Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 17 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Mon 24 Sep 2012, 21:52
OVAKO OBAVJESTENJE!! neko mi je usao na profil i obrisao mi sve privatne poruke smao da znate tako da ja nemam svoj invertar ako moze jedan od admina da onaj invertar od satoshija mi posalje u pm bio bi mu zahvalan i da pogledaju ko mi sve ulazi na profil!!!!!!!

ovako ja sam sto se tice toga se konstatovao sa stewchom i peri sam objasnio a sada cu i vama oni su se slozili i rekli su da je uredu pa nadam se da cete i vi ovako:

Ovako ja sada kao dokaaz
postam ovo ovdje uzmam tjelo od raizena (mrtvo) i stavljam svoju ruku na
njegovu glavu i tako mu uzimam znanje iz yamanaka klana tako da sada
posjedujem yamanaku aaaaaaaaaa

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 17 Sensor70zbog kontrole skida 400 chakre i radim x2 tkao da mi ode 800 chakre

Chakra:1000-800 aaaaa uspio sam presaditi uff bilo je tesko jos me glava boli ahhh eto gotovo je

stewcha je odobrio i petru sam objasnio nadam se da je i vama ostalim jasno i nadam se da je uredu valjda jeste...
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 17 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Mon 24 Sep 2012, 22:36
Xaxaxaaxa koji ku**c!? xDD lol
dobro da vidimo ja uzimam naru yamanaka i sve te neke umno bolne tehnike evo tebi ku**c

dajte stvarno vise ovo sve postaje gore i gore covek prosto izgubi bilo kakvu zelju za igrom
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Mon 24 Sep 2012, 22:46
Prvo Byakuya ne psuj jer dobices opomenu. Drugo Satoshi mi ne znamo ko ti je i zasto ulazio na profil. Trece kada bi sve to moglo tako da se radi svi bi imali razne kekei gen kaie. Yamanaka tehnike mozes sada da koristis samo za vrme rata jer si vec poceo da ne bi smo pricu kvarili dozvolicemo ti da ih u ratu koristis, ali posle toga ne mozes. I zbog neposlusnosti iako sam ti lepo rekao da ne mozes tako da naucis yamanaka tehnike ti si opet sa nekim drugim adminima pricao i kao odobrili su ti. To ne ide tako, zbog neposlusnosti zao mi je ali dobices ban posle rata. Toliko od mene.
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:48
Ja necu admine da psujem vise ali kada vidim sta sve rade prevri mi jer da moze ovo ovako svako od nas bi imo 10 kekeigenkai
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 22:54
Ban???? stani...znaci ovako mnogi psuju skidaju gole druge clanove i svakojake razne stvari i dobivaju opomene...ali uredu ako me banujes banuj me za stalno Admini:
Stecha,NNW Admin 3,NNW admin 2 su skontali i to je to ja se sad nebunim radi yamanake eto uzmi mi je odma nezanima me al mi je krivo za sta mene banujes a druge clanove opominjes a te kazen su u istom ranku...al na kraju krajeva boli me briga i znam ko je iza tog profila i znam da ti je krivo smao zato sto te ne psutamo znas ti vec gdje i sta.Ovaj ban nema veze sa yamanakom vec sa tim sta se desilo tvom liku al necu da se respravljam kad procitas ovo fino me banuj ;)
Conte
Conte
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:58
Ajde dosta svadje... Nek dobije samo opomenu ovog puta, jer stvarno, sta sve nismo kaznjavali, ovo je malo dete!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 22:59
Necu nek me banuje reci DIno se krije iza drugih admina banuj me...
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Mon 24 Sep 2012, 22:59
Ne Satoshi gresis, a i ja se nisam dobro izrazio dobices opomenu jer nisi poslusao. A to sto mislis da bih te banovao zbog toga sto neces da pustis Hisashija u barijeru. Pa zar mislis da on mora da pita da bi ga pustili da on ne moze da udje silom unutra? Sve jedno yamanaka tehnike koristis za vrme rata, posle ne. A to je rekao i nnw 2. tako da nisam ja koji ti to brani. Ja se ne slazem sa time kako si kao naucio te tehnike i zato branim ali se sa time slaze i nnw 2. kao i nnw 5.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 23:01
Pa normalno ja musliman i uvjek grijesim hah...ma nema veze neu opomenu banuj te me na mjesec i zavrsno onda ce kasnije da se prica Dina izvukli pera i conte banuj me
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 23:07
Brate sta odma kreces sa tim sto si musliman a posle nesto seres vidis da ti lik lepo kaze da ti da opomenu koji se moji drvis tu i slinis ko devojcica?!
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Mon 24 Sep 2012, 23:08
Hahahahahahaha jao moj Dino bre. Nista ti ne znas. Ja sam ti rekao milion puta ja nemam nista licno protiv tebe. ti trebas da razresis te stvari sa onim ljudima kojima toliko verujes. A i sve sam ti rekao u pm. Ja necu vise da pisem ovde.
Conte
Conte
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 23:09
Malo lakse sa tim... Niko ti ovde ne zamera sto si musliman.. Admin 1 se samo lose izrazio, hteo je da kaze opomenu a ne ban...
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 08:08
E i vi ste mi neki admini sad ste se setili foruma i ispravnosti kada je sve gotovo nigde vas nema a nasli ste da napadate Satoshija, ostavite decka na miru i ja mislim da nije to pravedno sto ste ga kaznili !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 25 Sep 2012, 08:15
ma boli me ba birga a ti Byakura kad odradim mjese dana ban cuvaj me se bolje i je da ojacas za tih mjesec...ovako ja ocu da me se banuje danas tako da ve vazi ono sto jos napisem danas od sutra da sam banovan da ban pocne...bolje je sad da me banujete nego kasnije da me cekate na "tapeti" samo bilo sta da uradim dobijem ban zauvjek.Banujeteme sto se tice tog musliman to vi mislite conte najbolje zna sta je bilo sa garom ovako je i sanjim pocelo nije za klan ali isto ovako...mozda imas u zastarijele teme pa pogledaj ja sam reko svoje od sutra neka krene kazna ili veceras svjedno
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 08:18
Ja sam protiv toga Satoshi ali sta se moze !
Ja imam isto kritiku na admine na to da nista ne rade a to je ovo:

