Ulaz u Akatsuki
+3
Kensei Muragawa
Siegrain
Makoto Shishio
7 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Makoto ShishioAcademy Student
Re: Ulaz u Akatsuki
Mon 14 Jan 2013, 18:13
Aha klon...
I ja cu stvoriti klona... I saljem ga unutra u organizaciju...
I ja cu stvoriti klona... I saljem ga unutra u organizaciju...
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 18:15
makoto ovo zadnje se neracuna mi smo na potezu i sta ste uradili jel ovaj unistio klona ili ovaj preuzeo?
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 18:15
Kao sto vidite ulazimo unutra cak iako to nismo mi...Sada cemo vas videti i slicno morate napisati nesto kontakt je neizbezan nacicemo vas unutra.
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 18:17
Ti si zaboravio da imas dva klona ovde. Jedan je unisten a drugi zaposednut.
Mon 14 Jan 2013, 18:21
ne mozes do tog drugog klona da prodjes tako brzo od sume a i ne mozes da ga vidis od magle lepo je napisao tvoj drug da ne rade ni sharingan ni byakugan i jos ste uradili x2 ;)
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 18:24
Hahahah pa sta mislis sam radio ja sam koristio copy cat kopriao i kisu i maglu tako da sam to ja uradio zato je x2 zato ja mogu lepo vidim a genjutsu se pogledom ili dodirom prenosi tako da sta reci
ipak idemo kako smo mi poceli
ipak idemo kako smo mi poceli
Mon 14 Jan 2013, 18:25
Jeste beskorisan ali ako je u direktnom kontaktu sa zrtvom normalno da ce delovati, zar ne? Logicno, a i ti ne znas gde je on, sve vreme moze da stoji pored klona a da ga ne primeti. Magla je sretstvo maskiranja...
A i da on je koristio drugi put maglu i kisu, zaboravljas da se efekti ne mogu duplirati. Tako da ja ne mogu dva puta isto to, vec je on, zato i sve vidi u magli i kisa ne deluje na njega.
A i da on je koristio drugi put maglu i kisu, zaboravljas da se efekti ne mogu duplirati. Tako da ja ne mogu dva puta isto to, vec je on, zato i sve vidi u magli i kisa ne deluje na njega.
Mon 14 Jan 2013, 18:28
dobro kad ti preuzmas mog clona ja ga unistavam i ako si ga preuzeo to je idalje moja chakra mogu da je ugasim kad ocu a vodini clon ne moze da udje od drveca moze samo malo da udje a onda ga drvece i korenje sprecavaju...
Mon 14 Jan 2013, 18:34
Pa ti ne mozes da znas da li ti je klon zaposednut ili ne . Tvoj tok cakre nije uznemiren samo je preuzet, on sa svojim saringanom moze da ga preuzme na tri poeteza, tako radi taj genjutsu.
Zato sto ti tok cakre nije uznemiren ti ne mozes da znas da je klon upao u genjutsu. Zato malo gledaj i citaj kartice.
A moj vodeni klon moze da udje u bazu sto ne bi mogao... Voda je svuda ona se sliva i u vasu bazu, sto je jos bolje mogu ja klona unutra da stvorim. A i ako na vvratima postoji neka drvena bariera moze se lako ukloniti.
Zato sto ti tok cakre nije uznemiren ti ne mozes da znas da je klon upao u genjutsu. Zato malo gledaj i citaj kartice.
A moj vodeni klon moze da udje u bazu sto ne bi mogao... Voda je svuda ona se sliva i u vasu bazu, sto je jos bolje mogu ja klona unutra da stvorim. A i ako na vvratima postoji neka drvena bariera moze se lako ukloniti.
Mon 14 Jan 2013, 18:40
Pa ima drvena barijera , prvo to unistite pa prodjite , a ja unistavam klona cim vidim da pocinjem da gubim kontrolu , tako da ga unistavam pre nego sto postane skroz tvoj , a i da ga preuzmes ne moze ni on da prodje u hideout iz istog razloga (Drveca)
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 20:12
Ne mozemo ovo sami...Unutra je suvise opasno da udjemo licno...Moracemo plan B da uradimo...
Izgovaram posebne reci...
Izgovaram posebne reci...
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 20:19
Odjednom ogroman roj buba dolazi iz obliznje sume i prekiva ceo teren i sve i ulazi u pecinu....Unutra nemaju gde da pobegnu...Gotovo je...Uskoro cemo saznati sta se nalazi unutra i gde se kriju a bube ce ih izvuci napolje...
Mon 14 Jan 2013, 21:59
Bube ulaze u pecinu , posle nekog vremena one stizu do kraja i......
Pecina je prazna...Kensei achiro i Kira nisu tu...
Pecina je prazna...Kensei achiro i Kira nisu tu...
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 22:06
Nemoguce!!! Kako nisu tu!!! Sigurno je Kensei nesto uradio jer i on ima wood kao Toshiro pa su znali da dolazimo!!!A ostavili su ona dva klona unutra da mislimo da su tu!!!
