- GostGuest
Re: Achiro vs. Menma (Sesnaestina)
Fri 12 Apr 2013, 10:41
Eee super nije mogao lepsi protivnik da mi se padne!
- NNW Game MasterAdministrator
Fri 12 Apr 2013, 10:41
Član 'Menma Namikaze' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Fri 12 Apr 2013, 11:08
Ajde da vidimo kakav si sadista kada ne mozes da stignes da uradis ni jednu tehniku
- NNW Game MasterAdministrator
Fri 12 Apr 2013, 11:08
Član 'Achiro Uchiha' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Fri 12 Apr 2013, 11:33
Health:
(1000/1000)
Energy:
(1000/1000)-100
Chakra:
(1000/1000)-20
Da pocnem palim
I
A zatim...ako si se ikada borio protiv samuraja upravo ces saznati da borba sa mnom nije ni malo slicna
ja i 4 iluzije te napadamo sa svih strana
Znaci ovakva ti je situacija , ne mozes da uradis tehniku u ovom potezu da bi izbegao ono sto sam ja uradio , ako oces da izbegnes svakako ces primiti 1/4 damage sto je 250 , zbog nuibarija ces krvariti 200 po potezu i ako to uradis a i da bi izbegao moraces da ulozis 500 energije i da skocis u vazduh gde ce te moj sledeci napad docekati...Gotovo je za tebe menma
I da , mozes samo od jednog da blokiras napad sto bi znacilo da primas od ostalih 4 , tako da ti to nije najpametniji izbor
(1000/1000)
Energy:
(1000/1000)-100
Chakra:
(1000/1000)-20
Da pocnem palim
I
A zatim...ako si se ikada borio protiv samuraja upravo ces saznati da borba sa mnom nije ni malo slicna
ja i 4 iluzije te napadamo sa svih strana
Znaci ovakva ti je situacija , ne mozes da uradis tehniku u ovom potezu da bi izbegao ono sto sam ja uradio , ako oces da izbegnes svakako ces primiti 1/4 damage sto je 250 , zbog nuibarija ces krvariti 200 po potezu i ako to uradis a i da bi izbegao moraces da ulozis 500 energije i da skocis u vazduh gde ce te moj sledeci napad docekati...Gotovo je za tebe menma
I da , mozes samo od jednog da blokiras napad sto bi znacilo da primas od ostalih 4 , tako da ti to nije najpametniji izbor
- GostGuest
Fri 12 Apr 2013, 23:17
Nemam nikakve besmislene interese boriti se sada tako da sam otisao ne samo iz borbe vec sa celog turnira! See yaaa