Evidencija prolaska kroz kapiju
+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
- Iawo FujimotoJounin
Re: Evidencija prolaska kroz kapiju
Sun 27 Apr 2014, 01:43
Vidite li gospodaru hokage, vatrena volja je jača nego ikad. Varnice koje ste za sobom ostavili rasplamtale su u mladim listovima vatru. Moćan plamen gospodaru hokage. Goreće jako I bacaće svetlost na naše selo I grejaće nas I čuvati mnogo godina. I jednog dana iz tog plamena novi hokge će se pojaviti.
- KannoChunin
Sun 27 Apr 2014, 04:18
Zero, nakon duge nesvestice konacno uspeva da se pokrene, cak sta vise oslanja se na jednu ruku i pomalo se podize sa zemlje. Vidi kao kroz maglu, pa biva primoran da protrlja oci.I nakon sto je vise puta trepnuo ugleda totalno cudan prizor.
Iako jos uvek sav u bolovima, Zero kroz par minuta uspeva da se pridigne. Pored sebe vidi jos dva genina koje su jos uvek u nesvestici, ali im ne pritrcava u pomoc vec izgubljeno i dalje stoji na nogama. Ova borba je ostavila jak uticaj na njega. Trese se, sav je uplasen ali sa druge strane cuvsi reci Hokagea Minata on se polako smirio. Ali i dalje sa ozbiljnim izrazom lica.
Zoro se prisetio delova borbe, odnosno trenutka kada je Ace tako brzo prosao da on uopste nije ni shvatio sta se desava samo je odjednom pao na kolena, a Hokage gotovo da nije ni ovratio paznju.
- Minato-sama zasto nas nisi spasao, zasto si nas ostavio, tvoja je duznost bila da stitis sve u Selu Lisca! Nisi smeo da stavis sebe na prvo mesto, nisi smeo da se uplasis za svoj zivot! (Prodrao se i povisio glas na hokagea sto je bilo neoprostivo, ali od besa i tuge on uopste nije razmisljao o posledicama, niti o bilo cemu.)
Nakon sto je minato izustio da ce se casno ubiti, Zerou je bilo jako krivo za ono sto je rekao malocas. Zero je shvatio koliko je Hokageu ustvati bilo stalo za selo, bas kao sto treba da bude. I u istom trenutku mu je i oprostio za to sto ga nije spasao, razymeo je da se i Minato nasao u skripcu i da nije mogao bas najbolje da reaguje.
Zero je u sebi pomislio kako je kul Minato-sensei ispao. Zasijase mu se oci i bio je jako ponosan u ovom tuznom trenutku, nakon ove teske borbe. I Hokage je ispao castan, predlozio je fer ponudu, cak im je obezbedio odlazak bez ikakvog ostecenja. I u najtezoj situaciji po njega, on je nasao najbolje moguce resenje. Zero se nada da ce jednog dana biti dobar shinobi kao sto je Hokage i nada se da i ostali shinobii strme ka istom cilju.
Nakon toga on se poklonio novom a ujedno i starom hokageu. I jako mu je bilo drago da niko nije poginuo iz sela.
Iako jos uvek sav u bolovima, Zero kroz par minuta uspeva da se pridigne. Pored sebe vidi jos dva genina koje su jos uvek u nesvestici, ali im ne pritrcava u pomoc vec izgubljeno i dalje stoji na nogama. Ova borba je ostavila jak uticaj na njega. Trese se, sav je uplasen ali sa druge strane cuvsi reci Hokagea Minata on se polako smirio. Ali i dalje sa ozbiljnim izrazom lica.
Zoro se prisetio delova borbe, odnosno trenutka kada je Ace tako brzo prosao da on uopste nije ni shvatio sta se desava samo je odjednom pao na kolena, a Hokage gotovo da nije ni ovratio paznju.
- Minato-sama zasto nas nisi spasao, zasto si nas ostavio, tvoja je duznost bila da stitis sve u Selu Lisca! Nisi smeo da stavis sebe na prvo mesto, nisi smeo da se uplasis za svoj zivot! (Prodrao se i povisio glas na hokagea sto je bilo neoprostivo, ali od besa i tuge on uopste nije razmisljao o posledicama, niti o bilo cemu.)
Nakon sto je minato izustio da ce se casno ubiti, Zerou je bilo jako krivo za ono sto je rekao malocas. Zero je shvatio koliko je Hokageu ustvati bilo stalo za selo, bas kao sto treba da bude. I u istom trenutku mu je i oprostio za to sto ga nije spasao, razymeo je da se i Minato nasao u skripcu i da nije mogao bas najbolje da reaguje.
Zero je u sebi pomislio kako je kul Minato-sensei ispao. Zasijase mu se oci i bio je jako ponosan u ovom tuznom trenutku, nakon ove teske borbe. I Hokage je ispao castan, predlozio je fer ponudu, cak im je obezbedio odlazak bez ikakvog ostecenja. I u najtezoj situaciji po njega, on je nasao najbolje moguce resenje. Zero se nada da ce jednog dana biti dobar shinobi kao sto je Hokage i nada se da i ostali shinobii strme ka istom cilju.
Nakon toga on se poklonio novom a ujedno i starom hokageu. I jako mu je bilo drago da niko nije poginuo iz sela.
- Amaya SenjuJounin
Sun 27 Apr 2014, 09:36
(Neko u delicu sekunde dolazi na kapiji da pomogne geninima)
Znaci desilo se...
(odvracao je glavu i pravio se kao da ga nije briga ali ustvari je tinjao u sebi i bio je potpuno besan)
Danteo veci sljam u ovom nindza svetu nisam video..Primorao si me da postanem ronin,i to ronin zeljan osvete...Nadaj se losem,nadam se da ces kroz zivot osetiti istu bol koju mi sada...bol kada izgubis nekog..
Saigoni Sayonara Hokage-sama
Znaci desilo se...
(odvracao je glavu i pravio se kao da ga nije briga ali ustvari je tinjao u sebi i bio je potpuno besan)
Danteo veci sljam u ovom nindza svetu nisam video..Primorao si me da postanem ronin,i to ronin zeljan osvete...Nadaj se losem,nadam se da ces kroz zivot osetiti istu bol koju mi sada...bol kada izgubis nekog..
