Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

+9
Ryuk
Oppp
Conte
Siegrain
Himiko Yumi
Kensei Muragawa
Kira
Brock Lesnar
NNW Game Master
13 posters
Go down
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Empty Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

Wed 13 Mar 2013, 21:21

Dodji ovamo da te sredim...Mnogo si se promenio,Aoi...Ovo je mozda moja poslednja borba,ali potrudicu se da ga promenim..Jer sada ako ga neko ne zaustavi ako pobede na ovim igrama tek tada ce biti najjaci!!!

*Mi smo tu negde oko one arene za shinobi igre tako da teren je normalan*

Dodji na budalu bre!!!!

Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Empty Re: Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

Wed 13 Mar 2013, 21:22
jedan,dva,tri xD
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Član 'Sengoku Iori' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Monster A class' :
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Izbegn10
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

hteo sam da vidim opciju,aj sad!
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Član 'Sengoku Iori' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Kockic11
Rezultat :
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  117
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Wed 13 Mar 2013, 23:04
Zasto zelis da se boris samnom znas da ne mozes da me porazis Gama
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Mar 2013, 23:04
Član 'Raiken Mystogan' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Kockic11
Rezultat :
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  617
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Wed 13 Mar 2013, 23:16
Health:1000
Energy:1000
Chakra:240

Onda cu ti pokazati zasto je moj stil jaci od tvog. Tvoj stil su oruzja i ostalo cak i da me napadnes brzinom da koristim bube ne trebaju mi znakovi rukama tako da mi tvoja brzina nije problem a tvoja mana je sto ne mozes izbegnes razorne napade

Aktiviram kokinjo kanap koji i povezujem se bubama specijalnom chakrom i one postaju njegov produzetak.
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Kokinjo_zps60514e40
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  4-3

Ukoliko dodirnes samo jednu bubu odmah ces umreti

I sada se prekrivam njima
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  7-3

Svaki fizicki napad na mene znacice tvoju sigurnu smrt a da ne pricam o bubama koje se nalaze okolo mene po zemlji i vazduhu koje se mogu zakaciti na tebe

Ovo je moja ultimativna odbrana!!!!!!!! Jedna buba ako te dodirne odmah ces umreti!!!

Hajde Gama da te vidimo daj sve od sebe!!!

Ukoliko mi se priblizis nekoliko metara znas i sam da ces umreti! a ovo je tek vrh moje moci
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 00:10
Energy:900
Chakra:900

Cuftica
Chakra:1000

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  104

Bacam 15 smoke bombi okolo,dim zahvata i tebe i mene ja u tom trenutku nesto radim,znam da imas sharingan,ali on ti ovde nece pomoci!!!

Raikene budi spreman jer u sledecem potezu ides dole,zajedno sa svim tvojim bubama!!!!

Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 09:54
Chakra:180

Taj dim je tvoja smrt. Za razliku od tebe tvoj njuh postaje neupotrebljiv u dimu dok ja pomocu sharingana mogu sve vidim uz to sam povezan bubama sa koje vidim a svuda su po mom telu mogu vidim kao byakugan okolo mene svuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mozes nista da uradis a da ja ne znam ali ovo je tvoj kraj

Radim i ja nesto tajno a tebe hvata dim i tebe i tvoje kuce

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  30-1x2
od posebne chakre tako racunaj da je x4

Nisam ni poceo da pokazujem moju pravu moc zar mislis da je ovo moja najaca forma. Nisi jos nista video ali gotovo je... Pomocu sharingana mogu vidim gde si i uhvatim te u dim i sta radis. Ne moguce je da me porazis.

Cak i da bacis 10000 smoke bombi njegova gustina je ista samo menjas koliko ce zahvata povrsinu i koliko ce traje a kako smo u dimu ti si gotov a meni sharingan i dalje radi.

Kako si bacio 15 smoke bombi pauzirani ste 15 poteza
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 13:58

Energy:700
Chakra:900

Cuftica
Chakra:1000

Daj bre,jer mislis da sam toliko gl*p "druze" ? Very Happy

Poslusaj me ovako,tvoje telo je bilo oblozeno bubama zar ne?A ja sam ustvari odmah izasao iz dima i u vazduhu sam,ti i da si odmah reagova(a nisi mogao posto su ti bube bile na ruci sto znaci da si ih sklonio kako bi uradio znakove rukama za zahvat u dimu ja sam imao vremena da pobegnem)

Evo jos juce sam sklopio ovaj potez(sam sam sebi poslao na fbu xD jer sam znao da ces ovako nesto uraditi,tvoj stil je previse postao predvidljiv,itemi i ostali geni te ne cine najjacim!Skill te cini najjacim!!!

