- Archer ShadowAcademy Student
Re: Hideout
- Hei KaguyaAcademy Student
- GostGuest
Koliko vidim svi smo tu... Ja kao Kazekage sela peska, Raikage, Mizukage i K i Kasai koji su vodje ostalih sela trenutno zato mozemo da pocnemo ovaj sastanak jer nemamo vremena rat moze poceti bilo ali nece jos. Verujem da ce cekati da mi napravimo prvi potez jer trenutno smo mi u prednosti demoni i ostalo je dobro zasticeno zato ce zeleti da vide sta cemo mi uraditi da bi oni napravili strategiju protiv toga...Mozda su oni svi jaki ali mi smo brojniji njih je samo 7 dok je nas monogo vise...
Za pocetak moramo odrediti gde cemo se boriti da bi prema tome napravili plan.
Postavicu barijere u sva sela tako da ce biti sigurna ali ne mozemo se oslanjati na to moramo nastojati da borbe budu sto dalje od svih sela u neko nenaseljeno podrucje...
Dobro je to ja predlazem ovu lokaciju za ratovanje daleko je od svih sela okolina nije naseljena. Teren je jos pogodan za svakog ninju pun je stena, ravnica, reka, i ostalo dovoljno da svaki ninja ima prednost...
Moramo napraviti spisak ninji koje ce se boriti jer ne smemo sve da saljemo neke slabije ninje ce nam vise odmoci nego pomoci. Isto da sposobnosti svih ninji rasporedimo odgovarajuce grupe...
ja Hei Kaguya
Kisai Yokubi
Satosi Nara
Law
Kaien Shuuhei
Hisashi Namikaze
K.
Kasai no Raion
Konsai Uchiha
Archer Shadow
Ovo je po meni spisak ninji koje trebaju da ucestvuju u borbama uostalom ovo su i jedine dostupne ninje kojima rapolazemo i koje su najace. Ostalo ce ciniti "manja vojska" sa manje sposobnosti o stalo (npc borci koje cemo kupiti)
- GostGuest
Po meni je ratno polje ok i ja sam planirao neku lokaciju u tom podrucju...
Da to je spisak ninji koje su jake i koje ce biti glavne tu ali moramo spremiti i ostale (npc borce)...
Ovaj rat ce zahtevati dosta novca mozda bi trebalo da budzete i sav nas novac spojimo....
Upravo sam dobio izvestaj od Kaiena...Imam lose vesti za sve... Wood release korisnik Sabaku je otet od strane nasih neprijatelja tokom chunin ispita...
Kaien nije imao sanse protiv njih nije ga mogao sacuvati iako mu je to bila misija da cuva Sabakua tokom ispita...Nazalost imamo jos gubitaka ninja iz sela stene po imenu Abel je isto pogunio u toj akciji...
- Izvestaj:
- Zack Homura wrote:Odjednom dok Sabaku putuje sumom presrece ga Zack sa ostalom grupom svojih ninji...
Sabaku imas ono sto treba Andaiemu zato podji sa nama!Kaien Shuuhei wrote:E vala necete!!!
(Kaien odjednom izlece iz obliznjeg drveta)
Kazekage me je postavio da cuvam Sabakua jer je mislio da do ovoga moze dodji!
Sabaku dodji iza mene pokusacemo da pobegnemo odavde!Zack Homura wrote:Zar stvarno mislis da mozes da pobegnes od nas cetvoro Alcayonsa!!! Nemas sanse protiv bilo koga od nas a kamoli protiv cetri nas!!!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Energy:890
Chakra:940
Probacu ali ne smem da predam Sabakua!!!
Haaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Zack Homura wrote:[b]Ja samo stavljam ruku i blokiram tvoj napad!
A sada damage je 500 ispaljujemo svi cetvoro ovo u tebe damage je 2000!!!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Chakra:910
Uzimam Sabakua i bezimo sto dalje od napada!!!Abel Nightroad wrote:E pa necete! Mozda sam najslabiji ninja na forumu ali necu dopustiti da nekog povredite Kaiene i Sabaku bezite ja cu oh zadrzati!Kaien Shuuhei wrote:Abele! Nisam znao da si i ti ovde! Sta pricas to... Uzmi ti Sabakua i bezite ja cu ih zadrzati!Zack Homura wrote:Hahahah ti si Abele najslabiji ninja ikada ti nemozes nikog da porazis hahahaha!!!
Gde mislite da pobegnete!!! Koristim moju brzinu 500 i zagarantovan potez jedan zbog brzine i Kaiena napadam ovim ne moze da izbegne a 250 damage mu je zagarantovan!!!Abel Nightroad wrote:Neeeeeeee!!! Mozda nisam jak da vas porazim ali zaustavicu vas!!!!
