Sastanak ninja konzula
+6
Kensei Muragawa
Ryuk
Sengoku Iori
Achiro Uchiha
Siegrain
Raiken Mystogan
10 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Sastanak ninja konzula
Sun 17 Mar 2013, 12:01
Posto nas konacno ima 10 predlazem da odrzimo sastanak i dogovorimo se u vezi ovog sveta.
- SiegrainSpecial Jounin
Re: Sastanak ninja konzula
Sun 17 Mar 2013, 19:00
Ryuk...Nisam te ranije vidjao u Shinobi svetu.Ko si ti ? Nov si a vec Ninja konzul ?
- RyukAcademy Student
Sun 17 Mar 2013, 19:01
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa! Momak, nemoj se zanimati za ono sto nije tvoj problem. ;)
A i za tvoju informaciju ja sam Ninja Konuzl jos od nastanka Shinobi grada. ;)
A i za tvoju informaciju ja sam Ninja Konuzl jos od nastanka Shinobi grada. ;)
- SiegrainSpecial Jounin
Sun 17 Mar 2013, 19:04
Nemoj se tako ponasati prema meni !
- RyukAcademy Student
Sun 17 Mar 2013, 19:05
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa! Sad si i opasan? Da neces mozda da me ubijes? A?
- RyukAcademy Student
Sun 17 Mar 2013, 19:08
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Evo sav se tresem. Pazi upiskicu se od straha. xD
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Raikene oladi brata, mnogo se usijao.
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Raikene oladi brata, mnogo se usijao.
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Sun 17 Mar 2013, 19:09
Dobrodosli fale nam neki ali mozemo da pocnemo. Kao sto vidite konacno ima 10 ninja konzula pravih tako da mozemo da pocnemo radimo normalno kako trebamo. Inace ovde se svi znamo nema sumnje da ninje koje su ovde su 10 najacih ninji u ovom svetu.
Nemam neki poseban razlog sto sam vas pozvao ovde ali moramo se dogovoriti oko chunin i jounin ispita. A posto ovde vise nema mesta u konzulu jedino ako neko nas izazove ali taj sigurno nece dobro proci ostali kojih isto ima dosta level su 150 morace polazu special jounin ispite. Kao sto znate na tim ispitima i mi konzuli ucestvujemo u jednom delu.
Tako moramo se podeliti jedan deo nas bice zaduzen da nadgleda chunin ispite jer u zadnje vreme od kako admini prepustii to kageima ne vodi se racuna ko kad i kako polaze u nase vreme se znalo kako i sta.
Jedan deo bice zaduzen za jounin ispite koje isto vidim od kako nema admina rade kako ko zeli inace nakon sto polozis chunin moras ceka dve nedelje da polazes jounin tako su admini rekli jednom ali sada se to niko ne pridrzava. i jedan deo za special jounin ispit. Isto moramo obici selo zvuka i ostala sela da vidimo aktivnost ukoliko nema 5 aktivnih imamo pravo da zatvorimo sela.
To je to najbitnije je ovo oko ispita bilo da neko vodi i slicno
Nemam neki poseban razlog sto sam vas pozvao ovde ali moramo se dogovoriti oko chunin i jounin ispita. A posto ovde vise nema mesta u konzulu jedino ako neko nas izazove ali taj sigurno nece dobro proci ostali kojih isto ima dosta level su 150 morace polazu special jounin ispite. Kao sto znate na tim ispitima i mi konzuli ucestvujemo u jednom delu.
Tako moramo se podeliti jedan deo nas bice zaduzen da nadgleda chunin ispite jer u zadnje vreme od kako admini prepustii to kageima ne vodi se racuna ko kad i kako polaze u nase vreme se znalo kako i sta.
Jedan deo bice zaduzen za jounin ispite koje isto vidim od kako nema admina rade kako ko zeli inace nakon sto polozis chunin moras ceka dve nedelje da polazes jounin tako su admini rekli jednom ali sada se to niko ne pridrzava. i jedan deo za special jounin ispit. Isto moramo obici selo zvuka i ostala sela da vidimo aktivnost ukoliko nema 5 aktivnih imamo pravo da zatvorimo sela.
To je to najbitnije je ovo oko ispita bilo da neko vodi i slicno
- RyukAcademy Student
Sun 17 Mar 2013, 19:12
Blah, blah, blah... Dosadno -__-
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Sun 17 Mar 2013, 19:17
prvo banuj brocka zato sto je mrtav samo smara.. a drugo evo ja se javljam da nadgledam chuunin exam..
- RyukAcademy Student
Sun 17 Mar 2013, 19:24
Hmmm a koliko vidim fali nam jos jedan clan saveta. Miss Aoi. :twisted:
- Himiko YumiSpecial Jounin
Fri 22 Mar 2013, 12:43
Dovela sam novog clana, nemoj da podcenite njegov izgled. Prilicno je mocan i jak da sam nastavila da se borim cak bi i mene porazio.
Inace izazvao je Ryuuka koji nije smeo da se bori i pobegao je rekavsi da se plasi da izgubi to je jasan dokaz da treba da bude izbacen iz konzula. Njegovo mesto ce zauzeti ovo dete.
Inace izazvao je Ryuuka koji nije smeo da se bori i pobegao je rekavsi da se plasi da izgubi to je jasan dokaz da treba da bude izbacen iz konzula. Njegovo mesto ce zauzeti ovo dete.
- Rokudo YuudaiAcademy Student
Fri 22 Mar 2013, 12:46
Pozdrav! Da se upoznamo! Ja sam Rokudo Yuudai!!
- Peda CarskiSpecial Jounin
Fri 22 Mar 2013, 12:47
Oces da kazes da je ovaj mali umalo porazio tebe a da je onaj Ryuk pobegao placicu haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ionako ga nisam voleo a suvise je slab. Bolje ovaj mali nego on!
Page 1 of 2 • 1, 2