Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 9 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Thu 31 May 2012, 16:43
Ja nekazem nista... Ti ne poznajes Konsaija koliko ga ja poznajem, i vrlo dobro znam zasto on sve radi, i sta zeli... Kazes da Kasai ni ja zajedno nebi Konsaiju mogli nista, e pa vidis tu se varas, ja Konsaija mogu da pobedim bez icije pomoci, jer taktiku koju je on smislio da igra, nije razmisljao o njenim posledicama, a te posledice ce ga ubiti, jer ih ja koristim... Neznas ni kako se odvija nasa borba a vec prognoziras Konsai ce pobditi... Sacekaj sam kraj borbe pa ce mo videti ko de da pobedi konsai ili ja...
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 9 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Thu 31 May 2012, 16:55
Brate poznavajuci Konsai tu imaju samo da padaju nove kartice i da samo me cudi kako mi mozemo da imamo po 500 ninja sposobnosti on ima 800 !!

i da brate ti bi mozda mogo da pobedis Konsai ali Kasai nikako ! msm i da ga pobedi (sam) to bi bilo uzvrstano u 10 forumskih cuda !
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:58
Izvinjavam se opet svimai ako sam nekog uvredio da to oprosti
(upravo sam shvatio nesto i lepo mi je objasnjeno od strane jdnog doarog prijatelja)
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 31 May 2012, 16:58
Pa i aj sam se cudio zasto Konsai ima tolike sposobnosti, ali on kaze da su mu admini tako dali, jer se odrekao cakre... A to mu je bila najveca greska... Videces iz ove borbe ja cu da izadjem kao pobednik... Siguran sam u to sada... Nisam bio siguran jer priznajem Konsai je bolji strateg od mene, ali ja sam prozreo njegovu strategiju, i sada nemoze nista...
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:00
Videcemo (inace od sada navijam a tebe)
i neka ta borba bude u areni da mozemo svi da vidimo !
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 17:04
Ja priznajem nisam bio dovoljno jak, bio sam medju slabije ninje na forumu. Ali ja sam koristio moju moc onaj napad videli ste koji i plus napade od 20 jounina i 4 speciala a svi oni imaju one razorne napade od po 600-800 damage. Tako da sam lako mogao da unistim celo selo. Inace koristio sam i dve moje licne tehnike da na sigurno prebacim Hisashija i Matsumoto.

Sto se tice ne bunim se ja sto neko nekom pomaze i slicno. Svako neka se grabi kako moze i slicno da bi postao jak.

Ja se bunim sto Konsai koristi special likove u svoju korist. Special lik mu je pomogao da ukloni barijeru sela lisca sto Konsai nikad nebi mogao. Isto Special lik zadrzava nas u selu zmijama i svojom moci da mi nebi mogli da pomognemo hokageu a cilj svega toga da Konsai ubije Hokagea i uzme mu sharingan napravi mangekyou i vecni mangekyou i jos uzme demone i postane jinchuriki

Ja stvarno vas sve ne shvatam zar vidite vi sta se desava. Konsai je zaradio 14 ubistva i sve ostalo i koristi special likove u sviju korist.

Koliko znam takvi likovi ne pomazu ostalima u svoje ciljeve i ostalo. Nego da prave pricu a Konsai radi upravo ono sto se ne sme raditi koristi te bogove od likova da bi sebi pomogao da ojaca i dobije veliku moc.

Kao prvo Konsai nije ni mogao da udje u selo zbog barijere a koristi special lika da ukkloni barijeru.

To nije po prici koliko vidim a i cemu onda ovaj rat i sve ovo ako oni mogu da udju u sela i ladno uzmu demona odavno su mohli tako i sve da nas pobiju.

Isto imao sam jedan dan mogucnost da vidim mount moyboku pa me admin izbacili iako sam bio naucio sage mod kazu da je greska bila ali nema veze... I tamo je Konsai bio trenirao i spamovao da dobije poruke?

Sta kazete sad na to? Pa Konsai do sada bi bio 40-50 lvl i nebi imao nista da mu admini sve nisu namestili.

Ja samo trazim da se zabrani koriscenje special likova u svoju korist kao sto radi Konsai.

