Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moj Stan

+7
Jumive
L.
Tsunade Senju
Y.
Yoruichi Shihouin
Zero
Ace
11 posters
Go down
Zero
Zero
Jounin

Moj Stan - Page 3 Empty Re: Moj Stan

Wed 26 Feb 2014, 23:06
*Hiruzen ga pogleda zacudjeno, onda se nasmesi o odgovori :

Naravno, i ja sam gladan. Naseci nam neko meze, sto se mene tice, a moze i sendvic i meze, hehe! ..

*Zatim Hiruzen uze flasu sipa jos viskija u svoju casu, eksira je, onda dopuni Ace-ovu casu. Uzeo je radio tranzistor i pustio pesmu, i kada ju je pucio, od meraka je uzeo casu i polupao je sebi o glavu, poceo je malo da krvari, ali nije se obazirao jer je pevao : 

HALJINICU BOJE LILA, TI SI DUSO OBLACILA, KAD SI ISLA DA GA LJUBIIIS, DA GA LJUBIIIS, A MOJA SI LJUBAV BILAAAA... U RUDARA KRVAVE SU RUKEEEE, DETE PLACE U VIHORU RATA ..... 

Ace
Ace
Jounin

Wed 26 Feb 2014, 23:12
Vidi vola on bi i meze i sendvic ... cccc

Jao u sta se uvalih ^^

Nakon nekoliko trenutaka vraca se nazad da ostavi mezu ali tada primecuje Bobija kako se ljulja dok sjedi na krevetu krvave glave ... 

Jaooo sta si sad uradio nesreco! 

Tacno se vidi da ne podnosis alkohol Razz 

Odlazi do frizidera i uzima hladnu kiselu vodu i skida saletu sa police na kojoj se nalaze , evo ti drzi ovo ovde , prislonio je maramicu na ranu 

i popi ovo , bice ti bolje ...
Zero
Zero
Jounin

Wed 26 Feb 2014, 23:16
*Hiruzen uze maramicu, prisloni je na glavu, a onda utisa tranzistor, popi dosta kisele vode, a zatim zamezi meze, pa pogleda u Ace-a

Oprosti, ali kada god popijem malo, a onda pustim ovu pesmu, napravim neki belaj, odlozicu ovaj tranzistor za veceras. 

*Nakon toga Hiruzen sipa sebi jos viskija i uze koji gutljaj, a onda pogleda Ace-a zabrinuto ...

Pricaj mi nesto vise o onoj misiji na koju si me poslao. Takodje, rekao si da sam pravi covek za nesto, a onda je usla Tsunade, nisi zavrsio do kraja, molim te, zavrsi sada ...

*Gledao ga je cudno i zabrinuto
Ace
Ace
Jounin

Wed 26 Feb 2014, 23:46
Dvoumio sam se da li da te povedem sa sobom na ovu , pa skoro se moze i reci samoubilacku misiju . To je najteza misija kakvu jos nijedan ANBU do sada nije vidio ! 
Hteo sam da ti predlozim da ides samnom ali kada nas je Tsunade prekinula , mozda .... mozda je to znak , znak da ovo moram sam da ucinim ! 
Zao mi ali moram malo da budem sam .... Uzimam jos jednu cigaretu iz kutije i krecem se stepenicama na sprat ...

Ako se ne osecas dobro mozes da spavas na kaucu tu ili imas u drugoj sobi krevet na razvlacenje ... Takodje osalo je jos mesa u kuhinje slobodne poderi sve ...
Zero
Zero
Jounin

Wed 26 Feb 2014, 23:50
*Hiruzen ga pogleda bledo, nakon sto mu je rekao da je to sto je Tsunade usla znak ...

Ako mislis da ja nisam dostojan da ti cuvam ledja, Ace, prijatelju, kapetane, onda nemam sta vise da pricam ... Uvek je bolje da nas bude dvojica, imamo vece sanse, i ne bih zeleo da ja sedim u selu skrstenih ruku dok ti krvaris na misiji, ne bih mogao sebi to da dozvolim, i pratio bih te hteo ti to ili ne, zato sebi skrati muke i povedi me sa sobom, ma koliko da je ona samoubilacka sta vise, mislim da bi bilo dobro i da Jumive ide sa nama, a ti kako hoces...