Saigoni Sayonara Hokage-sama
- Tsunade SenjuJounin
Sun 27 Apr 2014, 13:02
(Tsunade se odjednom trgla. Malo se pridigla, pogledala oko sebe i tek tada osetila jak bol u ruci. Tiho je zajecala. Uhvatila se za rame. U trenutku se prisetila svega što se desilo – došla je do kapije da bi pomogla Minatu. Tek što je uspela da se sakrije, Ace je krenuo ka njoj i ostalim geninima sa Kabutowarijem u ruci s ciljem da ih ubije. Njegova brzina je bila prevelika, znala je da nema šanse da se ukloni od napada. U poslednjem trenutku se okrenula na stranu kako bi je mač pogodio u ruku. Od jakog bola se onesvestila. Sada joj je ruka bila potpuno paralisana, i sama se jedva kretala. Znala je da je Minato računao na njenu pomoć, očekivao je da će uspeti da spasi genine. A ona ga je izneverila. To sebi nije mogla da oprosti. Na njenom licu se ocrtavao veliki bes, ali i tuga i zabrinutost. Još malo se pridigla.Tražila je pogledom ostale genine. Samo je Zero bio budan. Čula ga je da nešto priča, kako viče iz sveg glasa. Ali nije stigla da obrati pažnju na njega – pogled joj je privuklo nešto drugo. Minato je stajao nepomično, uhvaćen u senku. U tom trenutku se, iskoristivši poslednje deliće snage, okrenuo ka Danteou. Na njegovom licu je mogla da primeti blagi osmeh. Nije znala šta se dešava. Samo je naćulila uši pokušavajući da čuje nešto.)
(Kada je Minato završio sa pričom, nekoliko trenutaka je stajala ništa ne razmišljajući. Kao da je pokušavala da shvati šta je upravo rekao. Naravno da ju je dirnulo to što je Minato rekao. Ali, pri pomisli da će umreti kao pravi heroj, kao pravi hokage Sela lista, nije mogla da bude tako tužna. Znala je da je pravilno postupio, bila je ponosna što je bio njen sensei, a takođe i hokage. Ali, nešto ju je ipak tištilo. Da li će Karasuovci prihvatiti uslove? Moraju, zašto ne bi? Onda je pogledala u Yoruichi, svoju najbolju drugaricu. Kako li se sada ona oseća? Da li će biti dobro? Tek su... Nije stigla da završi misao. U tom trenutku je Yoruichi potrčala ka Minatu. Još ranije je primetila kako ova drhti. Tako je želela da je uteši, da makar mali deo njenog bola preuzme na sebe. Ali znala je da je to nemoguće. Znala je koliko Yoruichi voli Minata i da će joj život bez njega biti nepotpun. Skoro da je na rastojanju osećala njenu patnju i bol. Ipak, vrlo dobro je znala da je Ichi uradila najveću glupost potrčavši ka njemu. Osim toga što je postojao veliki rizik da će je neko napasti, otežavala je Minatu i sebi položaj. Njemu će jako teško biti da se ubije pri pomisli da nju ostavlja samu, a ona će još teže prihvatiti njegovu smrt. Zbog toga je iskoristila ono malo snage što je imala i prodrala se. Zvučala je jako strogo, ali u njenom glasu se mogla osetiti velika doza zabrinutosti. Znala je koliko je Ichi teško, pa je bila tužna što ovo govori.)
ODMAH SE SKLONI OD NJEGA, YORUICHI! I SAMA ZNAŠ DA TO NE TREBA DA RADIŠ! I SEBI I NJEMU OTEŽAVAŠ, BOLJE SE SKLONI!
(Izgovorivši te poslednje reči ponovo je pala, nemajući snage da bilo šta uradi. Pogledala je u nebo. Oblaci su se pomerili, ustupajući mesto suncu koje je svoje tople zrake slalo na Konohu. Da nije bilo te bitke na kapiji, pejzaž bi bio više nego prelep. Ruka je više nije bolela. Ništa je nije bolelo. Kao da se potpuno ukočila. Imala je osećaj da će da poleti zajedno sa tim listićima, da će je vetar odneti u nepoznatom pravcu. Idalje je ležala tu, nepomična, zadubljena u svoje misli.)
- Hashirama SenjuAcademy Student
Sun 27 Apr 2014, 16:13
Hashirama Senju je samo pazljivo slusao Hokage-ove reci. Stajao je tamo, uhvacen u senku, zatvorenih ociju. Nakon njegovog govora otvorio ih je siroko, i suze su krenule da se slivaju same od sebe. Pokusao je da odglumi da je jak i da nista ne moze da ga slomi pa cak i smrt njegovog najboljeg prijatelja, coveka koji ga je prihvatio kao svog rodjenog sina, odgajio i trenirao, coveka kojeg Shinobi svet nikada vise nece sresti, Hashirami je srce prepuklo, ali znao je sta mora da uradi. Pogledao je u clanove Karasua i izadjnike Sela Lisca, pogledom koji ih je streljao i ledio krv u zilama. Hashiramu niko nikada nije video ovakvog.
Znaci tako, Danteo Uchiha. Tvoj plan je uspeo i Hokage ce umreti, dobio si sta si zeleo. Zlo je danas pobedilo, zlo je dobilo bitku, ali ne i rat. Ja, kao Drugi Hokage Sela Lisca, zaklinjem se svime sto imam, casti mi, ovako nesto se vise nikada nece dogoditi. Ovaj zlocin nece proci nekaznjeno takodje, ali ne brinite, zivoti ce vam biti postedjeni jer zelim da ispostujem zelju mog Sensei-ja, a i smrt je previse dobra stvar za tebe, Danteo Uchiha. Tvoja nedela ce imati konsekvence. Ali ne brini, ja nisam taj koji ce traziti osvetu, jer osveta vodi ka mrznji, a mrznja je zlo, Danteo Uchiha. Nisam ja taj koji ce ti naplatiti ovaj ceh, vec zivot, zivot je taj koji ce tebi suditi. Isti taj zivot koji premalo cenis, ispunjen si mrznjom, a to je lose. Dacu ti sansu da se pokajes, svako zasluzuje drugu sansu, a ja cu ti je pruziti, Danteo Uchiha.
*Zatim, nakon tog govora, Hashirama se okrenu ka Minatu. Gledao ga je sa suzama u ocima, ali nije plakao. Nije zeleo da njegov sensei vidi njegovu slabost, nije zeleo da shinobiji vide da je njihov novi Hokage slab. Gledao ga je sa puno ponosa, nabacio je osmeh na lice, a onda je poceo svoj govor.
