Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Empty Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana

Mon 18 Jul 2011, 16:52
Medical Ninja: Minato-san znaci odlucili ste da mu date gene...

Da tarane dacu mu... sada samo cekamo da on dodje pa cemo poceti operaciju...

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Mitate

Hidan
Hidan
Jounin

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Empty Re: Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana

Mon 18 Jul 2011, 16:56
Uredu evo me umoran sam od puta ja mislim da su moje sanse 60% da cu da zivim jer je moje tijelo mlado i jos nije pretrpelo nijedu operaciju tako da se nadam da ce ovu vrlo uspesno da pretrpi

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Health11 Health:
Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Left_bar_bleuePresadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Fg11Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Empty_bar_bleuePresadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Right_bar_bleue (850/850)
nakon sto operacija zavrsi 3 putacemo uraditi uspeh neuspeh za redom ja cu da uradim ako bar 2 puta bude uspeh onda sam prezivio i sve je kk a ako 2 puta bude neuspeh onda sam mrtav nazalost ali ne razmisljam o tome jer sam cuop da ste vi dobar doktor
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Empty Re: Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana

Mon 18 Jul 2011, 17:01
Medic Ninja: Podjite zamnom u laboratoriju tamo cemo izvrsiti operaciju...

Ovde je operaciona sala... Tu se javite... http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t1841-presadjivanje-wood-gena-iz-minato-u-hidana#28389

Presadjivanje Wood gena iz Minato u Hidana Mitate
Sponsored content

Back to top