Evo ovako,dacu ti moj potez
U dimu koji se podigao veoma visoko ja sam seo na Cufticu(mog psa) i on je skocio u vazduh visoko (speed dodge:energy 30,ali pre toga je jos nesto uradio) popisao se po meni,mojoj odeci...(energy:50)

Naravno odmah sam uradio i ovo dok sam bio na cuftici i dok je on skako:
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Scaled.php?server=444&filename=fourlegstechnique

Sada smo direktno iznad tebe dok ti to ne znas(ne vidis valjda ako si prekriven,ali nije ni bitno)
U momentu sam veoma blizu iznad tebe idalje na Cufticu(ostacu tako i sa njim cu te iseckati) u prvih par navrata bicemo u vazduhu a onda ce Cuftica da se prisloni na zemlju.
Ulazem 500 chakre u:
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  708
i mac sada ima 700 damage a u drugu ruku uzimam:

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  707

Uz ovo na svaki napad Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Iaido

I naravno ovo Very Happy

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Spinningslash

I usput na Thudner God:Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  ChakraSlashJutsu

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  ChakraSwordTechnique1
ovo radim na:Kusanagija,dobija sto znaci da Kusanagi ima damage 300,naravno promenicu mu malo oblik,tako da se vrh maca malo izduzi i zakrivi da pravi nesto kao kuku tako da kada naidjem na konopac bicu upozoren a pritom on ce biti uhvacen i nastavicu da secem "Thunder God-om" (Damage:700),a uradicu i na thunder goda to sto da ne,isto ga izduzujem

Sada slusaj ovako Raikene!!!
Imam 400 brzine sto je 8 zamaha macem,plus osnovni kojim te napadam i ovaj sa double slash tehnikom ovom je 10 zamaha
Damage Thunder Goda je osnovan 200 plus chakru koju sam ulozio 500-700,uz Iaido koji dodaje polovini moje brzine damage koji je 200(10x20-deset zamaha puta polovina moje brzine je 2000) plus chakra slash polovina od napada maca je hmmm...Do sada 2700 sto znaci 1350 i to je na kraju ovako znaci 2800+1350puta10=2700+13 500- znaci to je samo za Thunder God,da vidimo Kusanagija-damage je 250 zbog Iaido imam jos 200 to je 450x10=4500
Evo ovako 4500+16200=20 700
(Personal Best-Licni rekord) ali damage nije bitan ovde,bitno je da su napadi neizbezni,posto genjutsu ne deluje na mene,jos u prvom potezu si se prekrio bubama znaci nisi me ni video,drugo odmah sam postao zver sto znaci da vise genjutsu ne deluje na mene...Pitas se zasto sam se prekrio psecim urinom?Bas zato sto bube privlaci i jak miris naravno i kada te budem sekao ja sam odaljen od tebe i secem te veoma brzo da ti i ovako nisi mogao da reagujes,a tek sada na glupavi nacin kada su ti ruke oblozene bubama pa cak i noge,sto znaci da si potpuno nemocan sem mene da zaustavis,sto pretpostavljam da bi probao barrijerom onom,ali pazi ja nisam na zemlji-Cuftica je ja sam na njemu i secem te sa sigurne razdaljine(samo lagano seckam i vracam mac u futrolu pa tako nadalje),ako iskoristis nesto stunovace Cufticu a ne mene,usput i Cuftica je namazan svojom pisacom tako da ako imas neke bube koje si poredjao po celom terenu sto uvek radis ni to nece raditi )

I da ako si poredjao kanap jos oko sebe a posto znam da je kanap veoma tanak,ali nisi mogao po celom terenu,Cuftica ima izostren vid a i ja tako da cemo se spustiti i napadati tamo gde nema,posto smo mnogo Geto tim Very Happy

Sve je po pravilima,tehnike sam uradio koliko sam mogao,four legs u standby phase Iadio i nije tehnika,plus charka slash i samurai technique kao neki main phase(pocetak njega) i to je to
Inace ovo sa dva maca i jos neke fore sam video od Achira u onoj prvoj igri...Hvala ti Achiro,a i tebi Raikene posto si ti organizovao ove igre!!!!

