Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

+17
>Ghost<
Himiko Yumi
Yuuki Asuna
Deadpool
Dante Uchiha
Gray Hyuga
SC-001
Hogoromo Otsotsuki
Milivoje
Arcana Famigla
Eren
Orami
456854
Rai of the blood
Peda Carski
Raiken Mystogan
S.
21 posters
Go down
Rai of the blood
Rai of the blood
Academy Student

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 Empty Re: Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

Mon 16 Sep 2013, 23:19
Yo yo yo nigeri jer treba sad da vas porokam ovde sve Very Happy ? Kakvi zmajevi kakvi bakraci ? Kartica mali milion.  I like it! 

KEEP CALM AND FUCK PEDA Very Happy
SC-001
SC-001
ANBU

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 Empty Re: Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

Tue 17 Sep 2013, 08:47
yo yo yo momci dozvoljavas da se zabavljam s njima? Ionako Orami hahahah nepravilno i tacka... nisi ni pola mogo od ovog pa i da ti je brzina 1000 ahahh a tek ovaj sto je fulao... (nepoznat razlog) ajd malo cu da se poigram nakon sto mi odgovoris dal ide napad onaj prosli na mene...
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 09:41
Peda je verovatno mrtav i cime god da me napadnes raizene to nece delovati na mene Razz i mogu da izvedem ovo jer lepo pise da ako imam 200 brzine mogu 5 napada sa Tayutsu a ja imam 400 i mogu 10 a pitao sam admine i rekli su da je potez odlican tako da cuti Smile
A sada vadim nekoga iz bureta i S. ga ozivljava a ja mu prilazim i presadjujem mu neke oci i lecim ga  
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 Scaled.php?server=15&filename=medicalninjutsulvl4
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 10:09
Vrednosti
H:1600
E:700-80
C:2000-1000-400-120-10
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 10:19
palim byakugan i sharingan 
hahahah pauziram te sa melody arm ..... 
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 509f

x2 sada ne mozes da izbegnes napao si pedu .... a osim toga peda bi te zgazio ki crva !!! 
i da ... stvaram sumu Very Happy (senju -50 dmg na svaki napad)  
a onda moj sumon i ja nestajemo ...  i na nepoznatoj lokaciji smo Very Happy 
ch 1880
ch sumon 970
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 10:23
Ok i ja radim isto 
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 509fx2
I to na 2 ruke i odbijam zvuk
E:700-80-10
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 10:27
jao boze kako nemas pojma da igras, da ti brat nije admin nikad nebi bio ni lvl 20 ! Ne mozes tako ! cekamo admine, sve jedno mogo si da uradis samo 2 taijutsua a ono sve samo po 1 i to nisi mogo sve mozda i da stignes ... a tek da upalis sad melody arm ... jer si vec napao i sad peda treba da igra tj da se odbrani od zmaja i tebe da zbrise ... ja necu vise da se mesam u borbu samo nije bilo fer 2 vs 1  ( iako je jaci od vas 100 puta ) i molio bi te da ne spamujes ...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 17 Sep 2013, 10:45
Stvaram se ovde i radim ovoo:
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 Scaled.php?server=821&filename=chakrasensing3

I nalazim te  pokazujem prstom gde si
Eren
Eren
Genin

Tue 17 Sep 2013, 10:46
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 30
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 7-3x2
Bacam na raizena i sunovan je!!!
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 120
Summoning radi munju 
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 602x2
Dmg 900 pogadjam te
Summoning 150 lvl radi ovo
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 501x4
Dmg 1200
obojica summona rade sa dazlicitih strana i napadaju raizena 
Summon 120 lvl.
H:650
E:650
C:650-500
Sumoning 150 lvl.
H:800
E:800
C:800-400-120
Palim sharingan 
H:750
E:800
C:950-200-200-5-30
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 10:54
alo klinci ja i raiken smo negde ok znate gde sam ja ali ne gde i raiken ..  eren prvo treba peda da igra .....
inace potezi su jadni ne terajte me da se igram s vama dmg-om ...
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 11:09
Nisi izbegao tako da si mrtav samo dolazim i kupim ti telo i donosim ga S.-u
Gray Hyuga
Gray Hyuga
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 11:11
Tu sam i ja stajem pored erze i cekam i sakupljam chakru
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 11:12
alo ovaj eren je vec igrao i sad peda treba ne moze eren da igra 2 puta a peda ni jednom ... dull
Orami gledaj XD ti si napao pedu zaleteo se na njega ja sam aktivirao melody arm ( ti si napisao da i ti aktiviras ali nisi mogo jer si vec napa ) a onda je eren pored njegovog poteza ( peda jos nije igrao ) napao ponovo znaci ne verujem, trebate da ostavite forum i da ne prigvirite na novu verziju ...
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 11:41
Ne ja sam napao pedu i udrio ga a onda sam se vratio nazad od S. i izvatio telo od gray hyuge a ti si mrtav a ja te razumes i nemoj da postujes vise.
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 11:59
HAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 16:19
(Pojvljujem se i palim cigaretu dok idem polako ka S.-u)
Ti bas obozavas da pocinjes sve sam,a i mogao si da javis premro sam kad sam video da nema stoke u stali!

