednog lika u summoning svetu , tako da ne znas i ne znas sta drugi likovi imaju od moci , lepo da ti kazem brini se ti za borbu gde se boris za Mizukage-a , jer mnogo ste umislili za Archera ... On zna da igra , a to ce i dokazati u onoj borbi !!! A posto vidim svi ste poceli da branite Konsaija zbog moci ili sta vec , ipak znam zbog cega , ali necu da nabrajam .....

Ajde sada dosta sa raspravama , ako neko hoce mene posle ovoga da izvredja i slicno onda :
1)Neka me kontaktira u PM , tu cemo se raspraviti
2) Kada dodjem iz summoning sveta zmija nek me licno ubije
Ako nesto nije jasno procitajte stavke 1,2 ;)
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:35
ok ok nece se vise raspravljamo ja sam samo reko svoje misljenje (i nisam znao da je samo jednog lika ubio onda brate tu ima svega i svacega tako da se izvinjavam svima) i da ja ne mislim da Archer ne zna da igra nego se samo borimo za titulu i tako to nista strasno !
Sponsored content

Back to top