Evidencija prolaska kroz kapiju
+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
- ZonaAdministrator
Re: Evidencija prolaska kroz kapiju
Wed 16 Apr 2014, 22:20
H 300
E 250
C 700-290
Stvaram peščani oblak i pošto sam pored Danteoa njega pokupljam sa mnom i mi idemo gore i malo se udaljavamo.
A zatim pošto mi ostaju još 3 slota ja radim ovo
Grudve kreću da padaju na Minata i Hashiramu jer ste blizu jedno drugom.
E 250
C 700-290
Stvaram peščani oblak i pošto sam pored Danteoa njega pokupljam sa mnom i mi idemo gore i malo se udaljavamo.
A zatim pošto mi ostaju još 3 slota ja radim ovo
Grudve kreću da padaju na Minata i Hashiramu jer ste blizu jedno drugom.
- Danteo UchihaAcademy Student
Wed 16 Apr 2014, 22:33
(Kisa je nastavila da lije nesto slabije,Dantea je povukla Erza sa njom na oblak i dok su se udaljavali poceo je da radi znake rukama i da hvata u genjutsu Hashiramu i Minata koji su padali iz prethodno razorene kupole ravno u zemlju(dmg) ipsod njih)
Krug se suzava,sat kuca sve brze i brze...uvde umires ti kukavice!(Prodrao se iz sveg glasa)
Cak i sada si dozvolio da svi koji su dosli da te brane umru,da bi zastitio sopstveno dupe...hah(blago se nasmejao),jadno i pateticno...videcemo kako ces gledati kako ja unistavam tvoju porodicu,cuo sam da ti je zena bas lepa?(osmeh mu se ukaza na licu)
Cak i sada si dozvolio da svi koji su dosli da te brane umru,da bi zastitio sopstveno dupe...hah(blago se nasmejao),jadno i pateticno...videcemo kako ces gledati kako ja unistavam tvoju porodicu,cuo sam da ti je zena bas lepa?(osmeh mu se ukaza na licu)
(Usmerava svoj Sharingan na Hokagea i njegovog Sanina i uvlaci samo njihove umove u genjutsu od svih prisutnih ninji)
H 500
E 600
C 790-60
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Wed 16 Apr 2014, 22:36
HP: 1000
EN: 1000
CH: 1000-30-30-60
Dobar timski rad.. Samo sto ne vidim kako to meni pomazete "
Ok radim Moju specijalnu tehniku Puppet Manevre..
Posto su Voodo Girl i New Dante pored mene, te lutke me grle, a zatim sav damage raspodeljuju ( efekat puppet manevra).
A zatim stvaram i ovu barijeru oko nas....
Defence nam je ukupan 200, sto znaci da primamo 500 damage koji raspodeljujem na 2 lutke..
Voodo girl:
Hp: 150
New Dante:
Hp: 50
Nakon toga New Dante vas napada ovim napadima. Damage ovih napada su pojacani zbog preciznosti +200, tako da je ukupan damage koji ide ka vama 700!
-----------------------------
Medjutim to nije kraj. Secate se moje lutke indogo?? To je lutka koja vas je napala i sada je unistena u toj zemlji..
Kada se ta lutka unisti ispusta veliku kolicinu ovog dima!!
A kako je taj napad zemlje isao ka vama, ide i ovaj otrovni dim!
---------------------------
Hhaahha Hokage, vidim vec si poceo da koristis tudju moc! Tako nisko! platices zbog toga!
CH: 1000-30-30-60
Dobar timski rad.. Samo sto ne vidim kako to meni pomazete "
Ok radim Moju specijalnu tehniku Puppet Manevre..
Posto su Voodo Girl i New Dante pored mene, te lutke me grle, a zatim sav damage raspodeljuju ( efekat puppet manevra).
A zatim stvaram i ovu barijeru oko nas....
Defence nam je ukupan 200, sto znaci da primamo 500 damage koji raspodeljujem na 2 lutke..
Voodo girl:
Hp: 150
New Dante:
Hp: 50
Nakon toga New Dante vas napada ovim napadima. Damage ovih napada su pojacani zbog preciznosti +200, tako da je ukupan damage koji ide ka vama 700!
-----------------------------
Medjutim to nije kraj. Secate se moje lutke indogo?? To je lutka koja vas je napala i sada je unistena u toj zemlji..
Kada se ta lutka unisti ispusta veliku kolicinu ovog dima!!
A kako je taj napad zemlje isao ka vama, ide i ovaj otrovni dim!
---------------------------
Hhaahha Hokage, vidim vec si poceo da koristis tudju moc! Tako nisko! platices zbog toga!
- Seuta KatouJounin
Thu 17 Apr 2014, 19:41
(Niste hteli da me sačekate, pomalo sam razočarana ipak sam bila na maturskoj, ali šta je tu je, sada sam ovde.)
H: 400
E: 400
C: 1500 -300
(Sora je došla na kapiju, ali ne putem vec preko krovova zgrada, i zatekla bitku na kapiji. Videla je da Hashirama i Minato padaju sa velike visine, i da ih na dnu čekaju zamke. Videvši pet nepoznatih ninji na kapiji kako napadaju koristim svoje Uzumaki lance kojima hvatam Minata i Hashiramu i povcalim ih unazad do sebe dok su jos u vazduhu dok je jedan deo lanca poleteo prema Ace-u.)