Da vidimo jesi ostavio meni nesto,pre nego zavrsimo sve ovo.

DA KRENEMO,"KARASU" DAJTE SVE OD SEBE!!!

TEMA

Deadpool
Deadpool
Genin

Tue 17 Sep 2013, 16:54
/pojavljujem se/..
Yuuki Asuna
Yuuki Asuna
Genin

Tue 17 Sep 2013, 17:03
I ja sam tu...
(Stojim sa Marikom kraj Dantea i S.-a)
Peda Carski
Peda Carski
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 17:11
Health:2000
Energy:1940 -30
Chakra:2000 -400

Jao budale na mene genjutsu ne deluje....Zar mislite da sam dzabe najjaci ninja jaci i od Raikena!!!

Kao prvo Oramijev post 22. se ne vazi jer koristi suvise napada u jednom potezu tako da to sigurno se ne vazi.

Udaram rukom sve vase napade i nista mi nije (efekat od snage za defense moj defense mogu napravim 10.000 tako da nema potrebe da se brinem)

Sada cu vam pokazati pravu moc zvuka a ne to s**nje od melody arma!!

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 K5kg

Damage je 1000 plus dodatni damage 1500 kako je 1500 tehnika ogromnog ranka spasite se kako mozete, jer od zvuka vam nece pomogne ni defense niti bilo sta...Svi ste sad gotovi! A sto je najbolje! Ova tehnika se ne moze zaustaviti na ogromnom nivou sto znaci da niko od vas tu ne moze spasi nikog osim da sam sebe spasi tipa da samo sebe zastiti ako moze!!!

Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 17:17
Health:1000
Energy:1000
Chakra:1000

Vreme je i da ja udjem!

Damage 1500 otrov izlazi sa okolo vas iz barijere unutra (reci cu vam kasnije sto). Plus zato sto je barijera gde god da ga izbegnete on ce ostati ovde osim ako se ne ukloni barijera

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 Fuf5

Jedini nacin da se odbranite od zvuka je vetar ali ako koristite vetar da se odbranite od zvuka raznecete otrov bas na vas! Jer rekla sam odakle izlazi sa strane na vas a ne od mene na vas.

Tako ako izbegnete otrov necete moci zvuk ali ako izbegnete zvuk necete moci otrov
>Ghost<
>Ghost<
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 17:25
(Dolazi kreatura i na svakog borca salje svoj pipak)

Svako koga pipne odma ce pasti mrtav inace ovo je nefizicko sve tako da ne trudite se da ga zaustavite ili blokirate pobegnite kako mozete...
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 17:29
Ghost! To je Raikenovo delo verovatno...

Svakako ne smemo dozvoliti! da se ovako zavrsi.

(Neka mi neko napise ovde ko drzi ovu barijeru jer mora je nesto odrzava).

Samo da znate da na nas deluje damage samo ako je preko 1000 jer sam aktivirala seal onaj sto sam dobila sa misije.
Ja i Peda smo bili zajedno odavno a on je pre mene dosao u borbu tako da sam ja imala vreme da se spremim tako nesto u tajnosti. Pitajte admina sve je poslato. Ispod 1000 damage na nas ne deluje.
Peda Carski
Peda Carski
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 17:37
Tako je tri napada od kojih sigurno umirete ako vas dodirnu idu ka vama...Ako ste tako mocni spasite se sami a ne da vas S. spasava!!!

Svakako sada ste gotovi jer mi smo tek poceli ovo je nista!
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 17:39
Zanimljiv razvoj dogadjaja....Neko je konacno uspeo da postane jinchurki desetorepog...Ali da li ce moci to da kontrolise...Svejedno gledacu razvoj dogadjaja dok On ne dodje
Deadpool
Deadpool
Genin

Tue 17 Sep 2013, 17:43
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 2 1501x2 prema pedinom zvuku + dodatni dmg

600/600
700/700
600/1800
Sponsored content

Back to top