Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 28 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 26 Jun 2014, 15:40
(Stize Jellal ali dalje od Zone i Danteoa i naslanja se na zidine)
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 28 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 26 Jun 2014, 15:43
Jesi stigao,staaje vec se umorio(Nasmeja se)...de de ima jos tri dana da se hoda(Ustade i otrese prasinu sa ogrtaca)Ide jos neko?
Rikudo Sennin
Rikudo Sennin
Jounin

Thu 26 Jun 2014, 15:45
(Skace sa kapije )
Izvinite sto kasnim mozemo da krenemo sad
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 26 Jun 2014, 15:45
Ja se umorio duhovit li si danas (Pogleda ga zajebanim pogledom) Os se bijes?
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Thu 26 Jun 2014, 15:49
(Stavlja ruku na lice i odmahuje glavom-"facepalm")
Nikad se neces popraviti...(okrenu se Rikudu) I ti si tu,Rju nas vec ceka skriven tamo kao podrska tako da mozemo da krenemo...(Prilazi Zoni i stavlja je na ramena)Ja cu tebe da nosim (nasmesi se),idemo na zapad...(svi putuju u vatra 4)
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 26 Jun 2014, 15:50
Vidi ga mekusac ni da se bije ne sme..Vidi ti to kobila jase konja pa sta da se radi idemo..
Rikudo Sennin
Rikudo Sennin
Jounin

Mon 30 Jun 2014, 16:34
(Rju ,Erza ,Zona i Rikudo ulaze u selo)
Erza
Erza
Jounin

Tue 01 Jul 2014, 02:10
(Zaobišla je nekako stražare. Glava joj je pulsirala od bola, zbog čega je napravila slučajno malu buku, pomerivši neku metalnu posudu koja je stajala nabacana uz ostale nepotrebne stvari u blizini kapije. Osvrnula se oko sebe, a stražari su bili poluusnuli, što joj je pomoglo. Čim je bila dovoljno daleko da je ne mogu primetiti, potrčala je nabrže što je mogla i izgubila se u šumi.)
Madara Uchiha
Madara Uchiha
Special Jounin

Tue 01 Jul 2014, 14:21
Ulazim u selo posle uspesnog Chunin ispita.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 06 Jul 2014, 17:56
Izlazi iz sela
Anonymous
Gost
Guest

Sun 06 Jul 2014, 18:01
Vraaca se u selo
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 28 Empty Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 06 Jul 2014, 22:50
Otisao sam na misiju ...zaboravio sam to da napisem
Sada se vec vracam sa nje...
(Ulazim u selo)
Itachi Uchiha.
Itachi Uchiha.
Genin

Tue 08 Jul 2014, 11:15
(zamenjuje Kimimara na kapiji)
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Tue 08 Jul 2014, 23:16
(Stize u Konohu i proteze se zevajuci) Ah dome slatki dome napokon sam stigao...

(Ide prema stanovima)
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 09 Jul 2014, 22:05
(Dolazi Uramijev perfect clone kojeg kontrolise Kisai Uchiha)

Znaci rat ovde pocinje... 

Treci Hokage...Jellal Fernandes! Izadji inace cu unistiti ovo selo!
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Wed 09 Jul 2014, 22:12
Sta?! Nemoguce vi ste Prvi Mizukage sela sakrivenog u Magli Urami Ketsukei! Nemoguce vi ste umrli pre 3 godine na ovom istom mestu od strane Paina licno sam to video kako je moguce da ste zivi? I kakve su ovo pretnje?
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 09 Jul 2014, 22:16
He....Ja sam perfect clone nazalost mene kontrolise niko drugi nego Kisai Uchiha! I ovde pocinje rat spremi se za borbu moracu da te ubijem jbg zivot je surov...
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 18:07
(da ne smaramo puno, ja sam danas na kapiji sutra je itachi i sve tako xD)
Virtuoz
Virtuoz
Administrator

Thu 10 Jul 2014, 18:24
(Hahahahahha znaci ti prvi umires xDDD)
(izabrao si los osao brate xDD)
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 18:27
(Na kapiji sela lisca dolazi Zacui)

Xaaxaxaxaxax lord Kisai mi je naredio da unistim ovo selo kao i ninje u njemu...Ho sta je ovo genin? Xaxaxaxa (prilazi mu). Kako se zoves mladi ninjo?
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 19:39
začepi ti... niko neće da uništava selo danas...
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 19:41
(Dolazi Iawo Fujimoto na kapiju.)

Zdravo stranče. Mogu li da vam pomognem...
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 19:42
iawo ?! šta ti radiš ovde, obavijesti Hokage-a o ovome!!!
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 19:44
O čemu??

Pogleda zbunjeno
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 19:52
Čekajte gospodine, ja vas znam. Vi ste Zakubi, drugi Kazekage. Čitao sam o vama. Mislim da sam pronašao nešto što bi vas možda interesovalo.
Sponsored content

Back to top