Page 1 of 2 • 1, 2
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Ovde dodjite
Thu 03 Jan 2013, 10:54
Pa dosli smo ovde na sigurno mesto da popricamo
- Darcia YagamiAcademy Student
Re: Ovde dodjite
Thu 03 Jan 2013, 10:55
-.- sto me vec jednom ne ubijete?! Sta hocete samnom?
Thu 03 Jan 2013, 10:58
Necemo nista posebno....Ti si jos genin...Nema razloga da te ubijem...A cisto sumnjam da ces nekada biti pretnja....A sada kada te pustimo verovatno ces traziti osvetu....
Doveo sam te ovde da bi smo se igrali malo....Meni cak ni ona tela ne trebaju....Iskoristicu ovo dok je Aoi i ostali na misiji tako da smo sami ovde ne mozes pobeci...
Doveo sam te ovde da bi smo se igrali malo....Meni cak ni ona tela ne trebaju....Iskoristicu ovo dok je Aoi i ostali na misiji tako da smo sami ovde ne mozes pobeci...
Thu 03 Jan 2013, 11:00
-.- Ti previse mislis Raikene. Ajde govori sta hovces!
- 59695Academy Student
Thu 03 Jan 2013, 11:08
Ajde Raiken vise pricaj !
Gozu pa neka smo isti klan.Znas moras nekad ubiti nekog da bi mogao razviti jaci Sharingan.A ja i ti smo iz iste porodice zar ne ?
Gozu pa neka smo isti klan.Znas moras nekad ubiti nekog da bi mogao razviti jaci Sharingan.A ja i ti smo iz iste porodice zar ne ?
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Thu 03 Jan 2013, 11:10
Da , nadam se da ne zelis previse taj sharingan posto ti mene ubiti neces
- 59695Academy Student
Thu 03 Jan 2013, 11:11
Ne, ne zelim uopste...Ali videces vremenom sta ce se desiti...
Thu 03 Jan 2013, 11:41
Bio sam na jednom misiji...Trazili smo drevne skrolove...Tada sam shvatio da ovaj svet je laz!!! Postoji dosta tajni i puno toga sto treba da otkrijemo...Da saznamo istinu o nasem svetu, ko smo, sta smo i odakle smo...
U tim skrolovima je pisalo malo o drevnoj istoriji...Isto je spomenuto da na mnogim lokacijama sirom sveta postoji jos starih hideoutova i skrolova za staro znanje i ostalo...
Ja zelim da saznam istinu zivota! I saznam sta je nekada bilo zapravo....Zar vam nije cudno...Skoro cela planeta je ogromna pustara...Samo ovaj deo gde mi zivimo je sposoban za zivot i ostalo kao da je kreiran za nas opstanak...A sirom ostalih kontinenta postoje stare rusevine....To znaci da se nesto desilo u proslosti sto je skoro unisillo zivot na zemlji a ja zelim da saznam sta je to!!!
Uz to svi znate za zabranjene zone gde je zabranjeno ici....Nesto se krije a ja zelim da saznam sta....
Uz to na jednoj od misijija sreli smo jednog od legendarnih demona koji je ocigledno cuvao ulazak u stare rusevine...Nas su ucili na akademiji da ta bica su samo legende ali mi smo se susreli sa njima i video sam njihovu moc...
Feudalni lordovi kao i 10 velikih ninji tamo u shinobi gradu nesto smeraju...Stalno nas salju na misije u granicama zabranjene zone i prikupljamo im drevne skrolove....Samo znam da nesto kriju od nas!
Moj cilj je saznati sta i naci svu mogucu potrebnu moc da otkrijem istinu o nama...
Necu samo sedeti ovde o cekati!!! Ne shvatate sta se desava....Oni iz grada nam rade iza ledja...Namerno nas ninje i sela teraju da im trazimo svasta i koriste nas a pritom se medjusobno ubijamo i takmicimo....
Ja cu to zaustaviti...Jedan od 10 velikih ninji mi je rekao...Pazi sta radis o ovome ni reci, zato sto sam bio otvorio skrol sa misije....
Istina ce biti moja!!!
Uputicu se u zabranjene zone i saznati sta se radi...Ali ovako kao clan sela to nikako ne mogu...Zato moram postati mising...
- 59695Academy Student
Thu 03 Jan 2013, 11:43
I ja se isto nekad zapitam odakle sam se ja stvorio.Ko su bili moji preci..?!?!