H: 400
E: 400
C: 1500 -300
(Sora je došla na kapiju, ali ne putem vec preko krovova zgrada, i zatekla bitku na kapiji. Videla je da Hashirama i Minato padaju sa velike visine, i da ih na dnu čekaju zamke. Videvši pet nepoznatih ninji na kapiji kako napadaju koristim svoje Uzumaki lance kojima hvatam Minata i Hashiramu i povcalim ih unazad do sebe dok su jos u vazduhu dok je jedan deo lanca poleteo prema Ace-u.)
(Hashirami je odmah prebacila 200 čakre, jer je osetila da su on i Minato bili pod genjutsuom.)
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 17 Apr 2014, 20:25
H: 650
E: 800
C: 1340 -200-500
(Minato je krenuo da radi znake rukama i sebe i Hashiramu premesti na drugo mesto, ali osetio je istu cakru kao svoju kako se steze oko njegovog struka, pogledao je i video lance. Sora! Dobro je da je stigla, ipak je dobila poruku! Minato je prekinuo genjutsu. I odmah krenuo u napad.)
C: 1340 -200-500
(Minato je krenuo da radi znake rukama i sebe i Hashiramu premesti na drugo mesto, ali osetio je istu cakru kao svoju kako se steze oko njegovog struka, pogledao je i video lance. Sora! Dobro je da je stigla, ipak je dobila poruku! Minato je prekinuo genjutsu. I odmah krenuo u napad.)
Dobro je da si stigla... (Minato poce da radi znake rukama kako bi izveo tenihku. Velika kolicina vode krenula je ka neprijateljima.)
Suiton: Mizurappa!
Hashirama sada ti!
PS. Erza i Tokuchi imaju zagrantovani. Tokuchi ima zagarantovani od 150dmg, a Erza 300 dmg. Razlika u lvlima od napada i njihovog lvla je 30 i 68.- Hashirama SenjuAcademy Student
Thu 17 Apr 2014, 20:27
Health: 700
Energy: 900
Chakra: 670+200-200-100 (570)
Chakra: 670+200-200-100 (570)
*Dok me Inoue vuce lancima ja radim cancel da prekinem genjutsu a onda nakon toga palim grudge rain i pesak postaje beskoristan i svima se narednih 5 poteza skida po 20 chakre osim Minatu, meni i Inoue.
Oduvek sam bio dobar shinobi, nikada nisam zgazio ni mrava, ali ... krv genina.... neduzna deca... PLATICETE! POTRUDICU SE DA SE OVO VISE NIKADA NE PONOVI!
Oduvek sam bio dobar shinobi, nikada nisam zgazio ni mrava, ali ... krv genina.... neduzna deca... PLATICETE! POTRUDICU SE DA SE OVO VISE NIKADA NE PONOVI!
- AceJounin
Thu 17 Apr 2014, 20:44
H:600
E:890-300-10
C:300
Presecam lance i oni i ne stizu da ih spasu...
A potom,sa macem napadam Inoue...zagarantovani dmg je 100
E:890-300-10
C:300
Presecam lance i oni i ne stizu da ih spasu...
A potom,sa macem napadam Inoue...zagarantovani dmg je 100
Fri 18 Apr 2014, 00:18
HP: 1000
CH: 1000-30-30-60-30-50
Ovo je borba velikih razmera... Malo je zeznuto.. Zbog toga vam predstavljam ostatak mojih prijatelj!!!
Koristim Puppet Manevre, da lutke stanu ispred nas i raspodele napad.. zbog defence napad je ublazen za 300 i podeljen je na 5 dela... sto znaci da svaka moja lutka prima po 120 damage...
Sto znaci da Je New Dante gotov...
Ostaje mi jos jedan slot, Jack Spicer radi ovo..
Damage je zbog preciznosti 400.
CH: 1000-30-30-60-30-50
Ovo je borba velikih razmera... Malo je zeznuto.. Zbog toga vam predstavljam ostatak mojih prijatelj!!!
- Prince Nuada :
HP: 500 Defence: 200, Ova lutka je veoma velika, oko 2,5 m i moze da stane ceo covek u nju.
- Samurai Puppet:
Hp: 400 Brzina: 100
- Jack Spicer:
Hp: 400 preciznost: 200
Koristim Puppet Manevre, da lutke stanu ispred nas i raspodele napad.. zbog defence napad je ublazen za 300 i podeljen je na 5 dela... sto znaci da svaka moja lutka prima po 120 damage...
Sto znaci da Je New Dante gotov...
Ostaje mi jos jedan slot, Jack Spicer radi ovo..
Damage je zbog preciznosti 400.
- Danteo UchihaAcademy Student
Fri 18 Apr 2014, 00:32
H 500
E 600C 730-80
(Napada Minata,Hashiramu i Inoue sa genjutsom)
Oduzeo si mi porodicu vreme je da uzmem danak!!!
(Plasma ide na Minata i deli se kao na kartici)
(Genjutsu ide na sve stim sto vam treba 500 chakre da izbegnete genjutsu jer je ojacan)
- Tokuchi TouaSpecial Jounin
Fri 18 Apr 2014, 01:49
Health:
(350/1000)
Energy:
(300/1000)
Chakra:
(280/1000)
Istovremeno i ja napadam samo sto moj napad ide na Minata, Hashramu i Saru ali posto je razoran zahtava i Ace-a
(350/1000)
Energy:
(300/1000)
Chakra:
(280/1000)
Istovremeno i ja napadam samo sto moj napad ide na Minata, Hashramu i Saru ali posto je razoran zahtava i Ace-a
- ZonaAdministrator
Fri 18 Apr 2014, 01:58
H 300
E 250
C 700-370
Dante i ja spustamo se na zemlju.
