Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

+34
Aki Kuga
Shikamaru
Yamashiro
Ivan Hoshigaki
Conte
Hayato Chiba
Captain of Division 3
Kuchiki Byakuya
Takao Uchiha
Dzoni Hatake
Daichi Namikaze
Renji Abarai
Basil
45485465
Hyuuga Neji
Trent Black
P.
Raizen Masamune
Peda Carski.
Sabaku No Naoto
Nishi Hyuga
Erza Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Aiko Shadow
Hei Kaguya
Konan.
Usaga Sorachi
K.
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Yamamoto
Stewcha
38 posters
Go down
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 19 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Wed 26 Sep 2012, 20:54
Jao vas dvojica, ovo je beznadezno. Nemojte da se svadjate ispasce da sam ja opet nesto uradio. Da sam nahuskao K.-a da napada nekoga. Mislim nemojte da pogorsavate stvari. To sto mene napada Tobi ne trebate i vi da butete takvi. Aj K, nemoj pravis problem. Pusti neka.
K.
K.
Jounin

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 19 Empty Re: Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma

Wed 26 Sep 2012, 20:54
Pa meni si ti oduvek najgori i ti moje misljenje vrlo dobro znas , ja ne vidim sto bi meni skinuli admina zato sto sam ti ja nesto rekao kao igrac , ako se igraci sloze da mi treba kazna evo ja cu se svojom voljom banovati i necu ulaziti na ovaj profil dok ne pocne turnir , ali znas da je sve sto sam rekao istina i znas da ako bi ti sad neko dosao ispred sela i rekao izadji ako smes da se borimo ti ne bi izasao
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:56
E pa onda zbogom forume na kome sam protracio skoro tri godine, samo recite Stewchi ako dodje na forum da zavede red z ja odoh !
POZDRAV PRIJATELJI I NEPRIJATELJI !!
K.
K.
Jounin

Wed 26 Sep 2012, 20:57
Pa ti nisi nista porekao od ovoga sto sam ja rekao , i ne verujem da ces ikome nedostajati i ovako ne verujem da ces otici (I do sada si nekoliko puta tako pretio) A i da odes bolje ce biti da mizukage bude neko hrabar i jak a ne ti
Shikamaru
Shikamaru
Chunin

