Moj Stan
+7
Jumive
L.
Tsunade Senju
Y.
Yoruichi Shihouin
Zero
Ace
11 posters
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Namikaze MinatoAcademy Student
Re: Moj Stan
Sat 01 Mar 2014, 01:01
(Minato ulazi u Aceovu kucu...) Evo me momci, stigao sam. Sta je bilo? (Prilazi fotelji skida kaput i seda... A pre nego je seo vadi jednu lizalicu... Seda, prekrsta noge i stavlja lizalicu u usta...) Da cujem...
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 01:03
Palim cigaru i sjedam nasuprot njega ... L. je bio na misiji i uspio je da nadje veliku kolicinu gusarskog zlata ... Ne mozemo da ga vratimo gde pripada , jer ne znamo , ajde da procenimo vrednost ako imas vremena ...
Ustaje i ide u susednu sobu
Ustaje i ide u susednu sobu
Sat 01 Mar 2014, 01:04
Hmmmm... (Minato ga je znatizeljno i zamisljeno gledao... Dok je lizao lizalicu...) Ajde... Da vidimo sta je doneo.
- ZeroJounin
Sat 01 Mar 2014, 01:04
*Hiruzen pocinje da stuca. Popio je previse viskija. Vadi cigaretu i pali je, onda uzima par dimova i izduvava ih u Minata, ukrstio je malo ocima, ali i dalje ne skida pogled sa Minata ... (Sta alkohol ucini od coveka)
Sat 01 Mar 2014, 01:13
(Minato taman sto je hteo da udahne ovaj mu dunu dim u lice... Pa poce kasljati ko lud...) Buuuuhaaaaaaaaaaaaa kham hkaaaam khaaaaaaam uh uh uh! idi**e JEDAN IDIOTSKI! (Minato mu odgurnu glavu unazad kako bi ga odgurnuo od sebe.) Sta duvas u mene?! Khhhhhhhmmmmmmm khhhhaaam! *Jedva je dolazio do daha...) Uh je**m ti budalu pijanu! -_- Hiruzen!
- ZeroJounin
Sat 01 Mar 2014, 01:15
*Hiruzen ugasi cigaretu, nakon sto je uzeo po jos koji dim ...
Ja se izvinjavam Hokage, nisam primetio da ste mi bili tako blizu, pa sam dunuo dim u vasem pravcu samo, oprostite mi. Pa, cujem da se zenite sutra? Cestitam (Hiruzen mu pruzi ruku)
Ja se izvinjavam Hokage, nisam primetio da ste mi bili tako blizu, pa sam dunuo dim u vasem pravcu samo, oprostite mi. Pa, cujem da se zenite sutra? Cestitam (Hiruzen mu pruzi ruku)
Sat 01 Mar 2014, 01:33
(Minato uzvrati...) Paaaa... Da... Tako nekako... Nema veze... (Minato nastavi da lize lizalicu...) Ace hoces li vise?
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 16:24
Odvodi ih u drugu sobu
Pogledajte ovo , zlato jeste ukradeno tako da ne znam da li da ga zadrzimo za sebe ?
Sta vi mislite Hoakge ?
Sat 01 Mar 2014, 16:35
(Minato ga pogleda...) Kako mislis ukradeno?
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 16:36
Pa ipak su pirati bili u pitanju , iskreno ne verujem da su skupili sve ovo prodavajuci sadnice usamljenim bakama ??
Sat 01 Mar 2014, 16:49
Hmmm... JEste da je to nemoralno, ali to je blago bilo kod gusara neko vreme. I mi necemo moci povodom toga nista tj da vratimo onome cije je. Stavicemo ga u trezor.
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 16:51
Ne sve naravno , ipak prema upustvima na misiji sav dobitak i sve sto se nadje 20% ide meni i 18% onome ko je uradio misiju ... Ali ostalih 60% ide tebi , tj. selu ...
Nego sta mislis kolika je vrednost ovog u Ryo ?
- ZeroJounin
Sat 01 Mar 2014, 18:42
*Napustam prostoriju, pozdravljam se sa Hokage-om i Ace-om, noseci neki kofer u rukama.
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 18:46
Hokage napustam vas .... Procenite vrednos zlata dok se vratim molim vas ...
Sat 01 Mar 2014, 18:59
Ovo dosta vredi... hmmm... 400k ryo ja bih rekao...
- Dokugan RjuChunin
Sat 01 Mar 2014, 19:03
Ima li koga ovde ??? Ulazi u kucu ... Hokage vi ste tu ? Trazim Ace , znate li gde je on ?? Treba mi poprilicno hitno ?
- AceJounin
Sun 02 Mar 2014, 01:36
Pustam muziku , palim cigaretu i lezem na krevet
Iz lezeceg stava sipam sebi jednu casu JEFTINOG viskija (Hvala Himiko !!! )
- AceJounin
Sun 02 Mar 2014, 17:56
Otvara vrata
Iawo , ti si ... kako je prosla misija , da li si ovog puta uspio ?
Iawo , ti si ... kako je prosla misija , da li si ovog puta uspio ?
- Iawo FujimotoJounin
Sun 02 Mar 2014, 17:59
Jesam (predaje skrol sa misijom, i 2 vreće sa ryoom 1 od 40K ryo i 1 od 10K ryo)
- AceJounin
Sun 02 Mar 2014, 19:15
Bravo lepo odradjeno , Ja cu uzeti 10k , evo tebi 10k ... Ostalo odnesi Hokageu , on ce odluciti koliko si XP zasluzio ... Ako sutra budes spreman imam pripramljenu novu misiju za tebe ....
- Sasuke Uchiha........Genin
Thu 06 Mar 2014, 20:03
Dolazi sa uspesno obavljene misije.
I predaje Ace 20k rya.. Izvolite..
I predaje Ace 20k rya.. Izvolite..
- AceJounin
Fri 07 Mar 2014, 18:52
Super , Uzmi sebi 5k ja cu sebi 5k ... Hokageu odnesi ostalo i on ce da odluci koliko Xp ces da dobijes
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5