Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Anonymous
Gost
Guest

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 18 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Wed 26 Sep 2012, 12:26
Sta bre mene uzimas u usta! Ja sam sve zaradio posteno! Radom i trudom, nisam nikad bio admin i uzeo svu moc! Ti si se oduvek ulizivao adminima i kao minatao ima sve. A sad kako si admin imas naravno sta god pozelis.. Lako je reci na forumu on mi je brat ovo ono, izmislis neku pricu. Msm ciste gluposti, ako si vec pravio Minatovog sina ili unuka, kakve on veze ima sa Kisaija i Contea! Ah da.. ima.. To sto zelis svu moc ovog foruma.. Pa da je bar dobijes posteno, nego sve kao admin. I kako te nije sramota da nama seres o tome! Pogotovo meni koji sam sve dobio posteno! Ako je nesto kod mene god mode, ja nisam kriv..to je vasa greska sto ste dozvolili da imam tako nesto... Zato molimte zaobidji me!

Cim su stewcha i conte otisli sa foruma ti si postao jaci cak i od kisaija koji je sve dobio radom i trudom... I posle mi pricas neke price, kao to je za sledecu pricu.. Pa mi igraci treba da pravimo pricu a ne ti!

Toliko od mene, nadam se da ce se i ostali clanovi dozvati pameti!

Shikamaru
Shikamaru
Chunin

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 18 Empty Kako???

Wed 26 Sep 2012, 12:28
Kako covece mozes imati mangekyou sharingan ako nisi ni clan uchiha porodice i nemas saringan covece ni 10 lvl.Sta je tebi???
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 18 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Wed 26 Sep 2012, 12:31
Nije da te mrzim Hisashi ali Tobi je u pravu ti uvek budes najveca faca i sva prica se vrti samo oko tebe a sta smo mi ostali nista mora to jednom da se promeni, a i ti Hisashi nisi plus Uchiha tako da je ovo skroz neispravno !
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 12:38
Ja jesam uchiha ne lupetaj! To pitanje bolje postavi Hishashiju. Jer on je potomak Shoton klana a ima sharingan i sve. Pa sad cu i ja da napisem u svojoj istiriji da sam potomak ninje svih klanova i imacu moci svakog klana.. Msm mnogo je glupo!

I sta.. gotova prica? Tek tako!? Znaci ko da sam znao ishod, zato nisam ni hteo da citam -.- . Ovaj forum je postao vec dosadan. Sve ninje ne mogu da pobede ovog lorda, dodje hishashi, kaze 2-3 reci bal bla i ovaj se kao smiluje i sve ozivi i zavrsi rat.. Pa bre to nema ni u anime bre.. Kako tako unistite karakter nekog lika nije mi jasno!

I Hishashi, ako je tebi zanimljivo da pises ovakve price i stvari gde si ti glavni.. Ostalima i nije bas zanimljivo da ti kazem. Svako bi ovde hteo da je najjaci i trudi se, ali koliko vidim ne mozes biti sve dok admin igra forum. I taman kad ga ubijes, on ce da dodje kao ziv i da sere nesto.. Msm da je Kaen ustvari objasnio celu pricu na prosloj stranici..

Jednostavno gubite volju igracima -.-..

I da posto i ja imam mnogo vece zasluge i trud na forumu ko sto kaze Kaen.. Dajte i meni mangyekou sharingan, pa da smo svi kvit... I ne samo meni, ako cemo po zaslugama koje ima Hishashi, onda bi trebalo da date mangyekou svim ninjama koje poseduju sharingan...