Minato... Prijatelju... Druze... Oce... Hokage... Ti si najposteniji i najbolji covek kojeg sam ikada poznavao, i kojeg cu ikada poznavati. Ovo sto ti radis samo je dokaz tvoje casti, dobrote i tvoje ljubavi i vere koju gajis za nas. Ti nas sada ostavljas, posle svega, posle toliko stvari koje si ucinio za nas, posle toliko krvi i znoja koje si prolio za ovo Selo, posle toliko noci u kojima si bdio, setajuci se ulicama Konohe, brinuci se da svi mirno spavamo. Mnogi su ti radili o glavi, a ja sam uvek ostao uz tebe, uvek bio tu. Dve decenije, dve decenije, prijatlelju, mi smo bili kao jedno bice, a sada... sada se rastajemo. Zauvek. Ti odlazis, odlazis tamo gde te ceka mesto, pocasno mesto, posle svih tvojih dela na zemlji, ti odlazis, napustas nas. Ali ja, Hashirama Senju, Sanin Sela Lisca, i sadasnji Hokage istog, obecavam ti nesto, zavetujem se i zaklinjem, svojom cascu, dusom i zivotom, zaklinjem se da ces ti ziveti... Ziveces kroz mene, kroz sve nas i kroz Konohu. Sledecim generacijama cu pricati ko si ti bio, i koliko si samo ucinio za nas. Vekovima bices primer casnim shinobijima, svojoj deci cu pricati price o tebi. I deci njihove dece cu pricati price o tebi. Potrudicu se da ne budes zaboravljen i da uvek zivis kroz nas, mi smo tvoje nasledstvo, deo tebe ce ziveti u svima nama. Pravi shinobi pokazuje svoje pravo lice tek kada umire, kada se suoci sa smrcu, a ti... Smrt stoji ispred tebe, a ti joj se smejes u lice, Minato... Hoces da pocinis sempuku koliko vidim. Podrzavam te u tome, sensei. To je casna smrt, najcansija, i to zasluzujes, posle svega, zasluzio si casno umreti, ionako je ovaj svet previse iskvaren za tebe. Ipak, voleo bih da sam upoznao tvoju decu, i voleo bih da umres prirodnom smrcu, od starosti, ali ti si uradio nesto sto je nadljudski... Uspeo si da u necasnoj borbi protiv necasnog coveka umres casno... Oduvek si bio moj idol, neko na koga sam se ugledao, i sve sam radio da bih te impresionirao, da bih ti prirastao srcu...Ti sada nas napustas dragi moj, ali obecavam ti, tvoja zrtva nece biti uzaludna! Konohu cu da podignem na sam centar, na najvisu tacku, i potrudicu se da nikada ne padne! Obecavam ti prijatelju moj! Kunem ti se da cu cuvati Konohu i njenu decu, cuvacu tvoju zenu, i brinucu se o njoj, jer je i ona dobra osoba kao i ti, steta je sto se takve dve duse razdvajaju. Ziveo si ponosno i casno, umreces jos ponosnije i casnije. Zbogom prijatelju, brate, oce... Sve sto nikada nisam imao nasao sam u tebi i hvala ti na tome. I hvala na poverenju i na poziciji koju mi dajes, necu te izneveriti. Nadam se da ces me gledati od gore, i biti ponosan na tvog ucenika, Hashiramu, jer ja znam da cu svako vece, pogledati u nebo, ponosno znajuci da je moj sensei tamo, tamo daleko, ali opet tako blizu, tako blizu jer ces uvek ziveti u meni, Minato.
Znaci tako, Danteo Uchiha. Tvoj plan je uspeo i Hokage ce umreti, dobio si sta si zeleo. Zlo je danas pobedilo, zlo je dobilo bitku, ali ne i rat. Ja, kao Drugi Hokage Sela Lisca, zaklinjem se svime sto imam, casti mi, ovako nesto se vise nikada nece dogoditi. Ovaj zlocin nece proci nekaznjeno takodje, ali ne brinite, zivoti ce vam biti postedjeni jer zelim da ispostujem zelju mog Sensei-ja, a i smrt je previse dobra stvar za tebe, Danteo Uchiha. Tvoja nedela ce imati konsekvence. Ali ne brini, ja nisam taj koji ce traziti osvetu, jer osveta vodi ka mrznji, a mrznja je zlo, Danteo Uchiha. Nisam ja taj koji ce ti naplatiti ovaj ceh, vec zivot, zivot je taj koji ce tebi suditi. Isti taj zivot koji premalo cenis, ispunjen si mrznjom, a to je lose. Dacu ti sansu da se pokajes, svako zasluzuje drugu sansu, a ja cu ti je pruziti, Danteo Uchiha.
*Zatim, nakon tog govora, Hashirama se okrenu ka Minatu. Gledao ga je sa suzama u ocima, ali nije plakao. Nije zeleo da njegov sensei vidi njegovu slabost, nije zeleo da shinobiji vide da je njihov novi Hokage slab. Gledao ga je sa puno ponosa, nabacio je osmeh na lice, a onda je poceo svoj govor.