A sada:
Veliko koplje stvara se u vazduhu i napada Hashiramu.
Kisa nema uticaja na ovo jer ako ima pesak bi otezao sto znaci veci damage.
Fri 18 Apr 2014, 02:49
H: 650
C: 640 -90
(Minato pogleda ka pesku koji se prosipao sa nebesa... Prekinuo jje genjutsu. A video je takodje i ostale napade... Zatim je osetio jos neku cakru i krenuo u odbranu...)
C: 640 -90
(Minato pogleda ka pesku koji se prosipao sa nebesa... Prekinuo jje genjutsu. A video je takodje i ostale napade... Zatim je osetio jos neku cakru i krenuo u odbranu...)
Suiton: Sensatsu Suishō!
(Prva tehnika ide na Multiple Musdshot koji ce biti oslabljen za 250, tj onaj deo koji ide ka nama. A onda nastavlja vodim napadom, gde ce iz zemlje izbiti vodu koja ce unistiti Sand Spear.)
Suiton: Mizu Kamikiri!
- K.Jounin
Fri 18 Apr 2014, 03:22
Hp:600
En:650
Ch:900-100-30
(Kako se ace priblizava inoue iza njega i tacno ispred laser circusa se stvara zid
koji dize prasinu kako se odjednom stvorio, kako se stvorio tacno ispred laser circusa on ga blokira, kao i sve ostale napade...ni jedan nije dovoljno jak da ga probije tako da ostaje na mestu, kada se prasina slegla sa ove strane zida se otkrilo poznato lice
Ekipica iz lista...Dugo se nismo videli, odnosno vi mene dugo niste videli. Nema vremena za objasnjavanje, ali znajte da sam tu da pomognem
Iz zida od jednom izlaze ledene ruke koje napadaju Danteoa
- Hashirama SenjuAcademy Student
Fri 18 Apr 2014, 03:38
Health: 700
Chakra: 570-30-30-30 (410)
Chakra: 570-30-30-30 (410)
*Branim se od genjutsua pomocu Cancel tehnike, a onda posto je Rocket Launcher prosao dalje pored zia i ide ka Minatu, Hashirama skace ispred Minata radi brzo znakove rukama i odjednom velika bujica vode izbija iz zemlje unistavajuci raketu bas pre nego sto je udarila u Minata, nakon sto je raketa unistena, odmah zaustavljam tehniku da ne bih unistio zid. Nakon toga radim jos jedan handseal i veliki broj igala od vode okruzuje Danteo-a i krece se ka njemu da ga probode zajedno sa Ice fist tj u isto vreme!
*Zatim Hashirama pogleda u K.
O, K, stari druze, dugo se nismo videli.
*Zatim Hashirama pogleda u K.
O, K, stari druze, dugo se nismo videli.
- Seuta KatouJounin
Fri 18 Apr 2014, 03:54
H: 400+50
E: 300-100
C: 1200-60-500
(Pijem jednu pilulicu i u momentu Ace-ovog napada ja aktiviram svoj Movment seal tako da je on prekinut u svom napadu. Ako budete tražili da moram oduzeti HP oduzeću, ali nije logično jer sam ga ja prekinula da me uopšte i napadne tj. da me mač dotakne zato što je brzina seala kao brzina svetlosti msm to je logično, niti koristim znake rukama niti bilo šta. Svakako Ace je stanovan.)
E: 300-100
C: 1200-60-500
(Pijem jednu pilulicu i u momentu Ace-ovog napada ja aktiviram svoj Movment seal tako da je on prekinut u svom napadu. Ako budete tražili da moram oduzeti HP oduzeću, ali nije logično jer sam ga ja prekinula da me uopšte i napadne tj. da me mač dotakne zato što je brzina seala kao brzina svetlosti msm to je logično, niti koristim znake rukama niti bilo šta. Svakako Ace je stanovan.)
(Onda prekidam genjutsu tj movment sela se racuna kao prosli potez tako da je cancle ustvari prvi izveden sada, i odmah prebacujem Minatu 300 CP i Hashirami 200 CP.)
- Dokugan RjuChunin
Sun 20 Apr 2014, 20:50
H:250
E:500
C:800+200(prikupljao je chakru)-130
(2 vazne cinjenice zasto ne mozete da izbegnete senku.)
1.Ovo je isti potez a vi nemate slotove da se odbranite.
2.Ovo se racuna kao skriveni niste mogli ni da znate.
