- NNW Story MakerAcademy Student
Priprema price, NE OTVARAJTE NECE VAM BITI POSLE ZANIMLJIVO
Tue 25 Sep 2012, 17:29
Svaki spoiler oznacava posebncu scenu. Otvorite zeljeni spoiler i citajte po redu tako sto pustite muziku i citate...
Dokuichi story
Pre oko 180 godina sela jos nisu bila oformljena...Grupe ninji klanovi i mali kampovi bili su svuda, svi su hteli moc i vise teritorije, stalno je bilo ratova i borbi, niko nije bio siguran. Dokuichi je rodjen -44 godine u malom kampu gde su bile Uchihe i ostali ljudi koje su Uchiha ninje i ostale ninje cuvali u svom kampu.Imao je svog brata po imenu Ugarau Uchiha.Njihov otac bio je staresina Uchiha klana. Dokuichi Ugarau su od malena trenirani i pokazivali su vrlo velike skilove i sa 5 godina vec su imali svoj sharingan...Ali jednog dana u ogromnoj borbi u kojoj je ucestvovao Dokuichi, bio je prinudjen da ubije svog najbolje prijatelja Maishija na vrlo brutalan nacin da bi spasao sebe i oslobodio prijatelja muka. To ga je ostavilo u soku tako da grupa ninji iz njegovog kampa ga je dovela nazad u kamp i pokusava da sazna sta se desilo....
- 1:
- Godina:-34 (Dokuichi ima 10 godina)
Dokuichi kao dete
Scena: Dokuichi stoji u sobi dok prazno gleda kroz prozor zamisljeno i ulaze Uchiha staresine kao i njegov otac (Miabi Uchiha) kod njega u sobu u cilju da ga ispitaju i razgovaraju sa njim.
Miabi: Dokuichi sine moj...Znam da je tesko to sto ti se dogodilo ali nekad u borbama nemas izbora...Moras ostaviti prijatelje i zavrsiti misiju...Zao mi je sto si morao da ubijes Maishija...Bio ti je isto kao brat...Ali pomogao si mu, skratio si mu muke ionako nebi preziveo...
Dokuichi: Oce....Njegova zrtva nece biti uzaludna...Svojom snagom promenicu ovaj svet na bolje....Ovo nasilje, ratovi i sve nigde ne vodi...Samo sve vise i vise ginemo...Necu da dozvolim da sledeci bude moj brat ili ti...Ne... necu dozvoliti da to bude bilo ko!!!
Miabi: Razumem te...Jak si i talntovan ali koliko god da si mocan ne mozes mnogo promeniti...Nemas tu moc...
Dokuici: (Pada na kolena pred oca i uplakano se podize i kaze)
Makar isao kroz pakao! Naci cu nacin da dobijem tu moc. Naci cu
(Podize se i njegove oci nisu iste to je)
Miabi i staresine: Dokuici!!! Te oci!!! To je nemoguce....Legendarni mangekyou sharingan!!!!! Kako si to probudio......... Nemoguce je..... Te oci pune samopuizdanja i vecne moci... Ti ces biti nas spasitelj!!
Dokuichi samo stoji i svojim novim ocima gleda u daljinu pun samopouzdanja
-----------------------------------------------------
- 2:
- Godina:-29 (Dokuichi ima 15 godina)
Dokuichi
Ugarau Uchiha (Dokuichijev brat)
Dokuichi je nastavio da trenira...Njegova porodica otkrila je tajnu mangekyoua. Dokuichijeva sposobnost bila je ta da kontrolise um neciji.Njegova moc je koriscena u svrhe kampa da se odbrane i zastite. Ali mangekyou ima cenu, sto ga vise koristis vise ides u mrak i oslepeces. Tako da je Dokuichi na ivici da oslepi. Mnogi su probali da ga probude ali bezuspesno jedini koji je uspeo pored njega da to ucini bio je njegov brat Ugarau. Koji je uspeo da ga probudi, njegova moc je bila slicna mogao je kontrolisati necije telo. Tako da je nasledio to da stiti kamp svojom moci dok ne oslepi. Ali teska vremena su dosla. Velike pobune i ratovi...Veliki rat je poceo i smrt i borbe su bile neizbezne. Dokuichi i Ugarau su krenuli da zastite svoj kamp kojem se blizila ogromna pretnja. Napadi su bili stalni a njihove moci od mangekyou pri kraju.
