Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

+17
>Ghost<
Himiko Yumi
Yuuki Asuna
Deadpool
Dante Uchiha
Gray Hyuga
SC-001
Hogoromo Otsotsuki
Milivoje
Arcana Famigla
Eren
Orami
456854
Rai of the blood
Peda Carski
Raiken Mystogan
S.
21 posters
Go down
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 Empty Re: Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

Tue 17 Sep 2013, 17:48
(Bacam 5 smoke bombi)
I tako da iz dima izlece rasenshuriken x3 znaci dmg 2400.(Moj rasen shuriken je dodatno i ubrzan Marikovim vetrom i prodire  velikom brzinom tacno u sredinu do pede i raznosi sve i  posto se spiralno okrece povlaci sav otrov unutra i tako da mrvi i truje pedu...ova stvar je velika gde si Aoi ja te mogu videti ako si u blizini ovo je moglo i tebe da uhvati)
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 1201x3

O kakvom dobru vi govorite,ne secam se da je neko vs proglasio za dobru stranu!
Arcana Famigla
Arcana Famigla
Academy Student

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 Empty BITCHEEEES!

Tue 17 Sep 2013, 18:16
Malo dalje od svih boraca pojavljuje se Arcana sa jos 4 replike!

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 Women%20eyes%20naruto%20shippuden%20piercings%20pein%20orange%20hair%20rinnegan%20nagato%20naruto%201920x1080%20wallpa_www.animemay.com_65

Doslo je da umrete!!!Moja 4 klona rade ovo sa svih stana na(sve protiv S. -a)

( u prevodu moji klonovi ce opkruziti sve koji nisu sa S. -om)

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 R6_zps2d6e5c26

Svi po 5 k znaci ukupan dmg 20k Smile

UMRITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Peda Carski
Peda Carski
Special Jounin

Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 Empty Re: Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj)

Tue 17 Sep 2013, 18:24
kad svi ispisete svoje napade kazite da ste zavrsili da mozemo mi igramo posto ne znam koliko vas ima a ni ko kojim redom igra.
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 19:06
ja sam nestao svakako i necu se vise mesati sem ako to ne  bude bilo potrebno... ali sve jedno ja igram posle pede tako da cu jos ovaj potez nesto uraditi... inace, slabo... za pedu koji je drzao meteor ovo je nista !!! inace ni jedan napad ne ide na mene jer sam dalje od vas nestao a orami ovo ne moze da izbegne ... jer je pauziran
Conte
Conte
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 19:06
prvo ovi klinci su bacali po 10 kartice u potezu.. to je nemoguce dull
ti potezi se ne vaze...

Drugo, ako provcitam jos njednu psovku taj ko je napisao dobice BAN!

Trece Dante je mrtav, i molio bih ga da ne pise na tom profilu kao i svi koje su mrtvi molim istu stvar!
Conte
Conte
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 19:12
i da .. arcana i Milivoje su za sada sigurno mrtvi jer su iskoristili rinengan..
Kensei Muragawa
Kensei Muragawa
Special Jounin

Tue 17 Sep 2013, 19:37
(Dolaze 4 velika golema u mom liku )

Inace golemi dolaze kad prodju svi ovi napadi do sada, tako da mi nijedan napad ne moze nista...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!!!!!!!

CRVI JENDI!!!!!!!!!!! VREMA JE DA VAS SVE POUBIJAM!!!!!!

HAHAHAHAHA
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 Il_570xN.356056668_pskx

VREME JE DA UPOTPUNIM MOJU KOLEKCIJU!!!!

HAJDE NAPADAJTE!!!!