I samo jos nesto..Zasto Kisai onda nema mangyekou? Msm on je ovde najzasluzniji na forumu, zasto on nema toliku moc? ... A da.. nije admin, zaboravio sam...
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 12:47
Ja sam rekao za Hisashija da nije Uchiha Tobi a ne za tebe !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 26 Sep 2012, 12:53
Znam da netreba ovo da radim i ako sam banovan al moram da kazem svoje misljenje forum ide u PM ovo je pretjerano ajde meni nije krivo sto sam ja dobio ban ajde Yamanaku sam neposteno presadio ok i dobio ban slazem se a ako je ovo posteno zasluzen mangekyo saringan onda sam ja BOG! ma daj ba Tobi je upravu ja cu da odsluzim kaznu i sve ovo sam ciao kao gost i nisam htio da se petljam al ovo je preslo sve granice...ja kazem posteno vi ste odlucili da yamanaka nije presadjena i to bas Aca je reko da je neposteno a sutra dan on dobiva mangekyo saringan o.O ako on dobiva na ovaj nacin mangekyo onda ga tobi zasluzuje isto kao i K.Kainen Kisai (k. nisam siguran da ima ikako saringan) pa realno ovo je bezveze sad mi se i nevraca na forum kad vidim par igraca kroje pricu a ja sam se toliko trudio oko ovog rata i nakarju dodje jedan lik dobije moci (na nepoznat naci) i spasi svjet on sam kao pojedinac al moram da naglasim da je taj lik usput i admin ;).Recimo ja skidam kapu K-u decko je admin al se nije mjeso iz nekih razloga svaka mu cas al ovo je preslo sve mjere...tolko od mene vracam se na kaznu posjecivacu forum kao gost da znate da mogu da ostanem u koraku za vama citacu teme i slicno
K.
K.
Jounin

Wed 26 Sep 2012, 12:54
Ako mogu da dam misljenje kao igrac a ne kao admin:
1.Shadowe mnogo seres
2.Tobi ti znas stewchu koji je bio admin kada ti je pravio tehnike , i svi znamo kakve je on tehnike pravio i svi znamo kakav je on i znamo da bi ti bilo koju tehniku odobrio samo da ga ne smaras , nemoj da se pravis da si slucajno napravio godmode tehnike , mnogo si u tripovima to admin ovo ono , iskreno ja od kada sam admin sam sebi dodao 300 creator poena , i to zato sto sam imao 6700 a tehnika je kostala 7000 , to bi uradio i za bilo kog drugog clana a i otkud tebi to da je hisashi jaci od kisaia?
3.Bilo koje 2 uchihe mogu da se dogovore da budu braca , tobi to sto ti to nisi upotrebio je tvoj i niciji drugi problem
E sad malo kao admin:
Mnogo svi psujete i ako se tako nastavi dobijacete opomene , molim vas da ne komentarisete kako su drugi igraci dobili nesto neposteno posto to kvari dozivljaj na forumu a i novi igraci kad dodju i vide 5 strana svadje i prepiranja to im kaze nesto o stanju foruma , tako da oni koji se odsad budu zalili na to koliko su drugi jaki ili koji se budu prepirali ili psovali dobice opomene , od sada bi ovde da vidim samo neke greske na forumu tipa nestale su nam kartice i to ne ko shadow

Zasto mi niste ispravili kartice u inventaru kojima je obrisana
slika pitam ja vas dosta tehnika ne mogu da radim opet vas podsecam da
to uradite evo vam moj inventar i roku od 3 dana da ste to ispravili i
meni i drugim ninjama :

http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t4057-shirou-shadow
"Imate rok od 3 dana" , da si rekao lepo nedostaje mi kartica ta i ta i molim da se to sto pre ispravi bilo bi nam mnogo lakse , mi kada gledamo tvoj inventar vidimo samo da fale kartice , nemamo pojma koje su to kartice ni sta su radile bar nam ubuduce reci ime kartice ,

Za kraj procitajte ime teme , pohvale kritike ideje i greske , a ne kritike kritike greske i kritike , tako da ako neko ima neki pametan predlog neka slobodno to ovde kaze a ne samo da nama adminima prigovarate kako smo losi i kako ne radimo svoj posao , to od sada radite preko privatnih poruka a ne ovde

Eto toliko od mene
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 13:08
Dajte mi BAN slobodno bas me briga ali ja ovo moram da kazem :

Oikad je poceo ovaj rat ja, Peda , Satoshi, Hei i Kisai smo se svaki dan borili za zlim i ninjama i vojskom a taj vas Hisashi nije hteo ni da nam pomogne ceo rat neko je dosao sad na kraj da ispadne heroj, e izem ti takav storyline ovog foruma !
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 13:17
Tako je shadow, slazem se (i onu u proslom postu sam reko shikamaruu).. Sto se tice tebe Petre, mi se ne zalimo na tebe. Ti si nam ok, jeste da si admin , ali to ne zloupotrebljavas... I kao sto sam reko, ako imam neke god mode tehnike, nije moja krivica (slozices se sa tim ).