Sad dobro neka mozes da izmislis ili izlupas nesto da si izbegao kao Kyouka Suigetsu,ali sve je proracunato ti ne mozes izbeci ovo Very Happy

Last edited by Sengoku Iori on Thu 14 Mar 2013, 19:37; edited 1 time in total
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:06
Sacekaj da ispisem moj napad, zar stvarno mislis da mozes da me porazis inace mrtav si a uskoro cu ti reci sto, nisi uspeo ni da me oznojis
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:08
Ajde,mogu da se borim sa bilo kakvim argumentom i da je tvoj klon imam nesto i da je sve iluzija ahahha
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:12
Prosto sad ces videti kada ispisem, zar mislis da ja mogu tako da padnem lako od borca tvog kalibra ali pametno si uradio nema sta bilo koga bi porazio ali ne i mene jer ja sam se spremio za ovo, sad ces vidis
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:30
Raikene,prihvati poraz..Posteno te je pobedio.
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:30
Ovo je realno neodbranjivo.
Ryuk
Ryuk
Academy Student

Thu 14 Mar 2013, 14:33
Slazem se sa Brokom. Ja sam ostao bez teksta, Gama ipak si nesto.
Kira
Kira
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:37
bio je Gama a sad je Sengoku Iori .. Vodja "CHIPER POL 9" organizacije, covjek koji je uspio pobijediti Raiken Mistogana
Ryuk
Ryuk
Academy Student

Thu 14 Mar 2013, 14:39
Light... On je za mene Gama, a tebe niko nista nije pitao.
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:40
Chakra:180

Upravu su napadi jesu neizbezni ali mozes se odbraniti.

Priznajem da sam odusevljen tvojom strategijom Very Happy porazio bi bilo koga ali ne i mene jer borio sam se mnogo put sa tobom znam sve tvoje tajne ja sam te trenirao i ucinio takvim Very Happy

Ali ne brini necu te ubiti ne volim to ali porazicu te...

Predpostavljao sam da si nesto uradio jer znam te a nisi gl*p da tako lako upadnes u tim. Da se prekrivam bubama ja sam i dalje pokretan i sve to mi samo defense daje a kako sam se povezao njima i imam sharingan lako mogu vidim svuda oko mene uz to sam i rasuo bube okolo mene po vazduhu onom tehnikom sto negde ostavljas bube. Zar mislis da sam gl*p toliko da se ne zastitim jer znam da imas brzinu, kuce i napdas oruzjem.

Jednom kada smo se borili vec si me napao tako i skocio iz vazduha iz dima ako se secas. Potpuno isti potez si radio samo tada smo oboje bili slabiji i nisi imao toliki damage i brzinu ali predpostavio sam da ces nesto tako uraditi jer ti si mocan borac neces pasti u dim.

Kada sam uradio ovu tehniku bube sam postavio svuda po vazduhu oko mene kako sam se prekrio to mu dodje kao neki stit oko mene pa drugi ispred mene i tako siri kao neki balon i slicno rasporedjene bube svuda okolo mene, zemlja i vazduh u precniku od 5-6 metara svuda dovoljno da bilo ko ako mi se priblizi odmah dodirne bubu.

Zato sam ti i rekao da mi ne prilazis inace ces odmah umreti jer sam ih tako rasporedio i ovaj stit.

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  4-3

I reci cu ti neke cinjenice kada se oblozim bubama mogu sve normalno radim i vidim ako se povezem sa njima.Tako da mi se vid ne smanjuje ili slicno sta vise pobosljava mi se kao sensor jer one prate i vide chakru.

Kanap nisam rsporedio on je na mom telu a njegovu chakru sam zakacio na svaku bubu onom tehnikom tako ako pipnes bubu isto kao da si dotakao kanap. Sto stvara mrezu od chakre okolo mene a ne kanap tako da cim bi mi dosao odmah bi te buba ili chakra nit dodirnula cak i macem da je dodirnes zahvatilo bi preko maca tvoju chakru preko te tehnike i pao bi pauziran dole kao i tvoje kuce.