Zasto mi niste ispravili kartice u inventaru kojima je obrisana slika pitam ja vas dosta tehnika ne mogu da radim opet vas podsecam da to uradite evo vam moj inventar i roku od 3 dana da ste to ispravili i meni i drugim ninjama :

http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t4057-shirou-shadow

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 25 Sep 2012, 20:47
Ovako admini ajde me banujte na 1 mjesec al kada pocne turnir da me vratite da igram dok ne ispadnem pa da onda nastavim sa odsluzivanjem "kazne" (ako moze tako da se kaze) nadam se da je posteno i prema vama i prema meni...posto je turnir uskoro a ako mi sad krene ban za vrijeme turnira cu bit banovan pa ako moze da mi taj sinete ban dok ne ispadnem pa mi vratite mislim da je to fer i posteno
Conte
Conte
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 21:24
Ok Satoshi, ako mislis da si kriv i da treba da ''odsluzis kaznu '' .. Ona se ponasaj kao da smo te banovali, nemoj ulaziti na forum mesec dana.. Dodji tek kad dodje turnir.. Jer ako zaista mislis da si zasluzan kao sto tvrdis, onda ces me poslusati.. Ban je na forumima uvek najmanji problem..
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 25 Sep 2012, 21:45
Uredu evo poslednji post ovako cemo...vi me obavjestite kad je turnir..i ja cu doci tako sto se tice rata izmislite nesto da je satoshi nestao ili vec sta nebitno samo posto sam dobrovoljno htio da me se kazeni nemoj da se desi da neki od clanova kaze da sam se krijo iza:FIlipa i Petra da su me oni spasili kao mogao sam da dobijem ban zauvjek tako da znate...to je to hvala vidimo se za mjesec dana
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 00:50
Dino ti si id**t!Ajde nemoj sad kod debil da pravis scenu,Minatao se malo uziveo i tolko nece da te banuju i tacka ajde sad lepo igraj na forum i uzivaj,a nemoj da ides!I 5 stranice raspravljate glupost!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 08:07
Ja ocu samo nesto da pitam ne tice me mnogo i ne zanima ali me zanimaju uslovi da se dobije mangeyou, susano i amaterasu?

Koliko znam admini su pricali da za mangekyou moras da imas 11 ubistva ninji sa foruma. 10 ninji i 1 svog najboljeg prijatelja sa foruma da bi dobio mangekyou.
Vecni mozes da kreiras ako i tvoj brat dobije mangekyou isto pa ga ubijes i uzmes mu oci. Zatim kasnije ako skupis jos ubistva i ostalo i zasluge mozes dobiti susano i amaterasu i ostalo.

Ali gledam Hisashi od pocetka foruma nije ubio nijednu osobu nikad se nije ni borio u nekoj normalnoj borbi.A dobio je mangekyou. Nije mi logicno kako je to dobio ako ima 0 ubistava ima samo oko 30 borbi svega.