*Nakon toga Hiruzen je pokusao da ustane, ali je opet pao nazad u fotelju...

Uuups, haha... previse viskija.... ipak cu ostati da spavam ovde, pricacemo o ovome sutra kada se probudimo. Laku noc Ace-san....

*Hiruzen mu se osmehnuo a nakon toga je odma zaspao na kaucu....
Ace
Ace
Jounin

Wed 26 Feb 2014, 23:56
Stao je na pola stepenica i coskom oka ga je pogledao , ali oci su mu svetlile crvenom bojom !

Nisi dostojan ? Vece sanse ? 

Udara rukom o zid i urusava zid od kuce ... 

Kako mozes da mislis tako nisko o meni !!! Normalno da bi te poveo na misiju ! Naravno da se osecam sigurnije kada si samnom ali ovo je drugaciji slucaj !!! Da li stvarno mislis da bi mogao da zivim sam sa sobom ako bi ti pogino na misiji zbog mog loseg vodstva ?! Nebi izdrzao da nosim tvoju krv na rukama , moja savjest bi me odvela ili do ludila ili do samoubistva !!

Malo sam se smirio i zatim pogledao u zid koje se urusavao sve vise i vise dok citava istocna strana kuce nije propala 

Umm ako ti bude hladno imas jos jednu deku ispod kreveta ....

(Hmmmm .... Ako reknem da je bila nesreca mozda Hokage moze da plati za popravku ...)
Zero
Zero
Jounin

Thu 27 Feb 2014, 00:02
*Hiruzen se probudi od svog tog vikanja, cuo je sve sto je Ace rekao, i pogledao ga je i njega i taj zid koji se urusava ...

Zasto mislis da bi ja poginuo? I ti i ja smo od cvrstog kova, da nas je lako smaknuti ne bismo mi jos uvek bili ANBU operativci sa svim delovima tela, pogotovo u ovo vreme, a i ti si izuzetno dobar vodja, tako da ne brini nista. Zajedno cemo pregurati tu misiju o kojoj ces mi nesto vise sutra objasniti, i o njoj i o ovoj koju si mi dao juce.

*Sarutobi pogleda u uruseni zid ustade i rece: 

Pa, veceras najavljuju jak vetar, a prozori ti ne dihtuju sada bas najbolje, hehe. 

*Zatim je otisao po cebe, vratio se, pokrio i legao da spava, a Ace-u je izustio ...

Laku noc, kapetane....
Ace
Ace
Jounin

Thu 27 Feb 2014, 00:06
Tiho govori da ga Shubidu nebi cuo ... Da je bar tako jednostavno ... 

odlazi na sprat i leze da spava
Y.
Y.
ANBU

Fri 28 Feb 2014, 19:08
Neko kuca na vrata

Ace jesi li tu? Doneo sam izvestaj
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:10
Ajde ulazi ... Jesi sve nabavio ??
L.
L.
ANBU

Fri 28 Feb 2014, 19:16
*L. se pojavljuje sa skrolom sa misije, mapom, 2 klona i ogroomnom kupolom koja je puna zlata, zatim je spusta ispred Ace-ove kuce, a onda govori klonovima :

Proverite da nas niko nije pratio ...

*Zatim zakuca na vrata Ace-ovog doma.

Ace! Ace! Ace!!!
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:22
Otvara vrata .... L. sigao si kako je bilo ....  Primecuje ogromnu kolicinu zlata .. O je**a  te guda sta je to .. ulazi unutra !! i ponesi to da neko nebi vidio !!!!
L.
L.
ANBU

Fri 28 Feb 2014, 19:27
*L. pocinje da ugurava zlato u Ace-ovu kucu, jedva ga sam ugura, a onda mu rece.

Ace, misija je uspesno izvrsena. (Pruzam mu skrol sa izvestajem misije, i mapu)

Vidis, znam da ovo nije bilo u opisu moje misije, ali video sam svo ovo blago i reko sam sebi. A STA DA ROOOOOADIM? Pa sam ga uzeo, nemoze da skoodi. Negooo...