I u naslovu takodje pise kritike.. pa ovo su kritike foruma.. Ako kojim slucajem zaluta neki igrac.. pa bolje da na vreme vidi ove svadje i nedostatak foruma, nego posle da se kaje sto je gubio vremee na ovako nesto i to samo zbog nekih koji sve hoce za sebe, a pritom dobijaju sve neposteno.. Ja sam pratio ovaj rat, ne mogu da kazem da sam ucestvovao u njemu jer nisam. Ali posteno Shadow, Peda, Kasai, Satoshi Hei i Kisai su jedini koji su tokom ovog rata nesto radili.. I na kraju dodje admin naravno, igra sam protiv sebe, napise neke pricice, i na kraju on ispadne heroj, a nije odigrao ni jedan, jedini napad tokom borbe. Mislim ako je to organizacija foruma svaka cast... Bolje i da nikad nismo dosli na forum -.- Ranije je bilo mnogo bolje dok hishashi nije bio admin!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 13:33
Ljudi prekinite vise da uzdizete Hisashija kao da je BOG sta je on to uradio za ovaj ninja svet nista; ako mene pitate ninja koji zasluzuje jedini da mu se daju sve moci ovog sveta je Peda Carski- on je najveci ninja i najbolji covek na ovom forumu zar zaboravljate sta je sve taj covek uradio za ovaj svet; da li se slazete da Peda treba da bude glavni lik Very Happy !
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 14:05
Prvo , Hisashi nije bitno ko je od kada bio na forumu to nema veze... Evo ja cu priznati dobio sam neke tehnike besplatno u onom svetu i ojacao sam dosta ( nisam hteo da ih sve koristim ) i evo vise necu da ih koristim xD
Ti Hisashi odjednom imas sve posto si admin ili kako vec , kazes objasnicemo kako imam lisicu (kontrolu nad njom) tokom sledece price ,, looool ,, sta si ti , Special Karakter? Mnogo si zloupotrebio sve sto si imao na forumu i naravno da ce ti svi napadati Minata , ti to isto radis samo na drugaciji nacin , gledas kvalitet igraca po tome ko je koliko bio na forumu , sta sada sto kada si ti izmisljao Minata i rekao da su ti Conte i ovi potomci tj dogovorili ste se za to , ti treba da budes najbolji? Kada ti prestanes da pricas Tobiju o tome koliko si bio na forumu svi ostai ce prestati tebi da vredjaju proslog lika....

Drugo , za mangekyou me bas i briga , ionako da neko uspe da te ubije oziveo bi se neki 'nacinom' tako da me nije briga...

A smeta mi samo sto Peda odjednom ima sve one tehnike , meni to admini nikada ne bi dali ma koliko god ulozio Creator Poena... Ali nije bitno Peda je dobar lik Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 14:13
Reklamirajte forum !! Doci ce vise igraca i bice zanimljivije, price i to tako, a ne ovako svaki igrac zna drugog u dusu pa je vise postalo dosadno i svadje od prethodnih se prenose na ove.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 15:09
Sikamaru Nara wrote:Kako covece mozes imati mangekyou sharingan ako nisi ni clan uchiha porodice i nemas saringan covece ni 10 lvl.Sta je tebi???

Ja sam lvl 150 i na ovog lika igram aktivno vec 8 meseci a 7 meseci vec imam sharingan i vrlo sam jak ninja zbog mog stila koji je jaci od mog brata Kisaija, inace sam treci veliki ninja.Iako nisam Uchiha ja mogu aktivirati vremenom mangekyou ako ojacam. Zapravo imam oko 6 ubistva kao i Law dok smo se borili po summoning svetu nego nam admini nisu dodali jos. Inace admini su rekli da ce nama sto smo bili aktivni tokom rata dati +50 pobeda i +20 ubistva kao nagradu.

