Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Zelim napade - Page 3 Empty Re: Zelim napade

Thu 31 Mar 2011, 15:31
Da ona je tvoja sada od trenutka kada sam ti je pomogao ona ima izceljiteljska svojstva napravljena je u nasem selu od mesecevog kristala kako ga mi zovemo i svi jounini su je dobivali da mogu posle misija ako su povredjeni da se izlece i dodju do sela da raportiraju...

Kada je nosis ona svakim danom skuplja chakru od tebe malo po malo i kada si povredjen kristal oseca pad imuniteta i ostalih parametra u telu i oslobadja chakru na celisjkom novu i regenerise moze celo telo vremonom ponovo popraviti... Nazalost moze izleciti osobu cija se chakra nalazi u njoj tako posto je bila puna moje cakre nisam mislio da ces se izleciti jer nece na vreme prikupiti tvoju cakru ali vidis cuda se desavaju... Nazalost moj brat je bio mnogo povredjen i nije imao ogrlicu a mojanije mogla tako brzo da ga izleci zato je umreo...
Nosi to i posle svake borbe ces se leciti iz dana u dan... cak i ako ostanes bez nekih delova tela vremenom za nekoliko meseci opet ces se regenerisati...
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 15:38
hmm dojmiljivo i jako interesantno ali ispravka ja nisam bio jonin vec mali genin koji se Kur*** xD ali ja sam selo napustio zboog 1 razloga vi neshvatate ja sam ooduvjek zelio biti ninja sunagakure-a ali moja zelja za demonom me je onela i tako sam zelio da imam demona a to mogu samo dobiti ako sam kage a posto na mjestu kage-a sela magle nije bio niko ja sam dosao i poceo da ga gradim,nije da se falim ali svasta novo sam uveo,i ako mislis da ce mrznja ovo da rijesi grijesis,a stto se tice oka ako zelis moje ok ali ce ti biti puno lakse blazzino jos on iima 2 ;) ;) i ustvari znas sta sam za kljucio o tebi:da si dobar ozb da nezelis lose vec da svijet vrati u normalu I so sry ;);)
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Thu 31 Mar 2011, 16:21
Da zelim da svet vratim u normalnu ali za to mi je potreban sharingan, rinengan i kyubi... Zelim da napravim ultimat pupet jutsu pomocu koga ce ninja moci sa velike daljine da upravlja svojom lutkom u raznim misijama, borbama i ostalom i tako nece biti ubistava i ostalog... Treba mi velika mnogo velika cakra da bi lukta mogla na dljainu da se upravlja znaci moram imati kyubija, ali da bi kontrolisao tu cakru od demona treba mi sharingan i konacno da bi bi sa lutku mogao da vidim na daljinu treba mi rinengan!!! Shvatas li zasto mi je to potrebno... Kisai je unistio moje selo i zelim da se osvetim jos zbog toga... Probao sam da njemu uzmem najmocniji sharingan ali me je vrlo lako porazio 2 godine sam se oporavljao...
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Thu 31 Mar 2011, 16:31
Jer ja uvek kad dodjem svasta se izdesava nmg sad da pohvatam sta sve bilo xD XD XD...
--------------------------------------------------------------------------

Urami vidim da si nas napustio... ali nema veze ja i Shadow cemo se udruziti i postati najace ninje jer imamo istog senseja a to je Dero senseji...

Dero sensej bas volim sto ste vi postali drugi Mizukage i drago mi je zato , sto vi znate da smislite dobre planove i da zavrsimo sve ovo!!!

Ja cu ti sve pomoci sto zelis a nadam se da je Shadow sa nama... Predlazem da odemo i da uzmemo blazi sharingan jer posteno on je najslabiji ninja koji ima sharingan ali necemo ga ubiti samo jedno oko cemo mu uzeti ako treba dacu mu ovo moje obicno da ne ostane sa jedno oko... Sta kazete jel zelite da idemo sad trenutno??? Ja i shadow smo dovoljni da ga porazimo
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 17:35
Da blazzi uszmite a ako zelite zaletite se na mene sry Ped od tebe se nisam oprostio zato Godbye old friends,moja sudbina je cuvati kazekage-a tj.Gaaru zapravo to je jedini lik koji me rarzumije ;););)
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:26
Ped nisam trenutno spreman da se borim kad nam Dero Sensei bude rekao onda cemo da idemo, uzgred Ped jesi li procitao Istorijat nas nekoliko ninji koje nam je Dero predocio
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:28
dero je mrtav msm uskoro ce heheh momci seceate se ono sto sam tamo u jednom postu napiso "NEASTO VELIKO DOLAZI" eh pa to je doslo dero ce umree veceras ili u ponedeljak hehehe
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:29
Ja i Ped cemo postati velike ninje pa cemo se boriti za Dera
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:30
ccc vi ne razumijete kad on umre i vi ce te zapravo sve ce ti se otkriti sto se mene tice vas 3 vs ME zapravo cu sutim ii sve ce ti se smao kazati Very Happy:D:D
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:31
Urami ne zelimo da se borimo protiv tebe, ja ne zelim da te povredim
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:32
Ni ja tebe ali ko se spreci u tome da razbijem dera nastrada ce xaxaxa!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:33
A sto hoces da unistis Dera sta ti je on toliko skrivio
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:37
Zelio je da se bori za saringan pa to ce da dobije tu borbu ali ne i bitku Very Happy:D:D
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:38
Ne znam bas da li ti je to pametna ideja Urami on ce mozda povesti Peda i mene da se borimo Very Happy
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:45
hahahah Pa da vas iima 5 ja cu vas razbit ako te povede mozes slobodno da pocnes da pravis novog lika hahahahahah
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:46
Ne bih te nikad napao Urami i da imam 800 healtha :Sashead :
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:51
pa da imas 2000 health-a ja bi te razbio xaxa ali nebi tebe nego nekog da ima i 2000 health pojo bi
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 31 Mar 2011, 19:52
stvarno, dobro za tebe Very Happy
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Fri 01 Apr 2011, 16:21
Ne, idemo da napadnemo blazu ali bicemo blagi zelimo samo da mu uzmemo jedno oko... Kada vidite ovo dodjite u Mizukage room da se dogovorimo oko plana i idemo...
Sponsored content

Back to top