Thu 03 Jan 2013, 11:49
Moj cilj je poraziti jednog od 10 velikih ninji i dobiti mesto tamo!!! A tada saznacu sve o nasoj proslosti i ostalo sto je bilo, prikupiti skrolove i ostalu moc koja se krije tamo negde!
Thu 03 Jan 2013, 11:53
Hmmm... Pa to si mogao i lepo da mi kaze si da me uvede su selo. No dobro.
Nase selo nece sluziti Gradu od jednog trenutka. Dok smo god slabi moracemo, ali kada ojacamo svi odvojicemo se i niko nece moci da nas spreci da ulazimo u zabranjene zone.
Ja takodje imam ambicija kao i ti Raikene da saznam sta se nekada nalazilo na mestu gde sam osnovao selo, a sigurean sam da je tu nekada postojalo nesto. Jer dok smo gradili selo pronasao sam nekakvu ogrlicu.
(pokazuje ogrlicu...)
A i postojali su temelji nekih gradjevina pa smo na njima mi izgradili sadasnje postojece zgrade... Ima mnogo velikih misterija u nasem svetu...
Nase selo nece sluziti Gradu od jednog trenutka. Dok smo god slabi moracemo, ali kada ojacamo svi odvojicemo se i niko nece moci da nas spreci da ulazimo u zabranjene zone.
Ja takodje imam ambicija kao i ti Raikene da saznam sta se nekada nalazilo na mestu gde sam osnovao selo, a sigurean sam da je tu nekada postojalo nesto. Jer dok smo gradili selo pronasao sam nekakvu ogrlicu.
(pokazuje ogrlicu...)
A i postojali su temelji nekih gradjevina pa smo na njima mi izgradili sadasnje postojece zgrade... Ima mnogo velikih misterija u nasem svetu...
- 59695Academy Student
Thu 03 Jan 2013, 12:52
Zaista cudno.Ta ogrlica sigurno govori da je neko pre nas ziveo ovde samo ne znamo ko...I ovi klanovi nemoguce je da su sami od sebe nastali neko je to stvorio jos davno i mi danas smo njihovi potomci sa njihovim genima,barem ja tako mislim.
Thu 03 Jan 2013, 13:07
Ogrlica...Ja sam ti rekao moje ambicije su da saznam istinu!!! I ucinicu bilo sta da to otkrijem!!!
Ali sada zelim samo da se igram nista vise...Zelim da se zabavim ovako je dosadno...
Ali sada zelim samo da se igram nista vise...Zelim da se zabavim ovako je dosadno...
- Sengoku IoriSpecial Jounin
Thu 03 Jan 2013, 13:11
*Odjednom mikrofon se cuje u prostoriji*
Koja drama,toliko ste duboki da vas vise ne mogu videti xD
(Inace
samo nemojte da pravite pricu sa specialima,ovako je dobro da igraci
sami prave pricicu, ono Senka vs Vodopad i vremenom ce doci i jos igraca
i bice full)
Back to the story~ Ja sam na misiji,ali u buducnosti sam znao da cete vi biti ovde tako da sam rekordovao ovaj video xD
Koja drama,toliko ste duboki da vas vise ne mogu videti xD
(Inace
samo nemojte da pravite pricu sa specialima,ovako je dobro da igraci
sami prave pricicu, ono Senka vs Vodopad i vremenom ce doci i jos igraca
i bice full)
Back to the story~ Ja sam na misiji,ali u buducnosti sam znao da cete vi biti ovde tako da sam rekordovao ovaj video xD
Thu 03 Jan 2013, 13:12
Ti ces ostati ovde neko vreme zarobljen...Odavde ne mozes pobeci hahahhahaha...Umreo bi pre nego sto stignes do izlazka sela zbog kostiju...
A ja cu uzeti tvoj lik! I otici u selo svi ce misliti da si to ti! A onda cemo se zabaviti
A ja cu uzeti tvoj lik! I otici u selo svi ce misliti da si to ti! A onda cemo se zabaviti
Thu 03 Jan 2013, 13:13
Ne znam u cemu je tvoj problem. Ja sada ionako ne mogu nista da uradim povodom toga. Radi sta hoces, samo nemoj da ubijas moje ninje.
Naravno jedan iz mog sela je meni za oko zapao. Ako ovo prezivim platice mi, sigurno.
Naravno jedan iz mog sela je meni za oko zapao. Ako ovo prezivim platice mi, sigurno.
Page 1 of 2 • 1, 2