Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Zelim napade - Page 2 Empty Re: Zelim napade

Thu 31 Mar 2011, 14:47
Stvarno si me pomesao sa nekim drugim, pogledaj moju pricu u spisku ninji sekciji Ognjen-Shadow Ninja
Oduvek zelim da saznam ko je taj ninja koji me je kao dete spasao iz pozara
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:48
hahah on samo te laze zeli saringan kako ga je moj kazekage nnassamaro ja bi se pokrio i sutio on lafo, ti nisi svjestan kakave ninje su u sunagakure ,i da shedi se na mene nije nikad na ljutio bar se ja to nesjecam ali jos jedna stvar ti si slabic koji misli da sa saringanom ce postati jak heheh to se nece dogoditi sve dok ja imam moj kazekage-a da mi cuva ledja zato God bye hehehe
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:49
Urami jesi li ti mozda taj ninja koji me spasao
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:52
hahahah ti se salis ja dolazim sa sela u mojoj porodici ne da nije bilo ninje nego nije bilo normalnih,sve su bili seljaci kako i ja,ja sam ti odrastao uz zivotinje i zelio sam da promijenim svoj zivot tako da sam se odlucio tu gdje jesam ;)
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:53
Ma sve je OK nego kako cu ja da sad budem ucenik od Dera kad mu ne verujem
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:53
Pa vjeruj nije on los decko, samo zeli se dokopati moci Very Happy
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 14:54
Urami bio si mi drag ali ovih dana ides dole!!! Nema ti vise ako treba ici cu do smrti sa tobom!!!!

Shadow imas li mozda neku ogrlicu!!! Zelim da je vidim ako imas siguran sam da si ti decak koga sam spasio!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:54
Pa shvatam ga, nije njemu lako, znaci OK je da mi bude Sensei a Urami Very Happy
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:56
Ok posteno ja idem ddole zanimljivo,oa mozda posto nisam kage ali to i ne zelim ustvari ja znam sta ti zelis drugim rijecima saringan ali to je sada izvucetina Shedowu da dokazes da si dobar da mi nebi bez razloga naudio heheh zato God bye do smrti zanimljivo ali ja necu na to da pristanem sada ;(
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 14:58
Evo pogledaj:

Zelim napade - Page 2 Untitled_1

To je moja ogrlica
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 15:00
xaxaxaxaxaxa mnogo sam jaci nego sto mislis selo mesecine je bilo jedno od boljih sela nekada imali su svoje tehnike... Tajne ja sam poslednji koji zna njih u kombinaciji sa mojim lutkama bices gotov!!!

Shadow da li bi zeleo da naucis pupet jutsu???

-------------------

Nema sanse to je ogrlica koju sam ti ja poklonio!!! Znaci ipak si ti decak kojeg sam spasao....
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:01
To si bio ti ne mogu da verujem; da hocu, ali necu da budem protiv Uramija ipak je on moj drug Very Happy Very Happy
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:02
hahahah priznajem da si dobar dero uspio si da udjes u pedovu pricu a sad i u shedowovu cestitam,ok mislicu na to dok mse budem borio ;)

https://www.youtube.com/watch?v=mjjkHg5FOhk
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 15:04
Da nema sumnje ja sam te spasio... Isto znam mnogo o tebi to je bilo vreme kad je moje selo unisteno okolina sela magle je bila moje utociste... Zato mi je selo magle drago bilo i pomagao sam Uramiju...

Zelis li cuti celu pricu nzm bas puno o tebi ali mogu ti reci nesto sto ce pokusati da razresi malo tvoju proslost...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:04
Ma Urami nije Dero tako los ja ti garantujem da te on nece dirati, ipak je on moj spasilac koji me je izvukao iz paklenog haosa u kakvom je bilo selo magle i vecito sam mu zahvalan lol!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:05
Reci mi sve sto znas
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 15:05
Ako zelis sve cu ti reci kako je bilo i ostalo...

Ova muzika je odlicna za ovu situaciju... Very Happy
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:06
Da odlicna slusam te Dero
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:07
Da i ja mu ze zahvaljujem da te nije izvukao ja bi bio sam u selu,a vidis nisam znao da ti je moje selo drago,ustvari to nije istina zasto si nas izdao onda ako smo ti bili dragi ;(
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:09
Ljudi se menjaju trebas ga shvatiti Urami
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:10
Da ali poslijedice su zbog toga kobne izdao nas je tada i otisao u organizaciju a prije toga me je molio za utociste ;(
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:11
Nisam to znao, znaci Shinobi svet je dosta propatio u ovih 5-6 godina
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:18
Ali zasto je moj otac morao da strada
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 15:21
Moju pricu znate o mom selu i mojoj sudbini kao i mojem planu...
Kada sam napustio moje selo bio sam u blizini sela magle koje se gradilo tek... Urami je tek bio jounin koji se probivao da postane kage...
U okolini sela sam ostao skoro godinu dana , ziveo sam pod maskom obicnog seljanina i stalno dolazio u selo magle cak sam i pomagao izgradnji i tako zaradjivao novac koji mi je trebao za moje eksperimente... Shadow je bio samo malo dete koje sam kad tad vidjao kao se igra sa drugare mastajuci da bude ninja... Njegov otac je bio bese neki ninja Hiuren tako nesto... Jedno vece u nekim kancelarijama... Selo tada nije imalo ni kapiju ni nista vecina su ziveli u kampovima okolo glavne gradnje gde se selo gradilo... I tako jedno vece kada sam se vracao video sam ninja borbu gledao sam celo vreme to je bio tvoj otac Hiuren koji se borio ali nazalost izgubio je od ninje koga nisam znao ali oboje su bili ninj magle...Ti si bio ti celo vreme gledao otac te je stitio od tog ninje ali bezuspesno... Jedna od kancelarija je zapaljena i ti si bio unutra kukao i urlikao od vatre... Nisam mogao stojat uleteo sam i spasio te... Bio si sve opecen najvise po ledjima... Nisam mislio da ces preziveti a nisam mogao da te izlecim... Od tolikog bola si i izgubio pamcenje... Dao sa ti moju specijalnu orlicu koja prikuplja chakru vremenom i moze da pomogne da se izlecis to je "Mooncristal ogrlica" koju su imali svi jounini sela mesecina ja sam je bio nasledio od mog oca...Onda sam sam otisao... I ubrzo i sutra dan zbog moje borbe sa Kisaija i napustio oblasti sela magle... Ti se se izlecio koliko vidim oglica te je svaki dan licila i regenerisala tako da sada nemas ozbiljne tragove toga drago mi je zbog toga...

A ovo selo nisam izdao koliko se secam bio sam prijatelj sa vama cak sam rizikovao zivot i da te spasem u borbi protiv ostalih kagea juce... Ali ti si napustio selo kao slabic i zato te sada mrzim... Ja jedino zelim da kreiram moju tehniku radi pravljenja boljeg ninja sveta ali sada ti imas ono sto mi treba tako da izvini ali moram to da uzmem... Videcu da te ne ubijem samo da uzmem oko ... ako budem mogao..

I to je to ta prica o tebi Shadow...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:24
Ovako se zapravo desilo, nisam znao
Znaci moj otac Hiruen je hteo da me zastiti, selo magle je tad bilo u velikom problemu Sad
Hvala ti Sensei sto si mi pomogao
Da li cu jos moci da koristim ovu ogrlicu
Sponsored content

Back to top