Page 2 of 2 • 1, 2
- AnubisAcademy Student
Re: Anubis v S.
Mon 17 Jun 2013, 18:19
Imam posla u novom selu. Ubicu vas drugi put. Nestajem.
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:20
alo bre ne moze to tako u evropu nisam ja zavrsio s tobom celicna muda
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:22
jel ti brate kontas lik je ovde imo ems pa brate to ti je ko loto danas u ovom svijetu :S pusti ga nesto kao opomenom nisam ja qrac ovde da se ne plasim da crknem msm jest da od toga vec pravim 4 acc al nema veze i boli me qrac sto ce me admini banovat zbog psovki decko je dobar kani ga se sta se pravis vazan dodje ti tu neko odma "buahaha ubicu te" i tako ta sranja i raiken se uvazio stewcha nemoj se ljutis al brate ja njemu saljem on mene mrtvo ladno qlira pa ne moze tako pusti lika na miru jedini i on nesto i znao na ovom jebenom forumu gdje covjeka ne mogu sahranit
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:23
i nije to tako jednostavno jeboti mater svoju nek si i sam bog mislis ubijes hokagea i imas novo selo pa b**alo mrtva propala retardirana dodjem ja je**m mater seki aleksic i bicu njen muz? e pa nece da moze
- Sabaku No FukushuuAcademy Student
Mon 17 Jun 2013, 18:25
Kai, ti si ninja sela Pijeskai vec sam rekao da svako mijesanje sa listom je kaznjivo, tako da cu te upozoriti da ne stajes na njihovu stranu. Oni su nasi protivnici... I idi u selo, nemoj se gluprati, svi te ganjaju da te ubiju, a ti i dalje se glupiras...
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:26
boli mene ku**c sto oni mene ganjaju ja uopste nisam sa selom lista jeblo ih ono samo sam na proslim profilima bio dobar sa s-om i nemoj da se mesas ne znas ga valjda boli me qrac mogu oni sada ovde doc svi i ubit me nece to tako u evropu
Mon 17 Jun 2013, 18:29
(Na proslim profilima ovo je RPG stuho mala, kakve veze tvoj prosli lik ia sa tim sada)
Nemoj da te ubijem licno ovdje, nemoj da me nerviras...
Nemoj da te ubijem licno ovdje, nemoj da me nerviras...
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:31
pa jebiga brate nisam ja doktor haus da sve to zaboravim i ovde sam s njim dosta prico cim sam se reg .. ubij me i recu ti da me iz dubine duse boli qrac ja samo govorim ovom tu liku da pusti s-a na miru
Mon 17 Jun 2013, 18:34
(Joj majko moja kakav si ti Non RP-er, covjece ti nemas pojma sta znaci RPG, na kakvom ja forumu igram to je da ne vjerujes. RPG Simuliranje stvarnog zivota u prevodu, ako je tvoj lik mrtav, ti ne moze s opet da se rodis, znaci mozes biti sa S prijatelj, ali ne spominjati stare profile, jel ti shvatas sta je RPG)
Nebih da ubijem ninju svog sela zato idi u selo i ne glupiraj se...
Nebih da ubijem ninju svog sela zato idi u selo i ne glupiraj se...
- DeadpoolGenin
Mon 17 Jun 2013, 18:38
ne ja sam na ovom sa s-om dobar isto al koji je ovo ku**c lik postade hokage koja glupost
Mon 17 Jun 2013, 18:44
Pa jbga, lik je ubio Hogakea, sta ces sada, ako neko misli da je jaci nek se bori i kraj price, ti mozes sada da postanes jaci i da ga ubijes, a takav kakav si sada ne mozes nista uciniti samo glavu izgubiti bezveze,z ato smiri se i postani jaci, to je jedini izlaz...
Page 2 of 2 • 1, 2