Dokuichi: Brateeee!!!! Ne mozemo ih zadrzati suvise smo brojcano nadjacani ako se ovako nastavi srusice nase zidine!!! Nas kamp bice unisten moramo da ucinimo nesto!!!
Ugarau: Dokuichi brate....Cak i moje ocu su gotove...Jos samo nekoliko put i oslepecu kao i ti...Necemo moci vise da ih zadrzavamo kontrolom, suvise ih ima!!! Ne mozemo vise da nastavimoooo moramo naci nacin da da se oporavimo....
Dokuichi: Ali kako! Pogledaj nemamo gde vise ovo je kraj!!!
Ugarau: Ne!! Moramo se povuci...Naredi povlacenje svi cemo se povuci moramo napustiti kamp... Svi neka iskorite tajne prolaze da pobegnu..Mozda smo izgubili ovu bitku ali necemo i rat!!
Dokuichi: Razumem...Ali nmg tek ovako ostaviti kamp!!
Ugarau: Moras!!! Moramo se povuci da osmislimo strategiju!!
Dokuichi: (nevoljno prihvata)
Uspeli su vecina njih da se evakuise i pobegnu tajnim prolazima u planine. Ali njihov kamp bio je osvojen... A bilo je pitanje vremena kada ce ih naci..
Dokuichi: Stariji brate! Pitanje je vremena kada ce nas naci proslo je 6 sati od kako smo pobegli naci ce nas!
Ugarau: Svestan sam toga...Ali izgleda da nemamo izbora...Dokuichi brate moj....uzmi moje oci...presadi i kreiraj vecni mangekyou to je jedino sto mozemo...
Dokuichi: !!!???? ugarau....ne mogu to uraditi, ti si moj brat ne mogu to uciniti... Uzmi ti moje! Ti ces se bolje snaci!!!
Ugarau: Ne mogu ja!!! To moras biti ti... ima razloga zasto moras biti ti...Nemamo vremena da razmisljamo ucini to!!! Uzmi moje oci i neka ti medical osoblje presadi!!!
Dokuichi: Ali ja ne zelim to!!! Ne mogu brateeee...
Ugarau: Onda nemam izbora nateracu te da ih uzmes!!! (Ugarau vadi svoju katanu i pocinje da napada Dokuichija)
Dokuichi: Stani.. uzmi moje oci nemoj to da radimo... Prestani...
Ugarau: Sta je slabicu jedan!! Zar je to sve sto znas!!! Ubicu te a onda cemo zavrsiti sve ovo...Bolje se brani ako zelis da zastitis kamp jer mrtav im ne mozes pomoci
Dokuichi: Zasto...ovo radis mozemo da nadjemo resenje...
Posle nekoliko minuta borbe kada je Ugarau bio blizu da ubije Dokuichija odjednom pada dole i kaslje
Dokuichi: Brate!!!!! Da li si dobro!!! (Prilazi kod Ugaraua da mu pomogne)
Ugarau: Uzima svoj mac i stavlja pod vrat Dokuichiju. Khkhkhhss suvise si bio neporezan...Kao sto vidis ne mogu nastaviti dalje...Ova bolest me izjeda nema leka za nju....Zato moras biti ti taj koji mora imati vecni...
Dokuichi: brateee!!!! Zastoooo... mora postojati neki nacin!!! (Dokuichi place)
Ugarau: Nema....Moras me ubiti i uzeti moje oci za dobro kampa i ovog sveta...Postani najaci ninja... treniraj jako i tesko, ako toliko zelis da mi pomognes ucini ovaj svet boljim, mirnijim po svaku cenu..... khhhhhhhhhhk hk hkh khkh
Dokuichi: neeeeeeeeeeeee brateeee zasto mora ovako da bude..... Izdrzi postacu nekako mocniji izucicu sve jutsue i spasiti te!!!!
