- Hei KaguyaAcademy Student
The Bounty Hunter organization
Fri 05 Oct 2012, 23:09
Mislim da svi znate. Ukoliko imate bilo kakav posao ili vam treba neka pomoc u borbi ili slicno, misija ili bilo sta da nabavim neki item, oruzje bilo sta mozete se meni obratiti i unajmiti me i ja cu to obaviti za vas...
Ryo-e i creator poene kao placanje primam samo ako su u pitanju manji zadaci ja cu odluciti dok sa vece zadatke radim samo ako mi date vase znanje o nekoj vasoj licnoj tehnici za uzvrat, item ili slicno.
Ukoliko vam bilo sta treba mozete se obratiti u ovoj temi ili za neke "tajne" zadatke obratite mi se u privatnu...
Moje sposobnosti su vrlo velike i sami znate da sam drugi najaci ninja na forumu trenutno tako uspesnost je skoro 100% da obavim zadatak.
Ryo-e i creator poene kao placanje primam samo ako su u pitanju manji zadaci ja cu odluciti dok sa vece zadatke radim samo ako mi date vase znanje o nekoj vasoj licnoj tehnici za uzvrat, item ili slicno.
Ukoliko vam bilo sta treba mozete se obratiti u ovoj temi ili za neke "tajne" zadatke obratite mi se u privatnu...
Moje sposobnosti su vrlo velike i sami znate da sam drugi najaci ninja na forumu trenutno tako uspesnost je skoro 100% da obavim zadatak.
Re: The Bounty Hunter organization
Wed 10 Oct 2012, 11:15
Radim nesto tajno saljem adminu u pm.
Thu 18 Oct 2012, 19:33
Prodajem posebno oko koje je u nekim situacijama bolje od sharingana i byakugana. Omogucice vam bolji vid a najbolje od svega je sto ne trosi ni chakru ni nista jer je to tako oko. Za vise informacija obratite mi se u p.m.
Cena: Dajte mi vasih 20 pobeda jer za ovo oko stvarno vredi vrlo je posebno i unikatno.
Cena: Dajte mi vasih 20 pobeda jer za ovo oko stvarno vredi vrlo je posebno i unikatno.
Mon 29 Oct 2012, 11:23
Skidam bilo koje seal tehnike zauvek ukoliko neko ima na sebi.
(Primer: pupet curse, shichiseiken seal, curse seal i jos mnogo toga.....znaci sve)
Cena:20 pobeda
Ako zelite da vam ih skinem samo mi se javite u privatnu.
(Primer: pupet curse, shichiseiken seal, curse seal i jos mnogo toga.....znaci sve)
Cena:20 pobeda
Ako zelite da vam ih skinem samo mi se javite u privatnu.
- Peda Carski.Academy Student
Mon 29 Oct 2012, 16:22
Jel mozes da skines shichiseiken seal koji ima svaki ninja koji je bio u selo peska nekad?
Ne zelim da imam osecaj da me neko moze kontrolisati ili ubiti bilo lako jer Kisai to nebi uradio ali za tebe nisam siguran jer pored njega i ti mozes kontrolisati taj seal.
Tako da gledano ladno mozes ubiti iz jednog poteza sve ninje na forumu jer su svi barem jednom prolazili kroz kapiju sela peska i seal im je postavljen.
Jel ces mi skinuti to platicu?
Ne zelim da imam osecaj da me neko moze kontrolisati ili ubiti bilo lako jer Kisai to nebi uradio ali za tebe nisam siguran jer pored njega i ti mozes kontrolisati taj seal.
Tako da gledano ladno mozes ubiti iz jednog poteza sve ninje na forumu jer su svi barem jednom prolazili kroz kapiju sela peska i seal im je postavljen.
Jel ces mi skinuti to platicu?
Mon 29 Oct 2012, 21:17
Naravno da mogu, ali ako me ne dirate ili me posao ne nanese necu nikog da diram.
Ok ako zelis skinucu ti u pm.
Ok ako zelis skinucu ti u pm.
Tue 30 Oct 2012, 17:33
Ucim ninje novim elementima koje nemate bez obzira koliko poruka imate i koji ste level.
Cena:30 pobeda
Za dalja upustva obratite mi se u privatnu.
Cena:30 pobeda
Za dalja upustva obratite mi se u privatnu.
- Dzoni HatakeAcademy Student
Mon 12 Nov 2012, 18:32
Prodajem 1 sharingan
Cena:5000 creatora ili 15000ryo (kako je vama lakse)
EDIT: Prodato !
Cena:5000 creatora ili 15000ryo (kako je vama lakse)
EDIT: Prodato !