Minato... Prijatelju... Druze... Oce... Hokage... Ti si najposteniji i najbolji covek kojeg sam ikada poznavao, i kojeg cu ikada poznavati. Ovo sto ti radis samo je dokaz tvoje casti, dobrote i tvoje ljubavi i vere koju gajis za nas. Ti nas sada ostavljas, posle svega, posle toliko stvari koje si ucinio za nas, posle toliko krvi i znoja koje si prolio za ovo Selo, posle toliko noci u kojima si bdio, setajuci se ulicama Konohe, brinuci se da svi mirno spavamo. Mnogi su ti radili o glavi, a ja sam uvek ostao uz tebe, uvek bio tu. Dve decenije, dve decenije, prijatlelju, mi smo bili kao jedno bice, a sada... sada se rastajemo. Zauvek. Ti odlazis, odlazis tamo gde te ceka mesto, pocasno mesto, posle svih tvojih dela na zemlji, ti odlazis, napustas nas. Ali ja, Hashirama Senju, Sanin Sela Lisca, i sadasnji Hokage istog, obecavam ti nesto, zavetujem se i zaklinjem, svojom cascu, dusom i zivotom, zaklinjem se da ces ti ziveti... Ziveces kroz mene, kroz sve nas i kroz Konohu. Sledecim generacijama cu pricati ko si ti bio, i koliko si samo ucinio za nas. Vekovima bices primer casnim shinobijima, svojoj deci cu pricati price o tebi. I deci njihove dece cu pricati price o tebi. Potrudicu se da ne budes zaboravljen i da uvek zivis kroz nas, mi smo tvoje nasledstvo, deo tebe ce ziveti u svima nama. Pravi shinobi pokazuje svoje pravo lice tek kada umire, kada se suoci sa smrcu, a ti... Smrt stoji ispred tebe, a ti joj se smejes u lice, Minato... Hoces da pocinis sempuku koliko vidim. Podrzavam te u tome, sensei. To je casna smrt, najcansija, i to zasluzujes, posle svega, zasluzio si casno umreti, ionako je ovaj svet previse iskvaren za tebe. Ipak, voleo bih da sam upoznao tvoju decu, i voleo bih da umres prirodnom smrcu, od starosti, ali ti si uradio nesto sto je nadljudski... Uspeo si da u necasnoj borbi protiv necasnog coveka umres casno... Oduvek si bio moj idol, neko na koga sam se ugledao, i sve sam radio da bih te impresionirao, da bih ti prirastao srcu...Ti sada nas napustas dragi moj, ali obecavam ti, tvoja zrtva nece biti uzaludna! Konohu cu da podignem na sam centar, na najvisu tacku, i potrudicu se da nikada ne padne! Obecavam ti prijatelju moj! Kunem ti se da cu cuvati Konohu i njenu decu, cuvacu tvoju zenu, i brinucu se o njoj, jer je i ona dobra osoba kao i ti, steta je sto se takve dve duse razdvajaju. Ziveo si ponosno i casno, umreces jos ponosnije i casnije. Zbogom prijatelju, brate, oce... Sve sto nikada nisam imao nasao sam u tebi i hvala ti na tome. I hvala na poverenju i na poziciji koju mi dajes, necu te izneveriti. Nadam se da ces me gledati od gore, i biti ponosan na tvog ucenika, Hashiramu, jer ja znam da cu svako vece, pogledati u nebo, ponosno znajuci da je moj sensei tamo, tamo daleko, ali opet tako blizu, tako blizu jer ces uvek ziveti u meni, Minato.
Sun 27 Apr 2014, 17:14
*Feudalni lord Stewcha koji je predhodno bio na odmoru u selu lisca stojao je na zidinama kapije dok je gledao celu borbu sa uzivanjem zatim se samo osmehnuo i rekao "He...smrtnici su stvarno zanimljivi bili...Minato je ipak ispao castan , odavno nisam video casnu smrt....." zatim je samo lagano ispario na povetarcu....
- Danteo UchihaAcademy Student
Sun 27 Apr 2014, 22:05
Hahahahahahhahahahhaha(smejao se glasno slusajuci sve te snazne opaske,a onda je iskontrolisao smeh zadrzavajuci blagi osmeh na licu)
O kakvim dogovorima,pretnjama i opcijama vi govorite uopste.Put koji sam ja odabrao vi ne mozete ni da zamislite , ja sam sam protiv ostatka do kraja (Lice mu se skroz uozbilji) i zato... svi cete umreti bez izuzetka stoga preskocimo taj deo gde meni oprastate jer time necete produziti svoje jadne zivote ni za trenutak.
Kisa je sada vec potpuno stala,poslednje kapi curile su mu niz nakvasenu kosu ravno preko unzverenog pogleda koji je imao...
Ko ste vi?
Svi me proklinjete na vecnu patnji i bol,da izgubim ono sto imam,ono sto volim,za sta zivim(obracao se svima glasno govoreci u tisini koja je vladala ne skidajuci pogled sa Minata).
Osudjujete me,ubio sam vam osobu koja vas je vodila nekima je znacila i vise,ipak tvrdite da ne razumem bol(nastavio je sa sve glasnije sa prodornim i teskim udisajima).Osudjuete mene na bol jednak vasem,na gubitak.Gubitak cega?(presao je pogledom po svim prisutnima)Ja nemam tu srecu kao vi da strepim da cu nekoga izgubiti...ja nemam sta vise da izgubim(nastavio je smireno).Osudjujete me jer sam oduzeo zivot coveku koji je meni oduzeo razlog za postojanjem,moju svrhu!(postajao je sve vise besan).Ko ste vi,pitam vas opet?Veliki zivotne zrtve niste sigurno,zivite svoje male sicusne zivote unutar ovih toplih zidina i nasliste da govorite o bolu,meni koji sam izgubio sve i proveo godine lutajuci i moleci da moj zivot iscezne i da se ugasi.U blatu sam rodjen po najgoroj kisi i hladnoj zemlji ja sam hodao i gurao napred samo da bih zaboravio na sve,da bih ponovo ziveo.Ali sada, sada je vec kasno za bilo sta.Ovaj svet ce goreti pod mojim nogama a i vi zajedno sa njim.JA SAM DANTEO UCHIHA!A ti ...
Ti ne zasluzujes drugu sansu Minato Namikaze ti i tvoje lazi idete ravno u pakao ovog trenutka...(Besan, usmerio je svoj pogled ravno ka Minatovom)
Ti glupavi starce,umires ovde i sada!
(Minata je Genjutsu snazno pogodio i zabacio je glavu u nazad i potom je sama krenula da pada i klone napred u prasinu.Najdenom jak vetar poceo je da duva i pored i Minata stvorila se sena neke osobe koja ga je pridrzala njegovo celo i oslabljeno telo da ne bi palo i potpuno izdahnulo)
Izdrzi bar jos malo Minato,bar da cujes reci starog prijatelja...(cuo se glas sene)
- Dante UchihaAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 18:38
(Prasina nosena vetrom polako je spala na tlo otkrivajuci sinobija koji je drzao Minatovo telo da ne padne u blato.Vetar je nastavio da duva nesto slabije i sunce je konacno obasjalo sve nakon duge kise)
(Prebacio je Minatovu ruku preko ramena i potom ozbiljno odmerio sve na terenu pre nego je krenuo da govori)
Za sve koji me ne znaju,moje ime je Dante Uchiha.Zavrsio sam svoj zivot ovde pre dvadeset godina na ovom istom mestu gde sada stojim.Umro sam sa nadom da ce doci novi mladi sinobiji koji ce izvuci ovaj svet sa ivice koja vodi ka kraju svega kojeg poznajete.Moj zivot i moja smrt imali su posebnu svrhu.Ko ja je vasa?Stojite ovde i cinite da istorija tapka u mestu vec punih dvadeset godina.