Brzo se stvaram ispred Kaiena i Sabakua i ja primam stun!!!
Kaiene i Sabaku bezite!!! Mozda sam uvek bio slab i polagao 8 put chunin ispite i uvek padao jer nisam jak da prodjem ali svakom dodje vreme da nekad uradi neko veliko delo a moje vreme je doslo! Pokusacu da vam dam prednost da pobegnete!
U momentu kada si me dotakao da mi postavis stun!Imao sam poseban napad koji sam uvek cuvao za moju smrt ako me neko ubije da barem i protivnik umre samnom jer sam suvise slab da se drugacije odbranim! Na sebi imam 100 eksplodirajucih kartica i ukupno nanose 1000 damage kako si me dotakao aktiviram ih i eksplodira sve oko i ja zajedno sa njim!!!
Zbogom prijatelji moji videcemo se opet. Zelim da kazete svima sta sam uradio i da sam na kraju sam ipak probao da ucinim bilo sta iako sam uvek bio slab da bi ste vi pobegli!
Eksplozija je toliko velika da svima nanosi 1000 damage i veliki dim se stvara tako da Kaiene mozes da pobegnes!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zack Homura wrote:Sta! Prokletstvo!!!!!!!!!!!Kaien Shuuhei wrote:Ne Abele sto si to uradio mogli smo svi da se izvucemo!!!!!
Neeeeee nazalost kasno je izgleda za njega ne brini svi ce znati sta si uradio!
Uzimam sabakua i bezimo sto dalje daleko daleko!!!!
Radim opciju putovanje tako da ne mozete da me nadjete znam da imate sensor sposobnosti i da me mozete naci ali u zavosnosti koliko imam putovanje toliko poteza morate da koristite sensor ako zelite da nas nadjete a za to vreme mi cemo biti daleko.....
Daj boze da padne 5 ili 6NNW Game wrote:Član 'Kaien Shuuhei' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
Zack Homura wrote:Izgleda da nisi dovoljno brz da pobegnes nama nas je cetvoro tako da cemo te lako naci a ti si samo dva posta (dva kilometra) daleko od nas! Lako cemo e naci hahahaha!!!
Svi cetvoro radimo sensor dovoljno je da bude x1 uspeh i nas si!!!NNW Game wrote:Član 'Zack Homura' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Saznaj rezlutat' :
Zack Homura wrote:Nasli smo te! Zar si mislio da mozes da pobegnes...Onaj slabic Abel je umreo kao kukavica! A sada ces i ti tako ako ne predas Sabakua!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Chakra:820
Brzo pozivam pticu i ja i Sabaku skacemo na nju i bezimo!!!Zack Homura wrote:Mislis da mozes da nam pobegnes mi imamo Bukujutsu tako da ga aktiviramo i mozemo da levitiramo!
Sada idemo za tobom leteci i radimo ovo svi!!!
Damage je 800 ukpno od svih 3200 damage koji ide tebi i Sabakuu tako da sa sve pticu padate dole velikom brzinom i zarijate se u zemlju od jacine udarca!!!
Svi koristimo zagarantovan potez zbog brzine tako da je ovaj napad NEIZBEZAN jer ne mozes od svih 4 izbegnuti sve ovo!
Ali necete da umrete samo padate dole i svima ostaje po samo 1 health i stunovani ste od jacine udarca!!!Kaien Shuuhei wrote:Neeee.... Celo telo mi je slomljeno ne mogu da se pomeram... Izgleda da sam slab da ih svu cetvoricu porazim cak je i Kazekage jedva porazio jednog i to smo mu mi pomagali!!!Zack Homura wrote:
Dolazimo kod Sabakua i uzimamo ga
Zatim Kaiena udaram pesnicom i onesvescava se lezace tu....
Sabaku idemo!!! (Svi zajedno nestajemo sa Sabakua)
Sta cemo sad da radimo? Uz wood release imam osecaj da cemo da doslovno na**emo od njih kada nas napadnu!
Treba neko da spasi Sabakua ako ima zmije za summoning da nas odvede tamo i napadnemo ih nepripremljene!
Isto mislim da treba da se demoni premeste u selo magle jer ima kosti dosta tamo i nece moci da ih uzmu jer oni mogu da prodju barijere lako cudi me zasto nisu!
- GostGuest
Dobrim sealovima i ostalo smo obezbedili Rokubija i stvorio sam nekiliko mojix mixed klonova (kombinacija vodenog, zemljanog i ostalih) tako da mogu da zadrzavaju chakru i rade jutsu tehnike .Preko shuciseikena si stekao kontrolu nad njim iako nisu tvoji i izvlacis chakru demona napolje tvojom tehnikom u klonove zato je demon oslabljen zbog manjka chakre i ostali u selu mogu da treniraju na slabijoj formi demona.Chakra demona je ogromna gotovo neicrpna u odnosu na ono koliko nama treba.
