Skup svih ninji dodjite
+7
Stewcha
Ace
Sassori
Kratos
Shizu
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
11 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Himiko YumiSpecial Jounin
Re: Skup svih ninji dodjite
Wed 04 Dec 2013, 00:20
Mikasa ne! Kako je i Mikasa mrtva!
- SassoriAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 00:21
Izlazi iz prostorije i krenu ka stanovima*
- AceJounin
Wed 04 Dec 2013, 00:21
Jiraya Sensei , dobrodosli , izvolite molim vas , sednite ..
- JiraiyaAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 00:23
Smiri se, nakon sto je otisla na misiju skoro nije se vratila sa nje, ninje su je trazile ali nisu je nasle. Nasli su tragove borbe i ogromne eksplozijei kristala. Svakako borila se sanekim. Da li je ziva ili mrtva ne znamo ali vodi se kao nestala u akciji.
Sto se tice K.-a borio se na kapiji. Verovatno je ziv jer je bio spojen sa samenhadu tako da su ga samo onesvestili i oteli. Ali ogromne sanse su da ce ga ubiti nakon toga. Mozda je vec mrtav.
Sto se tice K.-a borio se na kapiji. Verovatno je ziv jer je bio spojen sa samenhadu tako da su ga samo onesvestili i oteli. Ali ogromne sanse su da ce ga ubiti nakon toga. Mozda je vec mrtav.
Wed 04 Dec 2013, 00:27
Mikasa...K.. (svi moji prijatelji su poginuli, jedino sam ja ostala od njih osveticu se unisticu akatsuki i sve jer su nas izdali i prevarili da radimo za njih)
Jiraya-sensei recite mi zasto Akatsuki trazi maceve? Sigurno znate.
Jiraya-sensei recite mi zasto Akatsuki trazi maceve? Sigurno znate.
- JiraiyaAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 00:34
Sigurno znate da postoji 5 velikih terotirija, vatra, zemlja, vetar, munja i voda.
Ninje teritorije vatre su se udruzile i osnovale zajednicu selo lisca zahvaljujuci C...... (zastade)
Nase selo se pokazalo dobro, ima dobru zaradu a i zajednica je dobra vrlo ubrzo ostali polako pocinju da slede nas primer.
Na teritoriji vode trenutno su se ninje okupile kaguya klan i yuki klan vode veliki rat. Ali rat je pri kraju, jer je novi vodja Kaguya klana Urami Ketsukei sklopio primirje i planiraju da kreiraju selo kao selo lisca.
Polako grade selo sakriveno u magli. Originalno ne zna se puno o poreklu macevima osim da ih je stvorio ninja poreklom sa teritorije vode. Zato Urami koji je verovatno buduci prvi mizukage zeli maceve za svoje selo da bi ga ojacao. Ali posto je selo u izgradnji ne zeli konflikte tako da je unajmio Akatsuki da uzme maceve gde su i donese mu ih.
Ninje teritorije vatre su se udruzile i osnovale zajednicu selo lisca zahvaljujuci C...... (zastade)
Nase selo se pokazalo dobro, ima dobru zaradu a i zajednica je dobra vrlo ubrzo ostali polako pocinju da slede nas primer.
Na teritoriji vode trenutno su se ninje okupile kaguya klan i yuki klan vode veliki rat. Ali rat je pri kraju, jer je novi vodja Kaguya klana Urami Ketsukei sklopio primirje i planiraju da kreiraju selo kao selo lisca.
Polako grade selo sakriveno u magli. Originalno ne zna se puno o poreklu macevima osim da ih je stvorio ninja poreklom sa teritorije vode. Zato Urami koji je verovatno buduci prvi mizukage zeli maceve za svoje selo da bi ga ojacao. Ali posto je selo u izgradnji ne zeli konflikte tako da je unajmio Akatsuki da uzme maceve gde su i donese mu ih.
Wed 04 Dec 2013, 00:47
Ostale ninje iz teritorija se okupljaju znaci zanova sela...Ovo mozda nece biti dobro, moze biti rata u prevlasti za granice.
Ali sta je sa Akatsuki? Plavkosi ninja sa kojim sam se borila rekao je da nismo svesni pravog Akatsukija.
Izgleda da smo mi iz akatsukija koji smo bili bile obicne lutke pravog akatsukija
Ali sta je sa Akatsuki? Plavkosi ninja sa kojim sam se borila rekao je da nismo svesni pravog Akatsukija.
Izgleda da smo mi iz akatsukija koji smo bili bile obicne lutke pravog akatsukija
- JiraiyaAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 00:53
Istrazivao sam Akatsuki malo, poreklo je misteriozno kao i vodja kao i ono sto zele, u sustini ne cine zlo neko veliko na svoju ruku licno. Rekao bi da su samo placenici neutralni koji rade sve za novac prljave poslove koji ostali ne zele da budu umesani , nista vise.
