Moj Stan
+7
Jumive
L.
Tsunade Senju
Y.
Yoruichi Shihouin
Zero
Ace
11 posters
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ZeroJounin
Re: Moj Stan
Fri 28 Feb 2014, 20:51
*Hiruzen ga prati u sobu sa telima pricajuci iza njega ...
Jesi svestan u koje ti probleme mozes upasti ako Hokage sazna sta to radis? Necu da rizikujem da izgubim najboljeg prijatelja, kapetana i jedinu osobu kojoj trenutno verujem toliko da bi joj poverio zivot? Bolje mi reci, mozda ti u tome mogu i pomoci, razmisli malo, ne moras se sam boriti sa tim ...
Jesi svestan u koje ti probleme mozes upasti ako Hokage sazna sta to radis? Necu da rizikujem da izgubim najboljeg prijatelja, kapetana i jedinu osobu kojoj trenutno verujem toliko da bi joj poverio zivot? Bolje mi reci, mozda ti u tome mogu i pomoci, razmisli malo, ne moras se sam boriti sa tim ...
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 20:58
Uskoro sarutobi , uskoro , strpi se jos malo ...
Gde je Hokage vise , kako je spor taj starac ...
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:04
*Sarutobi ga pogleda sumnjicavo. Prestao je da zapitkuje, pa se nasmejao na ono "starac" ...
Verovatno bari ponovo neke maloletnice, jebla ga guda... Inace, kako si mi ti? Jesi zadovoljan kako sam uradio misiju?
Verovatno bari ponovo neke maloletnice, jebla ga guda... Inace, kako si mi ti? Jesi zadovoljan kako sam uradio misiju?
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:07
I vise nego zadovoljan ... Samo me zanima kolika je vrednost onog zlada koji si donio ... 20% ce ici tebi , 20% meni a 60% ide u riznicu sela ...
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:19
Nadam se da ce biti dosta para ovde, iskreno. Inace.. nisam ti rek'o... Mislim da sam se zaljubio ...
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:21
*Hiruzen pogleda Ace-a i pridje mu i prosaputa kao da je neko mogao da cuje, iako su sami bili
Tssunadeee.....
Tssunadeee.....
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:23
Jaooo smeker , oduvek sam znao da padas na plavuse
Skida viski sa police
Ajmo u dnevni boravak ovde sve smrdi od leseva ...
Sedi na kauc .. Sipa sebi i njemu punu casu ...
Ziveli brate !!
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:25
*Hiruzen uze casu viskija, i nazdravi sa Ace-om
Ziveo mi, brate! Da znas, pozvacu te za kuma kada svadba bude bila!!
Ziveo mi, brate! Da znas, pozvacu te za kuma kada svadba bude bila!!
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:27
Eksira citavu casu
Ozbiljno ?? Jaoo pa to zasluzuje jos jednu rundu !!
sipa sebi citavu sacu i primice flasu Sarutobiju
Ajde oderi to veceras slavimo xDDDD
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:30
*Sarutobi uze citavu flasu pa prvo sipa sebi u casu, pa nateze iz flase, a onda eksira ono u casi sto je imao!
Kada mi pijemo, i Bog povraca!! Ziveo mi!!
Kada mi pijemo, i Bog povraca!! Ziveo mi!!
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:36
Uze jos jednu flasu koju je pio dok je dolazio do kauca
Lakse sad malo xDD Treba da izdrzimo noc
Vadim iz dzepa cigarete i palim jednu
Oces ti jednu ??
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:38
*Sarutobi se nasmeja glasno, te sipa jos u casu pa uze koji cug
Hahah! Oh, naravno stari moj
*Onda izvadi cigaretu iz Ace-ove paklice, te je stavi u usta pa je zapali svojim zippo upaljacem ...
Inace, Ace, druze moj, imas li ti neku ljubav?
Hahah! Oh, naravno stari moj
*Onda izvadi cigaretu iz Ace-ove paklice, te je stavi u usta pa je zapali svojim zippo upaljacem ...
Inace, Ace, druze moj, imas li ti neku ljubav?
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:40
Imao sam nekada , srce mi je slomila , malo je falilo da vene isecem ... Jaoooo SUZANAAA !!!!
Ali to je sada proslos , brise suzu sa oka , trenutno odmaram od zena , nisu mi potrebne u ovom trenutku ...
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:49
*Sarutobi ga zagrli pa mu sipa jos jednu casu viskija ...
De, de, nemoj plakati dragi moj ...
*Zatim sipa sebi jos jednu, pa se kucne sa njim, nazdravljajuci ...
Ziveo mi, stari moj!
De, de, nemoj plakati dragi moj ...
*Zatim sipa sebi jos jednu, pa se kucne sa njim, nazdravljajuci ...
