Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 10 Jul 2014, 20:16
He... Ja nisam drugi Kazekage... Ja sam desna ruka Kisaia Uchihe da dobro ste culi Kisaia Uchihe pa zelite li moc a za uzvrat da izdate Hokagea ako odgovor bude ne bicete mrtvi...A sta bi me to interesovalo?
Anonymous
Gost
Guest

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 10 Jul 2014, 20:18
da izdam Hokage-a ?! ti si puko
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:20
Neću moć, briga me ako budem mrtav, hoću da izdam hokagea. Kako?? Hoćeš da ti ga ubijem i predam ??
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 20:22
IAWO IZDAICO!!! Vidjeces za ovo!!!
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:26
Dragi moj Kimmamaro pusti čoveka vidiš da je prevalio daleki put. Idi ti obavesti hokagea dok ja popričam sa njim.

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 Knb__kagami_taiga_by_saru_chikin-d5ekxrq
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:31
AXxaaxaxaxax lord Kisai ce ti dati svu mogucu moc da porazis Hokagea i ubijes ali ako nas izdas pa umreces u sekundi xaaxaxxaxaaxax
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 20:35
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 2Cvnr8V(izbacuje 50 čakre, to će Jellal da osjeti jer je senzor)
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:35
Blablabla, moć blablabla Kisai. Ako stvarno imaš moć zašto ga ti ne ubiješ? Mislim te priče sam toliko puta čuo da ne verujem. Hajdemo u selo na ramen, pa da se dogovorimo ko ljudi vidim da si umoran. Inače ako je to što kazeš istina deluje interesantno. 

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 162443
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 20:37
(facepalm)
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:38
Xaaxxaaxax mogao bih ga ubiti kada hocu ali to nije zanimljivo hocu malo da se igram kao i lord Kisai on se samo igra sa svima vama da je hteo pobio bi vas sve u tren oka. Znaci tvoj odgovor je da Iawo bese? XAxaxaaxaax ramen kazes? Nemoj da se zajebavas samnom da te ne bih ubio na licu mesta pa hoces izdati hokagea u zamenu za veliku moc?
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:41
DObro dogovoreno. Vidim da si neki ozbiljan tip. Hajde da vam budem marioneta. Zvuči zanimljivo.
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 20:44
(baca po shuriken na oboje)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 29 GoxVWk9e= -20
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:44
(Puff to je bila samo vestina transformacije odjednom od Zacuia se stvara Jellal)
Anonymous
Gost
Guest

Thu 10 Jul 2014, 20:46
???
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

HAhahaahahahahah Iawo pao si test lojalnosti znaci izdao bi me za moc svaka cast...Kimimaro za svoju lojalnost bices itekako nagradjen...
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

(Iawo pušta da mu šuriken ogrebe lice, pa se nasmeja)

Lepo site to izveli lorde hokage
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:47
Nisam znao da si ovoliko veran Iawo...Izdao bi me za moc...Nisam znao da bi tako nisko pao...Pa dobro
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:49
Ne, ne bih za moć. Reko sam da bih vas izdao, ali ne za moć, nego za nešto što mi je potrebno. Izgleda da niste mnogo bili koncentrisani na naš razgovor.
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:51
Hahhhaah to je jos gore izdao bi me za nista...Nas razgovor je zavrsen (odlazi u selo)
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:54
(to što njemu predstavlja ništa, meni prestavlja nešto, nema pojma ni na šta mislim)

Kimimaro, ajde na stražu, nisi plaćen da gadjaš hokagea šurikenom. 

(vraća se u selo)
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 20:58
Ah da (okrece se i radi na iawoa nesto skriveno i on pada dole u bolovima) He...Ne brini se nece ti nista naskoditi ovo je cisto mera predostroznosti
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Thu 10 Jul 2014, 21:10
(Marko ne traumiraj decu -. -)
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 21:10
Mora malo Very Happy Da se naviknu na traume Very Happy
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Thu 10 Jul 2014, 21:22
(Dal si realan idi zavrsavaj to za pricu i nemoj ih maltretirati keve ti -. -)
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Thu 10 Jul 2014, 21:31
Nmg sad igram lola
Sponsored content

Back to top