Skup svih ninji dodjite
+7
Stewcha
Ace
Sassori
Kratos
Shizu
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
11 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- SassoriAcademy Student
Re: Skup svih ninji dodjite
Wed 04 Dec 2013, 18:49
Shine reci taktiku nemamo vremena da cekamo ostale selo je vec pretpelo ogromnu stetu!
- ZeroJounin
Wed 04 Dec 2013, 18:52
Ne! Ne Takumi! Moramo da cekamo! Veruj mi! Hajde da im damo jos malo vremena! Ne znam da li imaju nekog keca u rukavu! Pre svega treba nam neki senzor shinobi, ili neko sa bjakuganom! Cekacemo jos malo, samo mi veruj! Ako se neko uskoro ne pojavi, onda nemamo drugog izbora nego da odemo nas trojica da odbranimo selo!
- SassoriAcademy Student
Wed 04 Dec 2013, 18:53
Selo je napadnute od strane pravog akatsukia... Moramo brzo delovati.... Selo je dosta osteceno ako ces sedeti skrstenih ruku u redu
- ZeroJounin
Wed 04 Dec 2013, 19:11
Da li ti izgledam kao neko ko sedi skrstenih ruku?! Jesi siguran da zelis da srljas u borbu bez ikakvog plana bez ikakve strategije i vodjen besom! Polako, saberi se! Sacekacemo jos malo, samo zelim da mi verujete i budete strpljivi! Genini, takodje cete mi i vi trebati, bicete podrska Takumiju i meni!
- Kotetsu EndoJounin
Wed 04 Dec 2013, 19:17
Shin budi konkretniji. Izlozi plan akcije.
- ZeroJounin
Wed 04 Dec 2013, 19:18
*Shin se ugrizao za usnu, zatim se okrenuo ka Takumiju ...
Nema vise vremena ... Takumi ... Krecemo! Genini, budite malo iza nas, gledajte da ne budete zahvaceni u unakrsnu vatru, i radite tacno sta vam se kaze! Ne zelim bespotrebne smrti, ne junacite se! Moramo da branimo selo dok ne dodju Himiko, Minato i Jiraiya! Nadam se da ste spremni braco! NAPRED U SLAVU! ZA SELO I ZA HOKAGEA!
*Zatim se Shin uputio ka mestu gde se nalazi Akatsuki ninja ...
Nema vise vremena ... Takumi ... Krecemo! Genini, budite malo iza nas, gledajte da ne budete zahvaceni u unakrsnu vatru, i radite tacno sta vam se kaze! Ne zelim bespotrebne smrti, ne junacite se! Moramo da branimo selo dok ne dodju Himiko, Minato i Jiraiya! Nadam se da ste spremni braco! NAPRED U SLAVU! ZA SELO I ZA HOKAGEA!
*Zatim se Shin uputio ka mestu gde se nalazi Akatsuki ninja ...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3