E:500
C:800+200(prikupljao je chakru)-130
(Dok su Hokage i ostali izbegavali napade Karasua,Dokugan je uhvatio Minata,Hashiramu,K. i Soru u senku)
Hokage!(bio je vidno iznerviran,potom je pogledao ka mladicu na suprotnoj strani koji se ocajnicki borio za osvetu.Poznavao je njegovog oca,poznavao je Dantea Uchihu-prvog sanina sela lisca...sta vise bio je njegov najbolji prijatelj)
pre 10 godina-
- Spoiler:
- ---Brdo tresnjinog cveta----Dokugan:Stvarno ces predati titulu i selo nekome kao sto je on!?(besneo je)Dante:Ja nemam interesa u tome,vaznije je da se pripremimo za buducnost i ako to znaci da selo mora da pati...Dokugan:O kakvoj buducnosti govoris Dante!?I sam znas da se spremaju ratovi i druge stvari,kako mislis da iko doceka tu buducnost sa losim vodjom?Dante:Tako je kako je sada prijatelju,u koliko nismo spremini da zrtvujemo svet kakav sada imamo za neki bolji,ako u svakom trenutku ne budemo spremni na zrtvu onda mi zivimo svoje zivote uzalud...takav zivot nije za jednog ninju.Dokugan:Nadam se da govoris o necemu sto ce stvarno uspeti,sta je ta buducnost,sta cekamo?Dante:Buducnost lezi u grupi ljudi koju ce dovesti jedan mladi shinobi...on ce imati snagu da promeni ovaj svet i ocisti ga.Zastitite ga svojim zivotima i dajte sebe i sve vase nade i snove za svet koji ce nastati...ja sutra umirem,na kapiji sela ubice me Minato licno(predaje mu skrol u ruku),ako ikad upoznas tog ninju daj mu ovo...zbogom prijatelju moj(nastavio je da hoda ka selu)Dokugan:(ostaje zagledan u skorl ne rakavsi ni rec)
....OVDE I SADA UMIRES,UBIO SI MI NAJBOLJEG PRIJATELJA I UNISTIO KONOHU I DUH VATRE KOJI JE ODRZAVAO...I ima da platis(izgovori tiho i nasmesi se)
Cuvaj se mali... (Namignuo je Danteo-u)...ovo je moja zrtva.
(Svi koju su pali pod uticaj senke primaju dmg u vidu eksplozije i dalje ostaju pauzirani)
(2 vazne cinjenice zasto ne mozete da izbegnete senku.)
1.Ovo je isti potez a vi nemate slotove da se odbranite.
2.Ovo se racuna kao skriveni niste mogli ni da znate.
- Yoruichi ShihouinChunin
Sun 20 Apr 2014, 22:26
(Yoruichi je takođe dobila poruku da je selo napadnuto i da je Minato u sred borbe, ali on joj je ostavio pismo da ne sme da dolazi na kapiju nipošto i da se mora kriti. Neko vreme je čekala, ali više nije mogla, dok je sedela pored prozora u kući, videla je kako prvo Rju protrčava prema kapiji niz ulice, a onda nedugo posle i Tsunade sa još nekim geninima... Nije mogla, a da ne krene za njima, samo što je odlučila da to uradi krišom zato je isla po krovovima i krila se iza dimnjaka... Ne dugo posle krenula je polako za njima, i držala odstojanja od najmanje pedeset metara. Kada ih je stigla iz razdaljine je mogla da vidi borbu... I sve vreme je posmatrala šta se dešavalo... Videla je i smrt genina i svoj najbolje prijateljice Tsunade, ali je bila pritajena i neprimetna iako je bila jako besna i tužna nije smela da otkrije svoju poziciju... Videla je da Ace nije dotakao Rju-a u svom napadu, nepoznati shinobi takodje nije napadao Rju-a, i posumnjala da se tu nešto dešava... U momentu kada je videla šta Rju pokušava da uradi, sobzirom da ga je sve vreme pratila, morala je da uskoči u borbu i pomogne Minatu i ostalima. Iskoristila je svoj najjaći genjutsu na Rju-a kako bi ga sprečila.)
-KO SI TI DA ODLUČUJEŠ KO ĆE UMRETI I KADA?? TI SI OBIČNA IZDAJICA! KUKAVICA! SLAB SI. 10 GODINA NE MOŽEŠ DA OPROSTIŠ ZA SMRT SVOG DRUGA?? MORAŠ DA SE SVETIŠ?? KO TI JE DAO ZA PRAVO DA TAKO UVREDIŠ HOKAGEA? TO JE NAJVEĆA UVREDA POD JEDAN ZA NJEGOVU ČAST! KAO SHINOBI SAM TO TREBA DA SHVATIŠ. MOŽDA NISAM DOVOLJNO JAKA, ALI ĆU SE DO POSLEDNJIH SILA BORITI DA SAČUVAM ČAST HOKAGEA, SAMIM TIM BRANEĆI ČAST SELA SAKRIVENOG U LIŠĆU, ČAST MOG MUŽA I SVOJU ČAST!
PS. Rju sada koristim samo ono što si ti izrekao u prethodnom potezu i ništa drugo ne dodajem. Po tvojim činjenicama Rju ti si sada zapravo sprecen da izvedeš ovaj napad jer sam te sve vreme posmatrala, i pratila. Nažalost morala sam da te sprecim, a ovim napadom i ubijem. Kako? Kao što si njima rekao da nemaju slotove da se odbrane tako ni ti nemaš slotove da se odbranis od ovog napada, jer se on računa u ovaj isti potez. Ako si mrtav, a verujem da jesi jer ne postoji šansa da se odbranis od ovoga, onda je tvoj napad sprečen u samom početku, tako da se napad Minata i ostalih važi i nastavlja.
H: 250
E: 350
C: 650 -200
E: 350
C: 650 -200
- Jellal MystoganSpecial Jounin
Sun 20 Apr 2014, 23:28
600
450-100
1000-430
450-100
1000-430
(Odjednom izlazi iz zemlje)
Pa ovo je kraj...
Pa ovo je kraj...
