Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Presadjivanje wood gena Empty Presadjivanje wood gena

Mon 15 Oct 2012, 15:59
Uredu a sada Medical ninje cekam vas (njih cetvorica) ovako uzimam tjelo od sabakua i njegovu krv wooda zelim da mi usadite to...usput imacu 4 sanse za uspeh i neuspeh (valjda ce bude jednom uspeh xD) mozete poceti
Medical ninja (NPC)
Medical ninja (NPC)
Jounin

Presadjivanje wood gena Empty Re: Presadjivanje wood gena

Mon 15 Oct 2012, 17:55
Satoshi evo me dosao sam. Ovo ce biti veoma teska operacija, ali pre svega da ti objasnim kako stoje stvari, i koji su rizici ove operacije.

1. Di ces imati tri pokusaja. Prvi pokusaj je da vidimo hoce li se wood geni primiti na deo tela koji odaberes. Drugi pokusaj je u slucaju da operacija presadjivanja ne uspe, pa da pokusamo da spasimo taj deo tela u koji se wood usadjuje. A treci pokusaj je takodje da spasimo odredjeni deo tela ako se pokaze neuspeh. I cetvrti i zadnji ako ne uspemo da spasemo deo tela tvoj zivot je u opasnosti.

2. Mora da isisa svu krv iz necije ruke/noge/trupa/glave da bi sebi presadio dovoljno veliku kolicinu krvi da bi dobio gene klana koji mu trebaju, tako ne mogu dok su jos zivi da se menjaju klanovima.

3. Ako izgubimo kontrolu nad operacijom i dodje do toga da je taj deo tela (ruka, noga, trup) mora biti amputiran tj odstranjen da ti ne bi ugrozio zivot, posledice toga su. Da ces u slucaju amputacije izgubiti sposobnosti Health:100 Energy:100 i Chakra:100 kao i na kontroli cakre i snazi po 50, ili brzini sve zavisi od toga koji je deo tela u pitanju. Rizik je veliki, ali da objasnim zasto. Ako bi smo mi neki od delova tela odstranili tebi se automacki oduzimaju cakra kanali u tome delu tela, kao i deo zivota i snage. Ako je u pitanju ruka onda ces izgubiti ep, cp, i hp po 100 i 50 kontrole cakre i snage, a ako je noga u pitanju onda ce to biti sve isto, jedino umesto snage bice brzina za 50 manje.

Eto to su neka osnaovna pravila ovakvih operacija. Sada moram da te pitam jos jendom da li si spreman da prihvatis na sebe rizik od fifti fifti?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 15 Oct 2012, 18:41
jesam samo ako bude mnogo rizicno evo vam sav moj novac dovedite ninju 150 lvla da mi spasi zivot (mozda i tjelo) vas je 4 od 120 ako bude rizicno dovedite ninju 150 evo vam moj royo,spreman sam
Anonymous
Gost
Guest

Mon 15 Oct 2012, 20:08
Satoshi ja sam uz tebe ne brini nista!!!! Preziveces moras!!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 15 Oct 2012, 20:43
Ajde samo neka neko pozuri da odreadi rol play opciju mozes i ti kisai da odglumis 4 medical ninji od 120 lvla valjda znas msm perfektan si clan mozes ti to ako ti nije mrsko
K.
K.
Jounin

Mon 15 Oct 2012, 20:50
Odigracu ja , samo mi reci gde oces da ti se presadi krv , u ruku ili nogu?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 15 Oct 2012, 20:59
nema potrebe sad ce stewcha hvala pero na pomoci, zelim u penis da mi presadite!!!
K.
K.
Jounin

Mon 15 Oct 2012, 21:13
-.-....Ne moze , napisano ti je lepo da imas izbor izmedju ruke noge i trupa (Mada ti ne preporucujem zadnje posto ako to ne uspe direktno umires nema amputiranja)
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 15 Oct 2012, 21:21
ma jade moze ruka ako ovo nemoze stewcho ulazi na npca i igraj rol play omam 4 pokusaj jel imam 4 ninji
Medical ninja (NPC)
Medical ninja (NPC)
Jounin

Mon 15 Oct 2012, 21:30
Ok desnu ruku cemo iskorisiti za presadjivanje!!!! Lezi ovde opicu te i zapocecu operaciju...

Idemo!!!!!!Prvi deo

Prvi pokusaj je da vidimo hoce li se wood geni primiti na deo tela koji odaberes
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Mon 15 Oct 2012, 21:30
Član 'Medical ninja (NPC)' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Saznaj rezlutat' :
Presadjivanje wood gena Uspeh10
Medical ninja (NPC)
Medical ninja (NPC)
Jounin

Mon 15 Oct 2012, 21:34
Uspesno je bilo!!!!!!

Nedelju dana neces moci da se boris i lezi ovde odmaraj.

Svaki put kada koristis wood trosice ti duplo chakru tehnika.
Ako ti vrednosti padnu ispod 50 pocece da te obuzimaju geni. Tako da pazi sta radis ubuduce nemoj da se naprezes u borbama. Woood nije lak za kontrolu health, energy, chakra ako ti padne ispod 50 gotov si.

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 15 Oct 2012, 21:42
Ajde da pitam admine ako moze posto ja sebe smatram (uzortnim clanovm ) da mi skinete sve creatore ali da mi promjenite vrijednosti posto ce mi tehnike torostiti duplo chakre pa ako moze onda ovako molim vas nisam znao samo da mi promjenite nadam se da moze za uzvrat skinite mi sve creatore ovako:

Inteligencija:100
Kontrola chakre:400
Snaga:50

MOlim vas ako moze posto nisam znao da ce da mi trose duplo chakree to znaci jutsu koji sam prije mogo sa 30 chakre moram sad da ulazem 200 ako mozete molim vas da mi stavite ovako gor bio bih vam mnogo zahvalan a skinete mi creatore (znam da se nesmijem) ali molim vas ako moze
Anonymous
Gost
Guest

Tue 16 Oct 2012, 16:47
Odlicno Satoshi....Sada ces biti mnogo jaci...Ali ubaci Garino telo u komoru sela peska i seal ga. Ako ostane istrulice a suvise je vredno da se to desi. Ili mozes dati meni da ga cuvam bice najsigurnije.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 16 Oct 2012, 17:01
eto ti ga (satoshi predaje skrol kisaiu)...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 16 Oct 2012, 17:10
Hvala Satoshi u sigurnim je rukama... Ako ti bude trebalo samo kazi..
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 16 Oct 2012, 17:14
Uredu Kisai a sada moram da idem da vjezbam wood tehnike mnog mi chakre trose moram da nadjem neko rijesenje...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 16 Oct 2012, 17:34
Ovde u selu mozes trenirati samo nadji neku dobru temu. Inace wood je mnogo tezak za kontrolu nije ni cudo sto ti trosi mnogo chakre.
Sponsored content

Back to top