- Hokuto KenjinAcademy Student
Vazno!!
Fri 30 Mar 2012, 23:35
Pozivam ninje ovog sela da se okupe ovde, imam neku misiju za vas koja ce vam doneto 200 xp
Re: Vazno!!
Sat 31 Mar 2012, 00:09
Cekamo ostale igrace, ako uradite ovu misiju kako treba, mozda vam i oprostim kaznu!!!!!
Sat 31 Mar 2012, 14:33
tobi, zelim da mi se obratis ovde smesta!!! Nisi ispostovao pravilo koje sam ti juce nametnuo... sada ces da platis kaznu!!!
Sat 31 Mar 2012, 14:38
E odlicno, za kaznu sto me nije poslusao tobi, napadnite ga i prebite boga u njemu! Bori te se sa njim dok mu ne ostavite 10 health, 2 na 1 ...
- Hisashi NamikazeAcademy Student
Sat 31 Mar 2012, 14:46
Ali Hokage-san to nije fer borba, kako mozete tako nesto da nam naredite?
Sat 31 Mar 2012, 15:06
Pa moze mi se, samo najjaci opstaju ima srecu sto nisam naredio da ga ubijete!! A sada ga napadajte
Sat 31 Mar 2012, 16:07
Ja necu da ga napadnem, to je ispod casti, muciti druge po necijem naredjenju, i to samo ako nisu poslusali naredjenje... Ovo nije uredu Hokage-san uz svo postovanje koje imam prema vama, izvinjavam se zbog neposlusnosti, ali ja necu sudelovati u ovome.
Sat 31 Mar 2012, 17:53
Ja ovde odredjujem pravila! Kada ti budes bio kage onda radi kako zelis... a sada zelim da ga napadate. Imate 3 opcije!
Prva je da prihvatis njegovu kaznu i da tebe njih dvojica napadaju.
Druga je da me poslusas!! Msm da ti je to najbolja opcija i treca je da napustis selO!
Prva je da prihvatis njegovu kaznu i da tebe njih dvojica napadaju.
Druga je da me poslusas!! Msm da ti je to najbolja opcija i treca je da napustis selO!
Sat 31 Mar 2012, 21:49
Uredu Hokage-san... Moracu da ga napadnem... Zao mi je Tobi izvini, ali ovo je naredjenje..