Pohvale, kritike, ideje i greske u vezi foruma - Page 19 Empty Shadow

Wed 26 Sep 2012, 20:59
Shadow izvini na izrazu ali NE SERI I VRACAJ SE VAMO NA OVAJ FORUM.Nemojte da gubimo igrace zbog svadje!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:05
Sikamaru nemoj da psujes. To je zabranjeno, dobices opomenu zbog toga. A to sto radite vas dvojica je beznadezno. Shadow ja ti sada moram iskreno reci, time sto kao odlazis i ovo ono kukas, pokazuje kakav si ti. veoma je glupo i zasto pravis od sebe beznadezan slucaj. Ti si od svih nas kagea bio najpovodljiviji, sto znaci kako vecina kaze tako kazes i ti ne iznosis svojzakljucak. Ja nikada nisam imao nista protiv tebe, jedino mi je smetalo to sto se pravis da si gl*p, a nisi. Nijedan od kagea nije tako mekan kao ti, da ne kazem mlakonja. Ti imas jake tenhike, i samo trebas da znas da ih iskoristis i iskombinujes. Necu da pricam vise, ali ne trebas da ides. Mislim ono. A ni ti Petre jesam ti rekao da cutis,sta imas da se svadjas sa njim. Mislim ako ja moram to da radim sa onima koji me optuzuju smao zbog svoljih licnih interesa, ne trebas ti da se svadjas. Svadja treba da bude zabranjena.
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Wed 26 Sep 2012, 21:06
meni ce nedostajati bilo ko da ode cak i pocetnici ja jes da nikad nisam ucestovao u borbama ali to je jer nikad nisam isa preko chunina previse posla i mislim da svi zelimo da poboljsamo ovaj forum a ne ovako da se svadjamo mislim mene uglavnom nikada nije bilo brika ko sta o meni prica ja se ne osvrcem a i mislim stwarno svaki put kada udjem na ovu temu krenem da se smejem i da placem u isto vreme jer neznam ovo je ko neka komedija evo recima peda njega nisam video mnogo da se svadja on samo igra ja jes da sam se malo tu i tamo pozalio a i dugo sam na forumu poznajem sve ninje i svi k. alexandar, minato(nikako se nemogu setim koje je ime sada),conte, shadow i ostali tada su mi pomogli da svatim sve ovo i tako zahvalan sam svima i nezelim da niko ode tolko od mene
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 26 Sep 2012, 21:08
HAJDE SAD DOSTA!!!!!!!! i ti Pero ba koji ti je ***** pusti ga kuliraj a ti Ognjene dobro me slusaj nemoj da seres vec ostani sad ce Gara da se vrati i sve ce bit po starom (ZBOG VAS DEBILA KOJI SE SVADJATE JA MORMA DA ULAZIM NA PROFIL I BEZVEZE SE NERVIRAM) ovo sve citam kao gost necu da ulazim al nekad pretjerate kad se Gaara vrati sve ce bit ok shedow pa tako sto se tice tih kartica i slicno salji njemu nemoj njima,za sve ovo svadjanje sam kriv ja ba jebla vas YAMANAKA!!!! koji vam je sto se ljutite ona je povod za sve i ja sam kriv za sve.A NNW 1 ti si reko prekljuce da ce kartice od byakugana i maceva magle da se naprave danas a ja nevidim da su gotove ajde kad zavrsite posto cu bit banovan posaljite mi to u pm (mac sela magle koji je sa tagovima) i jos nesto ja zbog vas moram da ulazim i bezveze reagujem da ja dosta nemojte da moram da produzavam sebi kaznu bezeveze cu zbog vas morat ostat mjesec i 5 dana dosta
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Wed 26 Sep 2012, 21:13
Satoshi byakugan na forumu postoji vec vise od mesec dana. A koliko se ja secam Hyuga klan je u steni. A za maceve magle izvini. Nisam imao vremena.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 21:14
Vi ste svi idoti!K. brate zajebi ga mu spustas samopouzdanje,pravis se da si faca neka a nista nisi bolji od shadowa,mene i jos nekih!Ti Shadow nemoj odma da kukas za sve ima resenje,ovde najveci problem jesu admini!Zato sto admini jedni druge toliko mrze da bi se poklali!Minato i Conte znaci garantujem da se nepodnose,takogde Gara,K on samo ide igra forum bije svi i boli ga!Stewcha on je vec car,on i ne ulazi na forum jedino kad mu dodje da poigra na specijal karakteri a i razumem ga sve ovo napravio treba covek sad malo da uziva.Da se admini slazu i ne mrze problem bi bio resen za cas,ali nece!Jedan budzi samo svog lika misli o njemu,niko ne dodaje i igraci odlaze sa foruma zato sto propada!
Zato ako ocete nesto da napravite jebote slozite i aj u PM!A ne da jedete ...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:18
Pa Tobi ne znam da li si ti primetio, ali sve se redovno dodaje. Nije istina da se admini mrze, smao je problem u tome sto se admini ne slazu u svim stvarima, jer jedan admin ima jednu ideju a drugi admin ima drugu i onda tu dolazi do sukogba misljenja i interesa. A istina je da Conte i ja tesko dolazimo do kompromisa, ali nikada niko nije rekao da se mi mrzimo. To nije istina. Najrealniji admin od svh nas je K, koji realno proceni da li je kartica prejaka ili preslaba. Hah sto se tice Stewche, pa za njega nemam nista da kazem, jer on napravi stvari, tj napravi corbu i onda ode, kada se to sve zakuha i napravi zbrka nema ko da je zaprzi, i onda nastaje haos. On samo dodje odradi nesto na pola i ode. Do dose sada se smilovao da zavrsi rat.
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:36
Xaxaxaxa znaci ja nemogu da verujem ja sam imao tajni dogovor sa Stewchom Conte
Conte mi je dao svoj adminski profil i mene je ono bilo briga ja sam samo dodavao pratio uocio par zloupotreba ali briga me je za sve te likove za koje pricate da su carevi i to
PEDA KISAI KAIEN HEI i jos po koji lik su Stewchini likovi(ili ih on deli sa nekim) proveravao sam IP drugo Aco kako se brate dodaje kad ja treniram u org i niko da mi doda 2000 xp gore dole gde to ima covece
Shadowe i sam znas da sam sa proslim likom olako mogo nekoliko puta da te ubijem i uvek sam te ostavljao u zivotu bilo mi je krivo cak sam te naucio svim tehnikama koje sam kreirao i ostalo i ti i dalje zvocas a bre razmisljas malo upotrebi glavu i rasturaj zar je to toliko tesko
a ti Tobi brate znam da nije sve kako ti hoces i znam da je HIsashi zbog tebe na neki nacin mrtav ali pusti ih i ovako su oni admini imaju vlast i ostalo igraj po njihovim pravilima dok ti se nekad ne osmesi sreca
ZA PETRA JA NEMAM STA RECI ODLICAN ADMIN DODAJE SELU PRAVI SVE ALI SAMO BRATE PRETERAO SI SA IRON SANDOM