Ovo moze bude neka zamka vracamo se u bazu ali bube ce ostati ako su tu negde zakacice se za njih!!!
(Roj buba nas obavija i podize visoko u nebo)
Ovo moze bude neka zamka vracamo se u bazu ali bube ce ostati ako su tu negde zakacice se za njih!!!
(Roj buba nas obavija i podize visoko u nebo)
Mon 14 Jan 2013, 22:16
A...Zasto mislite da bi smo vas pustili da pobegnete posle ovoga sto ste nam priredili?
(Zemlja ispod njih pocinje da se trese i drvece u sumi pocinje da se sklapa oko njih , odjednom iz zemlje kompleks korenja sirok kilometrima se dize i skuplja oko njih)
Sada....Nemate vremena da pobegnete od ovog korenja kako je to vec siroko kilometrima , u vis ne mozete i da ocete posto da bi pobegli dovoljno u vis umrli bi od pada , sada cete postati deo drveta sirokog skoro kilometar a visokog jos vise , osim naravno ako neko ne dodje da vas spasi
(Zemlja ispod njih pocinje da se trese i drvece u sumi pocinje da se sklapa oko njih , odjednom iz zemlje kompleks korenja sirok kilometrima se dize i skuplja oko njih)
Sada....Nemate vremena da pobegnete od ovog korenja kako je to vec siroko kilometrima , u vis ne mozete i da ocete posto da bi pobegli dovoljno u vis umrli bi od pada , sada cete postati deo drveta sirokog skoro kilometar a visokog jos vise , osim naravno ako neko ne dodje da vas spasi
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Mon 14 Jan 2013, 22:22
I samo da se zna mi smo negde daleko , ovaj napad je rezultat par skrivenih poteza od ranije
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Tue 15 Jan 2013, 09:02
Ja sam ovde bio od pocetka na oblaku od buba visoko na nebu.
Hahahah koliko god da pustis drvece ono ima svoje limite tvoja inteligencija Kensei je samo 50 sve sto mozes da uradis je x1 onu sumu i to tako da suma nikako ne moze biti kilometarski velika i toliko jaka...To je lvl mala tehnika koliko se secam..
Ali sada ces videti pravu moc!!!!
Bube se mnoze a zatim
x2
I jos malopre je imamlo buba koje su ostale ima toliko buba koje prekirvaju oko 8 km povrsinu!!!
Damage tehnike je 2400!!!!!
Korenje i drvece raste pod uticajom chakre svaka buba upija chakru a zbog ovolikog broja buba sva chakra koju su usmerio da drvo raste je isisana i drvece ne raste vise beskorisno je!!!
Uz to mozda si postavio korenje u proslim potezima i to sve ali da bi aktivirao moras biti blizu a bube zahvataju 8 km povrsinu toliko je mocna tehnika!!!!!!!!!!!(cocon dupliranje plus x2 ona ispada kao da je x4) To znaci da ste blizu cim si aktivirao korenje to je 8 km povrsina svakako ste u dometu jer ako zelis aktiviras korenje moras biti blizu u kontaktu...
Ovo je svi iznad vaseg levela dosta nemate sanse nista da uradite
To znaci da ste u dometu tehnike!!!!!!!!!!
Achiro!!!!!! Kenseiiiiiiii!!! Kira!!!!!!! Gotovo je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali ne brinite necu vas ubiti imace samo ovakav efekat.
Tako da cete biti pauzirani!!!
Siegrain, Makoto zarobljeni su uzmite Kenseiu krv i misija je gotova idemo odavde!!!
(Ako se pitate kako znam gde ste na ogromnoj povrsini tehnika prekriva 8 km povrsinu a malopre ste videli da sam se povezao sa bubama tako da sve u toj povrsini mogu da osetim i vidim, inace ovo sam sve spremio isto poteze unapred cim smo dosli i sada aktivirao tako da nemate sanse)
Hahahah koliko god da pustis drvece ono ima svoje limite tvoja inteligencija Kensei je samo 50 sve sto mozes da uradis je x1 onu sumu i to tako da suma nikako ne moze biti kilometarski velika i toliko jaka...To je lvl mala tehnika koliko se secam..
Ali sada ces videti pravu moc!!!!
Bube se mnoze a zatim
x2
I jos malopre je imamlo buba koje su ostale ima toliko buba koje prekirvaju oko 8 km povrsinu!!!
Damage tehnike je 2400!!!!!
Korenje i drvece raste pod uticajom chakre svaka buba upija chakru a zbog ovolikog broja buba sva chakra koju su usmerio da drvo raste je isisana i drvece ne raste vise beskorisno je!!!