Lawe ja i ti nismo dobili neposteno te tehnike. Te tehnike NIKAD verovatno nebi mogli da koristimo. Ali posto sada ima opcija summoning lvl 150. Mi smo samo uzeli te tehnike od nasih predaka koje su isto summoning tipa i kreirali summoninga lvl 150. To je nista tako da ako gledas to nam nije dato kao poklon samo smo kreirali mi.

Sto se tice mangekyou-a ako stvarno tako se lako dobija pa to je s**nje...Onda ce svi lako dobiti mangekyou. Iskljucite to pravilo neka bude samo da se dobija kao sto je Stewcha rekao ako si lvl 150, posedujes sharingan, imas 10 ubistva i da ubijes tvog najboljeg prijatelja.
A to pravilo ako samo vidis ili cujes da ti je prijatelj ubijen je Hisashi smislio da bi dobio mangekyou -.- to nije Stewcha smislio jer sam ga pitao za sve nacine on mi rekao da samo postoji onaj prvi.

Za zabranjenu tehniku treba 100 pobeda. Ovde niko nema preko 50 borbi cak ni Kisai koji se kao lud borio i trenirao. A susano i amaterasu kao i perfect jinchuriki mu dodje isto kao zabranjena a Hisashi nema 100 pobeda.

Inace meni mangekyou i ne treba. Ja sam imao preko 50 borbi do sada vise od pola su prave bile nikad isam ni koristio sharingan. A i nije moj stil da se stim borim samo jede chakru za nista a nemas nikakvu povoljnost recimo da ti doda brzinu, pokreljtivost ili tako to.

Inace Law je u pravu ne mozes gledas koliko je ko dugo na forumu da bi delio zasluge. Ima ninje koje su ovde krace pa vise vrede i zasluzuju i aktvinije su sto put od tebe Hisashi. Mozda jesi admin i imas zasluge kao admin to stoji i svaka ti cast ali kao igrac nemas nikakve zasluge, nista nisi uradio za ovaj svet, kao igrac uve stojis i dodjes samo kada treba da se uzmu zaluge, i ne vadi se da si admin i ostalo pa zato nemas vreme da igras, to si ti sam prihvatio da radis kao admin!

Inace po meni ovde Shadow je ubedljivo najaktivniji ninja toliko put je ugnjetavan i nikad nije bio jak ninja uvek bio medju slabije "normalne" ninje a nikad nije se nabvao negde i trazio negde. Nekad je imao 5000 poruka a i sad ima gomilu oko 2000-3000 sto je blizu 10.000 poruka od pocetka foruma ubedljivo je clan sa najvise poruka ikada vise i od admina a nikad nista nije dobio.Uz to je i duze od tebe na forumu Hisashi.
Problem sa Shadowa je samo sto malo trenira i nema ideje kako da se ojaca.

K. je dobar admin njega cenim. Hisashi uvek pravi svadje. Ali najbolji admin ikada koji je bio ovde ali je otisao zbog Hisashija je Sabaku no Gara i igrao je i bio admin ali najposteniji i realniji admin ikada. Hisashiju je to smetalo jer nije mogao na posten nacin da bude glavni , zato ga je i proterao. Od tog momenta forum ovaj propada.

Stewcha je isto mocan admin sve izmislio i napravio ovde da nije njega nijedan admin nebi mogao da vodi forum on je kreirao kompletnu podlogu i sve, sve izmislio.
Problem sa njim sto to kod njega kratko traje i dosadi mu brzo pa napusti forum pa ode pa pravi drugi forum.
I mrzi ga da dodaje i pravi kartice i sve to radi stalno pa pobegne sa foruma pa da vama da vodite.
Ali najbolje funkiconise sve kada on radi tu.
Bez njega ovaj forum stvarno ne moze radi normalno.

Za Contea nzm bas mnogo nisam imao prilike da saradjujem sa njim ali cuo sam da je isto bio dobar admin kada treba.