Ugarau: Kasno je...Nemamo vremena naci ce nas ubrzo moras pozuriti i presaditi moje oci...Ti si nasa jedina nada da promenis ovaj svet...Uzmi ove moje oci neka budu tvoj novi vid...Dobices ogromnu moc a onda nekada podeli je na svoje sinove neka budu kao mi i neka nastave kao ja i ti...Zbogom Dokuichi moj brate.... Kada se ponovo vidimo zelim da mi kazes da si uspeo da stvoris mir u ovom svetu i ucinis ga lepim mestom za zivot...Ucini to po cenu svega za sve u svetu... neka ova zrtva ne bude uzaludna...
Ugarau umire...
Dokuichi: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa obecavam ti!!! Ucinicu ovaj svet boljim bez ozbira na cenu!!!! Bez obzira na cenu bice mirno mesto!!!aaaaaaaaaaa
Njegov brat je umreo dao je zivot za dobro sveta i svog kampa i to da brata ucini jacim... Nakon toga Dokuichi je presadio oci i dobio vecni mangekyou. Moc da kontrolise i um i telo...Koristio je tu kontrolu da odbrani svoj kamp, odbrani druge kampove i donese mir u svetu...Svuda je uz pomoc kontrole menjao ljude i pokazivao im vrednosti zivota i mir je konacno zavladao. Ispunio je svoje obecanje....Godine su prosle od tog momenta on je trenirao i trenirao i trenirao postao je vrlo poznat i jak ninja....
- 3:
- Godina:-18 (Dokuichi ima 26 godina)
Conte i Kisai kao deca
Dokuichi i njegova zena Lena
Proslo je dosta godina i stvari su se smirile. Dokuichi je postao vrlo poznati ninja i ostalo. Ozenio se Lenom Uchihom i dobio svoje dece Kisai koji sada ima dve godine i Conte koji ce se roditi uskoro. Dokuichi Kisiaja od malena poducava ninjutsu tehnikama iako je Lena protiv toga i Kisai pokazuje vrlo veliki talenat . Dokuichi je vrlo ponosan na svoga sina...
Njihov ceo kamp i porodica zive srecno jer su se stvari smirile.
Dokuichi je osnovao posebnu organizaciju pod nazivom Zenkai organizacija koja donosi mir i pravdu i sluzi u svetu da spreci kriminal i ostalo. Organizacija cini 5 clana najacih ninji tog vremena koji se zalazu za mir. To su Dokuichi, Nagato, Reko, Imabashi i Nurasu.
Zahvaljujuci njima mir je postignut.
Reko: Lord Dokuichi!!!! Moramo vas nesto obavestiti.
Dokuichi: Govori Reko... Izvestaj verovatno?
Reko: Da izvestaj, ali ne obican...Prijavljeno nam je da nepoznata grupa ljudi lovi demone! U nepoznate svrhe... Sedam demona je vec ulovljeno!
Dokuichi: Lov na demone!!! Ali ko i u koje svrhe, kako je neko uspeo da za tako kratko vreme to uradi...Zasto bi to radili uopste... Ovo je ozbiljno moramo saznati sta se desava!
Imabashi: To ne sluti na dobro...Ako neko lovi demone to moze biti samo u jedne svrhe...Da ih koristi kao masovno oruzje za istrebljenje kao sto su kroz istoriju radili vec.
Nurasu: Ali ko jos ima toliku moc da zarobi demone. Nasa organizacija je svuda rasrostranjnena niko nebi to hteo da ucini...
Nagato: Uvek ce se naci neko ko zeli moc...
Dokuichi: Znam na sta mislite...Mislim da ovo treba da istrazimo. Da li znate lokaciju ostala dva demona?
Reko: Prema podacima vidjani su oko 100 km severno odavde i drugi nedaleko odavde prema planinama.