Sad cu i ja onda da uzmem kreiram special lika sa najce moci i da dodjem lepo npr u selo peska on mi pomogne da razbijem barijeru. Pomogne mi da razbijem Kisaija , pokupim demone i sva ostala njegova znanja i eto ja sam na konju najaci sam.

Upravo to radi Konsai napadom na Konohu...

Inace ja sam se razneo pa razneo jer mi dosadilo da igram vise ovako vi kako hocete... Racunajte da sam uradio to ili nemojte ali ja odo odo.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:04
Pa ja nisam nikada zeleo da se ovo desi, niti sam zeleo da pokvarim planove Conteu, ali on je sam to sebi uradio... Sve sto sam uradio u poslednjih nedelju dana bilo je iz principa kojim cu pokazati da nije u pravu... Ja sam njega od pocetka postovao kao brata, ali vidis mene svi uvek na krajau zeznu, pa cak i Conte za koga sam hteo uvek da dam zivot bez pitanja... Nisam nikada zeleo da ga ponizim, ali on mene jeste, on mozda jeste mene svasta naucio, i ja sam mu na tome zahvalan, on me je naucio da igram ovaj forum kao i Stewca i ja sam im obojici zahvalan... Ali Conte ima jako veliki ego koji ide daleko ispred njega i kvari utisak o njemu kao osobi, iako je on jedna neverovatno dobra osoba, samo taj ego mu kvari sliku samoga sebe...
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:12
Staa pa da brate ovo tek nije fer svi idu na planinu zaba dal je moguce
ima napravim planinu svetog nikole i tu cu da naucim sve tehnike za 1 ipo sat Conte da ga nisi brate malo preterao znamo da volis nekog da mucis i da ga zebavas al stvarno brate preterao si ga jos mu admini sve odobravaju (planinu zaba svet zmija dbija vise sposobnosti nego bilo ko na forumu)
ovo je stvarno preterano mi smo valjda dobili obecanje da ovoga vise nece biti na forumu (zato je majkumu i resetovan valjda) tek sada vidim sta je trebalo ranije !
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:36
E Kasai i Aiko sta sve nije na ovom forumu fer. Ninja koji postenim radom i treningom zaradjuje exp nikad ne moze da se probije u igri !
Ovo je jedna nepostena igra !

Last edited by Archer Shadow on Thu 31 May 2012, 17:39; edited 3 times in total (Reason for editing : DA izmenim ime)
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:37
Zastoja ne posten ?
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:38
Nisam mislio na tebe !
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:42
OK !! inace Konsai je stvarno preterao ja misleo on ce da bude normalan i slicno kao mi i to a on sve naopako!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:42
Da nisi mozda mislio na mene Shadow?
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Thu 31 May 2012, 17:44
Ne Hisashi ti si posten i dobar ninja ima ih necu da ih izdvajam !
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 18:07
Citao sam vase prepirke i stvarno nemam reci za ovo...

Mnogi za mene misle da mi admini sve daju ali nije tako. Ja od kako sam dosao na forum svaki dan dolazim i treniram kao lud i smisljam nacine kako sta da napravim i da se unapredim a recimo nisam ni na pola puta da dobijem zabranjenu tehniku zaslugom i slicno nesto (dobro ona sa turnira to ja ne racunam jer je nisam zaluzio normalno).
I da drugima pomognem i to stvarno pomazem onim sto imam i slicno a ne sto mi daje neko a ovi idu tamo po zmijama i zabama. Razumem da su potomci Contea i Minata koji su mogli to ali to nema veze sa nove likove sada njihove potomke. Cak i ne mora da znaci da oni mogu da odu tamo nego npr sta znam onaj Peda cak moze se desi ako zasluzi a ne oni....

Ja znam sve sta je u svetu zmija bilo jer Kaien stalno salje izvestaje i koliko znam i on i Law su imali teske borbe i ostalo. A opet nisu se mnogo pomerili u levelima pogotovo Law.

A Konsai je bio mrtav razbio ga je neki special lik i to je bio slabiji lik. Jedva ga spasili Kaien i Law i to Kaien mi je rekao da su im admini namestili da Kaienu special namerno polomi zabuzin mac da bi on mogao da spasi Konsaia tako sto ce mu pokupiti svu krv iz tela da se mac regenerise i ponovo sastavi i tako izvuci otrov iz tela.