(i da vise nisam admin posto imo par problema u realcu nisam bio tu dugo i conte je ono nesto kao reko razmotricemo i to briga me ali ipak i dalje niko nemoze da kaze da nema zloupotrebe na forumu)
I DA JOS NESTO ZAPAMTITE IZA SVEGA OVOG STOJE STEWCHA I CONTE LIKOVI KOJI ODLICNO GLUME I KOJI I DALJE VODE STVAR!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:44
Ne trebam ja nista vise da kazem. Jeste da se sa strahinjom nisam slagao nesto mnogo, ali je sada realno rekao sve sto je trebalo da se kaze. A to za dodavanje, ja sam mislio da svaki dan lepo se dodaje... Mada sve jedno znas da ce ti biti dodato.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 21:45
Alo bre ko je laznjak!!!! Moj profil niko ne dira!!! Kisai sa foruma je moj rodjeni brat u stvarnom zivotu. Cak i Hei je iz istog sela odakle smo i mi i Stewcha. Dok Peda za Pedu ne znam ni ko je ni sta je!

Nas je stewcha odavno doveo na forum cak i ne pratimo naruta samo onako slike sto nam treba za forum ovde smo samo sto se dobro bori i igra i treba prava stategija i pamet da se igra.

A za IP to ne znam ja znam ko sam i sta sam!
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:49
Daj ne lupaj bre neka onda bilo ko drugi od Admina proveri i neka vide Aco sto se mene tice mi smo se slagali super jeste imali par zastoja oko nekih stvari ali ja to zaboravio prosto me je briga ali ja samo da otvorim oci drugim igracima! i toliko inace sto se tice tvoje adminske karijere Aleksandar je oko onih pravila za levele i za kartice bio najrealniji i najbolji admin do sad tako da ono briga me sta kazete ali sagledajte lepo sve!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 26 Sep 2012, 21:53
Ma kainen pusti ba ti si bar normalan ugalvnom NNW admin 1.Ja neznam za tebe al ja nemam pristup selu stjene a znas da imam byakugan da sam to posteno presadio (ajde reci i da to nij uredu onda stvarno neznam sta je ok ) zato nemogu da uzmem te nove kartice posto stare kartice byakugana ne rade i admini su mi rekli da se prave nove zato mi posalji te nove u pm i taj 1 mac molim te i to sto prije
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 21:55
Mislim da nema svrhe da se svadjamo ovde daj prestanite i lepo da radimo i igramo.

Mislim sto se svadjate kad svi znamo da ovde postoje dve klase igraca.

Normalni igraci koji igraju i igraju i imaju ogranicenja i ako urade nesto jako to je god mode.

I nazovimo ih "vip" igrace koji imaju povlastice.

Tako je oduvek bilo i bice zato nema svrhe da se svadjamo.

Ako pogledate svaka online igra i slicno ima takvu podelu normalne slabije i igrace i one vip koji dobijaju od admina moci zbog raznih zasluga i sllicno sta vec znam.

Sto se tice laznjaka ja sam ovde najvise od svih na forumu! Cim je napravljen forum stewcha me zvao i igrao sam kasnije doveo i mog brata i ostale.Prvi sam registrovani normalni clan foruma. Sto moze da se vidi "nasa" grupa u igri jer se znamo i uzivo.
Inace iako znam Stewchu on meni nikad nista ne prica niti mi je ikada pomogao. Jedino nekad posalje poruku pomogni ovome , uradi to da ispadne tako i slicno. Sto se tice njegovih planova nikad nista mi nije pricao a i ne zanima me jer onda mi igra gubi draz ako saznam sta ce biti.