(Pogleda u nebo i sunce koje je sijalo jace nego sam zivot i delilo neku nepoznatu eforiju svima prisutnima.Potom se obrati Minatu.)
Minato,dobro si se drzao.Napravio sam gresku pomislivsi da ce selo doziveti svoj pad dok titula bude u tvojim rukama.Losa stvar je sto ce se to izgleda desiti u godinama koje predstoje.(zapali cigaretu).Senke koje su se krile sada su jace nego ikada i pokusace da uguse citav svet,o tome ne moram ni da govorim to i tvoje oci mogu da osete.A mi cemo izgleda biti samo posmatraci(nasmesi se),ko bi rekao.Ali zato ovi ljudi sto sa mrznjom gledaju jedni druge trebaju da obave ono sto ih ceka i da pobede vremena koja nailaze.Licno verujem u njih,nadajmo se da ce vreme biti blago prema njima.Oluje cine da hrastovi koji stoje ovde na ovoj kapiji pustaju dublje korenje,oni znaju da moraju da budu jaki da bi izdrali nalete vetra i tako ostaju da zive iz godine u godinu pobedjujuci vetar koji je uporan da ih obori.Zive dok podsecaju jedan drugoga da mogu da se izbore sa vetrom,da ce ponovo osetiti slast sunca u prolece kada se zivot vrati i snegovi odu u zemlju.Zivi su do onog trenutka do kada ih vetar ne zaustavi i ispreci se medju njima!Ne dozvolite da vas vase nesuglasice sprece jer vetar ce vas odneti u suprotnom i bice kao da niste ni ziveli,kao da nikada niste ni gazili po zemlji po kojoj sada stojite!Minato zato te ovde i sada molim dozvoli da moj sin zameni mene na mojoj staroj poziciji u selu i da zastiti tvog sina i zajedno sa njim ispni sudbinu i ujedini one koji trebaju da brane ovaj svet od njegove propasti.
(Obracao se svima)
Jos uvek ste gospodari svoje sudbine!Jos uvek ste kapetani vasih dusa koje plove ovim morem zivota.Ne dozvolite da tako blistave ladje potonu i istrule na dnu bez mogucnosti da vise ikada isplivaju na povrsinu.Medju vama ima i svetlosti i tame,nijedno nije vas protivnik.U ovom svetu gde god naidjete na svetlo nacicete i senke.Dok god postoji koncept pobednika postojace i oni koji gube.Sebicna zelja za mirom izazvace rat i mrznja ce biti rodjena da zastiti ljubav.Zato ne pokusavajte da se borite jedni protiv drugih jer ubijajuci se unistavate i rasparvcavate ovaj svet.Ying ne moze postojati bez Yanga i obratno,samo sjedinjeni daju moc da odrze neodrzivo i da uklone opsanost koja je pretnja za oboje.Stoga zaboravite na ono sto vas deli jer vi niste neprijatelji,vi imate protiv koga da se borite...
Danteo,sine moj(skrenuo je pogled ka njemu).Znam da je tesko,znam da nije trebalo da napustim tebe i tvoju majku odlazeci u smrt zato sto sam to smtrao pravilnim i boljim po ovaj svet.Ostavio sam ti tragove koje si morao da pratis da bi postao ono sto te ceka da bi uradio ono za sta te je sudbina odabrala.Ne odustaj sada,vec si povredjen izvuci nagradu iz toga i zivi svoj put nindze!Zastiti Minatovog sina jer i on je kao i ti dete sudbine,i na vama je da ujedinite sve i da kao ova dva hrasta izdrzite vetar za sve ostale i da stvorite novi zivot!Nemoj da skreces sa strane da iz slabosti napadas one koji su neduzni i da ih prekrivas optuzbama da zbog njih nisi ono sto bi trebao biti!To rade kukavice,a ti to nisi!Ti si bolji od toga!Ti si Uchiha!(prodrao se i potom zacutao par trenutaka i potom izustio poluglasno)Ti si moj sin...i zato znaj da cu uvek biti tu za tebe...jer te volim. Zbogom, Danteo.
(Polako je krenuo da nestaje i da se izdize zajedno sa Minatom i dve legende krenuse polako svoj put ka oblacima i njihove duse poprimise nalicja nekadasnjih mladih ljudi koji nekad davno bejahu braca)
(Suze drveca u vidu latica sakure dopirale su sa brda tresnjinog cveta unutar sela,i lile su za njih po poslednji put...i melodija ih je polako nosila ka njima.)
- YamatoAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 19:43
Yamato sa svojom vojskom Jounina je stao na kapiji, cuo je samo deo govora dok je Minatova dusa napustala ovaj svet, ostavivsi neizbrisiv trag u srcima ninji za koje se Minato zalagao celog zivota. Ninje su izasle iz svojih kuca, posmatrali nebo sa suzom u ocima, i pitanjem. Mozemo li dalje bez Minata?
Zakasnili smo!!!!
Mon 28 Apr 2014, 19:50
*Hashirama je samo slusao Danteov govor, podilazila ga je jeza dok je stajao tamo, na cudnovato hladnom i jakom povetarcu za ovo doba godine. Gledao je u Minatovu dusu, kako odlazi, napusta sve njih, i tu vise nije mogao da izdrzi. Suze su same navirale. Hashirama je pogledao u nebo, i salutirao, izgovarajuci sa osmehom na licu :
Zbogom prijatleju, nadam se da ces tamo naci mir koji si zasluzio... Hvala ti za sve.
*A onda je dosao Yamato, Hashirama se okrenuo i pogledao ga je.
Yamato-sama... Minato je mrtav.
Zbogom prijatleju, nadam se da ces tamo naci mir koji si zasluzio... Hvala ti za sve.
*A onda je dosao Yamato, Hashirama se okrenuo i pogledao ga je.
Yamato-sama... Minato je mrtav.
- YamatoAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 19:51
Nemoguce!!!! Sensei!!!!
Pravio se ko da ga nije briga
Ko je zasluzan za ovo Hasirama!!?
Pravio se ko da ga nije briga
Ko je zasluzan za ovo Hasirama!!?
Mon 28 Apr 2014, 20:13
*Hashirama je duboko uzdahnuo...
Rogue organizacija pod imenom Karasu na celu sa Danteo-om Uchihom, Yamato-sama.