Tako da mu admini nisu pomogli bio bi mrtav.

Ali to nije bitno i treba da mu pomognu nije fer da neko umre od speciala.

Ali kako je onda skupio 14 ubistva kad su se tamo samo jednom borili i ubili. Trebalo bi samo jedno da ima kao Law i Kaien.

A gledano Konsai nema sanse da porazi sam special lika koji se koristi sada u prici ovi hibridi jer i mi svi ja, K. i Hei koji smo najaci se mucimo da ih porazimo a tu smo vec tri meseca svaki dan i treniramo kao ludi vise od Konsai 100%.

A za ovo ne znam sta je tacno jer ne vidim selo lisca ali barijeru koju sam postavio je ne moguce ukloniti. Tako da gledano i nisu mogli da udju u selo.

Sto kaze Kasai upravo zbog tih barijera je i poceo rat jer cak ni Tsuchikage nije mogao da udje unutar sela i zapoceo je rat da nas pobije i tako se uklone barijere. Sto znaci da onda sve gubi smisao cela ova prica sto pravite ako lako mogu da udju u sela.

Inace da se ne lazemo nema sta da krijem kombinujuci razne postojece tehnike sa Shichiseiken macem zatvorio sam nekako lisicu u Hisashija jer mi je trazio a on je Hokage ima pravo da odlucuje
sta ce sa svojim demonom u selu. I zbog toga jer je suvise slab da je kontrolise upao je u komu i bice u njoj dugo dugo nedelju-dve. I kako bas od svega odmah da napadne Konsai bas sad kada je Hisashi u
komi.

A to stvarno nije fer da neko koristi special likove da mu pomazu na takav nacin. Ako tako moze ocu i ja da
napravim nekoliko takvih likova da mogu da brane selo peska i poducavaju ninje u selu peska
raznim jutsuima Very Happy

Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Thu 31 May 2012, 21:11
Ko sto kaze Law...

ustvari sta se vi hvatate oko toga ko kome pomaze , trenirajte svaki dan , ulazite na forum , nadjite vremena da bar neki trening uradite i mozda cak i te 'likove kojima pomazu admini ' mozete nekada pobediti , sta se unosite u takve stvari uopste
Vas ninja je vas ninja !!!!

Da krenemo iz pocetka..mada ne bi ni trebalo da vam se pravdam... Bez obzira da li ja krenuo od 0 i bio sa bilo kakvim hendikepima... ja i stewcha bi na svakom profilu bili good mode...to je iskustvo i tu nema sta...

Ja sam na planinu zaba otisao..ali sam dao sav moj novac i sav creat da bi pobio 40zabe... i skocio 10 lv... da narednih 10 dana ne bih nista trenirao... ja znam kako stoje stvari i jednostavno mrzi me da treniram svaki dan.. zato dodjem do neke ideje kako cu za 1 dan da se izlevelujem i narednih 20 dana nista ne radim.. a sto se tice ubistva.. to je bio moj deo treninga..ubijao sam specijalne karaktere kako bih jacao..ako zelite slikacu vam...

I kao takav....msm specijalni lik ovo ono... ja mogu da ubijem koga zelim..a jesam to uradio do sada nekad? Ne!

Ja pravim samo pricu koja ce vam biti zanimljiva..ali jbg uvek je tu prisutna ljubomora......

Na kraj krajeva videcete sve....
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Fri 01 Jun 2012, 14:19
Admini dodaj te meni i tobiu od special trening imate tamo kod nas u org !
Anonymous
Gost
Guest

Fri 01 Jun 2012, 16:07
Bilo bi dobro da dodate nesto da se radi posle 150 lvl zanimljivije. Ja sam odavno lvl 150 i nemam vise nista da radim bas mi je dosadno... Nebi bilo lose da se nesto smisli neke misije ili nzm da moze da se radi to da igramo i dalje iako smo lvl 150 Very Happy
K.
K.
Jounin

Fri 01 Jun 2012, 16:43
U pravu si kaiene , evo sacu u ja 150 pa nzm sta cu posle toga , posto mi ne dobijamo vise xp bilo bi lepo da dobijamo malo vise c.poena
Anonymous
Gost
Guest

