Dodjite ( Konzuli )
+4
Deidara..
Peda Carski
Himiko Yumi
Kratos
8 posters
- KratosSpecial Jounin
Dodjite ( Konzuli )
Thu 09 May 2013, 12:24
Ovako ... moj brat i ucenik Deidara zeli da ide u svet sumoninga i kao sto znate treba mu nasa dozvola , pa sam otvorio temu da glasamo
- Himiko YumiSpecial Jounin
Re: Dodjite ( Konzuli )
Thu 09 May 2013, 19:47
Ja se slazem ako ima tri poena na summoning neka ide sto da ne
- Peda CarskiSpecial Jounin
Thu 09 May 2013, 20:08
Nekada davno imao sam summoning contract sa veprovima. Bili su to divni veprovi dobijao sam cak i za pecenje iz tog sveta! Ali ugovor je istekao pre 500 godina tako da ga nemam vise!
Ja predlzem da ga mi konzuli posaljemo u svet veprova i svinja! Ako ide tamo ja cu dam glas ovako necu nista glasam! Samo svet verova dolazi u obzir da tamo nauci da tera vepra, pastrmi i sve ostalo sto se radi sa veprovima i svinjama!
Tamo ces primiti i zig PEDICANSTVA!!!
To su najaci summoninzi elementa zemlje VEPROVI!!!
Imaces krmacu Cveti i vepra Gedzu to su glavni veprovi u tom svetu tako da odes da treniras da te bog vidi!!!
Moras tamo da odes to je tvoja sudbina Deidara da imas veprove za summoninze!!!! Moci ces otvoris pecenjaru i da razbijas pare ili da teras vepra po selima da bukari svinje tu su isto dobre pare!!!
Ja predlzem da ga mi konzuli posaljemo u svet veprova i svinja! Ako ide tamo ja cu dam glas ovako necu nista glasam! Samo svet verova dolazi u obzir da tamo nauci da tera vepra, pastrmi i sve ostalo sto se radi sa veprovima i svinjama!
Tamo ces primiti i zig PEDICANSTVA!!!
To su najaci summoninzi elementa zemlje VEPROVI!!!
Imaces krmacu Cveti i vepra Gedzu to su glavni veprovi u tom svetu tako da odes da treniras da te bog vidi!!!
Moras tamo da odes to je tvoja sudbina Deidara da imas veprove za summoninze!!!! Moci ces otvoris pecenjaru i da razbijas pare ili da teras vepra po selima da bukari svinje tu su isto dobre pare!!!
- Deidara..Academy Student
Thu 09 May 2013, 20:13
mislio sam da odem medju zabe ili zmije ...
- MinatumeChunin
Thu 09 May 2013, 20:22
Da li se slazete da odem i ja sam deidarmo ako on hoce da odemo u zemlju zmija i ja imam 3 poena na sumoning and clone
Thu 09 May 2013, 20:26
Eto pedo moze on medju veprove a ja medju zmije ili zabe
- Kasumi KotaroAcademy Student
Thu 09 May 2013, 20:28
Pedo gdje je ono janje sto si obecao ajde mi donesi pred selo pa da pojedemo ko ljudi tamo da napravimo neku vrstu zabave
( rece mala metalna pticica i zatim ostade na drvetu ako peda bude imao neku poruko da prenese*)
( rece mala metalna pticica i zatim ostade na drvetu ako peda bude imao neku poruko da prenese*)
- MinatumeChunin
Thu 09 May 2013, 20:28
Necu ja medju glupe veprove ja ocu sa tobom ako hoces da idemo medju zmije ili zabr
Thu 09 May 2013, 20:34
haha , tesko , a i ti si cunin nemas 3 slobodnih poena , 2 konzula su se slozila za moj put sada fali jos 7 , pedo tvoj ucenik neka ide medju veprove i nemojte da komentarisete jer nece biti pregledno obrisite poruke ... -.-
- MinatumeChunin
Thu 09 May 2013, 20:37
Imam 3 slobodana poena :Kada sam bio genin dobio sam 1 kada sam postao cunin dobio sam 2 kada sam bio lvl 120 3 i kada sam bio lvl 150 dobio 4 tako da necu da se svadjam nego ako hoces da ides sa mnom ili ne i ja uopste nisam ucenik pede
Thu 09 May 2013, 20:40
bio si , po pravilu da bi dobio ostala 2 poena moras biti jonin , no nema veze , ja zelim svet zaba ili zmija , ti si bio neko vreme u pedicanstvu tako da je red da ti ides medju veprove xD
- MinatumeChunin
Thu 09 May 2013, 20:41
MA BAS ME BRIGA ZA PEDICANSTVO NEGO JEL IDES SA MNOM ILI NE IDES
- KratosSpecial Jounin
Fri 10 May 2013, 11:45
Alo! Ne spamujte ovdve , cekamo odgovor od jos 6 konzula. Minatume nemas 3 poena na summoning and clone jer nisi jonin , kad postanes jonin ako si 150 lvl dobijas 2 poena . Raiken , Rokudo , Kira , Kensei , Iori i Siegrain treba glasaju
- Rokudo MukuroSpecial Jounin
Fri 10 May 2013, 21:48
Posto Raiken nije tu ja kao njegov zastupnik cu reci umesto njega za Deidaru a to je da.
Sto se tice Milivoja isto da ali da ide u svet veprova. Ipak je on Pedin naslednik
Sto se tice Milivoja isto da ali da ide u svet veprova. Ipak je on Pedin naslednik
- MinatumeChunin
Fri 10 May 2013, 21:49
ZNATE STA JA OCU DA IDEM ALI NE U VVEPROVE NEGO U ZMIJE II ZABE I OSTAVI TE ME NA MIRU PA STA STO SAM BIO U PEDICANSTVU BIO SAM NEKO VREME
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 10 May 2013, 21:52
Kada sam citao arhive video sam da sam imao nekog dedu koji se zvao Dzoni Hatake no da vas ne davlim on je imao summoninge za kerove..Inace idi srecan put !
- Rokudo MukuroSpecial Jounin
Fri 10 May 2013, 21:53
Ne znam ja kome pisalo na profilu:
Minatume je najbolji Pedin ucenik i on je njemu kao otac. Clan je pedicanstva i naslednik pede carskog i celog pedicanstva.
Uostalom imas i bradu to je znak da si naslednik te moci. A i sta fali svetu veprova
Minatume je najbolji Pedin ucenik i on je njemu kao otac. Clan je pedicanstva i naslednik pede carskog i celog pedicanstva.
Uostalom imas i bradu to je znak da si naslednik te moci. A i sta fali svetu veprova
- MinatumeChunin
Fri 10 May 2013, 21:57
To je lorde pre pisalo ali ja sada nemam nikakve veze sa pedom i pedicanstvom a i taj opis nisam ni hteo nego su mi admini stavili ja samo hocu da vidim da li mi dajete ili ne da idem u zemlju zmija
Fri 10 May 2013, 21:57
Hahaha , Minatume mislim da ti je Raizen objasnio pravila , Siegarin hvala! , Mukuro el ti je raiken dao dozvolu ?