Inace Peda jes stvarno lik, pa nije sta vam je sta ima on 3-4 tehnike da dobije snagu i racunao sam on nikad nebii imao vise od 1000 u normalnoj borbi onoliko mocan je bio jer su ga speciali i ostali pustili da propusti poteze pa da se napuni jedno 20 poteza sto u pravoj borbi nikad nebi uspeo da bude ni trecinu onoliko jak kao u borbi sa Dokuichija. Uz to zrtvovao zivot i celo vreme se borio da sve nas zastiti nije kao neki samo gledao. Iako je sad oziveo verovatno i ne zna da je ozviljen cim nije dolazio do sada.
Dao je zivot kao pravi shinobi nije se plasio da umre!
Njemu odma zabranjenu da date i da bude ratni heroj x'D
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 15:23
Boli me glava više, znate kad nmg da vas pratim.
Nakon svih ovih kritika i gluposti imam predlog. Da izbrišete reč 'kritike' iz ove teme i da se kritike ubuduće šalju preko pm adminima. Tako bi izbegli ovolike svađe nabeđivanja dokazivanja i slično. Lepo pošalješ u pm ne sviđa mi se to i to zbog toga i toga i admini će videti da reše stvar, da li samostalno ili će opozvati sastanak i zajedno odlučiti.
Ovo je stvarno gubljenje vremena, živaca i svega ostalog, jedino pozitivno jeste što nabijate postove dull"

kasai slažem se u vezi tog tvog predloga, eve ti + Smile
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 17:24
Kaien Shuuhei wrote:
Sikamaru Nara wrote:Kako covece mozes imati mangekyou sharingan ako nisi ni clan uchiha porodice i nemas saringan covece ni 10 lvl.Sta je tebi???

Ja sam lvl 150 i na ovog lika igram aktivno vec 8 meseci a 7 meseci vec imam sharingan i vrlo sam jak ninja zbog mog stila koji je jaci od mog brata Kisaija, inace sam treci veliki ninja.Iako nisam Uchiha ja mogu aktivirati vremenom mangekyou ako ojacam. Zapravo imam oko 6 ubistva kao i Law dok smo se borili po summoning svetu nego nam admini nisu dodali jos. Inace admini su rekli da ce nama sto smo bili aktivni tokom rata dati +50 pobeda i +20 ubistva kao nagradu.

Lawe ja i ti nismo dobili neposteno te tehnike. Te tehnike NIKAD verovatno nebi mogli da koristimo. Ali posto sada ima opcija summoning lvl 150. Mi smo samo uzeli te tehnike od nasih predaka koje su isto summoning tipa i kreirali summoninga lvl 150. To je nista tako da ako gledas to nam nije dato kao poklon samo smo kreirali mi.

Sto se tice mangekyou-a ako stvarno tako se lako dobija pa to je s**nje...Onda ce svi lako dobiti mangekyou. Iskljucite to pravilo neka bude samo da se dobija kao sto je Stewcha rekao ako si lvl 150, posedujes sharingan, imas 10 ubistva i da ubijes tvog najboljeg prijatelja.
A to pravilo ako samo vidis ili cujes da ti je prijatelj ubijen je Hisashi smislio da bi dobio mangekyou dull to nije Stewcha smislio jer sam ga pitao za sve nacine on mi rekao da samo postoji onaj prvi.

Za zabranjenu tehniku treba 100 pobeda. Ovde niko nema preko 50 borbi cak ni Kisai koji se kao lud borio i trenirao. A susano i amaterasu kao i perfect jinchuriki mu dodje isto kao zabranjena a Hisashi nema 100 pobeda.

Inace meni mangekyou i ne treba. Ja sam imao preko 50 borbi do sada vise od pola su prave bile nikad isam ni koristio sharingan. A i nije moj stil da se stim borim samo jede chakru za nista a nemas nikakvu povoljnost recimo da ti doda brzinu, pokreljtivost ili tako to.

Inace Law je u pravu ne mozes gledas koliko je ko dugo na forumu da bi delio zasluge. Ima ninje koje su ovde krace pa vise vrede i zasluzuju i aktvinije su sto put od tebe Hisashi. Mozda jesi admin i imas zasluge kao admin to stoji i svaka ti cast ali kao igrac nemas nikakve zasluge, nista nisi uradio za ovaj svet, kao igrac uve stojis i dodjes samo kada treba da se uzmu zaluge, i ne vadi se da si admin i ostalo pa zato nemas vreme da igras, to si ti sam prihvatio da radis kao admin!

