Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Predajte demone ili ce biti rata!!! Empty Predajte demone ili ce biti rata!!!

Sat 07 May 2011, 20:41
Pain
Predajte demone ili ce biti rata!!! Pain-akatsuki-8683182-512-599

Ja Pain, prvi Amekage sela sakrivenog kisi proglasavam rat selu sakrivenom u pesku ukoliko mi ne predate Shukaku-a i Hachibi-ja!!! Bolje predajte inace cete snositi gnev Akatsuki organizacije... A kada zavrsim sa vama selo u steni i licsu neka se pripreme jer su oni sledeci a onda finalno Zenkai organizacija!!!

Svako ko mi se suprostavi necu imati milosti veceras do 21:30 cekam tada zapocinjem rat!!!
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Predajte demone ili ce biti rata!!! Empty Re: Predajte demone ili ce biti rata!!!

Sat 07 May 2011, 20:52
Xaxaxaxa Pain konacno se srecemo nisam mislio da ce to biti ovde ali nema veze...

Neces ti nista uzeti a pogotovo demone... Ja sam cuvar svih sela i necu to dozvoliti ako neko ima pravo da unisti sela onda sam to ja ali ja nezelim do tad... Bice mi zadovoljstvo da te unistim!!!
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Predajte demone ili ce biti rata!!! Empty Re: Predajte demone ili ce biti rata!!!

Sat 07 May 2011, 20:58
Pain

Xaxaxax Kisai konacno se srecemo!!! Sada je vreme za tvoj pad!!!

Pocinjemo borbu sada i ovde!!!!

Helath:800
Energy:800

Pusticu da da prvi napadas ionako si slab u odnosu na mene!!!!!! xaxaxaxaxaxa

Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:08
Xaxaxxaxa zazalices sto najgorem neprijatelju pustas prvi potez!!! Sada ces saznati zasto me zovu tame beast master!!!

Two-Tailed Demon Cat Nibi
Health:(200)
------------------------------
Four-Tailed Demon Yonbi
Health:(1000)
----------------------------
Five-Tailed Demon Gobi
Health:(1100)
-------------------------
Seven-Tailed Demon Shichibi
Health:(1300)
----------------------------

Moja krvna sposobnost da kontrolisem demone kako zelim bez sharingana,
bez icega i bez ikakvog rizika, koji su mi dali neiko drugi nego otac i
prvi osnivaci Zenkai organizacije!!!
Ovo je mnogo cak i za tebe!!!
Ostavi sela i odlazi!!!
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sat 07 May 2011, 21:08
Član 'Kisai Uchiha' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Borba sa Demonima' :
Predajte demone ili ce biti rata!!! 35010 Predajte demone ili ce biti rata!!! 20010 Predajte demone ili ce biti rata!!! 45010 Predajte demone ili ce biti rata!!! 20010
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:22
Pain

Helath:800

AAAAAAAAA nisam se ovome nadao... Cak i za mene borba sa cetri demona je suvise jaka necu izdrzati, jednog da izbegnem druga tri me mogu napasti a ostala tela nemam trenutno dostupna...
Proklet bio Kisai!!!! Mozda si dobio ovu bitku ali ne i rat!!!
Odlazim ali da se zna od sada je rat svima i svakome !!!!!!!!!!

Predajte demone ili ce biti rata!!! Item_910
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:25
Xaxaxaxaxax Pain kukavice... Zar mislis da je ovo sve sto znam... Ako treba dacu zivot ali necu dopustiti da uzmes demone...

Pa izgleda da smo u ratu... Kazekage tvoje selo je uspesno zasticeno... ukoliko treba pomoc ja sam tu sada
za svako selo bilo kad i bilo gde...

Zenkai zeli da saradjuje sa sela i pomogne...
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Sat 07 May 2011, 22:44
aaaa sto nisam dosao pre licno bi se obracunao sa Paina!!!

xexe Kisai vidim dobro si mu pokazao... to znaci da smo u ratu Prvi veliki ninja rat!!!!

Xexe ovo ce biti dobro Amekage je pokazao svoje pravo lice...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sat 07 May 2011, 23:55
Kisai hvala, ali sam obecao jednoj osobi da cu se obracunati sa painom... Pain je mopj!!! Kad ga se docepad gotov je...
Sponsored content

Back to top