Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 30 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 10 Jul 2014, 22:01
Zao mi je ti si napisao da si otišo, i ja sam otišo isto. Nigde nisi postovao da si se vratio, dakle ja sam negde u selu, a nisam na kapiji taj kome si postavio seal mozda samo liči na mene ali nije ja. Da si se okrenuo ne bi me našao jer ja ne bi bio tu, ja sam sad tamo a ti si ovde, a da si i ti tamo opet me ne bi našao jer sam ja negde drugde, gde to ne zna se gde. Tako da bilo da si ti tamo ili ovde seal mi nisi postavio, Ćao Dante, jer ja sam otišo i nisam tamo gde si ti, a ti nisi tamo gde sam ja, i ne znaš gde se ja nalazim. Usput da dodješ do mene to je ne moguće jer je selo veliko a ja ne ispuštam čakru, ja obično lutam unaokolo. Znači bilo gde da si ti tamo ili ovde ti mi nisi postavio seal jer ja nisam ni ovde ni tamo ja sam negde drugde.

KAKO SI KIMMAMARO!!!
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 30 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Fri 11 Jul 2014, 11:58
(Iawo ja svakako nisam ovde,a ko zeli uvek te moze naci sa Mind of Kagura-senzor tehnika dok god imas chakre u telu tako da selo nije svakako mesto gde ikako mozes da se sakrijes,pogotovu ne od Hokagea xDDD)
(A ako bas imas zelju da ti dokazem kako te ja mogu naci i pre njega onda treba samo da kazes...)
Rikudo Sennin
Rikudo Sennin
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 12:53
(vazda me dobro nasmiju ovi dogadjaji sa kapije xDDD)
Law
Law
Administrator

Fri 11 Jul 2014, 13:13
Pa vidi da sam ja pisao dva posta npr sada kazem (ulazim u selo pozdravljam se sa cuvarima) i jos jedan dodatni post trcim kroz selo ali ovako smo takodje oboje bili na kapiji ti si ulazio u isto vreme kad i ja tako da si opet uhvacen svakako nisi ni mogao daleko da odmaknes ti da si isao kroz selo ja bih te video kao i ninje (NPC) kojima lako mogu naredim da te prate i uhvate ti dok si ziv imas chakru tako da te lako mogu naci..Kao i svako ko poseduje Mind of Kagura...A posebno ja i Dante posto sam ja hokage a on sanin znamo svaku prostoriju i odaju u ovome selu. A budi siguran da mogu da dodjem do tebe kada god pozelim u sekundi.
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 13:45
(e super, Kad si se već ulogovao na administratora, ajde dodaj mi one dve tehnike. Mislim na Shadow clone lvl1 i chakra charge)
Law
Law
Administrator

Fri 11 Jul 2014, 13:46
Zar ti to nisam vec dodao evo sad ti dodato utripovao da sam dodao moja greska xD
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 13:48
Hokage ako je gotovo sa ovim bolovima mogu li da idem jer imam posla, a sigurno da i vi imate posla.
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:14
Slobodan si ali ako odes predaleko bez moje dozvole bices paralizovan... (odlazi unutar sela)
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:15
Čekajte, to znači da ne mogu da idem u selo peska??
Rikudo Sennin
Rikudo Sennin
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:18
loogicno XD
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:20
(iawo se nasmeja, To ćemo još da vidimo, Krene u selo)
Rikudo Sennin
Rikudo Sennin
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:21
ja nisam ovdje inace ovo samo dajem informacije Iawu xD
Jellal Mystogan
Jellal Mystogan
Special Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:23
(kada prodjes odredjeno bices paralizovan i neces se moci pomerati da znas pa ti idi gde hoces ali nije preorucljivo)
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Fri 11 Jul 2014, 14:34
(idi molim te oblezi oko sela da ne pogrešim slučajno kad idem)
Itachi Uchiha.
Itachi Uchiha.
Genin

Sat 12 Jul 2014, 11:17
(Zamenjuje Kimimara na kapiji) Sta se ovde desava, Iawo da li mi se cini ili je ovo izdaja sela i hokagea?
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Sat 12 Jul 2014, 15:17
(Po čemu ti to zaključuješ, imam posla kao učitelj, moram da odem do sela peska, vratiću se u selo kad završim ako se vratim ziv)
Itachi Uchiha.
Itachi Uchiha.
Genin

Sat 12 Jul 2014, 21:25
Da li ti dopusta hokage jer si trazio dozvolu od njega.Ne smes iz sela bez dozvole hokagea
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Sat 12 Jul 2014, 21:28
(Ja sam već otišo znam da me čeka teška situacija ako se vratim, ali ovo je sve od vaznosti.)
Itachi Uchiha.
Itachi Uchiha.
Genin

Sun 13 Jul 2014, 11:10
Pitam te da li te je hokage pustio wondering
Virtuoz
Virtuoz
Administrator

Mon 14 Jul 2014, 10:17
ne raspravljaj se snjim nabodiiii gaaa nabodi gaaaa xDDD
Iawo Fujimoto
Iawo Fujimoto
Jounin

Mon 14 Jul 2014, 11:18
(ovako, nije onaj me onesvestio što napao selo, kad se sve završi onda teško meni od Jellala XDD)
Anonymous
Gost
Guest

Thu 17 Jul 2014, 13:55
(Pojavljuje se na kapiji)
(Uzima pticicu i stavlja pismo u njoj namenjego npc-ovima da mi donesu 200 000 ryo.)
Zetsu
Zetsu
Special Jounin

Thu 17 Jul 2014, 14:04
(Ispred Shisuia i cuvara kapije izlaze po 2 zetsua)

Ohaiiiiiiiiiiii....Xaxaaxaxaxaxaxaxxa
Anonymous
Gost
Guest

Thu 17 Jul 2014, 14:06
(A je**m ti)
H:900
E:550
C:900
Ko si ti i sta zelis?
Zetsu
Zetsu
Special Jounin

Thu 17 Jul 2014, 14:07
Xaxxaxaxxx ja sam Zetsu iz Akatsukia...Xaxaxaxxaaxaxaxaxax zelim da pobijem sve ninje u ovom selu axaxaxaxaxaxx
Sponsored content

Back to top