Rogue organizacija pod imenom Karasu na celu sa Danteo-om Uchihom, Yamato-sama.
- Namikaze MinatoAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 21:30
And so... The end has come for once great Shinobi known as The Professor... The Protector of Konoha Namikaze Minato Shodai Hokage... His body fell over like he passed into a deep sleep... And than after a Sun that shines over whole Konoga like a new hope... The sky it self started crying the rain was strong like a God himself has died...
Combined with petals of old Sakura tree it was almost like a Burning Heaven was on earth.
His last words to his family as his soul lifted up to the sky with his brother. Was.
Sayonara my friends.
He had a big smile as always and all the needed to know they could see from his smile...
Mon 28 Apr 2014, 21:51
Oce...(suza mu se otrgla sa lica i pala kraj njega dok je gubio ravnotezu izmoren borbom podigao je ruku ka nebesima)
Ja, ja cu uspeti ne brini,necu te razocarati.(Prikupio je energiju i otresao prasinu sa sebe)Ali zarad tvojih reci necu dozvoliti da sve propadne,dacu sve od sebe oce da zaustavim porpast ovog sveta(posekao je ruku kunaiem i stegao je cvrsto u pesnicu).Zaklinjem se...ja cu uspeti(njegov pogled ostao je zakovan za nebesa)
Mon 28 Apr 2014, 22:57
*Hashirama je samo stajao tamo i nemo posmatrao, gledajuci u Dantea Uchihu i pazljivo slusajuci njegov govor, govor coveka kojeg je jako dobro poznavao. Bio je iznenadjen koliko je Dante bio mudar, nije ni cudo sto je on bio nekadasnji Sanin Sela Lisca. Posmatrao je Dantea i Minata, kako odlaze, napustaju ovozemaljski svet i odlaze gore, na mnogo lepse mesto gde ce posmatratiti svoje selo i nove generacije. Bio je ponosan sto ce naslediti takve ljudine i takve velicine, posmatrao ih je jos uvek, sa osmehom na licu, gledajuci ih kako odlaze ka nebu. Pogled mu se jos vise podigao, gledao je direktno u nebo, salutirajuci legendama. Nakon toga, pogled mu je skliznuo sa neba na Danteo-a, koji je klecao dole. Emocije su ga preplavile i on je to mogao da razume. Pogleda je u njega pomalo tuznim pogledom, lagano koracajuci ka njemu, progovarajuci :
Danteo Uchiha... Sada vidim o cemu se radi. Hteo sam da izdam naredjenje da se tvoja organizacija zajedno sa tobom na vrhu istrebi u roku od 48 casova, ali tek sada vidim koliko sam bio slep. Za sve ovo ti si imao neki cilj, sve sto si ikada uradio uradio si sa ciljem, i to velikim ciljem, ogromnim. Mozda bih i ja postupio isto, Danteo. Zbog toga, pruzicu ti drugu sansu, zelim da nasledis svoga oca, i da ispunis obecanje dato Minatu. Zeleo bih da cuvas mladog Arashi-ja, i da motris na selo, kao moja desna ruka. Oprosticu ti sve, jer ti zasluzujes drugu sansu i nadam se da si shvatio nesto od reci tvoga oca i da je njegova mudrost doprela do tvoga srca, tacnije siguran sam, po tvojoj reakciji. Pruzicu ti drugu sansu, zelim da nastavis gde je tvoj otac stao. Imas od mene ovu ponudu, dobices titulu Sanina. Takodje, tvoji ljudi ce isto biti primljeni u selo, jer sam mogao da vidim da su izuzetno hrabri i odani, pratili su te do samog kraja, cak bi umrli za tebe a takvi ljudi nam i trebaju. A sto se tice Dokugana i Kande, oni ce biti kaznjeni za izdaju, najstrozije moguce. Zapamtite, ja nisam Minato i to necu tolerisati. Takodje, Danteo, cujem da imas i 3 genina kod sebe, zahtevam da budu oslobodjeni iz Karasua i dovedeni, zivi i zdravi u jednom komadu, bez vecih povreda, koliko psihickih toliko fizickih. Ako prihvatis moju ponudu dodju u moju kancelariju, i tamo cemo razgovarati.
*Zatim se okrenu ka Seuti koja je lezala dole onesvescena, brzo joj je prisao i podigao, drzeci je u narucju noseci je brzo ka bolnici. Pre nego sto je prosao pored kapije povikao je cuvarima:
Brzo, uzmite telo Prvog Hokagea, i podjite za mnom sa njim.
CUVARI: Razumem, Hokage-sama. *Zatim uzese Minatovo telo i krenuse za njima.
*Hashirama je gledao u Seutu dok ju je drzao u narucju, osmehujuci se, u sebi je razmisljao: Seuta... Da tebe nije bilo svi bismo odavno pomrli... hvala ti na tome... *Zatim je nastavio da gleda pravo noseci je ka bolnici, trceci. Iza njega su isli cuvari i nosili Minatovo telo.
Danteo Uchiha... Sada vidim o cemu se radi. Hteo sam da izdam naredjenje da se tvoja organizacija zajedno sa tobom na vrhu istrebi u roku od 48 casova, ali tek sada vidim koliko sam bio slep. Za sve ovo ti si imao neki cilj, sve sto si ikada uradio uradio si sa ciljem, i to velikim ciljem, ogromnim. Mozda bih i ja postupio isto, Danteo. Zbog toga, pruzicu ti drugu sansu, zelim da nasledis svoga oca, i da ispunis obecanje dato Minatu. Zeleo bih da cuvas mladog Arashi-ja, i da motris na selo, kao moja desna ruka. Oprosticu ti sve, jer ti zasluzujes drugu sansu i nadam se da si shvatio nesto od reci tvoga oca i da je njegova mudrost doprela do tvoga srca, tacnije siguran sam, po tvojoj reakciji. Pruzicu ti drugu sansu, zelim da nastavis gde je tvoj otac stao. Imas od mene ovu ponudu, dobices titulu Sanina. Takodje, tvoji ljudi ce isto biti primljeni u selo, jer sam mogao da vidim da su izuzetno hrabri i odani, pratili su te do samog kraja, cak bi umrli za tebe a takvi ljudi nam i trebaju. A sto se tice Dokugana i Kande, oni ce biti kaznjeni za izdaju, najstrozije moguce. Zapamtite, ja nisam Minato i to necu tolerisati. Takodje, Danteo, cujem da imas i 3 genina kod sebe, zahtevam da budu oslobodjeni iz Karasua i dovedeni, zivi i zdravi u jednom komadu, bez vecih povreda, koliko psihickih toliko fizickih. Ako prihvatis moju ponudu dodju u moju kancelariju, i tamo cemo razgovarati.