Ziveo mi, stari moj!
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 21:51
Eksira casu u jednom gutljaju
Brate ovaj viski nije nesto dobar ... Ummm ... Vec mi se pocelo mantat .. Nisam siguran da li da nastavimo da pijemo ?? Xaxaxaxaxaxaxa
Jaoooo , kakav ja to dajem primer drugim ninjama
pocinjem glasno da se smejem zatim palim jos jednu cigaru
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 22:03
*Hiruzen je malo pre otisao negde, ali se ubrzo vratio, noseci kofer u rukama ...
Izvoli, Ace. Uradjeno je sta je trebalo, samo ne znam kako sam to uspeo, malo me uhvatio ovaj viski, hahahahha!
*Poceo je grohotom da se smeje zajedno sa Ace-om. Odjednom se uozbilji pade mu na pamet jedna ideja ...
Ace, druze moj, bi li ti hteo sada sa mnom da odes do Tsunadine kuce!?
Izvoli, Ace. Uradjeno je sta je trebalo, samo ne znam kako sam to uspeo, malo me uhvatio ovaj viski, hahahahha!
*Poceo je grohotom da se smeje zajedno sa Ace-om. Odjednom se uozbilji pade mu na pamet jedna ideja ...
Ace, druze moj, bi li ti hteo sada sa mnom da odes do Tsunadine kuce!?
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 22:10
U ovo doba , ja mozda jesam pjan , ali zato jesam i lud !! Znas da sam uz tebe ! Xaxaxaxaxaxa
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 22:18
Aaaaaaa, Ace, dragi moj znao sam da mogu racunati na tebe!!!
*Zatim Sarutobi pridje Ace-u izgrli ga i poljubi 3 puta, onda uze flasu viskija, pa nateze, par dobrih cugova. Onda sa njom krete ka izlazu, ali tu se izriga, pa se onda onesvesti ...
*Zatim Sarutobi pridje Ace-u izgrli ga i poljubi 3 puta, onda uze flasu viskija, pa nateze, par dobrih cugova. Onda sa njom krete ka izlazu, ali tu se izriga, pa se onda onesvesti ...
- ZeroJounin
Fri 28 Feb 2014, 22:21
*Sarutobi se ubrzo podize na noge lagane, pa zagrli Ace-a
Idemo Ace stari druze!
*Otvori vrata pa onda krenu sa Ace-om ka Tsunadinoj kuci ....
Idemo Ace stari druze!
*Otvori vrata pa onda krenu sa Ace-om ka Tsunadinoj kuci ....
- AceJounin
Fri 28 Feb 2014, 23:57
Vracam se nazad ... Zajedno sa Sarutobijem
Jaoo glava me boli ... Gde li je Hokage , sigurno ga je senilnost uhvatila , pa je zaboravio gde zivim ...
Odo ja da nadjem neko pice sjedi ako mozes da dodjes do kreveta ako ne legni tu negde pa cu da te podignem kasnije
Jaoo glava me boli ... Gde li je Hokage , sigurno ga je senilnost uhvatila , pa je zaboravio gde zivim ...
Odo ja da nadjem neko pice sjedi ako mozes da dodjes do kreveta ako ne legni tu negde pa cu da te podignem kasnije
- ZeroJounin
Sat 01 Mar 2014, 00:06
*Sarutobi sede na fotelju i rece Ace-u
Izvini Ace, druze stari, ali ja veceras necu moci na misiju ... Prvo izmoren sam jako od ove danasnje S rank misije, drugo pijan sam ko buljaa, ne znam gde je levo (pogleda u desnu stranu) a i malo me potreslo ovo sa Tsunade, srecan sam. Tako da bih danas samo pio, mogu li uzeti slobodan dan?
Izvini Ace, druze stari, ali ja veceras necu moci na misiju ... Prvo izmoren sam jako od ove danasnje S rank misije, drugo pijan sam ko buljaa, ne znam gde je levo (pogleda u desnu stranu) a i malo me potreslo ovo sa Tsunade, srecan sam. Tako da bih danas samo pio, mogu li uzeti slobodan dan?
- AceJounin
Sat 01 Mar 2014, 00:26
Jaooo ni meni se ne ide , glava me boli ali jbg , Hokageva naredjenja , samo sto kasni mnogo on .... Ali moze mu se ipak je on Hokage
- ZeroJounin
Sat 01 Mar 2014, 00:35
*Hiruzen poce da se smeje, kao maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanijak!
HahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahaha!! SENILNI DEKA OPET KASNI, ILI SE IZGUBIO! HAHAHAHAHHA
HahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahahaHahahhahahahahahhahaahhahahahahahaha!! SENILNI DEKA OPET KASNI, ILI SE IZGUBIO! HAHAHAHAHHA
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5