3. Zmurke (treca disciplina)
+4
Toshiro Senju
Siegrain
Guts
Achiro Uchiha
8 posters
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
3. Zmurke (treca disciplina)
Sat 09 Mar 2013, 16:11
Vreme je za trecu igru i bas kao sto naziv kaze zmurke!!! Ili na engleskom bolje zvuci "hide and seek"
Cela arena je pretvorena u ogroman grad pun zgrada i ulica koji je kilometarski veliki. Tako da ce te se teze kretati u nepoznatoj okolini i slicno.
Cilj ove igre je da nadjete jedni druge i porazite!
Ali to nije sve! Svako od vas ce poceti u razlicitom delu grada tako da necete znati gde je ko a da bude teze ulice su pune posebnih klonova od svakog ucesnika koji se ponasaju kao sto bi se ponasala ta osoba.
Medju njima su negde naravno i pravi igraci tako da ce vam biti teze da se nadjete.
Ukoliko pogodite osobu nebitno sa koliki damage dobijate 1 poen. Ali ukoliko pogodite klona dobijate jedan manje poen.Ukoliko osobu skroz porazite da ne moze se bori vise dobijate 10 poena!
Tako pazite koga napadate i ko vas napada morate se snaci i naci nacin da otrkijete ko je klon a ko prava osoba. Uz to morate nadji neku osobu nekako u ovom ogromnom gradu.
Ucesnici iz timova koji zele da ucestvuju neka dodju ovde i neka rade putovanje. U zavisnoti koje putovanje dobijete toliko puta moze neko pogadja za vas gde ste.
Ako dobijete 3 na putovanje to znaci da ostali mogu triput probaju da vas pronadju koristeci opciju "Saznaj rezlutat". Ukoliko je neuspeh nasli ste klona i gubite jedan poen. Ukoliko je uspeh to je prava osoba i mozete je napasti a na njoj je da li ce izbeci i slicno. Ukoliko je pogodite dobijate jedan poen. Ukoliko je porazite dobijete 10 poena.
Ostalo kako ce se snaci je na vama i vasim sposobnostima i nacinu razmisljanja i strategije .
Neka ucesnici iz svakog tima po jedan dodju ovde!
Cela arena je pretvorena u ogroman grad pun zgrada i ulica koji je kilometarski veliki. Tako da ce te se teze kretati u nepoznatoj okolini i slicno.
Cilj ove igre je da nadjete jedni druge i porazite!
Ali to nije sve! Svako od vas ce poceti u razlicitom delu grada tako da necete znati gde je ko a da bude teze ulice su pune posebnih klonova od svakog ucesnika koji se ponasaju kao sto bi se ponasala ta osoba.
Medju njima su negde naravno i pravi igraci tako da ce vam biti teze da se nadjete.
Ukoliko pogodite osobu nebitno sa koliki damage dobijate 1 poen. Ali ukoliko pogodite klona dobijate jedan manje poen.Ukoliko osobu skroz porazite da ne moze se bori vise dobijate 10 poena!
Tako pazite koga napadate i ko vas napada morate se snaci i naci nacin da otrkijete ko je klon a ko prava osoba. Uz to morate nadji neku osobu nekako u ovom ogromnom gradu.
Ucesnici iz timova koji zele da ucestvuju neka dodju ovde i neka rade putovanje. U zavisnoti koje putovanje dobijete toliko puta moze neko pogadja za vas gde ste.
Ako dobijete 3 na putovanje to znaci da ostali mogu triput probaju da vas pronadju koristeci opciju "Saznaj rezlutat". Ukoliko je neuspeh nasli ste klona i gubite jedan poen. Ukoliko je uspeh to je prava osoba i mozete je napasti a na njoj je da li ce izbeci i slicno. Ukoliko je pogodite dobijate jedan poen. Ukoliko je porazite dobijete 10 poena.
Ostalo kako ce se snaci je na vama i vasim sposobnostima i nacinu razmisljanja i strategije .
Neka ucesnici iz svakog tima po jedan dodju ovde!
- Toshiro SenjuAcademy Student
Re: 3. Zmurke (treca disciplina)
Sat 09 Mar 2013, 16:15
Ja idem za nas tim!
- NNW Game MasterAdministrator
Sat 09 Mar 2013, 16:15
Član 'Toshiro Senju' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
- Rokudo MukuroSpecial Jounin
Sat 09 Mar 2013, 16:16
Za tim Pandora idem ja
Sat 09 Mar 2013, 16:16
Član 'Gray Fullbuster' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
Sat 09 Mar 2013, 16:18
Član 'Guts' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
- SiegrainSpecial Jounin
Sat 09 Mar 2013, 16:19
Ja cu za vodopad team A ovo je perfektno za mene!