*Zatim se okrenu ka Seuti koja je lezala dole onesvescena, brzo joj je prisao i podigao, drzeci je u narucju noseci je brzo ka bolnici. Pre nego sto je prosao pored kapije povikao je cuvarima:
Brzo, uzmite telo Prvog Hokagea, i podjite za mnom sa njim.
CUVARI: Razumem, Hokage-sama. *Zatim uzese Minatovo telo i krenuse za njima.
*Hashirama je gledao u Seutu dok ju je drzao u narucju, osmehujuci se, u sebi je razmisljao: Seuta... Da tebe nije bilo svi bismo odavno pomrli... hvala ti na tome... *Zatim je nastavio da gleda pravo noseci je ka bolnici, trceci. Iza njega su isli cuvari i nosili Minatovo telo.
- YamatoAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 23:26
*Pogleda okolo sebe i zauzme borbeni stav
Hahirama, ovde se svasta desilo! Ali gledano da si sada ti ovde glavni cekacu tvoju rec kako da delujem!?
Na tvoju komandu napascu i ubicu ninje Karasua! Sa moju vojsku koju sam poveo to ce biti u tren oka nece biti problem?
Sta je tvoja odluka?
Hahirama, ovde se svasta desilo! Ali gledano da si sada ti ovde glavni cekacu tvoju rec kako da delujem!?
Na tvoju komandu napascu i ubicu ninje Karasua! Sa moju vojsku koju sam poveo to ce biti u tren oka nece biti problem?
Sta je tvoja odluka?
Mon 28 Apr 2014, 23:45
*Pogledao je u Yamata.
Ne, Yamato-sama. Nemojte da napadate. Minato je imao poslednju zelju a to je da oni zive i tako ce i biti. Ali, dacu im jos jednu sansu, a to je da budu ninje sela Lisca ponovo.
*Pogledao je ponovo u Danteo-a:
Danteo, ukoliko zelite da pocnete iz pocetka ti i tvoje ninje budite clanovi sela Lista, ti ces cak biti i Sanin, i takodje prisustvujte sahrani Minata Namikazea. To je sve sto od vas trazim.
*Zatim Hashiramin pogled je opet pao na Yamata
Yamato-sama, hvala ti sto si dosao u pomoc Konohi, ovo vam necu nikada zaboraviti. Hvala i tebi i tvojim ninjama. Dug je put nazad do Oblaka, zato vas molim da budete moji gosti i vi takodje da prisustvujete sahrani sutra. Sve sto zahtevam od vas je da privedete Dokugana i povedete ga za mnom u Selo.
Ne, Yamato-sama. Nemojte da napadate. Minato je imao poslednju zelju a to je da oni zive i tako ce i biti. Ali, dacu im jos jednu sansu, a to je da budu ninje sela Lisca ponovo.
*Pogledao je ponovo u Danteo-a:
Danteo, ukoliko zelite da pocnete iz pocetka ti i tvoje ninje budite clanovi sela Lista, ti ces cak biti i Sanin, i takodje prisustvujte sahrani Minata Namikazea. To je sve sto od vas trazim.
*Zatim Hashiramin pogled je opet pao na Yamata
Yamato-sama, hvala ti sto si dosao u pomoc Konohi, ovo vam necu nikada zaboraviti. Hvala i tebi i tvojim ninjama. Dug je put nazad do Oblaka, zato vas molim da budete moji gosti i vi takodje da prisustvujete sahrani sutra. Sve sto zahtevam od vas je da privedete Dokugana i povedete ga za mnom u Selo.
- YamatoAcademy Student
Mon 28 Apr 2014, 23:53
Zao mi je sto sam zakasnio, nisam mogao nikako brze da dodjem... Da sam samo pre dosao.......Kao raikage nemam nista protiv karasua osim sto su napali selo lisca, oni nemaju nista sa nama, tako da napadati ih licno ja bilo necasno sa moje strane. To cu uraditi samo ako ti zelis...
Ako je tvoja zelja da ih postedim onda tako i bice...Sto se tice sahrane svakako cu ostati to je najmanje sto mogu uradim.
Ako je tvoja zelja da ih postedim onda tako i bice...Sto se tice sahrane svakako cu ostati to je najmanje sto mogu uradim.
Tue 29 Apr 2014, 00:05
*Pogledao je u Yamata i poklonio se sa postovanjem.
Raikage-sama, Vi ste izuzetno castan covek i plemenit. Pomalo se osecam glupo sto Vas pozivam da budete gost u Konohi, jer to je ipak i Vasa kuca.
*Hashirama se lagano osmehnuo:
A sto se tice Danteo-a, ni on nije los momak, ponekad nas zivot tera da radimo razne stvari, iz ne znanja, ali on je ipak imao jak razlog za sva svoja dela i nedela, tako da ce od mene dobiti iskrenu drugu sansu.
Raikage-sama, Vi ste izuzetno castan covek i plemenit. Pomalo se osecam glupo sto Vas pozivam da budete gost u Konohi, jer to je ipak i Vasa kuca.
*Hashirama se lagano osmehnuo:
A sto se tice Danteo-a, ni on nije los momak, ponekad nas zivot tera da radimo razne stvari, iz ne znanja, ali on je ipak imao jak razlog za sva svoja dela i nedela, tako da ce od mene dobiti iskrenu drugu sansu.