(U trenutku kada dolazi Yoruichi i hvata Dokugana u genjutsu ja mu prenosim 400ch tako da je on automatski oslobodjen genjutsua i napad se lagano nastavlja i njih hvata senka)
(Zatrcava se na Dokugana i gura ga 3 metra udesno a posto je napad nastavljen i osstali oponasaju njegove pokrete tako da je Ace oslobodjen i sada je red na njega da igra)
P.S. Svi primate 500 dmg tako da je sora mrtva a svi oduzmite po 500 healta
Sat 26 Apr 2014, 00:40
Ovde je sve pocelo nakon ovog poteza i ovde ce se i zavrsiti.
Po ovome i onome sto sam izneo pre situacija je sledeca:
Ninje sela lisca koje su bile u borbi i stojale na kapiji su uhvaceni u senku Dokugana, Yorucihi izlazi i napada ga ali Menma je sprecava tako da Dokugan ipak hvata ninje lisca u senku.
Znaci ninje lisca su uhvacene u senku i pauzirane.
Sada su na potezu ninje sela lisca. Pametno igraje ovo vam je poslednja sansa, mada gledano da ste u senci uhvaceni nema mnogo sto mozete da uradite. Ako ne mozete da se oslobodite kao sto verovatno i ne mozete po pravilu barem napisite da ste uhvaceni ako je to to.
Nakon vasih poteza Karasu opet igra.
Nastavite.
DA NAPOMENEM JOS JEDNA SVADJA ILI SKRETANJE SA BORBE, ZALBA ILI BILO STA ZNACICE DA JE PAINU DOSADILO VISEI UBIJA KAKO CLANOVE SELA LISCA U OVOJ BORBI TAKO I CLANOVE KARASUA.
Po ovome i onome sto sam izneo pre situacija je sledeca:
Ninje sela lisca koje su bile u borbi i stojale na kapiji su uhvaceni u senku Dokugana, Yorucihi izlazi i napada ga ali Menma je sprecava tako da Dokugan ipak hvata ninje lisca u senku.
Znaci ninje lisca su uhvacene u senku i pauzirane.
Sada su na potezu ninje sela lisca. Pametno igraje ovo vam je poslednja sansa, mada gledano da ste u senci uhvaceni nema mnogo sto mozete da uradite. Ako ne mozete da se oslobodite kao sto verovatno i ne mozete po pravilu barem napisite da ste uhvaceni ako je to to.
Nakon vasih poteza Karasu opet igra.
Nastavite.
DA NAPOMENEM JOS JEDNA SVADJA ILI SKRETANJE SA BORBE, ZALBA ILI BILO STA ZNACICE DA JE PAINU DOSADILO VISEI UBIJA KAKO CLANOVE SELA LISCA U OVOJ BORBI TAKO I CLANOVE KARASUA.
Sat 26 Apr 2014, 22:43
(U to vreme jesen se zavrsavala i pejzaz boja koje je ulepsavalo Konohu bio je velicanstven, skoro pa neopisiv. Minato je pogledao u oblacno nebo izmedju kojih su se zraci sunca jedva probijali, kisa koja je pre toga padala polako je stala. Osetio je kako ga senke stezu i onemogucavaju mu da se vise i malo krece, u tih nekoliko trenutaka koji su trajali kao vecnost doneo je najbitniju odluku u svom zivotu. Iskoristio je zadnje kapi svoje cakre kako bi se oslobodio , blago je pogledao u Hashiramu, Seutu i K-a osmehnuo im se i skocio dole. Stao je ispred Dantea. I srdacno ga pogledao, u Minatovim ocima nije se mogla videti mrznja.)
Let me tell you something Danteo. This will be my last words to you. But before that I want to say something. People of Konoha it's your Hokage speaking, come out now and listen, it is safe. The battle is over. Now. (Okrenu se prema Danteu.)
Konoha is my home! The Hokage is one who continues to act as the main pillar of the house, protecting it! He's the one who carries the will of Konoha, entrusted with it… To me, Konoha isn't just an organisation. Every year there are a lot of shinobi's born and raised in Konoha… They live, fight to protect this village and what is precious to them they would go to their death for it. Even if we are not related by blood, those of the village are, to me, my most precious, most important… family! To those who possess the Will of Fire, everyone is family. The desire to protect one's family builds thicker and stronger bonds between each and everyone in the village. If the Will of Fire is embraced by everyone, the village will be alright no matter what happens. Even if you were to kill me, the pillar would not crumble. I'm the man who inherited the will of Konoha, the will of the Founder and my Sensei. I am the First Hokage!!! No matter how much you target Konoha, there'll be a new Hokage who'll inherit my will… and become the pillar to protect Konoha! In this society, true power is not attained from mastering all the world's techniques or through hatred. This is something I have already taught those who will inherit my Will of Fire. When there is something important to protect… that's when a shinobi's true power emerges.
(Izrekao je sve ono sto je zaista znacilo biti Hokage. Mozda ce njegove reci dopreti do Dantea iako je u to sumnjao. Video je u njemu dete kome nije mogao pomoci, dete koje je patilo jer u zivotu je imao samo jedno, a Minato mu je to oduzeo. Osecao je krivicu pomalo, ali opet u to vreme jedini izlaz je bila odluka koju je tada doneo. Zatim je nastavio.)