Wed 04 Dec 2013, 00:58
Placenici ili ne na putu su mi zato cu ih eliminisati! Mac necu nikad dati! Sta vise nosicu ga sa sobom od sada! Neka dodju na mene slobodno cekam ih! Tip iz magle nema pravo na maceve, posteno sam ga nasla tako da necu dati ono sto je moje! Ako treba idem u maglu da ga ubijem i prekinem ovo zbog njega su mnogi poginuli!
- JiraiyaAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 01:02
Hahahahahah to nije bas pametna ideja. Urami je verovatno buduci kage novog sela. Uz to je novi vodja Kaguya klana. Njegova moc je u ranku sa hokage Minata pa i samnom. Cak i mi bi se pomucli u borbi sa njim. Tako da nije dobra opcija ici na njega.
Svakako oni su nebitni trenutno. Treba da resavamo probleme u nasem selu. Na ovoj misiji cu vas ja voditi isto. Moramo zastiti ninje. Jer Aakatsuki moze napasti ponovo. Svakako moramo biti spremni da uzvratimo ako nas napadnu.
Svakako oni su nebitni trenutno. Treba da resavamo probleme u nasem selu. Na ovoj misiji cu vas ja voditi isto. Moramo zastiti ninje. Jer Aakatsuki moze napasti ponovo. Svakako moramo biti spremni da uzvratimo ako nas napadnu.
Wed 04 Dec 2013, 01:05
Onda nista od toga jos. Svakako znas li ime plavog tipa iz Akatsukija! Osramotio me je i porazio moram se osvetiti!
- JiraiyaAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 01:17
Ne, jedini koga znam iz akatsukija je Tokaji Hayato, dolazio je na kapiju sela. To je ninja sela lisca, sada missing. Tokaji je bio u timu sa Minata dok on nije postao hokage. Na jednoj od misija je poginuo. Ali nisam ocekivao da je jos ziv i da je na kapiji sela lisca dosao kao akatsuki. Svakako velike su sanse da je preziveo ali izgubio pamcenje i sada radi za akatsuki kao placenik. On je jedan od mojih ucenika kao i Minato i Yamato . Zato i zelim ici sa vama na misiju. Mozda ga sretnem i ucinicu sve da ga nekako urazumim.
Wed 04 Dec 2013, 11:28
danas krecemo na misiju budite tu
- AceJounin
Wed 04 Dec 2013, 12:03
(ja se vracam iz skole oko pola 7 a verujem da je tada vecina prisutna , ako zapocnete misiju prije toga idite slobodno bez mene ... :/ )
- Dokugan RjuChunin
Wed 04 Dec 2013, 12:06
(posto smo ja i phantom u istom timu a i ja se vracam uvece sacekajte nas...)
Wed 04 Dec 2013, 12:33
Inace Kisame dovedi Kabutomarua u odaje anbua da ga pre misije ispitamo o mozda nekim akatsuki planovima
Wed 04 Dec 2013, 12:34
Inace veceras u 7 krecemo
- KratosSpecial Jounin
Wed 04 Dec 2013, 13:08
(Kisame izlazi ) Idem da ga uzmem ..
- ZeroJounin
Wed 04 Dec 2013, 18:32
*Odjednom u trening halu ulazi jedan jako svima dobro poznat shinobi, delovao je jako zadihano i ugruvano, na licu je bilo malo opekotina, uleteo je i poceo da vice
Brzo! Selo je napadnuto! Trebaju mi sve ninje neka se okupe ovde! Neka neko brzo nadje Minata i Jiraiyu, jako je bitno!!! NEMAMO VREMENA ZA GUBLJENJE!
Brzo! Selo je napadnuto! Trebaju mi sve ninje neka se okupe ovde! Neka neko brzo nadje Minata i Jiraiyu, jako je bitno!!! NEMAMO VREMENA ZA GUBLJENJE!
- ZeroJounin
Wed 04 Dec 2013, 18:38
*Shin pogleda u njemu nepoznatog shinobija, a zatim mu se obrati :
Ja sam Shin, drago mi je! Sacekacemo da dodju ostali, treba nam sto vise shinobija za borbu. Gledao sam ih kako napadaju selo, mislio sam da mogu da ih sprecim, ali su veoma jaci, samo bih rizikovao svoj zivot nesmotrenim napadom. Moramo se takticki organizovati i iskoristiti nasu brojnost i sloznost! Sacekacemo ostale, a onda cu reci neke informacije o njima, i o onome sto sam prikupio dok sam ih posmatrao!
Ja sam Shin, drago mi je! Sacekacemo da dodju ostali, treba nam sto vise shinobija za borbu. Gledao sam ih kako napadaju selo, mislio sam da mogu da ih sprecim, ali su veoma jaci, samo bih rizikovao svoj zivot nesmotrenim napadom. Moramo se takticki organizovati i iskoristiti nasu brojnost i sloznost! Sacekacemo ostale, a onda cu reci neke informacije o njima, i o onome sto sam prikupio dok sam ih posmatrao!
- SassoriAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 18:40
Ja sam Takumi... Nego da te pitam da li je medju njima bio plavokosi ninja?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3