- Yoruichi ShihouinChunin
Tue 29 Apr 2014, 17:27
(Kada je Dante Uchiha završio svoj govor, Ichi je stajala, nemo gledajući u pravcu horizonta. Nije više plakala. Gledala je kako dva stara prijatelja polako nestaju u izmaglici. Osmeh na Minatovom licu joj je sve govorio. Kad ga je prvi put upoznala, nije imala ni 20 godina. Ali brzo vreme prolazi, činilo joj se da je juče to bilo ... Kad joj je postao sensei, smatrala ga je za osobu sa koje treba uzeti primer, bio joj je idol- Ali uvek je gajila posebne simoatije ka njegovim svetloplavim očima i onom predivnom osmehu. Kad su jedno drugom predali prstenje u znak vernosti, ona je imala osećaj da može da uradi sve na svetu. Sada ga je gledala kako odlazi i osećala je neku prazninu u srcu, nešto što nikad ranije nije osetila, nešto što će osećati do kraja života. Ali znala je da je Minato zadovoljan. I to joj je bila najveća uteha. Osim toga, znala je da će on živeti u njenom, Hashiraminom, Arachijevom srcu, i u srcu svih ostalih shinobija Sela lista, i dalje.... I odjednom se nasmešila, onako kako je to obično radlila kad se Minato, iako umoran od posla, vraćao kući sav radostan, obavezno s nekim cvetićem u ruci. Podigla je glavu ka njemu, da još jednom vidi njegov prelep osmeh koji joj je uvek popravljao raspoloženje. Sunce je obasjalo njeno lice, davajući njenim očima čudan sjaj. Za rastanak je izgovorila samo dve rečenice.)
-Sayonara Minato. I love you.
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Tue 29 Apr 2014, 21:13
( Umedjuvremenu Deru staje pticica na ramenu.. otvara poruku i cita)
Heh zanimljivo... Ja sam ovde zavrsio.. Ostaje mi Yamato...
Ok YAMATO!!!! Predaj mi Blazin sharingan odmah!!!!
Heh zanimljivo... Ja sam ovde zavrsio.. Ostaje mi Yamato...
Ok YAMATO!!!! Predaj mi Blazin sharingan odmah!!!!
Tue 29 Apr 2014, 21:15
(Pridize se)
Hashirama Senju(povika za njim),niko ne ide odavde!(senka je sve stegla i obavila se oko njihovih tela.Oko Minata,Hashirame,K. i Sore)
Bices slobodan i prihvaticu zelju moga oca u koliko me ovde i sada proglasis za Sanina sela lisca,nisam bas neko ko veruje ovom selu,pokusacu da se naviknem na to.A do tada zelim tvoju rec...(gledao je ravno ka Hashirami dok ga je Dokuganova senka jois uvek drzala)
Hashirama Senju(povika za njim),niko ne ide odavde!(senka je sve stegla i obavila se oko njihovih tela.Oko Minata,Hashirame,K. i Sore)
Bices slobodan i prihvaticu zelju moga oca u koliko me ovde i sada proglasis za Sanina sela lisca,nisam bas neko ko veruje ovom selu,pokusacu da se naviknem na to.A do tada zelim tvoju rec...(gledao je ravno ka Hashirami dok ga je Dokuganova senka jois uvek drzala)
Tue 29 Apr 2014, 21:31
*Hashirama je gledao u Danteo-a i lagano se smeskao.
Vidim dozu nepoverenja u tebi, Danteo, toliko mi verujes da cak neces da me pustis iz senke, a sada mi zahtevas titulu Sanina i poziciju moje desne ruke. Nikada necemo biti tim ako ovako budemo radili i selo nikada nece biti ojacano niti ce Akatsuki ili Zenkai biti porazen ako ovako nastavimo. Dobio si moje obecanje i ja cu ga odrzati, postaces Sanin sela Lisca ovde i sada.
Ja, Hokage Sela Lisca Hashirama Senju, proglasavam Danteo-a Uchihu Saninom Sela Lisca. A sada, pusti me iz senke, svrbi me nos, moram da se pocesem.
Vidim dozu nepoverenja u tebi, Danteo, toliko mi verujes da cak neces da me pustis iz senke, a sada mi zahtevas titulu Sanina i poziciju moje desne ruke. Nikada necemo biti tim ako ovako budemo radili i selo nikada nece biti ojacano niti ce Akatsuki ili Zenkai biti porazen ako ovako nastavimo. Dobio si moje obecanje i ja cu ga odrzati, postaces Sanin sela Lisca ovde i sada.
Ja, Hokage Sela Lisca Hashirama Senju, proglasavam Danteo-a Uchihu Saninom Sela Lisca. A sada, pusti me iz senke, svrbi me nos, moram da se pocesem.
Tue 29 Apr 2014, 22:18
(Nasmesio se)
Zapravo zanimljiv je drzati te ovako kao papagaja i terati da pricas, dobrim delom je jadno sto pokusavate da u vrh sela ubacite coveka koji vam je pobio i unistio sve kako ste govorili do pre par trenutak (krenuo je lagano ka Hashirami dok je palio cigaretu).Znam da pravljenje novog konflikta bi za coveka tvoje pozicije znacilo neuspeh,losu misiju i vazio bi za krivca i olosa(povuce dim).Ali ljudi koji tako olako odbace sve i izdaju sopstvene prijatelje grleci njihove ubice oni su gori od olosa...
Ja cu spasiti sve i uspecu oce, ali na moj nacin...(prosaputa i nasmesi se)
(Baca cigaretu pred Hashiramom i gazi je nogom.Gledajuci u Dokugana, mirno salutira i klima glavom u znak pozdrava)Zbogom...
Zapravo zanimljiv je drzati te ovako kao papagaja i terati da pricas, dobrim delom je jadno sto pokusavate da u vrh sela ubacite coveka koji vam je pobio i unistio sve kako ste govorili do pre par trenutak (krenuo je lagano ka Hashirami dok je palio cigaretu).Znam da pravljenje novog konflikta bi za coveka tvoje pozicije znacilo neuspeh,losu misiju i vazio bi za krivca i olosa(povuce dim).Ali ljudi koji tako olako odbace sve i izdaju sopstvene prijatelje grleci njihove ubice oni su gori od olosa...
Ja cu spasiti sve i uspecu oce, ali na moj nacin...(prosaputa i nasmesi se)
(Baca cigaretu pred Hashiramom i gazi je nogom.Gledajuci u Dokugana, mirno salutira i klima glavom u znak pozdrava)Zbogom...
- JumiveJounin
Tue 29 Apr 2014, 22:18
( Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, vi budale!
Zaboravljate jedno, senke su svuda! Sacu vam pokazati moc Byakuye i Zenkaia!
Zaboravljate jedno, senke su svuda! Sacu vam pokazati moc Byakuye i Zenkaia!
(Od jednom se desava velika explozija)
Svakom klonu dao sam po 200 ch.
Ovo je barijera :
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Svi umirete!!!!!!!! Sve vas hvata!
ALI PRE TOGA ZAPAMTITE OVO
SENKE SU SVUDA
SENKE SU SVUDA
P.S. Bio je skriveni!