Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 13 Apr 2014, 16:35
ulazi
Akki Rio
Akki Rio
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 13 Apr 2014, 18:58
Ulazim
Kanno
Kanno
Chunin

Mon 14 Apr 2014, 15:13
Izlazim i posao sam na farmu.
Kanno
Kanno
Chunin

Mon 14 Apr 2014, 18:29
[Vracam se sa misije]
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Mon 14 Apr 2014, 22:57
( Pojavljuje se ninja sa kapom, staje pred selom, a zatim skida kapu i podize glavu )

HOKAAAAAGEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Mon 14 Apr 2014, 23:14
(Staje kraj njega)
Znaci i ti si deo ovoga,pa dobro uradimo sta imamo...(pogleda u Dera u zapali cigaretu)

MINATO POZIVAM TE NA PREGOVORE IZADJI SA SVOJIM VODECEIM LJUDIMA DA RAZGOVARAMO!
Ace
Ace
Jounin

Mon 14 Apr 2014, 23:15
(Staje iza Dantea i osmatra situaciju,takodje pali i senzor lvl 4 za svaki slucaj da se ne bi desilo nesto nepredvidjeno)
Tokuchi Toua
Tokuchi Toua
Special Jounin

Mon 14 Apr 2014, 23:16
(Staje blizu Dantea, malo udaljen od Acea da ne bi udisao dim)
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Mon 14 Apr 2014, 23:20
Bice zanimljivo hahahahaha

( Uzima Danteou cigaretu iz usta i vuce dim )
Zona
Zona
Administrator

Mon 14 Apr 2014, 23:22
(Staje kraj ostalih)
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Tue 15 Apr 2014, 08:53
(Dolazi ostaje skriven malo dalje o Hokagea,strasno su ga zanimali ovi pregovori o kojima se govorili)
Konacno se nesto desava,hmm sta ce Hokage uraditi?
(Tu sam da ti pomognem ako pregovori propadnu.Uz tebe sam Minato,izgovori u sebi)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 15 Apr 2014, 09:54
*Pojavljuje se na kapiji, malo dalje od Minata, i onda pogleda u Ace-a, pa u sve ostale.

Fino drustvance. Izdali ste selo koje vas je odgajilo i naucilo svemu sto znate. Ugrizli ste ruku koja vas hrani. Ovo nece proci nekaznjeno 

*Hashirama je bio veoma besan.

Da cujem? O cemu se radi?

Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 15 Apr 2014, 13:45
(Minato se priblizava kapiji i staje do Hashirame.) Hmmmm. Vidim da se Karasu povampirio. (Minato pogleda u Acea...) Hah. Nisam ni sumnjao da se neces ponovo vratiti na staro mesto. (Zatim ucuta... I pogleda u momka koji je stojao do Ace-a.) Ti, tebe ne poznajem, ko si i sta zelis? (A onda se osvrnu na Dera.) Dero Gabaichi legendarni puppet master i pronalazas puppet ninjutsua. Sta tebe dovodi u Konohu?
Kanno
Kanno
Chunin

Tue 15 Apr 2014, 14:14
[Najjaci nindja sela Konohe stize, i za sad se krije pozadi cekajuci trenutak da zablista] Very Happy
Akki Rio
Akki Rio
Academy Student

Tue 15 Apr 2014, 14:31
Dosao sam i idem da se sakrijem pozadi(akki ide pozadi u bezbednoj daljini)
Tsunade Senju
Tsunade Senju
Jounin

Tue 15 Apr 2014, 14:54
(Dolazim do kapije, ali ne izlazi vec se krije iza zajedno sa ostalima.)
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Tue 15 Apr 2014, 19:11
Mislim da imas nesto sto ti ne pripada Hokage!

Predaj mi odmah to, i razmislicu o tome da ti postedim zivot! A posto si cuo za mene, sigurno znas i to da ja svoje neprijatelje ne ostavljam u zivotu...

Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 15 Apr 2014, 19:17
(Kisa pocinje da pada i prerasta u blagi pljusak...)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Tumblr_m5mhu6YEY01r7bmo8o1_500

Hmm,istina je Minato ti mene ne poznajes ali nazalost ja tebe znam vrlo dobro(nastavio je da govori smireno,kisa nije prestajala da pada).
Ja sam vodja Karasua,Danteo Uchiha...zvuci ti poznato?Hah(nasmesi se na kratko),i dalje si tu...velika hrabrost za takvu gnjidu.Oduzeo si mi sve;najpre oca,potom i mog mladjeg brata(glas mu je zadrhtao u trenutku kad se setio Izune).Neces umreti Minato ziveces,dovoljno dugo da gledas kako svi oko tebe umiru...ako ti je uopste stalo do njih,jer meni sigurno nije(osmeh mu se ocrta na licu).Traka na mojoj glavi pripadala je mom ocu i sada je vreme da ispunim snove koji su mi preneti sa njom i nastavim

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Tumblr_mimr4bt9Gq1s2jtiho1_500

(Okrenu se ka selu i Minatu i otvori oci,njgeov sharingan je isijavao posebnom snagom...kisa je sprala svu tugu ostala je samo zelja za osvetom koja se sirila kao miris tamjana kroz vazduh)

Zbogom Minato,pozdravi mi sve u paklu...
(radi znake rukama i pojavljuju se klonovi i pocinje genjutsu koji deluje na sve koji nisu clanovi Karasua osim na Dokugana koji je iza kapije i Dera)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Ftf9
Palim sharingan a zatim stvaram klonove
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 4ur4
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 58nj
Svi klonovi dobijaju po 50 chakre i rade
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Txvx
H 500
E 600
C 1000-210
Tokuchi Toua
Tokuchi Toua
Special Jounin

Tue 15 Apr 2014, 20:30
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 P_hp10  Health :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Fg11Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Right_bar_bleue
 (350/1000)Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 P_stam10  Energy :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Fg13Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Right_bar_bleue
 (300/1000)Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 P_chak10  Chakra :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Fg12Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Right_bar_bleue
 (845/1000) (odma oduzimam)

Daje znak ostalima

Ninja nepoznat hokageu samo radi znakove rukama i salje napad na sve koj su bili na kapiji iz lista sem na Ryua jer je iza kapije cak ga i ne vidim.

Kao prvo radim ovo:
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Ma0g
Zatim napadam:
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 1j36

(sad mi je Minato rekao da se ostali kriju iza kapije tako da napad ide samo na njega i Hashiramu)

Last edited by Tokuchi Toua on Tue 15 Apr 2014, 20:48; edited 1 time in total (Reason for editing : ispravkap)
Zona
Zona
Administrator

Tue 15 Apr 2014, 21:24
(Kako je kiša počela da pada stala je blizu Danteoa)
Dakle ti si Minato,o tebi sam mnogo čula,ali ne baš najdivnije stvari...

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 1084047841

(Kiša se samo slivala niz njeno lice a onda je u jednom trenutku počela da radi znake rukama)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 E1sz
(Iz ćupa koji se nalazio na Erzinim leđima počinje da izlazi pesak.
Kako na vas(Minata i Hashiramu) ide kombinovani dmg pesak samo gmiže oko Minatovih nogu)

(Erza samo stiska pesnicu i pesak ubrzava kretanje i napad ide na Minata)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 B0xe

H 300
E 250
C 700-230
Dero Gabaichi
Dero Gabaichi
Special Jounin

Tue 15 Apr 2014, 22:13
HP: 1000
EN: 1000
CH: 1000-30

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 51lv_zps3f6ab27a

Upoznajte moje prijatelje!!!!

(na terenu se pojavljuju lutke)

New Dante:

Voodoo Girl:

Indigo:

Indigo krece na Minata

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 20lv_zps1f4d3e25

Ace
Ace
Jounin

Tue 15 Apr 2014, 22:56
HP: 600
EN: 900-10
CH: 500-200

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Ftf9

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 200lv_zps6303fc88

Palim ovo i krecem velikom brzinom iza kapije!

