Tobito vs. ???
+2
Conte
NNW Game Master
6 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tobito vs. ???
Wed 10 Apr 2013, 21:03
Borba se vazi otvorena je pre turnira a to se gleda. Tako da i Kisame i Minatume su u ovoj borbi.
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:06
kako onda turnir ? necu da budem diskvalifikovan zbog ovog lika , s obzirom da je konzul i da ima poene na genjutsu to ne mogu biti nekoliko osoba !
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:07
p.s. ja sam bio u borbi kada sam bacio kocku , ali ste vi raspravljali o mojoj borbi sa jumiveom tako da je najlogicnije da se ne VAZIII
Wed 10 Apr 2013, 21:08
Pa nista radi ovu borbu ali ucinak ove borbe ce se odraziti na tvoje borbe na turniru ako umres ili slicno tamo te nece biti. Ali ova borba je vazeca racuna se da si je radio pre turnira.
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:09
kako je borba 1vs1 samo jedan moze da se bori , prvi je doso minatume , stewcho znam da hoces da me ubijes ! pokazi svoje pravo lice ! znam ko si
Wed 10 Apr 2013, 21:11
Borba 1 na 1 znaci smrt da ne moze se niko mesa. A tu moze i vise da se bori do smrti i vise njih.
Sam si dosao i zapoceo da tako da ti niko nije kriv.
Inace ja da zelim mrtvog tebe recimo do sada bi to vec sredio nebi to ovako radio.
Sam si dosao i zapoceo da tako da ti niko nije kriv.
Inace ja da zelim mrtvog tebe recimo do sada bi to vec sredio nebi to ovako radio.
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:13
ahahah , ne znam bas , samo znam da je ovaj genjutsu master , i da je neko ko je konzul i da je genjutsu master pa evo definicije :
ti si ovaj tobito , a ovaj tobito je neki konzul , a konzuli su 2 koje ti imas tako da je ovo genjutsu master a to je .........
ti si ovaj tobito , a ovaj tobito je neki konzul , a konzuli su 2 koje ti imas tako da je ovo genjutsu master a to je .........
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:13
Ne secam se da sam bio ikada u konzulu. A i nemam nameru da ubijam ninje slabije od mene kao Kisamea ili Minatuma. Oni su sami dosli da se bore samnom ovde.
Wed 10 Apr 2013, 21:14
Celo vreme u svaku borbu se samo svadjas. Jos jedna opomena i dobices ban na nedelju dana.
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:16
stewcho ne razumem nista .. ne mogu da se borim na 2 mesta u isto vreme , ovo je konzul ili special jonin sve jedno , pokazi se .. , minatume se treba bori sa njim ne moze da upada niko u borbu gledao sam sve borbe od pocetka foruma u nijednoj borbi niko nije igrao 2vs1 , ti si mi licno reko da napravim multi play ako ocu 2 vs 1 .
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:17
Sto ne mozes sve je pravilno zapoceo si borbu pre turnira i ono na turniru nisi ni prvi ni jedini koji je tako radio tako cuti i borbi ne nerviraj me inace cu te stvarno ubiti na kraju!
Sta je bilo Kisame bori se kako treba! U moje vreme nisu postojale prijateljske borbe sve su bile do smrti!!! Tako da uvek cu se boriti u ovakvim borbama kao nekad!
Inace ima puno igraca za koje ti ne znas a retko kad su pokazali lice javnosti u svojim organizacijama su. Ako mislis da sam Raiken grdno se varas on je samo mala riba u velikom moru!!!
Sta je bilo Kisame bori se kako treba! U moje vreme nisu postojale prijateljske borbe sve su bile do smrti!!! Tako da uvek cu se boriti u ovakvim borbama kao nekad!
Inace ima puno igraca za koje ti ne znas a retko kad su pokazali lice javnosti u svojim organizacijama su. Ako mislis da sam Raiken grdno se varas on je samo mala riba u velikom moru!!!
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:21
ahahah , pa mogo bi sve tamo da vas pobije .. znam da te je poslao stewcha a mozda si i ti on ajmo onda da zapocnemo borbu igram prvi !
pretvaram se u vuka , uzimam katanu i
zatim radim ULTIMATE LAIDO .. 9 zamaha !