Dokuichi: Moramo to istraziti Reko, Imabashi idite do jednog demona i obezbedite ga, Nagato i Nurasu ucinite to sa drugim. Ja cu pokusati da saznam sve ostalo!!!
Svi: Razumemo lord Dokuichi
Ali nazalost nisu uspeli da zastite demone i njihov clan Nurasu je ubijen od strane nepoznatog ninje.
Dokuichi: Ne mozemo vise da cekamo!!! Svih 9 demona su zarobljeni!!!Moramo ici da ih nadjemo!!! Zaustavicemo onog ko je iza sprovescemo seal tehniku i zatvoriti demone! Onda cemo ih cuvati...
Svi: Naravno Dokuichi ucinicemo to!!!
Nakon toga otisli su i uspeli da nadju hideout gde su zarobljeni demoni i videli su nacin na koji su zarobljeni!
Dokuichi: Ovo je neka vrsta seal statue!!! Ali za svakog demona posebna statua...Ovaj jutsu!!!! Ovo je nas Zenkai demon seal jutsu kako je to moguce!!!
Reko: Izgleda imamo izdajnika!!!!
0djednom pojavljuje se kavez i u kavezu je niko drugi nego Kisai koji kuka i zarobljen je
Dokuichi: Kisaiiiiiiiiii sine!!!!! Prokletnici usudili ste se da kidnapujete mog sina!!! Platicete za to!!!! Ko je pokazi se ko je iza ovoga!!!
Odjednom cujese se glas i pojavljuje se niko drugi nego Nurasu!!!!
Svi: Nurasu!!!! Ti si iza svega zasto si nas izdao!!!
Nurasu: Hahahhahahahaahah u pitanju je moc i kreacija novih jutsua...Moja smrt bila je lazirana da bih uzeo demone... Sta ces sada Dokuichi tvoje najvece blago tvoj sin je u mojim rukama. Jednim potezom i bice unisten.
Dokuichi: Nece ti ovo proci!!!! Zar mislis da ces se izvuci nakon ovoga!! Nikad!!!!
Nurasu: Tvoj sin je vrlo poseban, dugo sam ga posmatrao. Bice odlican Jinchuriki...
Dokuichi: Jinchuriki ne mislis li valjda da mog sina napravis Jinchurikia!!!
Nurasu: Od tvog sina napravicu desetorepog jinchurikia, smatram da mu je telo dovoljno jako da izdrzi chakru svih 9 demona
Reko: b**alo sta to radis!!! Ostavi malog od tolike chakre ce umreti, ne mozes tako napraviti desetorepog!!!
Nurasu: Vec je kasno hahahahahahah
Dokuici: Neee dok se ja pitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teska borba je zapocela clanovi Zenkai organizacije borili su se protiv Nurasua koji je vec mogao koristiti svih 9 demona i chakru u svoje svrhe... Reko je umreo, ostali su samo Imabashi, Nagato i Dokuichi ali bili su blizu da poraze Nurasua...
Nurasu: Budale jedne zar mislite da nisam sproveo plan. Tvoj sin vec ima seal i celo mesto je ogroman seal povezan sa svaku statuu pre nego sto umrem aktiviracu ga i svih devet demona bice zarobljeno u njega bice perfect jinchuriki hahahahahahhaah desetorepog demona!!! Ako umrem aktivirace se seal...Kako god ja pobedjujem
Dokuichi: Prokletnice!!!! Zaustavicu proces pre nego sto se zatvaranje desi makar morao zivot dam!!
Nagato: Spasicemo ga Dokuichi ne brini!!1
Nurasu: Tvoj sin ce postati Jinchuriki i onaj koji ce unistiti ovaj svet pun lazi i prevare videces!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Nurasu nestaje i umire i seal se aktivira)
Dokuichi: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kisai to je to zrtvovcu svoj zivot da ga zaustavim!!!