Inace po meni ovde Shadow je ubedljivo najaktivniji ninja toliko put je ugnjetavan i nikad nije bio jak ninja uvek bio medju slabije "normalne" ninje a nikad nije se nabvao negde i trazio negde. Nekad je imao 5000 poruka a i sad ima gomilu oko 2000-3000 sto je blizu 10.000 poruka od pocetka foruma ubedljivo je clan sa najvise poruka ikada vise i od admina a nikad nista nije dobio.Uz to je i duze od tebe na forumu Hisashi.
Problem sa Shadowa je samo sto malo trenira i nema ideje kako da se ojaca.

K. je dobar admin njega cenim. Hisashi uvek pravi svadje. Ali najbolji admin ikada koji je bio ovde ali je otisao zbog Hisashija je Sabaku no Gara i igrao je i bio admin ali najposteniji i realniji admin ikada. Hisashiju je to smetalo jer nije mogao na posten nacin da bude glavni , zato ga je i proterao. Od tog momenta forum ovaj propada.

Stewcha je isto mocan admin sve izmislio i napravio ovde da nije njega nijedan admin nebi mogao da vodi forum on je kreirao kompletnu podlogu i sve, sve izmislio.
Problem sa njim sto to kod njega kratko traje i dosadi mu brzo pa napusti forum pa ode pa pravi drugi forum.
I mrzi ga da dodaje i pravi kartice i sve to radi stalno pa pobegne sa foruma pa da vama da vodite.
Ali najbolje funkiconise sve kada on radi tu.
Bez njega ovaj forum stvarno ne moze radi normalno.

Za Contea nzm bas mnogo nisam imao prilike da saradjujem sa njim ali cuo sam da je isto bio dobar admin kada treba.

Inace Peda jes stvarno lik, pa nije sta vam je sta ima on 3-4 tehnike da dobije snagu i racunao sam on nikad nebii imao vise od 1000 u normalnoj borbi onoliko mocan je bio jer su ga speciali i ostali pustili da propusti poteze pa da se napuni jedno 20 poteza sto u pravoj borbi nikad nebi uspeo da bude ni trecinu onoliko jak kao u borbi sa Dokuichija. Uz to zrtvovao zivot i celo vreme se borio da sve nas zastiti nije kao neki samo gledao. Iako je sad oziveo verovatno i ne zna da je ozviljen cim nije dolazio do sada.
Dao je zivot kao pravi shinobi nije se plasio da umre!
Njemu odma zabranjenu da date i da bude ratni heroj x'D

Hvala ti Kaiene to mi mnogo znaci ali vidis da admini to ne vide ja nikada nisam nista trazio samo sam hteo da budem normalni ninja cak i ovu mocnu tehniku "Shadow Mode" sto sam hteo da kreiram su mi admini rekli da ne mogu i ja sam se odmah pomirio sa tim ali nije u redu da neki drugi ninja moze da kreira ili koristi tako mocne tehnike. Ja samo trazim malo vise postovanja prema meni i da me vise cenite jer sam medju jedinima ovde koji sam uvek posteno igrao a vi ste me prozivali slabicem i kukavicom. Ja bas zbog toga sam slabiji ninja nikad nisam hteo da budem toliko mocan. Ja samo zelim da vodim moj miran, skromni ninja zivot- toliko od mene ! Sad
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 19:17
I ozbiljno sam mislila u prošlom postu. Ne znam kako drugi, al meni se gubi želja za igrom kada vidim sve ovo bez obzira što nemam veze s trenutnom diskusijom. Mislim da su sve činjenice iznesene i da samo sad treba da se odluči ko je u pravu, a ko ne. Vidite da vas i admini kuliraju. Dosta molim vas.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 20:06
Ma, ovde nije bitno ko koliko zasluge ima.. Msm svi imaju neke svoje zasluge i rukovode se njime.. Mada da, shadow je od pocetka foruma, a uvek je slab.. I da treba dobiti nagradu...