Uz to napravio je vecni mangekyou uzevsi oci od svog brata. Svi znamo da je Konsai dobio mangekyou zato sto je on special lik. Umreo je dok nije imao mangekyou. Sto je jasno da su admini izmuvali nesto da bi Hisashi dobio mangekyou i ostalo. Sto je iskoriscavanje special likova isti razlog zbog kojeg je Konsai optuzen pred smrt i banovan. To nebi smeo da radi sto znaci da Hisashi NIKAD nebi mogao da ima mangekyou vecni. A broj dva Hisashi nikad nije ubio svog prijatelja. To su mu Erza i tako jos neki (Kisai, Kasai nzm tacno).

Uz to Hisashi ima susano i amaterasu za to treba jos ubistava i borbi i zasluga . A on nema nijedno cak ni borbe nema .

Broj dva ima potpunu kontrolu nad lisicu. Koliko se secam i za to moras da imas zasluge i ostalo da bi postao perfect jinchuriki.

Sad mene samo zanima u cemu je fora da se sve to dobije? Izgleda da ne trebaju nikakvi uslovi. Po meni posteno Tobi Uchiha je ovde mnogo aktivan on bi prvi trebao da ima i mangekyou i susano i amaterasu.

Samo me zanima koji su uslovi da se sve to dobije jer izgleda da nema uslova cim je Hisashi sve dzabe dobio te ogromne moci?
I ja posedujem sharingan sto znaci da mogu dobiti mangekyou vec imam uslove za to gledano da sam se mnogo vise borio i trenirao od Hisashija.

Morao sam ovo kazem pa nek se ljuti ko hoce posto vidim da svi cute u vezi toga.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 08:24
Pa Kajene to je Hisashi znas kako je on mora da bude najjaci ninja kao sto je njegov deda isto tako bio mada i ja mislim da nije u redu opet stvarati God Mod, e i zelim sad da podsetim Stewchu da mi ispravi obrisane slike od kartica u inventaru jos jednom !
Evo ti inventar moj i ispravi to:
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t4057-shirou-shadow
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 10:58
Da uvek imate neku primedbu na Hisashija ili Minata. On uvek mora da ima sve. Hahaha... KAo prvo postoji vise nacina da se razviju mangekyo sharingan, a samo jedan nacin da se razvije vecni. Prvi nacin da razvijes mangekyo je da ubijes 10 ljudi i svog najboljeg prijatelja, a drugi nacin je da ubijes svog brata. Konsai je u vreme kada se samnom borio bio normalan igrac a ne specijalni karakter, sto je postao tek mnogo kasnije.

Mangekyo smo obojica probudili u vreme nase borbe u Konohi u laboratoriji. Icaci je svoj mangekyo (na forumu) razvio kada je cuo da su ubili njegovog najboljeg prijatelja Tokaia, nije ga on ubio, sto znaci da ne postoji samo jedan nacin da razvijes mangekyo. Vecni mangekyo sam ja probudio jednostavno tako sto sam presadio oci svog mrtvog brata. A za sve to sto ja sada imam vezano za mangekyo, ja nisam platio, ali sam ja rekao da cu sam skupiti 150.000 kreator poena i da cu sve to platiti. To mozete da pitate nnw admina 2 koji mi je pravio te kartice.

Drugo zasto imam potpunu kontrolu nad lisicom. To je druga stvar koja je deo sledece price. Ali i da nije tako svojim saringanom ja sam samu lisicu mogao da kontrolisem jer ja imam tu moc sharingana.

Samo mi nije jasno zasto je vama Minato trn u oku. Zasto stalnio minata napadate, kako je on ovo i kako je on ono. A da Tobi. Pa koliko mene secanje dobro sluzi, Tobi je posle mene na forum dosao sigurno vise od pet meseci. Ja sam na forumu dve godine sada ce biti 10 oktobra. I verujem da sam dosta stvari uradio kako bih doprineo ovom forumu. A sad to sto je Tobi hteo mangekyo i nije imao ni jedan lep nacin da mene pita za to, to je vec njegova stvar. A on koliko me secanje sluzi nema najboljeg prijatelja, niti ima brata, niti ista sliscno. Toliko.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 11:50
Mene briga kako si to dobio i sta radis... Ja imam svoj ninja put i svoje moci i svoj stil borbe a kako i sta drugi dobijaju me ne zanima.

Jedino sam hteo da znam koji su uslovi da se dobije mangekyou znaci ima dva...To znaci da sam ja dobio mangekyou Very Happy law je moj najbolji prijatelj kao brat mi je na forumu. Kada je poginuo bio sam vrlo besan sto se to desilo i sto ga je Dokuichi ubio...Uz to imam uslove za mangekyou jer imam 10 ubistva Very Happy

Odlicno Very Happy sada imam mangekyou, poslacu adminima da mi urade karticu Very Happy
K.
K.
Jounin

Wed 26 Sep 2012, 12:09
Inace...imas 2 ubistva
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 12:14
Vi niste normalni.
Sponsored content

Back to top