Imabashi: Dokuichi stani!!! Ti imas misiju da stitis tvoj ovaj svet. Ja cu iskoristiti taj jutsu i dacu moj zivot!!!
Dokuicchi: Neee
Imabashi: Ne pokusavaj da me zaustavis!!!! (Imabashi se baca na seal i daje svoj zivot da prekine proces zatvaranja demona u Kisaija)
Dokuichi: Neeeee Imabashi..... Hvala ti... Necu te zaboraviti nikad...Kisai sine....Ne brini preziveces ucinicu sve da budes dobro...
Duga borba je bila i u Kisaija je zatvoren deo chakre od svih demona na vreme je spasen i Imabashi je dao svoj zivot da da Kisai zivi. Tako je Kisai preziveo ogromnu chakru koju su Dokuichi i Nagato blokirali u njemu.
Dokuichi i ostala dva clana Zenkai organizacije
- 4:
- Godina:-17 (Dokuichi ima 27 godina)
Dokuichi trenira mlade ninje
Prosla je godina od incidenta gde je Kisai postao polujinchuriki. Sada ima tri godine i Dokuichi ima jos jednog sina kome je dao ime Conte. Conte ima jednu godinu. Dokuichi je u zadnje vreme dosta trenirao Kisaija i sam je vezbao kao radio i razne eksperimente. Svi zive srecno ali Dokuichi zna za potencijalnu pretnju. To je njegov sin Kisai koji ne moze kontrolisati toliku chakru zato ga stalno obuzima i gubi kontrolu nekad i moze sve unistiti. Dokuichi se plasi da se ne obistini plan Nurasua i njegov sin zbog toga da postane unistiljel mira. Zato je pokusao sebe da ubedi da je to odlican plan bio sto je Kisai postao Jinchuriki na takav nacin. Kontrolisace ga i postace on taj koji ce doneti mir zahvaljujuci toj moci. Kisai kada odraste bice onaj ko ce doneti mir i koristiti tu moc u dobro. Zato ga Dokuichi trenira da suzbije to i postane spasitelj jednog dana. Kreirao je poseban seal mac poznat kao Jinchuriki Sword koji sluzi za kontrolu Kisaija kada ga obuzme chakra. Ali gubljenje kontrole postaje sve gore i gore kako vreme prolazi jer seal slabi. Dokuichi se boji da ipak Kisaiju nema spasa. I da ce morati nesto da prezuzme inace ce njegov sin postati rusioc mira u buducnosti...
Zato je odlucio da istrazuje razne jutsue i ostalo da povrati sina. Nasao je wood release i presadio ga isto u te svrhe. Sto mu je vremenom omogucilo posebnu moc. Legendarne oci zvane Rinengan. Uspeo je da probudi legendarni rinengan sto mu je dalo jos vecu moc da odrzava mir u svetu i harmoniju.
Dokuichi gleda svog sina Kisaija i razmislja sta da radi dalje
Jedne noci...Kisai je izgubio kontrolu i uspeo da pobegne daleko od kampa i zapoceo je ogromno unistenje prirode i ostalih naselja. Dokuichi uzurbano mora da ode i spreci ga!!!
Dokuichi: (ustaje naglo iz kreveta) Nemoguce!!! Uspeo je da pobegne...Ovo je prvi put da ovoliko izgubi kontrolu!!! Moram ga spreciti po svaku cenu....
(Dokuichi se sprema, oblaci svoju ratnu uniformu i uzima ostalu opremu i krece da izadje iz kampa,srece svoju rodjaku)
Fushina: Dokuchi...Znas i sam sta ces morati da uradis...
Dokuichi: Znam... svestan sam toga...Ovako ne moze se vise nastavi...Moracu to da uradim...
Fushina: Zao mi je ali moras to uraditi....
Dokuichi: Cuvaj Leneeu za mene...Poljubi mog sina Contea.... Conte....... sine moj.... Odrasti lepo...
Dokuichi je odlucio mora da zaustavi svog sina suvise se otrgao kontroli...Tako dosao je do mesta gde divlja i vreme je da ga zaustavi...