Ja predlazem da izbacite minata sa pozicije admina, jer to mesto pripada samo stewchi, conteu i petru i naravno gari ako uspete da ga dovedete. Jer koliko vidim minato nije uradio ama vas nista za forum, bar da dodaje xp, pa da sluzi necemu..

I glupo bi bilo da nemamo gde da iznesemo nase kritike... Jer kad bi sve govorili stewchi, isto bi bili i kao da ne govorimo.. Ovako ce se bar svi igraci dozvati pameti
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:16
Hahahahaha da pa naravno Minata jer je on tebi trn u oku samo mene to ne dotice, barem ne vise. Ne mogu vise da citam sto sam procitao procitao sam. Valjda je to bilo glavno. Evo da ja kazem nesto, posto ovo nisu kritike adminima vec je ovo nabedjivanje svega na jednog igraca, i ocigledno je d aje jedan igrac i admin trn u oku ostalima.

Prvo. Oko tog mangekyo sharingana. Mangekyo sharingan Konsai i ja imamo jos od borbe u laboratoriji Konohe. Nismo ga dobili za dzabe ispunili smo jedan nacin kojim se mangeko moze dobiri, a drugo za to smo platili. Tj ja sma platio.

Drugo. Odjednom imam sve te moci, ap vidite ja nisam bio tolika bud**a da te tehnike i moci koristim pre nego sto prica dodje.

Trece. Zasto ja nism mnogo ucestvovao u ratu?! Prvenstveno zato sto sam dugo bio u svetu zmija, drugo zato sto je onaj koji je smislio ovu celu sagu, a to je Stewcha meni rekao da se u rat ukljucim tek kada ozive Dokuicia. I ja sam se kada mi je on rekao ukljucio.

Cetvrto. Pricu uopste ja nism smisljao sve je delo Stewcho kog toliko branite a on ne ume da se javi. Cela saga kage i ovaj rat je Stewchina ideja, to moze da vam kaze Conte kog takodje bas hvalite, ne kazem ja nista svaka cast svim adminima.

Peto nema jer je beznadezno raspravljati se sa vama, i ovo nije tema za kritike vec tema za kritikovanje odredjenih ljudi. Toliko. Nemam snage da se raspravljam sa svima vama.

E da i ja do sada od kako sam na forumu, poziciju admina sam samo jednom zloupotrebio a to je kada sam sebi namestio ryo. Nista drugo. Kada pravimo kartice, i napade, proverava ju ih drugi admini. Ako toliko zapinjete za tim saringanom, Conte je napravio to i njemu i meni. Hisashi nije specijalan karakter. A to sto je Hisashi kao i Konsai potomci Minata, i Contea to je stvar price koju su smilili admini.

A i jos nesto Tobi znam ja zasto sam ja tebi trn u oku. Samo ne zelim vise da se raspravljam.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 26 Sep 2012, 20:22
Ovako ba DOSTA za ovo sam ja sve kriv oko mene je nasto problem nemojte vise ba na MInata dosta je decku popustite ga sto se tice Shedowa treba da dobije nesto...to vi admini vidite ako ocete al samo vam mogu reci sto ce neke da razveseli a to je da ce Mehmed vjerovatno da se vrati tj. Sabaku No Gaara ce da se vrati nevjerujem dace da bude igrac vec samo admin..nadam se da ce biti lakse kad on dodje..i dosta ba ja sam kriv za ovo i dugujem ispirku minatu eo sad ovde pred cijelim forumom Alexandre Đekicu izvini (mada nisam samo ja odgovoran za ovo al jesam jednim djelom zbog jebene yamanake) eto valjda je to Aco dvoljno i ljudi pustite me da odsluzim kaznu uzivaj te u gari (valjda ce on od sledece sedmice da pocne)
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:30
Ja ljudi samo cutim. Nikada nisam nikome ovde na forumu direktno rekao istinu. Za one ljude koje oni smatraju velikim ninjama i velikim adminima. Vama su svima usta puna imena Minato, Hisashi, Minato, Hisashi, ali u negartivnom smislu smao kada su neki problemi onda je Hisashi kriv za ovo, kriv je z aono. on oce sve, on je glavni na forumu pa moze da ima sve. On je uzeo svu moc aza sebe. Zasto ne stanete malo i zapitate se za sve to sto ste rekli, da li je to sve sto govorite ispravno. Niko od vas nikada, nije video drugu stranu pozicije ADMIN, niti je bilo ko od vas ikada bio u mojoj poziciji, u kojoj ja kao drug ne bih trebao da odam stvari koji mi drugi admin i drug u pocverenju govori. Ali i kada krijem sve to, ja ispadam najgori, a svi ostali koji su tako nesto uradili su cenjeni i najbolji. Ja samo kazem nedaj boze da ja otvorim usta i da kazem istinu o svemu, jer ocigledno je da drugi admini koji su zasluzniji od mene za forum ali su isto toliko i u neku ruku krivi za te stvari cute. I onda naravno svi ce te na mene da nabedjujete da sma jnajgori, i ovo ono.