C 600
E830
H max znam da ces me ubiti , ali necu umreti ko kukavica , i znam da je u to umesan stewcha ..
pretvaram se u vuka , uzimam katanu i
zatim radim ULTIMATE LAIDO .. 9 zamaha !
C 600
E830
H max znam da ces me ubiti , ali necu umreti ko kukavica , i znam da je u to umesan stewcha ..
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:28
Helath:1000
Energy:1000
Chakra:270
Proslo je 1000 godina od kada sam se zadnji put borio ali vracen sam u zivot zahvaljujuci akatsuki organizaciji. Sada je vreme da vratim ninje i ostale gde pripadaju i ponovo zavladam kao pre.
Uhvacen si u genjutsu u kome ne mozes koristis oruzja i taijutsu tako da ti taj napad ne deluje ne mozes ga raditi dok se ne oslobodis. A sada...
Genjutsu je level 90
Proslo je 1000 godina od kada sam se zadnji put borio ali vracen sam u zivot zahvaljujuci akatsuki organizaciji. Sada je vreme da vratim ninje i ostale gde pripadaju i ponovo zavladam kao pre.
Uhvacen si u genjutsu u kome ne mozes koristis oruzja i taijutsu tako da ti taj napad ne deluje ne mozes ga raditi dok se ne oslobodis. A sada...
Genjutsu je level 90
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:39
bodem se ! skidam sebi 800 hp za svaki slucaj posto vidim da si skinuo chakru , pa skacem , zatim se vracam u normlanu formu i lecim se ovako :
i vracam 680 hp i plus necu krvariti ..
C 0
E 820
H max
inace gore pise ja mislim da sam skinuo 800 hp nisam 800 nego 650 ;) vracam se u vuka
i vracam 680 hp i plus necu krvariti ..
C 0
E 820
H max
inace gore pise ja mislim da sam skinuo 800 hp nisam 800 nego 650 ;) vracam se u vuka
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:42
Helath:1000
Bespotrebno si skinuo vise nego sto treba.(Nestajem zatim se stvaram kod Kisamea).
p**i mu se lice i ostaje mu seal na celu.
Polako nestajem u zemlju i govorim.
Kada vreme dodje taj seal ce postati tvoj saveznik......(nestajem)
Bespotrebno si skinuo vise nego sto treba.(Nestajem zatim se stvaram kod Kisamea).
p**i mu se lice i ostaje mu seal na celu.
Polako nestajem u zemlju i govorim.
Kada vreme dodje taj seal ce postati tvoj saveznik......(nestajem)
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:43
e pa malo sutra skacem i izbegavam ne mozes to tako dodjes nestajes nemas ti space time !
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:47
Mozda imam space time odakle znas.
Kako oces tvoja greska sto si odbio taj seal mogao si budes jaci da si ga dobio....
kako god nestajem kroz rupu na maski.
i cuje se glas...sledeci put ces biti mrtav
Kako oces tvoja greska sto si odbio taj seal mogao si budes jaci da si ga dobio....
kako god nestajem kroz rupu na maski.
i cuje se glas...sledeci put ces biti mrtav
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:51
ko ga je odbio ? nisam odbio , ali ako je nesto opasno , ubicu te sledeci put ako je nesto opasno bilo ( nestajem i ja )
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:54
Ako zelis mozes odma (vracam se iz zemlje) stojim napadni me slobodno (prekrivam rupu na maski da ne vidim nista) hehehehehehe
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 21:57
Izgleda se uplasio i pobegao... cccc ove danasnje generacije su sve kukavice...
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 21:58
AHAHAHAHAHh neka necu ;) jos sam slab ne znam koj si mi seal stavio .. sigurno je nesto kao seal curse .. MOGO SI UJESTI GENINA ako je to .. ali sve jedno ako je dobro kako kazes onda hvala ( opet nestajem )
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 22:01
napisao si da si izbegao ipak nisi primio taj seal
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 22:05
ok onda jos bolje ali ne plasim te se u slucaju da je nesto opasno ..
- TobitoAcademy Student
Wed 10 Apr 2013, 22:06
Onda ne znas sta je strah, idi sada i bezi kao kukavica jer nakon ove borbe to ces ostati KUKAVICA
- KratosSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 22:09
ahahahah vec sam otiso ko zna sta si teo da mi stavis sreca da sam izbego sad se vracam u borbu na turniru
Page 2 of 3 • 1, 2, 3