Sat 09 Mar 2013, 16:19
Član 'Siegrain' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Sat 09 Mar 2013, 16:21
Igra je kao pravljena za mene
Sat 09 Mar 2013, 16:21
Član 'Achiro Gozu' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
Sat 09 Mar 2013, 16:25
Zaboravio sam da kazem posto se ne vidite medjusobno prve poteze posaljite meni kao skrivene ako zelite nesto da uradite.
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 16:26
Stewcha jel mi vec nesto treba da odigramo nesto ili kako ?
Sat 09 Mar 2013, 16:26
Hahahahah onda cu ja prvi da odigram moj potez saljem ga a sada dodjite na mene ako me nadjete prvo!!!
- SiegrainSpecial Jounin
Sat 09 Mar 2013, 16:29
I ja za sada igram moj prvi potez skriven pa nakon sto svi urade nesto krenucu da vas trazim
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 16:29
ok ja igram skriveni potez, saljem ga Stewchi a trazenje kad ostali odigraju
Sat 09 Mar 2013, 16:32
Nakon sto dodje neko iz chiper organizacije i odigra putovanje i svoj prvi potez mozete krenete u trazenja i borbe (za borbe kada andjete nekog i zelite da se borite otvorite temu borbama). ovde radit trazenja i neke manje poteze
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 16:44
e Stewcha kad ce da igraju ovi iz Ciphera jer ja idem sad s foruma i mozda do uvece necu dolaziti moram da spremam prezentaciju
Sat 09 Mar 2013, 16:48
pa ti ako zelis nekog iz chipera juris onda cekaj a ako zelis neke odovih sto su dosli onda mozes odmah pocnes
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 16:50
E to je onda tako ok onda mozemo mi ostali da igramo idem da nadjem Greya Fullbastera i odigrao sam potez zna Stewcha tako ako mene neko bude trazio da znate
Sat 09 Mar 2013, 16:50
Član 'Guts' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Saznaj rezlutat' :
'Saznaj rezlutat' :
Sat 09 Mar 2013, 16:53
Nisam mislio da ce mi se ovako brzo posreci, lose si srece Guts ne znas na koga ides...Pa ajde pocni da te vidimo?
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 16:55
Ok Gray nasao sam te !
Health:
(800/1000)
Energy:
(510/1000)
Chakra:
(560/1000)
Moj skriveni potez su bila krila koja sam kreirao i poleteo u vazduh
A sada dolecem do tebe i korisitm moju brzinu i secem te 5 puta mojim macem
damage je 500 i neizbezan je zbog moje brzine koja je 250 i svakako je veca od tvoje
Health:
(800/1000)
Energy:
(510/1000)
Chakra:
(560/1000)
Moj skriveni potez su bila krila koja sam kreirao i poleteo u vazduh
A sada dolecem do tebe i korisitm moju brzinu i secem te 5 puta mojim macem
damage je 500 i neizbezan je zbog moje brzine koja je 250 i svakako je veca od tvoje
Sat 09 Mar 2013, 17:04
Zar mislis da sam samo stojao prosli potez. Dobro sam se sakrio nema sanse da me nadjes samo tako.
To je bio moj bug clone kojeg sam kreirao a ja sam se dobro sakrio samo takvim vizuelnim napadom me neces naci pa i sensor ninje sam omeo. Niko me ne moze nadji he
To je bio bug clone
Kako si me napao na tebi su sada 40 buba a ti dobijas minus 1 poen.
Povezan sam chakrom sa njim.
Kako sam chakrom u dodiru sa tobom postavljam ti ovo preko buba
Zatim te kontrolisem i macom seces sam sebe i nestajes odavde.
Gotovo je porazen si i ispao iz igre a ja dobijam 10 poena
To je bio moj bug clone kojeg sam kreirao a ja sam se dobro sakrio samo takvim vizuelnim napadom me neces naci pa i sensor ninje sam omeo. Niko me ne moze nadji he
To je bio bug clone
Kako si me napao na tebi su sada 40 buba a ti dobijas minus 1 poen.
Povezan sam chakrom sa njim.
Kako sam chakrom u dodiru sa tobom postavljam ti ovo preko buba
Zatim te kontrolisem i macom seces sam sebe i nestajes odavde.
Gotovo je porazen si i ispao iz igre a ja dobijam 10 poena
- GutsAcademy Student
Sat 09 Mar 2013, 17:05
E stani malo klon se odnosi samo na neuspeh kad dobijem ja sam nasao pravog tebe i sasekao,admini molicu lepo
Page 1 of 3 • 1, 2, 3