Ja sam kreirao posebne komore u koje mogu da ubacim obicne klonove i koje ih odrzavaju da ne nestanu. Koristeci chakru demona klonovi rade onu barijeru.
Cetri komore sa klonovima postavim u cetri razlicita pravca negde i oni formiraju barijeru koja traje dugo dugo i odrzavaju je koristeci chakru demona...
Ta barijera je neporobojna oni ne mogu uci tamo!
Nazalost chakru od demona ne mogu da saljem na tolike daljine da obezbedim sva sela na taj nacin. Cak i selo lisca ce uskoro nestati barijera koju sam postavio jer ce klonovi potrositi chakru koja im je unesena. Jeidno u selu peska radi barijera dugo jer je tu demon od cije se chakre napaja...
Zato je bolje da se demoni premeste u selo peska i ti plus da obezbedis selo kostima...
Ujedno oni su u summoning svetu zmija koliko smo videli mogu doci ovde i otici tamo kada god zele summoning tehnikom. Zasto onda nebi mogli doci direktno u selo?
Zato je suvise opasno drzati demone na ovaj nacin...Ako se setite istorije nesto slicno se bilo ponavljalo, isto su svi bili nadjacani i nisu imali mogucnosti da se bore protiv Zenkai organizacije... Stari Kagei su imali resenje zatvorili su preostale demone u sebe...I na taj nacin usporili zenkai organizaciju..
Sto se tice Sabakua mislim da mu nema pomoci mi ne mozemo da odemo u summoning svet zmija neamo tu moc!
- GostGuest
To je dobra ideja ali postoji problem Hei, niko od nas koliko znam nema moc da seal demona u neku osobu i slicno.
A i blo bi mnogo opasno da se u nas seal demoni jer necemo moci da se borimo neko vreme dok se nasa tela naviknu na njegovu chakru i ostalo. Ujedno mislim da niko od nas ovde nije pogodan biti Jinchuriki jer nema genteske strukutre za to... Uz to to bi bio problem jer mi onda nebi mogli da se borimo i svi bi ostali nezasticeni a u toku smo rata... Kada bi to radili morali bi slabije ninje da izaberemo...
Sto se tice Sabakua nije izgubljeno! Moze se otici u summoning svet! Postoji poseban skrol (da se kupi) gde mozes da pozoves neciji summoning iako nije tvoj ili nemas ugovor sa njim samo trebas krv korisnika da stavis na skrol i uradis summoning jutsu ali nemas kontrolu nas summoninga.
Ja imam telo od Ritachija mozemo koristiti njegovu krv da prizovemo njegov summoning koji je verovatno iz sveta zmija obuzdamo ga i kontrolisemo a zatim posaljemo nekoliko ninji u akciju spasavanja i opozovemo summoning...
- K.Jounin
U pod
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! ABEL JE MRTAV??!!
K. se polako smiruje
Taj tsuchikage....Izdao je svog bivseg ucenika i ubio ga je....I vidim krivac je onaj Zack , kada pocne rat on je moj , osveticu Abela...I ovako imam neke neresene racune sa njime , a sto se borbi tice , verovatno ce na pocetku doci samo ovo cetvoro , a tek kasnije tsuchikage i mizukage
Znam kako cemo, ljudi znate da sam ja uspeo da prizovem dimeniju Unlimited Blade Works i postao archer to je ova dimenzija, ali nemojte nikom da pricate:
AOvo je dimenzija koja kada je budem prizvao protvinik se nece moci izvuci pa sam zato osmislio ovo da dve po dve ninje idu u borbu:
Ja i Kisai Yokubi
Hei Kaguya i K.
Kasai no Raion i Trafalgar Law
Hisashi Namikaze, Satoshi Nara i Konsai Uchia !
Kisai mora da ide sa mnom jer je najjaci ja cu morati da aktiviram dimenziju a on mora da me brani !
- GostGuest
- GostGuest
Cekaj nije mi jasno jel tvoja dimenzija potpuno eliminise upotrebu chakre i slicno i moras se boriti cistim skiovima oruzje i taijutsu?
Ako je tako onda cemo imati prednost veliku!
- GostGuest
- GostGuest
Misija na koju cemo oh poslati je najvaznija za ovaj rat... Nazalost ne smemo slati mnogo ninji moramo dobro oceniti koga cemo da saljemo jer ne zelimo da ostanemo ovde bez jacih ninji...
Kaien ce biti kapetan tima koji cemo odabrati da ode u summoning svet zmija i proba da povrati Sabakua i sazna sto vise o neprijatelju misija je vrlo opasna zato moramo odabrati ko ce ici sa njima i slicno...