I da se ispisas bube ne prate miris nego chakru tako da to ti nece spreciti da pobegnu od tebe.

Genjutsu deluje na tebe ali ti zatvoris oci pa se po mirisu navodis ali u dimu ti ne mozes osecas miris (u naruta kiba nije mogao koristi culo mirisa kada naruto bacio smoke bombu)

Nakon sto si skocio da izbegnes dim ja sam to znao video sam preko buba i preko sharingana.

Ti si tada koristio laido i ostle maceve da ja nebi mogao radim znakove rukama. Ali tu si se zenuo da upravljam bubama meni nisu potrebni znakovi nego samo da usmerim moju chakru a vec sam povezan ninja tako da laido nece raditi na mene.

Tvoj napad mozda jeste jak ali nije toliko razoran. Inace cim si skocio u vazduh i krenuo na mene tebe je dodirnula neka nit od chakre ili buba tako da si vec pauzran. Ali dok to radis malopre si video da i ja radim nesto skriveno jer u dimu ti mene nevidis i ne znas sta radim dok ja sam tebe mogao stvorio sam ovo

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  6-3x2

Tako da okolo su pocele svuda lete bube kako si ti krenuo da radis tvoj napad to jest vec si ga ispisao to znaci da znaci da ga nisi izbegao nego si uhvacen bio u oluju od buba sto se tice te chakre kojom napas i sve ja cu morati blokiram sa oruzje a preko njega cu ti izvucem celu chakru od napada i tebe cim me dodirnes. Inace ako me dodirnes cak i poseces isto ces umreti cak i da ja umrem.
A cak i da blokiram laido macem bube ce te dodirnuti i umreces a ja imam prednost jer mogu upravljam njima iako mi ruke zazete.
Tako da nikako nisi mogao da mi pridjes a da te bube ne dodirnu. A i da uspes znas rezlutat izvuci cu ti svu chakru sto ce ti smanjiti damage na napad, odmah ces umreti jer si napravio kontakt samnom.

Jer kanap moze zahvati chakru cistu i ostalo a tvoj napad je da takav meni ide u korist cim me dodtakne ja cu je usisati i zahvatiti i odmah ti ces umreti zbog chakra konopca.

Ali to u slucaju da mi pridjes a zbog napada malopre to nisi mogao. Jer ako pogledas oluju od buba sam uradio cim si bacio smoke bombu pa tek onda dim. A ne zaboravimo da sam mogao da te vidim gde skaces i gde si dok ti mene nisi.

Brock Lesnar
Brock Lesnar
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:46
..Seki jbg..Uvek se izvuce ovaj na neki nacin..
Bar nisi mrtav Very Happy
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:47
Kad sam ja nekog ubio
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:53
Nisam bas sve skapirao,ali ako si napravio tu oluju,Cuftica bi vrlo lagano izbegao jer moze da promeni svoju putanju ili da ga ja sutnem(recimo) mislim ne mozes ti odjednom da bacis oluju i da kazes da sam ja upao u nju a i konopac ne reaguje na chakru koju sam u ulozio na thunder god vec na mene kada me pipne,mislim to ti je kao da baci neko na tebe neku Lighting tehniku(koja je kreirana od chakre) i ti je samo pipnes kanapom i on pada mrtav xD

I jos drugo znas da sam ja podruzio mac tako da Cuftica je skocio negde poprilicno daleko od tebe cak i da bube jesu krenule na mene da pisaca ne radi,ja sam vec tebe posekao i iseckao vise od pola tvojih buba i ti si bukvalno mrtav Very Happy

Ne znam mozda te nisam skroz skapirao,ali mozda ni ti mene,vidis da sam napravio kuku ovu znao sam da je na tebi negde kanapad ti jesi mozda pipnuo moju ostricu ali ne i mene jer i samo pise na wikipedi a i cak kartica licno kaze da kada dodje u kontakt(svojom chakrom) i svako koga dotakne....

Ne znam,ali mislim da sam ja vise upravu xD

Brock Lesnar
Brock Lesnar
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 14:55
Zezas me?
Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  Brock_lesnar_5
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Special Jounin