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Xf1q

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Uqiy

A zatim macem u kombinaciji sa ovim secem tvoje genine!!! ( Takigakure no Fu, Akki i Tsunade)

A posto imam i 400 brzine, a oni 0 imam zagarantovani damage od 200, i pored toga razlika u lv... Oni su gotovi!!
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 15 Apr 2014, 23:26
Health: 700
Energy: 900 
Chakra: 1000-300-30 (670)

*Prvo radim cancel i branim se od genjutsu-a, nakon toga radim vodenu tehniku od 700dmg. S obzirom da je zmaj samo 500 dmg tehnika vodena ce ga unistiti. A ja tu vodenu tehniku saljem kao sto je na slici, veliki talas koji se obrusava od gore ka dole. Kada unistim zmaja od zemlje, veliki vodeni talas pada na zemlju, a s obzirom da se Erzin pesak nalazi na zemlji voda ce ga preklopiti, i svi znamo sta se desava kada natopimo pesak vodom. Erza vise nece biti u stanju da ga kontrolise. Tako da cu sa ovom tehnikom zaustaviti oba napada (Sto je i logicno. Secamo se sta je i u anime-u bilo kada je Garin pesak bio natopljen vodom, a i logicno je, iako je pesak od 500dmg a od vode je ostalo samo 200 plus sve one kapljice koje su otisle sa strane odnosno pale dole kada je voda udarila od gore zmaja, sve je to palo na zemlju, odnosno na pesak, i trebalo bi i da se to neutralise.)

SUITON!!!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Eu8r
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 7_zps109ce18e
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 16 Apr 2014, 20:21
H: 650
E: 800
C: 1470 -130

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Beew5w
(Posmatrao je i slusao nepoznatog momka, nije ga prepoznavao, ali ga je jako mnogo podsecao na nekoga koga je znao... Ko li je ovaj mali, koji su mu motivi da napadne selo i mrzi mene licno... Nikada ga pre nisam video sem u proslom napadu. Onda je osetio genjutsu na sebi i prekinuo misli... Tsss genjutsu. Moracemo brzo da ih sprecimo, nemamo mnogo vremena, ovaj genjutsu moram da prekinem za sve.)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Jnhp
(Odmah posle genjutsua u trenutku nedaleko od njih na kapiji Ace pojuri ka Geninima. Ace! Proklet da je, ubice ih! Moram nekako da ga sprecim!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 11ki4o4
Ali iznenada usledise tri napada Zemljani Zmaj, Pescana Sahrana i Lutka koja je direktno letela ka njemu, Minato se brzo osvrnu na njih i taman sto je krenuo da izvede znake rukama, Hashirama izlece ispred njega i stvara veliku kolicinu vode na terenu zaustavljajuci pesak i unistavajuci zmaja. Minato je shvatio Hashiramin plan i nadovezao se. Ali i dalje nije znao sta da uradi sa Geninima. Minato povika...)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 28lxt87
TSUNADE ODBRANITE IH I BEZITE!
(A onda se osvrnu na nepoznatog shinobija.)
Ti mali balavce, platices mi za ovo! Oni ti nista nisu uradili, niti su oni krivi zbog tvoje sujete! Sada prava bitka pocinje! Necu stati do zadnje kapi krvi i znoja, a ako padnem znajte da cete i vi samnom pasti! ZA KONOHU!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 21b292c
(Minato odmah poce da radi znake rukama, sobzirom da mu je Sharingan (admini su obavesteni u vezi sharingana) bio aktivan mnogo brze je to radio. Stvorio je ogromnu vodenu kuglu izmedju Sela i napadaca tj Karasua i Deroa. U kuglu su uhvaceni Danteo, Erza, Dero i Toua, kao i Deroove Lutke zajedno sa onom koja je krenula da napadne Minata i ostatak peska koji se provukao kroz hashiramin talas.)

Suiton: Suirō Sameodori no Jutsu!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Nld7
Tokuchi Toua
Tokuchi Toua
Special Jounin

Wed 16 Apr 2014, 21:54
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 23 Qewj
Rusim ceo teren,samim tim i vodu i na sve ide damage,sem na mene.

Health:
(350/1000) 
Energy:
(300/1000)
Chakra:
(520/1000)
Sponsored content

Back to top