Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

+9
Ryuk
Oppp
Conte
Siegrain
Himiko Yumi
Kensei Muragawa
Kira
Brock Lesnar
NNW Game Master
13 posters
Go down
Conte
Conte
Academy Student

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  - Page 3 Empty Re: Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

Thu 14 Mar 2013, 20:38
Hmmm dugo sam posmatrao i promatrao borbu... Sve je savrseno.. Sto se tice Iorija.. Odradio je savrsen napad..Jer da je napao Raikena sa svim ovim.. definitivno bi bio pobednik.. Upravu ste da se brzina smanjuje u vazdugu.. ali on se je vrteo.. sto mu daje preciznost ako pogledas.. kao neki tornado.. Svojim macevima je mogao da posece sve bube i da ih rastera.. a bube bi samo upile chakru od blasta... Raiken bi opet primio damage od ostrica i bio bi raskomadan...

Ali pronasao sam rupu u napadu.. Zapravo Iori je koristio ovo..

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  - Page 3 Scaled.php?server=444&filename=fourlegstechnique

Prepolovio je svoju inteligenciju!!! Samim tim nisi mogao da drzis 2 maca u rukama odjednom.... Samim tim borba nije isla u pravcu kao sto ste pisali.... Preostaje da pocnete iz pocetka, ili da se jednostavno manete ove borbe xD
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sengoku Iori vs Raiken Mystogan  - Page 3 Empty Re: Sengoku Iori vs Raiken Mystogan

Thu 14 Mar 2013, 20:42
Konzuli su odlucili a i admin. Ovaj put cemo se rastati Iori necu te ubiti.
Nisam mislio da ces ozbiljno krenuti u nameri da me ubijes pa nisam koristio punu snagu i taktiku. Ali sada vidim da imas stvarnu zelju da me ubijes da sam znao to zavrsio bi te u jednom potezu nebi ni imao vreme da se zalis jer nebi ni mogao nista uradis.

Sledeci put kada se sretnemo bice druga pricu necu te gledati kao prijatelja vise nego neprijatelja! (nestajem)

(inace da ne bude ovako glupo zavrseno neka bude prica da su nas prekinuli ninja konzuli jer ucestvujemo u igrama pa da nas nebi diskfalifikovali) tako da nismo zadali jedan drugom finalne napade))
Oppp
Oppp
Genin

Thu 14 Mar 2013, 20:48
Pošto su svi dali svoj komentar, ajde i ja:

Raikene aj ne seri.xD
Ryuk
Ryuk
Academy Student

Thu 14 Mar 2013, 20:54
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 20:56
Ultear! he... (namestam moju masku) i odlazim
Jumive
Jumive
Jounin

Thu 14 Mar 2013, 20:57
Nisam ni obracao paznju na inteligenciju, misleci da je on na to obracao paznju. XD
Achiro Uchiha
Achiro Uchiha
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 21:00
Ja stvarno za ovu borbu ne mogu kao admin ni conzul da presudim , jedino bi presudio za ioria zbog poteza ali to nije fer , svakako ovo je vec gotovo
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Thu 14 Mar 2013, 21:34
Dobro ali i recimo da nisam mogao da drzim dva maca,samo ne znam zasto?Ne pise nigde to pravilo damage od ovog thunder goda je i preko 20k jer ja nisam dobro racunao,a meni je to jos bolje jer onda imam i drugu ruku slobodnu...

Niko od vas nije uzeo u obzir to da pisaca realno moze da zaustavi bube,ali oke po vama ne moze,ali zato moze da na Akimichi ne radi genjutsu (Peda vs Raiken) stare borbe lol...

Raikenu niste pronasli rupu u napadu,ne,on je sa insect gathering rasporedio po celom jebenom nebu bube,ali neka napisao bih sada roman i svi bi skapirali sta je stvarno istina...Ali necu sada,i inace odlazim sa Shinobi Igra tako da ce na moje mesto ustupiti Clock u poslednjoj igri...

Sponsored content

Back to top