Uz to mozda si postavio korenje u proslim potezima i to sve ali da bi aktivirao moras biti blizu a bube zahvataju 8 km povrsinu toliko je mocna tehnika!!!!!!!!!!!(cocon dupliranje plus x2 ona ispada kao da je x4) To znaci da ste blizu cim si aktivirao korenje to je 8 km povrsina svakako ste u dometu jer ako zelis aktiviras korenje moras biti blizu u kontaktu...
Ovo je svi iznad vaseg levela dosta nemate sanse nista da uradite
To znaci da ste u dometu tehnike!!!!!!!!!!
Achiro!!!!!! Kenseiiiiiiii!!! Kira!!!!!!! Gotovo je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali ne brinite necu vas ubiti imace samo ovakav efekat.
Tako da cete biti pauzirani!!!
Siegrain, Makoto zarobljeni su uzmite Kenseiu krv i misija je gotova idemo odavde!!!
(Ako se pitate kako znam gde ste na ogromnoj povrsini tehnika prekriva 8 km povrsinu a malopre ste videli da sam se povezao sa bubama tako da sve u toj povrsini mogu da osetim i vidim, inace ovo sam sve spremio isto poteze unapred cim smo dosli i sada aktivirao tako da nemate sanse)
- SiegrainSpecial Jounin
Tue 15 Jan 2013, 09:41
Nii-sama nista bez tebe...Izvini pali smo misiju, nismo bili u mogucnosti da to uradimo sami...
Ja cu uzeti krv a ti Makoto nabavi telo od Mei...
(Dolazim kod Akatuski clanova koji stoje u bubama zarobljeni i smireni)
Nemam nista protiv vas...Vi ste samo kriminalci malog malog ranka...Ali treba nam nesto za pomoc selu...(Pa to je to zatvaram bocicu sa krv)...
Ali ipak mi nismo losi momci ovo smo ionako planirali da vam damo...
(Ostavljam kofer sa milion ryoa)
Inace uzeli smo i telo od nase Mei ipak mora biti sahranjena kod nas, njena sestra je to trazila ostala dva tela koja smo nasli vam ostavljamo
Pa pozdrav svima (nestajemo u oblaku buba)
Ja cu uzeti krv a ti Makoto nabavi telo od Mei...
(Dolazim kod Akatuski clanova koji stoje u bubama zarobljeni i smireni)
Nemam nista protiv vas...Vi ste samo kriminalci malog malog ranka...Ali treba nam nesto za pomoc selu...(Pa to je to zatvaram bocicu sa krv)...
Ali ipak mi nismo losi momci ovo smo ionako planirali da vam damo...
(Ostavljam kofer sa milion ryoa)
Inace uzeli smo i telo od nase Mei ipak mora biti sahranjena kod nas, njena sestra je to trazila ostala dva tela koja smo nasli vam ostavljamo
Pa pozdrav svima (nestajemo u oblaku buba)
Tue 15 Jan 2013, 12:13
E ovako , kilometarska tehnika je zato sto sam ja vise poteza pre nego sto sam to uradio sirio korenje po zemlji sto ga je rasirilo na povrsini od vise kilometara , ja ne moram uopste da budem blizu da bi uradio tu tehniku samo manipulisem svoje drvece koje znam gde je i koje je stvoreno ranije.Takodje ta tvoja tehnika jeste razorna ali je i spora , i posto zahvata 8 kilometara moze da se vidi iz velike daljine (jos vece zbog kirinog byakugana) i tako da ima dosta vremena da se izbegne dok stigne do nas , znaci da mi ovaj napad ipak mozemo da izbegnemo , objasnicu stewchi kako posto ti i ovako ne vidis de smo mi i kako bi izbegli napad zato sto smo daleko od tebe...tako da nista od krvi i toga..
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Tue 15 Jan 2013, 15:43
Onda moze ako ste svaki potez radili. Ja sam mislio da ste to korenje u jednom potezu aktivirali...
Pa nista onda nikom nista...Nema veze...Gama neka tvoje kuce dobro zapamti tragove i mirise jer ce nam trebati uz to istrazite ceo hideout.
(Koristim barier detect) Sigurno je nema nikakve zamke unutra ili slicno...
Vraticemo se u selo
Pa nista onda nikom nista...Nema veze...Gama neka tvoje kuce dobro zapamti tragove i mirise jer ce nam trebati uz to istrazite ceo hideout.
(Koristim barier detect) Sigurno je nema nikakve zamke unutra ili slicno...
Vraticemo se u selo
Tue 15 Jan 2013, 16:48
Kirin!
(Magla ses spustila skroz i kisa je stala...)
Ooooo boze, samo se svadjate, nemate ni malo damara za igru... Ajmo nazad...
(Makoto se okrece i nestaje...)
(Magla ses spustila skroz i kisa je stala...)
Ooooo boze, samo se svadjate, nemate ni malo damara za igru... Ajmo nazad...
(Makoto se okrece i nestaje...)
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 31 Mar 2013, 15:40
Član 'Rokudo Mukuro' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
Page 2 of 3 • 1, 2, 3