Drugo Sarutobi putovanje!
+4
Yamamoto
K.
NNW Game Master
Sarutobi Konohamaru
8 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- K.Jounin
Re: Drugo Sarutobi putovanje!
Sat 25 Aug 2012, 13:52
Ajde recimo da sam uradio x2 skinuo sam tako chakru , taj pesak nije malo iznad mene nego na bezbednoj udaljenosti da se ne skloni kad se zavrtim , a i da se skloni mene kisa ne bi nakvasila posto bi se jednostavno odbila o moju chakru koja se vrti , izmenio sam post, igraj
- GostGuest
Sat 25 Aug 2012, 14:01
Health:
(1750/1000)
Energy:
(1690/1000)-20-200+50=1520
Chakra:
(420/1000)
Pustam se dole klilima jedno 2 metra od zemlje,a onda kad se tvoje ostrice vrate vracam se gore!
I nigde nisi napisao da je kisobran napravljen daleko da mozes da uradis rotaciju tako da si oduzmi 120 chakre!Samo si rekao da stvaras mali kismobran,sto ne znaci da je on daleko!
Sad bacam 20 kunaja!!! 10 Idu oko tebe u krug a 10 idu na tebe!
Uzimam jednu ovakvu!
- K.Jounin
Sat 25 Aug 2012, 14:35
(1000/1000)
Energy:
(990/1000)
Chakra:
(300/1000)-40+50-30
Dobro ajde skinuo sam 120 chakre , i ponovo pravim veliki krov iznad sebe visoko da ne pada kisa na mene , jel ti sad lakse?
Izbegavam tvoje kunaie tako sto idem polukruznom putanjom do ispod tebe (Prvo unazad pa dole pa napred do tebe ponovo) Brzinu moje putanje povecacu sa
E i sada kada sam ispod tebe reci cu ti nesto pre nego sto te dorvrsim , uvek , ali uvek izbegavaj napade nekoga ko koristi otrove...Release
(Tobijevo telo se odjednom paralizuje , bukvalno nista nije mogao da uradi)
Da ti objasnim....Znas onaj potez kada si primio 200 damage od 20 iron sand siljaka koje sam poslao na tebe , e pa od tih 20 , 10 je na sebi imalo moj omiljeni otrov
A drugih 10 je imalo
Proslo je vise od 3 poteza od tad , pitas se zasto nisi bio paralizovan? Pa to je zato sto sam hteo malo vise informacija o tvojoj moci da prikupim , doduse bio si razocaravajuc , a sada posto si bio paralizovan pre nego sto si mogao bukvalno bilo sta da uradis padas dole na zemlju , napisi nesto pa da ponovo igram (takodje cu popiti 1
Energy:
(990/1000)
Chakra:
(300/1000)-40+50-30
Dobro ajde skinuo sam 120 chakre , i ponovo pravim veliki krov iznad sebe visoko da ne pada kisa na mene , jel ti sad lakse?
Izbegavam tvoje kunaie tako sto idem polukruznom putanjom do ispod tebe (Prvo unazad pa dole pa napred do tebe ponovo) Brzinu moje putanje povecacu sa
E i sada kada sam ispod tebe reci cu ti nesto pre nego sto te dorvrsim , uvek , ali uvek izbegavaj napade nekoga ko koristi otrove...Release
(Tobijevo telo se odjednom paralizuje , bukvalno nista nije mogao da uradi)
Da ti objasnim....Znas onaj potez kada si primio 200 damage od 20 iron sand siljaka koje sam poslao na tebe , e pa od tih 20 , 10 je na sebi imalo moj omiljeni otrov
A drugih 10 je imalo
Proslo je vise od 3 poteza od tad , pitas se zasto nisi bio paralizovan? Pa to je zato sto sam hteo malo vise informacija o tvojoj moci da prikupim , doduse bio si razocaravajuc , a sada posto si bio paralizovan pre nego sto si mogao bukvalno bilo sta da uradis padas dole na zemlju , napisi nesto pa da ponovo igram (takodje cu popiti 1
- ConteAcademy Student
Sat 25 Aug 2012, 17:02
Paznja... Kao prvo, summoning nikada nije pozvan (niti u skrivenom potezu ). Tako da ta opcija otpada... sto se tice ostalih igraca.. Niko ne moze da ga spase, jer je Tobi uradio najsnazniji genjutsu koji postoji i to x2... Tako da ko god udje u sumu smrti bice uspavan... Tako da Tobi ostae paralisan zbog otrova.. Posto tobi nije online K. moze da odigra potez
* Sve ostale postove ( nepotrebne cu izbvrisati )
(i da sto se tice onog napada munje, K. je primio 100 damage zagarantovano, jer to je munja, ona je brza od svakog elementa)
* Sve ostale postove ( nepotrebne cu izbvrisati )
(i da sto se tice onog napada munje, K. je primio 100 damage zagarantovano, jer to je munja, ona je brza od svakog elementa)