Fri 01 Jun 2012, 22:56
Trebalo bi da nadjete jos nekog admina,jer ovo nemoze 1 admin da dodaje na 30 igraca nadjite bar 3 admina i da skoro na svakih 2-3 sata budu dodati XP i CP
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Sat 02 Jun 2012, 01:22
Citao sam sve ovo sto ste pisali i nekako nisam mogao da ne postujem i sam, jer se osjecam pozvanim da i ja kao clan foruma, a i prozvanim kaoAdmin napisem svoje misljenje o svemu ovome. Necu da se nekom ulizujem ovim postom i to mi nikako nije cilj, to sto cu govoriti u korist jednih ne znaci da ih "volim" ili da ih ne volim i obrnuto. Znam da me neki ljudi na forumu ne vole zbog stvari koje su se desavale prije. Ovom prilikom napominjem da im ne oprastam da nebi pogresno shvatili samo u cijeloj ovoj situaciji zelim biti realan kao do sada sto sam se trudio biti, iako su neki i to opovrgavali.

To je sto se mog uvoda u ovaj post tice.
Sada cu poceti kao obican clan i sve ono sto mi se ne sviđa, samim tim cete vidjeti i poklapanje mog misljenja sa drugim clanovima (nekim).

Opet kao i onda kada je bio Kisai Uchiha vidim good mode, to mi se nikako ne sviđa i zbog toga mi se ne igra na forumu, ne zato sto ja nisam najjaci, to mi nije primarni cilj nego dobar RPG na forumu. To da nikada nisam "furao" good mode mozete vidjeti u mom spisku ili spisku mog starog acc Sabaku No Gaara, ali ako u nekom slucaju pomislite da je to good mode pogledajte neke druge clanove u to vrijeme koji su bili na forumu... Vecian igraca je u nekoj frci kako da napravi licnu tehniku koja ce da zari i pali forumom, ali dragi ljudi pa to niej svrha igre, svrha igre nije da budes najjaci, svrha je opet ponavljam imati dobar RPG. Stewcha i Kasai ko vec smislja pricu (ja sam Admin, ali je ne smisljam) shvatite jednu stvar, da to sto radite nije dobro za forum. Ja shvatam da vi pravite lika ili ag kao Admini "napucate" i kontate da bude dobar za pricu samim tim sto ce biti jak. Shvatite kako se neke druge ninej osjecaju zapostavljeno, jer oni igraju kao obicne ninje u stvarnom naruto svijetu, pa vi silite forum vjestacka prica vas ne dovodi nigdje, to sam govorio i kada sam tek dosao, pustite se tih gluposti i pokusajte smanjiti sve to na minimum i dopustite da ninje same kroje svoj put, a ne da im vi krojite pricu. Po meni je Konsai ili kao se vec zove neposteno dobio sve ovo sto ima, pa i ja se bunim jer sam sada slabiji od njega a mozda nisam bio to sto on radi je good mode, to nije dobro za forum, evo ja kao Admin kazem. Ne govorim to da bi me clanovi voljeli ili nesto slicno tome, jer mogu igrati i bez njihove "ljubavi" to govorim jer osjecam potrebu da napiosem i svoje misljenje kao i vecina ninji koje su ovdje postovale. JA sam zbog good mode prestao igrati, ali sam se vratio jer je Stewcha rekao da toag nece biti, ali doceka me ista situacija kao kada sam prestao igrati. Msm da sam rekao sve sto sam htio u svoj ovoj zbrci se i nije lahko snaci.

