- Peda Carski.Academy Student
Mizukage Aiko vreme je da okoncamo stvari!!!
Sun 19 Aug 2012, 12:42
Kao sto sam rekao odrzacu obecanje i boricu se.
Pre 6 godina sam ti obecao da cu te jednog dana ubiti zbog tvoje arogancije i sada je vreme za to!!!!
Spremi se Aiko!!!
Pre 6 godina sam ti obecao da cu te jednog dana ubiti zbog tvoje arogancije i sada je vreme za to!!!!
Spremi se Aiko!!!
- Aiko ShadowAcademy Student
Re: Mizukage Aiko vreme je da okoncamo stvari!!!
Sun 19 Aug 2012, 12:43
Pedo!!! Necemo vise ovo odlagati...Ovo je nasa poslednja borba koja je neizbezna...
Bacaj kockicu pa da se borimo!!!!
Bacaj kockicu pa da se borimo!!!!
Sun 19 Aug 2012, 12:45
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Idemo Aiko!!!!!!!!!!!!!!!!
1000/1000
1000/1000
Idemo Aiko!!!!!!!!!!!!!!!!
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 19 Aug 2012, 12:45
Član 'Peda Carski' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 19 Aug 2012, 12:47
780/780
720/720
1000/1000
Nisam dzaba mizukage pedo!!! Hajde napadni me da vidim tu tvoju snagu konacno!!!!
720/720
1000/1000
Nisam dzaba mizukage pedo!!! Hajde napadni me da vidim tu tvoju snagu konacno!!!!
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 19 Aug 2012, 12:47
Član 'Aiko Shadow' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 19 Aug 2012, 12:53
1000/1000
990/1000
0/1000
Spremi se da iskusis moju snagu!!!
Pucam prstima da se spremim
Sada se spremi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idem u full snagu
A sada napadam te serijom udaraca damage je 1400
aaaaaaaatatatatatatatatatattaattataatatatat aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
990/1000
0/1000
Spremi se da iskusis moju snagu!!!
Pucam prstima da se spremim
Sada se spremi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idem u full snagu
A sada napadam te serijom udaraca damage je 1400
aaaaaaaatatatatatatatatatattaattataatatatat aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sun 19 Aug 2012, 12:57
0/780
720/720
1000/1000
(Peda hvata Aiko u seriju udaraca nije mogla cak ni da izbegne i Pedin zadnji udarac je odbacuje toliko jako da udara u kapiju od sela koje se lomi malo.
Aiko pada dole i iskasljava krv)
Khkhkhkhkkhkhh Pedo postao tako jak...Kada smo se jednom borili bio si slabic...khkhkhkhkhk izgleda da si ipak jaci od mene.....
720/720
1000/1000
(Peda hvata Aiko u seriju udaraca nije mogla cak ni da izbegne i Pedin zadnji udarac je odbacuje toliko jako da udara u kapiju od sela koje se lomi malo.
Aiko pada dole i iskasljava krv)
Khkhkhkhkkhkhh Pedo postao tako jak...Kada smo se jednom borili bio si slabic...khkhkhkhkhk izgleda da si ipak jaci od mene.....
Sun 19 Aug 2012, 12:58
Sta!!! Zasto nisi uopste izbegla moj napad! Aiko koju poznajem je to mogla vrlo lako da izbegne!!!
Sta to radis!? Sta se ovo desava!!!???
Sta to radis!? Sta se ovo desava!!!???
Sun 19 Aug 2012, 13:02
Khkhkhkhkhksssssssssssss.....
(Odjednom Aiko pocinje da kuka u bolovima i da joj se izoblicava telo i pojavljuju se cudne rane po telu kao da je neko izbusio udarcima)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(Odjednom Aiko pocinje da kuka u bolovima i da joj se izoblicava telo i pojavljuju se cudne rane po telu kao da je neko izbusio udarcima)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sun 19 Aug 2012, 13:04
Aiko!!!!Vec si bila ostecena pre ove borbe!!! Odakle ti te povrede!?!!!
Sun 19 Aug 2012, 13:14
Zao mi je Pedo khkhkhkhkh neko pre tebe me je vec dokrajcio......... khhhhhhhhhkhk ali sam htela da odrzim obecanje i borim se sa tobom iako sam znala da cu umreti.........
Ove povrede koje sam zadobila pre ove borbe su vec bile smrtonosne nisam mogla da se spasim........ khkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhk
Mizukage Shadow.......Nadam se da si tu u blizini i da slusas ovo..............zao mi je sto nisam bila dovoljno jaka da prezivim i da vas stitim.......
Khhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kskskskkkkkkkkkhkssssssssshhhhhhhh suvise sam slaba aaaaaaaaaaaaaaaaa moje telo suvise boli osecam da se kida iznutra.....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Mizukage Shadow zao mi sto nisam mogla da budem pored vas....Moram vam reci nesto...Oduvek sam vas volela.
Oduvek sam volela samo vas i zelea da vas zastitim i jednog dana donesem mir da mozemo da budemo zajedno zauvek..
Ali izgleda da nisam uspela.....khhhhhhhhhhhhhhhhhkhkhkh Shadow,,,,,,,,,,,,,, pomozi miiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
shadow.... volimm t..........................................................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(Aiko se odjednom naduva i telo joj puca i sve se kida iznutra kao da je eksplodirala iznutra...Od nje ostaje samo lokva krvi i delovi tela)
Ove povrede koje sam zadobila pre ove borbe su vec bile smrtonosne nisam mogla da se spasim........ khkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhk
Mizukage Shadow.......Nadam se da si tu u blizini i da slusas ovo..............zao mi je sto nisam bila dovoljno jaka da prezivim i da vas stitim.......
Khhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kskskskkkkkkkkkhkssssssssshhhhhhhh suvise sam slaba aaaaaaaaaaaaaaaaa moje telo suvise boli osecam da se kida iznutra.....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Mizukage Shadow zao mi sto nisam mogla da budem pored vas....Moram vam reci nesto...Oduvek sam vas volela.
Oduvek sam volela samo vas i zelea da vas zastitim i jednog dana donesem mir da mozemo da budemo zajedno zauvek..
Ali izgleda da nisam uspela.....khhhhhhhhhhhhhhhhhkhkhkh Shadow,,,,,,,,,,,,,, pomozi miiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
shadow.... volimm t..........................................................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(Aiko se odjednom naduva i telo joj puca i sve se kida iznutra kao da je eksplodirala iznutra...Od nje ostaje samo lokva krvi i delovi tela)
Sun 19 Aug 2012, 13:22
Aikooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemoguce ko je ovo uradiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne brini Aiko osveticu te!!! Naci cu ko je ovo uradio o ubiti ga!!!!!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ko god da te je ubio na ovako svirep nacin je vec mrtav! Ja cu ga ubiti ovo je neoprostivo!!!!
- Archer ShadowAcademy Student
Sun 19 Aug 2012, 13:54
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Aikoooooooooooooooooooooooooooo!
Osveticu se ko god je ovo uradio ce dobiti bozju kaznu ja mu to obecavam, Aiko sve cu ih pobiti nije mi vise stalo do zivota, Pedo pomozi mi da ostvarim svoju osvetu !
Aikoooooooooooooooooooooooooooo!
Osveticu se ko god je ovo uradio ce dobiti bozju kaznu ja mu to obecavam, Aiko sve cu ih pobiti nije mi vise stalo do zivota, Pedo pomozi mi da ostvarim svoju osvetu !
Sun 19 Aug 2012, 14:24
Naravno nacicemo ko je to!!!!