Zato prestanimo da se svadjamo i resite ovo sve na normalan nacin kao ljudi.
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 21:55
I da da napomen sto se mene tice Stewcha nije morao ni da se vraca bilo je nepotrebno posto bi i ovako i onako otiso kad tad jeste da Petar i Aca nisu stalno i mnogo brzo dodavali ali zato dok ja bio admin prve 2 nedelje koliko sam bio dok mi se nije desilo nesto sto se desilo xp je bio dodavan na po 12 sati i niko nije bio zastavljen toliko
od mene!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 22:06
Algoritam kako rijesiti ovu situaciju ?? Jednostavno:
napraviti dobar baner
|
staviti ga na dosta foruma - ne odazove se dosta igraca (od 7 pa vise ) - nastaviti se svadjati
|
Odazove se dosta igraca - naci 3-4 lika koji ce biti samo admini i special carakteri a nece biti | pristrasni - forum postaje ono sto zasluzuje
Ne naci dobre admine i samo admine ( uz mogucnost special caraktera) - forum ce se nastaviti svadjati sa dodatnim likovima
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 22:09
Forum je super samo treba admini dobri. Dobri su i ovi admini samo se brzo olenje pa ne rade, ali znam dosadi sve vremenom, tako da nzm kako se to moze resiti Very Happy
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 22:56
Da li moze mozda ako neko uzme moju krv da presadi gene Aburame klana , posto ipak on nema bube i ne moze da ih nabavi ako ne dodje u Sunu ?
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 23:00
Pa ne posto je Aburame isto jedan od tajnih klanova. ti trebas da u tu osobu usadis dve bubice tj, da on potpise ugovor sa njima, i da ih pusti da se gnezde u njegovom telu. Jedna muska i jedna zenska bubica, i tek za sedam dana ce moci da koristi tehnike aburame klana.
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 23:08
Aha , super Very Happy

Hvala Smile

Mislim da za bolji forum ne treba samo da se svadjamo , i jel bitno ko je ko na forum , nije!!! Igrajte vi vasu igru ima nas barem dovoljno da bude zanimljivo evo ja ne znam bas sve igrace tako da ne mogu uvek da dogovaram borbe i ne volim to puno , voleo bih da dodju jos par igraca na forum ako je to moguce i da kreneemo da pravimo pricu izmedju sebe ali da se ne dogovaramo oko borbi ( mozda samo malo ) , uz to ja sam smislio jednu takvu pricu , poslao sam je jednom adminu i rekao je da ce mozda da je primeni tako da , bolje da se igramo , sprdamo , zabavno je Smile
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 23:13
Pa nemoj da posaljes samo jednom adminu, posalji i drugim adminima, jer taj jedan ocigledno nista nije nama rekao. Ajde posalji meni u pm to sto hoces, bas me zanima.
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Thu 27 Sep 2012, 09:25
Zasto se svadjate stalno xDDDD nikuda ne vodi, mislim mene briga svadjajte se ako zelite xD nego vama gore rusi vam car igre xDDDDDDDDDDDDD

Inace Hisashi je dosao da porazi Dokuichija jer me mrzelo da igram vise mnogooo se oduzila borba a moralo se nekako zavrsi a jedino Hisashi posto je recimo njegov potomak je mogao da izazove te emocije da se borba instantno prekine zato samo xDDDD
Znate mene uvek mi sve dosadi pa mora da se zbrza. A sto se tice njegovih moci ja sa to nemam nista niti me zanima jer odavnooooo ne pravim kartice mrzi me.

Inace ninje koje su bile veoma aktivne u ratu od kako poceo pre 4 meseci od borbi sa zmijama bice nagradjene kao sto sam rekao nema ih mnogo 5-6 ninji samo dobice +50 pobeda i +20 ubistva i 10.000 creator.

Inace Peda ce biti proglasen za ratnog heroja tako da ce mu stojati titula ratni heroj.

Jos nesto 10. oktorbra je dve godine kako postoji forum. Dve godine aktivnog postojanja foruma znaci da nas forum ce postati vrlo mocan i nazovimo "stalni" forum. Upravo 10 oktobra ce poceti cetvrti veliki shinobi turnir.Zato spremite se jer nece biti podela svi ce se boriti zajedno bez ozbira na rank. Jer trazi se najaci i najbolji ninja na forumu zato nema potrebe da se delite.

Sponsored content

Back to top