- YamamotoAdministrator
Vazno!!!
Mon 09 Apr 2012, 23:34
Posto stvarno nije u redu da neko ceo dan spamuje sa borbe i uzima XP i ostalo za nista... Da koristi samo kunai slabe napade i ostalo da bi borbe sto duze trajale od danas to je strogo zabranjeno. Ukoliko ocenim da je borba bila takva dobicete opomenu i nece vam se priznati borba...
Posto je 2-3 njih kukalo da su ostale ninje danas i ovih dana na neposten nacin uzele XP i Ostalo...
Ninje koje se nalaze u spisku nece smeti da naredna tri dana rade bilo kakve borbe 1 na1, prijateljske ili multi...
Tobi Uchiha
Hao Asakura
Abel Nightroad
Trafalgar Law
Kisai Yokubi
Kaien Shuuhei
Kisame Hoshigaki
Kasai no Raion
Konan
Ukoliko neko od ovih bude radio borbe ili trening sa ostale clanove sutra i prekosutra i nakosutra bice kaznjen i borbe mu nece biti priznate...
Na ovaj nacin ce se sve vratiti u balans i svi ce budu srecni
Posto je 2-3 njih kukalo da su ostale ninje danas i ovih dana na neposten nacin uzele XP i Ostalo...
Ninje koje se nalaze u spisku nece smeti da naredna tri dana rade bilo kakve borbe 1 na1, prijateljske ili multi...
Tobi Uchiha
Hao Asakura
Abel Nightroad
Trafalgar Law
Kisai Yokubi
Kaien Shuuhei
Kisame Hoshigaki
Kasai no Raion
Konan
Ukoliko neko od ovih bude radio borbe ili trening sa ostale clanove sutra i prekosutra i nakosutra bice kaznjen i borbe mu nece biti priznate...
Na ovaj nacin ce se sve vratiti u balans i svi ce budu srecni
- GostGuest
Re: Vazno!!!
Tue 10 Apr 2012, 09:14
Dozvolite makar meni tobiu i kasai da igramo onu multi borbu sa hisashiem xD
- GostGuest
Tue 10 Apr 2012, 09:31
izvinite admini da pitam ja nesto posto je tu samo ne kolicina koji sada mogu da sparinguju
lee sin
K.
Shiruo Shadow
I neznam tamo skim ce oni da igraju sparinge da bi se brze levelovali posto je vise od pola foruma kaznjeno !
medjusobno mng pa verujem da ce da igraju
lee sin
K.
Shiruo Shadow
I neznam tamo skim ce oni da igraju sparinge da bi se brze levelovali posto je vise od pola foruma kaznjeno !
medjusobno mng pa verujem da ce da igraju
- YamamotoAdministrator
Tue 10 Apr 2012, 09:38
Nije niko kaznjen...Samo ste pauzirani da bi ti sto se zale mogu da vas malo stignu jer ste vi "neposteno" uzeli xp pa ojacali i da se opet sve dovede u balans...
Tako neka igraju medjusobno ili slicno neka se snadju...Ja vise ne mogu da ucinim..
Tako neka igraju medjusobno ili slicno neka se snadju...Ja vise ne mogu da ucinim..
- K.Jounin
Tue 10 Apr 2012, 09:43
E ja i lee smo poceli takvu spam borbu pre nego sto je uvedeno pravilo , ali ne da bi spamovali nego posto on ima samo kunai , pa sta mi da radimo da zavrsavamo tako ili da ga ja brzo zavrsim?
- YamamotoAdministrator
Tue 10 Apr 2012, 09:44
Dozvoljeno je kada je ninja slab...Kad ne moze nista da koristi vise kad ima samo kunai i nesto slicno... Ali ligicno je brzo ces ga zavrsiti ti tako da to nece biti spam borba