(Minatove reci su bile duboke, ciste, iskrene i od srca. U Danteu nije video neprijatelja, vec dete kom je zivot unisten mrznjom i nepravdom. Da je mogao nesto da promeni on bi to ovog trenutka ucinio. Zatim je nastavio.)
About your father. Shinobi are people who endure to achieve their goals… but depending on what they choose as their goal they change… like Dante and I…You father carried a curse of his clan, eyes that you have are darkness so he fell into it, so deep that only death could rest him in peace. He and I were like brothers. Just that he chose a different path than I did. I didnt want him do die but it was the only solution. I know that my words won't change anything, and that my apology won't bring him back or heal wounds on your heart, but I truly am sorry.
Danteo za tebe imam jedan poslednji zahtev. I uslov kako nebi doslo do krvoprolica. Ja sam taj koga zelis mrtvog, kako bi osvetio svog oca, iako ga moja smrt nece vratiti iz mtvih, ali ja cu tvoju zelju ispuniti. Postedecete sve moje shinobije, oni koji su ranjeni bice prebaceni u bolnicu i prezivece borbu, oni koji su i dalje borbi pusticete da dalje zive. (Minato zatim povisi ton kako bi ga svi mogli cuti, a i pogledao je u pravcu Hashirame.) Hashirama Senju! Od danasnjeg dana ti ces biti Drugi Hokage Sela Skrivenog u Liscu. (Minato se zatim opet osvrnu na Dantea.) Zao mi je Danteo, ali ti ne mozes da budes sledeci Hokage, ovim gestom ti spasavam zivot kao i tvojim saborcima u Karasu-u jer ti Treci Raikage tj Yamato moj nekadasnji ucenik nikada nebi dozvolio da postanes novi Hokage, a ni ostali Kagei. Postati Hokage ne mozes, a da prethodno ubijes onoga koji je bio pre tebe na tom mestu time ne postizes nista, samo sebe teras u propast. Kako bih osigurao vase zivote ja cu napisati poslednje pismo i ostavicu ga Hashirami koji ce to pismo predati Yamatou koji je sa svojim Shinobijima vec opkolio Konohu. U pismu cu naglasiti da nikoga iz Karasua ne ubije i da ste vi slobodni da idete, takodje vas niko nece napadati sve dok ne pocinite neki novi zlocin. To je sve sto trazim. (Minato je bio veoma ozbiljan.)
A za uzvrat ja cu izvrsiti Sempuku i ubiti se pre nego sto Yamato dodje sa svojim shinobijima, kako bi ti bio siguran da vas niko nece dirati. To su moji uslovi.
Dero Gabaichi. Pridji. (Minato iskopa Sharingan koji je presadio od Blaze, a zatim ispruzi ruku kako bi ga predao Deru.) Uzmi ovo oko. Imam poslednju molbu za tebe. Pozivam se na tvoju cast kao prvog Puppet Mastera i osnivaca Puppet Ninjutsua, postaraj se da Karasu ispostuje svoj deo dogovora jer cu ja ispostovati svoj. Ne dozvoli da iko od mojih shinobija strada posle moje smrti. Njihovi zivoti i zivoti buducih generacija su bitniji od mog zivota, moram biti siguran da ces ih sacuvati dok Yamato ne dodje. Dero! Daj mi rec da ces ispostovati moju molbu! (Kako je to izgovorio Minato mu je predao sharingan. Zatim je pogledao u nebo sunce je izaslo iza oblaka, nebesa su se razvedrila i snazan vetar dunuo je krzo celu oblast oko sela, donevsi bezbroj malih listica koji su sacinjavali jednu veliku celinu, to je bila Konoha, i to je bio Hi No Ishi koji je on nasledio od svojih predhodnika, a koji ce njegovi potomci i naslednici naslediti. Bio je srecan u ovom trenutku kraja, u trenutku smrti. Nije osecao bol, mrznju i oklevanje vec radost, ponos, sigurnost u svoje odluke i nadu za buducnost onih koji ostaju iza njega. Jos jednom se prisetio svih trenutaka koje je proziveo sa svojom porodicom za ovih devetnaest godina koliko je Hokage. Setio se svih lica koja su prosla kroz njegov zivot Gray, Diablo, Mikasa, Yin, Jumive, Himiko, K-a, Dante, Adeona, Let, Jushiro, Kyoraku, Orochimaru, Yamato, Jiraiya, Conte, Rin, Hei, Ishin, Ishida, Takeshi, Guts, Yoruichi, Tsunade, Iawa, Zero, Akio, Ace, Kato, Seuta... I jos mnogo njih . Osvrnuo se ka Hashirami sa sirokim osmehom punim nade i radosti.)
Hashirama moj stari. Hehehe. Kroz sta smo sve prosli, koliko smo vremena zajedno proveli. Hmm ko bi rekao da je devetnaest godina proslo od kako ste me izabrali za Hokagea. Ucenik si mi postao dve godine pre toga. Zajedno smo citavih dvadeset i jednu godinu. Dugooo dugooo. Na kraju imam samo jednu recenicu za tebe. Cuvaj mi Konohu. I zapamti moje reci.
The fellow countrymen of the Konoha make up each part of my body… those of the village believe in me, and I believe in them… That's what it means to be Hokage!
The fellow countrymen of the Konoha make up each part of my body… those of the village believe in me, and I believe in them… That's what it means to be Hokage!
(I poslednji pogled uputio je Yoruichi. Izustivsi samo nekoliko reci.)