*L. pokaza na telo koje je lezalo u kupoli na vrhu svog blaga

Ovo je mali poklon za tebe, Ace...
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:32
Gledao je u zlato i pomalo slinio ... 

Zatim se trza kada je rekao telo

Palim cigaretu...

Umm telo kakvo telo ... sto si ga donio ? Um ..... Pokazuje mu signal ocima prema drugoj prostoriji ...

Y. kolika je nagrada bila na tvojoj misiji ??

a L. ovo zlato neka ostane ovde , ti idi donesi Hokagea da procenimo ovo ... 
L.
L.
ANBU

Fri 28 Feb 2014, 19:34
*L. pogleda u Y-a.

Neka ide on, ja sa tobom moram nesto da razgovaram, Ace.
Jumive
Jumive
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:40
Uskoro cu krenuti ali pre toga... Ovde se nalazi 61 k ryo. Ali i oprema za lutke. Inace doneo sam i lutke koje su mi se nasle na putu, ali nisu bas u finom stanju. A ovo ovde, ne to nije lutka... To je zapravo lutkar, koj je i sam sebe u lutku pretvorio. Detalje mozes videti u izvestaju.

Predaje mu izvestaj

Inace pre nego sto tek tako ostavim ovaj ryo ovde, koliko je moj deo? Posto me L. pozurkuje.
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:43
18% ide tebi .... Meni 20% .... A ostatak ide u riznicu ...
Jumive
Jumive
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:48
Uzima 18% iz dzaka i vraca masku na lice pre nego sto izadje...

Uredu onda predpostavljam da ste hteli o necemu da razgovarate.

Zatim ponovo baci pogled na sav ovaj novac koj je L. doneo

Inace posto nas je samo troje moze i 10% meni 15% tebi 10% L.-u od svake misije.

Jos uvek se krece ka izlazu
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 19:59
Moj Stan - Page 3 2261

Broji svojih 20 % .. Hmm da sve je tu .... L. da predjemo na stvar ?
Zero
Zero
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:00
*L. skida masku i ispod nje se pojavljuje Hiruzen ...

Prvenstveno, Ace... Cemu ova tela, krv i sve to? Prvo mi to objasni ...
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:06
Pogledao ga je ostro
Hiruzene , vec smo pricali o tome , ti ces dobijati nagrade i xp , ali pitanja nemoj da pitas ...
Uzima tela i odnosi ih u drugu sobu
Hokage ce uskoro doci , ne smije ovo da vidi ...

Proveri da li su svi prozori zatvoreni i zavese spustene , ne zelimo da niko vidi ovo zlato ...
Zero
Zero
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:18
*Hiruzen pogleda sve prozore i zavese, navuce sve i zamraci, a onda pridje Ace-u i uhvati ga za rame i okrenu ka sebi ...

Ace ... Ti meni jesi kapetan, ima svo postovanje ovog sveta sto se mene tice, prijatelj si mi, dosta toga smo zajedno prosli, ali sada hocu da znam o cemu se radi... Pijes tudju krv? Trebaju ti necija tela? O cemu se radi ovde ?? Zelim neka objasnjenja .....

*Hiruzen ga je gledao sa nekom tugom u ocima ... PATETIKA JEBLA TE GUDA
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:31
Trznu se i okrenu pogled ispred sebe ...

Hokage samo sto nije dosao ... Nije sigurno pricati o tome za sada ...
Zero
Zero
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:32
*Hiruzen ga pogleda ponovo sa puno prekora u ocima ...

Ne interesuje me, uopste me ne interesuje sto ce on uskoro naici. Zakljucao sam vrata, i pricaces mi tiho. Sada zelim detaljno obavestenje i izvestaje od tebe i o tvojim aktivnostima. I zasto ti treba krv?
Ace
Ace
Jounin

Fri 28 Feb 2014, 20:44
Hiruzene !!! Dobar si Shinobi a jos bolji prijatelj ! Ne zelim da nase prijateljstvo bude unisteno zato PREKINI da istrazujes o ovome !!!

Odlazi u drugu sobu sa telima
Sponsored content

Back to top