Dokuichi: Kisai sine moj....Vreme je da zavrsimo ovo..... Zao mi je sto je ovako ispalo i mora ovako da bude....
Dokuichi uzima mac i stoji iznad Kisaija i zamahuje macem... Ali zabusava mac u sebe i zapocinje seal jutsu ... Nije mogao da ubije svog sina nego je resio da zrtvuje svoj zivot i zauvek seal chakru u njemu da bi mogao normlano da zivi i bude normalan. Planira da izvuce sto vise chakre moze i seal u sebe a zatim da da zivot i ojaca seal da ne moze se nikad otvori (Zato Kisai nikad nije mogao da koristi tu chakru dok je bio ziv)
Dokuichi koristi seal tehniku i zapocinje proces uspesno...Seal tehnika je gotovoa....
Dokuichi iscrpljen i pred smrt stavlja svoju ruku na Kisaija i prica mu , dok Kisai shvata sta se desilo i pocinje da place....
Dokuichi: Kisai sine moj....Zivi i dovedi ovaj svet do perfektnosti u miru i slozi da bude...Dacu moj zivot za tebe i ti ces biti onaj koji ce doneti mir u ovom svetu!!! Ti sine moj....Cuvaj svog brata Konsaia...I postaraj se da budete jake ninje i da opravdate moje ime... Evo vam ova ogrlica....Tu sam zatvorio svo moje znanje i ostalo...Kada dodje vreme procitacete kod iz nje i nastaviti tamo gde sam ja stao...
Kisai sine moj....Neka ti ovaj moj ponudjen zivot ne bude uzaludan...Donesi mir u ovom svetu...
Nagato moj prijatelj ce biti tu za vas i pomoci ce vam u svemu da odraste....Stiti svoju majku... brata... i sve ostale.... Zao mi je sto necu videti kako cete odrasti i koliko cete biti mocni...Ali ovo je bilo neizbezno.... Bolje moj zivot nego tvoj..... Zivi sine i budi jak...Nastavi nase potomstvo....
Dokuichi pada mrtav i ruka sa Kisaijevog lica mu pada dole.... I poslednjim trzajom snage gleda svog sina...Kisai koji je isto izmucen pada onesvescen ali spasen....
To je bio kraj...Dokuichi je dao svoj zivot da bi njegov sin Kisai mogao zivi i nastavi gde je on stao...
(Razlog zasto je postao tako zao):
- 5:
Odjednom pre nego sto je skorz umreo dolazi njemu vrlo poznato lice...
Dokuichi: (Samo sto nije umreo) Nagato druze moj...Vidis sta desilo....Zelim.... da.... khk hk ... sacuvaj moje sinove i pomognes im...
Nagato:................
Dokuichi:...Nagato............
Nagato se zavija odjednom vadi kunai i kopa oci Dokuichiju.... I uzima mu rinengan...
Nagato: Hahahah b**alo... suvise si naivan bio... ne postoji takva stvar kao pravi mir... svet se mora unistiti skroz da bi se stvorio pravi mir... Ja sam uvek bio iza svega...Ja sam lovio demone... Ja sam naredio nasem clanu da otme tvog sina i seal u njega chakru...Isto ja sam ucinio da Kisai izgubi kontrolu. Znao sam da ces dati svoj zivot da ga spasis i tada ces biti laka meta da konacno uzmem tvoje dragocene oci!!! Rinengan...On ce mi pomoci da jednog dana.... Ostvarim moj cilj!!!!
Dokuichi: Prokletnice.... ti si znaci.... verovao sam ti..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... (Dokuichi umire)
Nagato: Hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahaha
Dokuichi biva izdan od svog prijatelja i umreo je u nemogucnosti da nista uradi... umreo je u agoniji. Do poslednjeg trenutka se borio za mir i svog sina i samo u jednom trenutku je shvatio da to nista ne znaci vise...Uvek ce biti neko ko ce izdati i sve...Jedino ako se sve unisti kao sto je Nagato rekao....