Hvala ti za sve. I cuvaj ga.
And at the end. When the tree leaves dance, one shall find flames. The fire's shadow will illuminate the village, and once again, tree leaves shall bud anew.(Minato je zatim klekao na oba kolena rasirenih u ostar ugao, raskopcao je svoju uniformu i svukao je do pola, pripremio je kusarigami kojim ce zadati fatalan rez sebi u telo i izvrsiti Sempuku. Samo je cekao da cuje reci Dantea Uchihe. I tako Veliki Prvi Hokage cekao docekao je svoju smrt, hrabro i odvazno. Dostojanstveno je ziveo svoj zivot i dostojanstveno ce umreti. Poslednja rec svima njima bila je...)
- NNW Story MakerAcademy Student
Sat 26 Apr 2014, 23:33
That fool of Jiraiya really found a good replacement for himself.
I told him "Guide the people, and believe in them, for it's from among them that one will come who will carry on when your time is done." but I guess he passed it on. That kid really is something.
Sat 26 Apr 2014, 23:50
Nisam se nadao ovom gestu...
Veliki si ninja Namikaze... Steta sto si ovako zavrsio.... Ali smrt je nesto sto ceka sve nas.
Ja i ti smo veoma razliciti... Ti se ne bojis SMRTI!
(Okrenu se prema Danteou)
Ovaj dogovor cu ispostovati!
Ostavicete ninje sela lista!...
( Pomisli u sebi 'Yamato dolazi? Odlicno, samo ce mi olaksati posao' )
Veliki si ninja Namikaze... Steta sto si ovako zavrsio.... Ali smrt je nesto sto ceka sve nas.
Ja i ti smo veoma razliciti... Ti se ne bojis SMRTI!
(Okrenu se prema Danteou)
Ovaj dogovor cu ispostovati!
Ostavicete ninje sela lista!...
( Pomisli u sebi 'Yamato dolazi? Odlicno, samo ce mi olaksati posao' )
- K.Jounin
Sun 27 Apr 2014, 00:58
K. oseca kako ga senka drzi i istog trenutka spusta zid od leda koji je pre toga stvorio, kako se zid spustio on upucuje svoj pogled pravo ka Danteou, kao da mu gleda u dusu dok neka krljust pocinje da obavija K-ovo telo
"Danteo, nisi imao srece, saznao sam tvoje ime"
K-u se kez proteze preko lica dok je ovo govorio
"Moram da ti cestitam na nekim stvarima, zaprepascen sam cinjenicom da si naterao ovoliko ljudi da te prate, i od vise slabasnih ninji si stvorio nesto sto je zapravo pristojne snage, to me zapravo zadivljuje"
Zatim mu se lice potpuno uozbiljilo
"Ali napravio si par fatalnih gresaka, prva je to sto si povredio moje saborce, koji su mi ,koliko god ja to pokusavao da poreknem, prirasli srcu, ova greska ne bi bila fatalna da nisi napravio drugu, a ta druga je to sto nisi uspeo da me ubijes, ne znam da li ovo shvatas ali to sto cu ja posle ove borbe biti ziv znaci da cu te juriti do kraja sveta dok me ne budes molio da te ubijem.
Proganjacu te.
Kada vidis zivotinju u sumi znaj da sam to mozda ja.
Kada se neki tvoj saveznik vrati sa misije zapitaj se da li je to stvarno osoba koja mislis da jeste.
Kada ti se ucini da se nesto u mraku pomera, ili kada vidis cudnu senku znaj da nisam daleko
Kada zatvoris oci videces moje lice, setices se svake svoje bolne memorije i svakoga koga si povredio.
Tvoj um ce poceti da se raspada.
Nigde se neces osecati prijatno.
Bices okruzen samo strahom.
Paranojom.
Ovako ces provoditi mesece, godine sve dok me jednog dana ne budes video, mozda ces se na pocetku boriti protiv mene, ili pokusati da izbegnes smrt ali kada shvatis da je to beskorisno i da ne mozes da mi oduzmes zivot jednostavno ces pasti na kolena i moliti da ja oduzmem tvoj dok jos imas trunku zdravog razuma i tada ce se svaka truncica tvog zivota ugasiti.
Zapamti moje reci.
Plasi se.
Iscekuj me."
Kada je ovo zavrsio pogledao je ka Minatu, osmehnuo se i rekao
"Nikada nisam bio dobar u rastancima tako da cu biti kratak.
Svi nekada docekaju smrt, i izgleda da je tvoje vreme doslo, do skoro sam mislio da cu ja biti taj koji ce te naterati da izgovoris svoje poslednje reci, ali nisam znao koliko cu se promeniti posle kratkog boravka u tvom selu, znaj da nisam vise ogorcen zbog te smrti koja me je naterala da odem iz sela, i znaj da sam od kad sam pod maskom Shinta dosao u selo shvatio mnoge stvari, i stekao mnoge prijatelje, znaj da se tvoja vatra nece ugasiti i da cu biti jedan od ljudi koji ce se postarati za to
Zbogom
Hokage.
Zbogom
Hokage.
Rivalu.
Prijatelju."