Sto se mg Admin dijela posat tice on ce biti kraci.

vidim neki clanovi pisu kako Admini dodaju svojim likovima da budu jaci, evo odmah da demantujem da to nije istina, ja to nikada nisam uradio, mozete vidjeti moj trening i uporediti sa tim koji sam lv, ako bude greske negdje slobodno mozete traziti od mene sta hocete (naravno sto je u mojoj moci), pa cak i odlazak sa foruma ili bilo sta drugo, znaci bilo cega da se sjetite. Jos je neko spomenuo da svaki Admin ima svog Specijal charactera, e i to cu da demantujem, ako neko od vas zeli sliku mog lika i IP adrese ispod da vidi dali postoji drugi lik, osim Admin profila, Gare, Deidare i slicno moze takođe da trazi bilo sat od mene. Eto za sada toliko od mene!!!
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Sat 02 Jun 2012, 10:42
Sto se tice good mode. To je sada na forumu potpuno nemoguce jer imaju ove sposobnosti. Creator poeni se teze zaradjuju. I tacno se zna koliko ko moze i sta moze. I ono ponavljam mozes postati god nije iskljuceno jer to je normlano mora postoji 2-3 ninji koje su najace i odudaraju od svih drugih.
Ali to se moze postati samo teskim trening, redovnim dolazenjem na forum, pisanjem dosta poruka i slicno, da imas ideje kako da se probijes, kako da uspes ali naravno uz pravila i ono sto ti mozes. Ako igras pametno mozes postati vrlo jak i god. Sto je i gledano i neki cilj igre ove da svojom ali napominjem SVOJOM zaslugom sve to postignes. I da kazem takvi clanovi nisu gode mode nego samo beru plodove onoga sto su postigli i sto su se mucili.

God mode se odmah vidi ko je to se ne moze sakriti jer se ovde svi znaju ko je ko i ostalo. Evo Konsai je bio slab i odmah je primeceno. E to je god mode! Kada koristis tvoje "povlastice" da bi bio najaci i to je zabranjeno a ono sto sam napisao gore nije i to je u ostalom neki cilj igre. Tako da cim je neko god mode a sve ovde zna ko koliko trenira i kako trenira i vidi se odmah kada neko slabiji dobije nesto od admina i odmah ojaca. Odmah se vidi da je to god mod i da su imali pomoc admina. U Konsaijevom slucaju to jeste tacno jer je koristio special lika u svoju korist koji mu je dat da zapocne pricu koju smo mu mi dali. Zato ce biti kaznjen strogo. I igra i sve ce se opet vratiti u normalu i nece biti god mode opet.

Sto se tice price. Ovu pricu ne vodimo samo mi admini. Mi je samo guramo i slicno koristi special likove da bi oni imali sa kim da se bore i slicno i da ubiju i da se lepo zabave i slicno. Jer ako pogledas trenutnu situaciju na forumu igraci nisu u stanju da sami naprave pricu jer nemaju podlogu a mi upravo ovim ratom cemo to omoguciti.

Tako da ovo sto sam napisao bice sreceno i isto kao protiv Hisashija i protiv Konsaija bice preduzete mere i kazne u njegovom slucaju ostrije (moguc je i ban) i nakon toga ce se sve vratiti u normalu jer gledano njegov lik tim god modom nije nista ostetio pricu ili druge igrace. Uostalom Konsai je vec ubijen od strane Hisashija.

Sto se tice tebe Sabaku mi smo ti uvek zahvalni za svu pomoc koju si oduvek pruzao forumu dok si bio admin i nikad nisi koristio te povlastice da sebi dodas ni 1 XP ili slicno da koristis prednost. Cak nisi ni ulazio u delove foruma koje kao normalan igrac nebi mogao da vidis da nebi znao sta se desava. Dok su uvek neki drugi admini to koristili sto znaju sta se sve desava.
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Sat 02 Jun 2012, 18:24
Dal ste vi normalni da vas pitam !
vi malo zalutali
za koj ste djavo zatvarali forum kad nista niste uradeli ?!
meni ste dodali samo 1/10 od onoga sto je trebalo !!!
vi umesto da mi dodate 15 000 creat i xp vi mi dodate 500 xp i 300 creat kao da je mene briga za ti 500 xp i 300 creat !!!
i saljete neke nenormalne tehnike koje smo pravili pre mesec dana
koje nam sad ne trebaju dodajte !! sve da ne bude loma !!!
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Sat 02 Jun 2012, 19:04
pazi kako pricas da ne dobijes opomenu
Aiko Shadow
Aiko Shadow
Academy Student

Sat 02 Jun 2012, 19:17
pa ne stvarno sam puko ! zatvorite forum i nista ne uradite glupost !
Sponsored content

Back to top