(SVA 4 GOLEMA STVARAJU JOS PO 4 GOLEMA!!! I SVI GOLEMI SE RASTRKAVAJU PO TERENU )

p.s. ja inace nisam na nicijoj strani!!! Ali ubicu sve vas HAHAHAHAHA!
Orami
Orami
Jounin

Tue 17 Sep 2013, 20:06
prvo ovi klinci su bacali po 10 kartice u potezu.. to je nemoguce Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 3877224489
Pa conte lepo pise sve za tayutsu ako imas 200 brzine mozes 5 napada a ako imas 400 mozes 10 sa tyutsuom tako da me ne zanima a i nmg da izbegnem jedino ako me S. ne spasi ali mu to ne trazim.
Gray Hyuga
Gray Hyuga
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 20:13
Hmmmmmmmmm..........
Imam neiskoriscen poen i to odavno a lepo sam rekao da mi stave jbt.Da nedodje do zabuna.
Brzo stajem kod orami a tu blizu je i Eren i radim ovo
Kraj 2 (posto predhodni nije bio dovoljno kraj) - Page 3 1501
Mi smo na sigurnom Razz
S. sada je sve na tebi jbg
H:750
E:750
C:1000-700
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Tue 17 Sep 2013, 20:19
Moze 5 napada ali ne onakve kakve ti radis... Lepo pise koji mogu tipa 5 zamaha macem ili rukom a ne kakve ti oces napade
Stewcha
Stewcha
Administrator

Tue 17 Sep 2013, 20:22
Gray, Orami,Arcana,Milivije,Marik,Dante,Eren,Erza su mrtvi pola njih iz razloga sto je Conte rekao, druga polovina sto se nisu odbranili lepo od Pedinog, Ghostovag i Aionog napada.

Ostali nastavite.
S.
S.
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 21:15
Arcana je moj put bola, tako da ne moze da bude mrtav. Dante je ozivljen, citao sam dozvole admina, Gray-ja sam ja oziveo. Sto se tice toga ko drzi barijere ne treba da se sekirate, posto do njih necete doci dok sam ja tu.
Sve koji su ovde cu da zamolim da se podele u zasebne teme i da se tamo bore, posto ovde kuca ko sta stigne.

Moj Karasu odred cu da zastitim posto nisam stigao da ispostujem nista, mnogo ste brzi i efikasni Smile

Pedu i SC-001 ostavljam da se bore sa maleckima ( Gray, Orami, Eren, Erza, Marik), Dante ce da se bori sa Aoi, Arcana nestaje za sada, a Milivoje je inace mrtav. Ghost-a preuzimam ja.

Neka se admini izjasne da li ima neceg nepravilnog ili nemoguceg u mom zahtevu. Ako nema, neka borci otvore posebne teme, ako ima, dok ne razresimo nesuglasice neka se niko ne bori ili ista ovde kuca.
Stewcha
Stewcha
Administrator

Tue 17 Sep 2013, 21:18
Ima jer svi oni su se branili a nisu izbegli napad od Ghosta. Tako da su vec mrtvi.
Kao sto vidis Conte je isto potvrdio pre mene to.
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 21:19
Uredu nek peda napise kko izbegva ono sto smo poslali pa da nastavimo.Aoi otvaraj temu...
S.
S.
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 21:20
Napomenuo sam da ih branim, znas vec cime, nisam stigao ranije da otkucam.
I svi napadi su odbijeni, i ka protivnicima, i ka Karasu-u. Neka borbe krenu iz pocetka, posteno.

Last edited by S. on Tue 17 Sep 2013, 21:21; edited 1 time in total
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Tue 17 Sep 2013, 21:21
Aoi i ja nastavljamo ovde ostali otvorite teme...
Stewcha
Stewcha
Administrator

Tue 17 Sep 2013, 21:21
Onda je u redu.
SC-001
SC-001
ANBU

Tue 17 Sep 2013, 21:25
Ma vidi ti njega, on ce meni da naredjuje, nemoj te sad pobacam ovde pred svima !!! 
Nemoj ti tako prema dami, da ti ja ne pokazem !!! S. Smile . Ajmo klinje, pedo ja cu ih preuzmem ... napravi skaru za rostilj !!! haaaaaaaaaaaaaaaaa , a da ... el nije Orami mrtav, jer duga prica mrzi me da pricam po 100-ti put ... unban me na raizena ovako imam osecaj ko da sam anbu xDD
Sponsored content

Back to top