Kada je izgovorio ove reci samehada prekriva i poslednje delove njegovog tela a zatim se ponovo smanjuje u svoju normalnu velicinu
Kada je izgovorio ove reci samehada prekriva i poslednje delove njegovog tela a zatim se ponovo smanjuje u svoju normalnu velicinu
- Yoruichi ShihouinChunin
Sun 27 Apr 2014, 01:15
(Zraci sunca su jedva probili oblake, obasjavši Yoruichino lepo lice. Bilo je jako zabrinuto. Sve je videla: kako Minata hvata senka, ne dozvoljavajući mu da se kreće. Već tad je znala da će se desiti nešto strašno, nešto što se njoj neće svideti. Znala je da ga polako gubi, osećala je to duboko u sebi. U očima joj se ocrtavala zabrinutost, strah, očajanje. Drhtala je, ali ne od straha. Borila se protiv same sebe da ne iskoči ispred Minata, zagrli ga, ne dozvoli mu da priča dalje. Ali nije. Ćutala je i slušala ga. Usput se prisećala svih trenutaka koje su proveli zajedno: od onog predivnog momenta kad ga je prvi put upoznala ispred kapije sela, kad joj je postao sensei, ni ne sluteći da će njihovi odnosi kasnije biti mnogo dublji, do trenutka kada su se zakleli jedno drugom na vernost do groba. Nije mogla da se ne seti brige koju je osećala kada je Minato bio na kage sastanku, a idalje je osećala radost trenutka kada se vratio, živ i zdrav. A sada je rekao to. Rekao je da će izvršiti samoubistvo. Sva sećanja su u trenutku nestala, a u glavi joj se pojavio mrkli mrak. Bila je zaključana u nekom svom svetu, nesvesna da je sunce pobedilo oblake, obasjavši celo Selo sakriveno u lišću, nesvesna listića koji su se igrali oko nje, pevušeći neku svoju pesmicu. Stajala je tako skamenjena jedno vreme. Ubrzo je naišao jak nalet vetra koji ju je ogrebao po licu, prenuvši je iz misli. Pogledala je ka Minatu, očekujući najgore. Još je bio živ. Upravo se obratio Hashirami, govoreći mu da mu predaje titulu drugog hokagea. Slušala ga je kako se priseća njihove duge družbe. A onda je videla. Minato nije imao jedno oko. Odmahnula je glavom u neverici. Njen razum nije prihvatao ono što su njene oči jasno videle. Znala je da nema smislia da ga zaustavlja u njegovoj zamisli: suviše ga je dobro poznavala da bi to uradila. Na kraju krajeva, to je bilo pitanje njegove časti. U tom trenutku je rekao: "Hvala ti za sve. I čuvaj ga. " To je presudilo. Nije izdržala. Toliko je maštala o njihovom zajedničkom životu, želela da odgajaju zajedno. Da ga vole više nego bilo šta na svetu. Niz obraz joj je skliznula jedna suza, pa druga, treća. Ređale su se jedna za drugom, a ona nije bila u stanju da ih zaustavi. Jecaje je uspela da suzbije. Bilo je to tiho plakanje puno suza. Pogledala je Minatu pravo u oči, u kojima je pisalo: "volim te mnogo, i sam znaš, i sada bih najradije zaustavila sve ovo, ali nikada ne bih uradila nešto protiv tvoje odluke, znam da je ovo pitanje tvoje časti, i da si čvrst odlučio tako da postupiš, znajući da je to najbolje za tebe, mene, naše dete, za celo Selo lišća." Ali dalje nije izdržala. Kad je pomislila na život bez njega, ispustila je glasan jecaj i potrčala ka Minatu. Zagrlila ga je iz sve snage. Tako ga je čvrsto držala uz sebe, ne dajući mu da se pomeri. Prislonila je svoju glavu uz njegovu i rekla glasom punim očajanja, straha, ali odlučnijim nego ikada. Drugi su jasno mogli da je čuju kako govori.)
-Volim te Minato. Ne mogu da opišem koliko. I ne treba, sam znaš. Shvatam da je odluka koju si doneo možda najbolja za sve. Toliko bih želela da ga zajedno odgajimo, da ga zajedno naučimo da hoda, da ga zajedno treniramo kad za to dođe vreme... Nažalost neće sve biti kako sam ja zamislila.. Naravno da ću ga čuvati, život ću dati za njega ako bude trebalo. Hvala tebi za sve lepe trenutke koje si mi priuštio, moj život ne bi bio potpun bez tebe.
(Još jednom ga je pogledala u oči. Oblaci su opet prekrili sunce, ali Minato je jasno mogao da vidi količinu ljubavi u Yoruichinom pogledu.)
- Jellal MystoganSpecial Jounin
Sun 27 Apr 2014, 01:32
Znaci ovo je kraj prvog Hokagea Namikaze Minata...Iako sam te mrzeo zbog svega sto si ucinio imas i zasluzujes moje veliko postovanje...Svih ninji...Vidi se da si imao casti...Steta sto odlazis sa ovoga sveta...Bices upamcen kao veliki shinobi...Shinobiji Konohe bi trebali biti ponosni sto su imali takvog vodju...
(Nasmesi se i pogleda ostro Dantoa)
(Nasmesi se i pogleda ostro Dantoa)
Danteo Uchiha...Drago mi je da smo saradjivali u ovome, ali zapamti sledeci put kada se sretnemo necemo biti na istim stranama...Ah da umalo da zaboravim neces jos dugo ziveti...
(Nakon sto je rekao te reci otisao je u nepoznatom pravcu ali pre toga podigao je ruku u znak pozdrava i rekao)
Pa do sledeceg vidjenja...
Pa do sledeceg vidjenja...