- K.Jounin
Sat 25 Aug 2012, 17:41
Heh...Koliko sam cekao ovaj momenat
(K. Slece na zemlju i pocinje polako da hoda ka Tobiu polako)
Jos od kada sam usao u akatsuki sanjao sam o ovom danu...Tada si bio toliko jaci ali sada....Sada si na zemlji kao najjadniji crv koji ce uskoro biti zgazen....Toliko gneva sam sacuvao u sebi od hisashijeve smrti...Toliko gneva koji sam sacuvao za sebe i sakrio od sveta...Sada cu sav taj gnev izneti na tebi
(K. Napokon stize do tobija i gazi mu na grudi)
Najgore je to sto sam nekada mislio da smo slicni...Obojica smo se krili iza maske , spremajuci se da unistimo ovaj svet koji se tada cinio tako odvratim...Bio sam na istom mracnom mestu na kom si ti , bez porodice , prijatelja , bez icega za sta je vredno ziveti...Hisashi...On me je izvukao iz tog mesta , ali kada si ga ubio...Sve se promenilo. Osetio sam ponovo tu tamu oko srca , tamu koje sam mislio da sam se resio zauvek , iako to niko sem mene nije znao....Cilj mog zivota postao je osveta , sada kada mi je na dohvat ruke ne osecam nista...Srecu , ushicenost , osecaj pravde...nista , samo osecam kako ubijam jadnog coveka koji nikada stvarno nije ziveo....Tobi Uchiha , covek koga niko nije znao , upravo ce umreti od moje ruke , nikada ne izrekavsi zadnje reci....A sada....Umri
(K. zamahuje ovime i prerezuje tobiju grkljan)
- Hei KaguyaAcademy Student
Sat 25 Aug 2012, 17:51
( K. zamahuje macem da ubije Tobija, medjutim nesto udara o mac i K. pusta mac iz ruke )
Nepobedivi Tobi je napokon porazen! Sramota...
Aki to K.... Nisam znao da mozes da budes toliko sentimentalan.
( Hei prilazi Tobiju, pipa ga po masci i on nestaje )
Ne brini K. doci ce vreme kada ces se osvetiti, do tada gaji svoju mrznju!
Nepobedivi Tobi je napokon porazen! Sramota...
Aki to K.... Nisam znao da mozes da budes toliko sentimentalan.
( Hei prilazi Tobiju, pipa ga po masci i on nestaje )
Ne brini K. doci ce vreme kada ces se osvetiti, do tada gaji svoju mrznju!
- K.Jounin
Sat 25 Aug 2012, 18:02
Sta! Kako je moguce!? Hei! Sta ces ti ovde, i zasto si spasao Tobija?!
( K se odaljava i gadja Heija shurikenom )
Znaci i ti nosis masku kao i svi mi!! Epa sada ces da platis! Mislio sam da si na strani dobra..
( K se odaljava i gadja Heija shurikenom )
Znaci i ti nosis masku kao i svi mi!! Epa sada ces da platis! Mislio sam da si na strani dobra..
- Hei KaguyaAcademy Student
Sat 25 Aug 2012, 18:07
( Shuriken pogadja Heija u masku, i maska pada na zemlju )
(A ispod maske se nalazi...)
( Konsai nestaje, a zatim se pojavljuje iza K-a i polako mu govori na uvo )
Da to vise nikada nisi uradio!
(A ispod maske se nalazi...)
( Konsai nestaje, a zatim se pojavljuje iza K-a i polako mu govori na uvo )
Da to vise nikada nisi uradio!
- K.Jounin
Sat 25 Aug 2012, 18:21
(K se okrece ka konsaiu a zatim odskace unazad)
Ali kako?! Ti si bio ispod tobijeve maske kada je hisashi umro....Sada si ponovo tu
(K-u se izraz lica odjednom menja kao da je nesto shvatio)
Grrrr.....Ti.....Ti si taj koji je to uradio zar ne
AAAAAAAAAAAAAAAA
Ali kako?! Ti si bio ispod tobijeve maske kada je hisashi umro....Sada si ponovo tu
(K-u se izraz lica odjednom menja kao da je nesto shvatio)
Grrrr.....Ti.....Ti si taj koji je to uradio zar ne
AAAAAAAAAAAAAAAA
- Konsai UchihaAcademy Student
Sat 25 Aug 2012, 18:28
Haha , ne kapiras bas brzo zar ne
(K-ov napad samo prolazi kroz konsaia i on pocinje da bledi i nestaje kao duh)
K. Zapamti ovo...Pravi protivnik nije Tobi
(Konsai skroz nestaje bez traga)
(K-ov napad samo prolazi kroz konsaia i on pocinje da bledi i nestaje kao duh)
K. Zapamti ovo...Pravi protivnik nije Tobi
(Konsai skroz nestaje bez traga)
- K.Jounin
Sat 25 Aug 2012, 18:38
Hah....Otisao je , ova borba me je iscrpela vise nego sto je to potrebno , mogao bi sada da probudim ove spavalice da prodju na treci deo
(K. Uzima Heievu masku i krece)
(K. Uzima Heievu masku i krece)
Page 2 of 2 • 1, 2