Satoshi hvala ti na izvinjenju iako nisi trebao da se izvinjavas. Ja moram da kazem jer mi je muka vise. Onaj koji se najvise bunio zbog toga kako si dobio Yamanaka tehnike je bio upravo onaj koji te je izbacio iz Yenkai organizacije. On mi je rekao da ja kazem da te banujem. Jer sam ja nnw 1. Ja sam kao drug rekao okej, ali vidis lepo na kraju ispada da sam ja najveca bud**a i najveci id**t ovde. Jer umesto da kazem istinu ja cutim i krijem tudju gresku i ja radim stvari za druge ljude koji samo cute i stoje iza mene. Jer su oni kao vladari u senci. Toliko. Ovo stvarno nije uredu, jer niko od vas ne zna drugu stranu price koju smao admini znaju, i znaju oni koji su ej zakuvaali.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:37
Slazem se sa Tobijem i Satoshijem i mislim da su pravu da meni i Pedi daju nesto jer smo stvarno mnogo toga uradili za ovaj ninja svet !
Hisashi ovaj forum ce jedino dobro funkcionisati samo ako postujemo jedni druge ! Very Happy
Samo tako mozemo biti bolje ninje ! Very Happy
K.
K.
Jounin

Wed 26 Sep 2012, 20:41
E ovako ja sam stvarno fasciniran ovom temom , ono sto sam citao me je stvarno iznerviralo , kao prvo shadowe ti nisi nista uradio od pocetka foruma korisno sem sto si se zalio i plakao kako si ti slab i kako su svi ostali prejaki itd. ti nemas uopste slabe tehnike koliko ne znas da igras , tako da ja mogu da ti kazem da neces dobiti nista od ovog rata , a sto se tice pede sto bi on nesto dobio...videli ste mu tehnike i videli ste da je sebe doveo na 200 hiljada snage i 20 hiljada kontrole , zar mislite da treba jos nesto da mu se da?
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:43
Svaka vam cast admini sad ste pokazali kakvi ste ljudi nema posla od vas ovaj forum ce da propadne, nista nisam doprineo covece ja sam tri godine skoro na forumu kako te nije sramota !
K.
K.
Jounin

Wed 26 Sep 2012, 20:47
Pa nista nisi doprineo , ti si oduvek svima bio poznat kao najslabiji kage koji ne sme da izadje iz sela (To si i sa ovim likom potrvrdio) , nikada nisi bio u pravoj borbi i kada ti nesto nije po volji uvek si se zalio kao malo dete , evo npr ja sam malo krace od tebe na forumu (Kad si ti bio 60 ja sam bio 20 level sa prvim likom) uopste nije bitno koliko si ti na forumu , ako nikada nisi bio u pravoj borbi nisi mogao da nikako doprineses
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:50
Ovo su moje poslednje reci a to su :

Trazim da se K. kazni oduzimanjem admin pozicije i banovanjem na mesec dana zbog vredjanja mene i ako ga ne kaznite ja necu uci nikad vise na forum jer vidim da sam ja ovde nepozeljan sram vas bilo admini !
Jedini covek koji je igrao pravedno i posteno ove tri godine vam je najgori svaka vam cast !
Sponsored content

Back to top