Sastanak svi dodjite
+7
Namikaze Minato
Dokugan Rju
Sassori
Kratos
Yoruichi Shihouin
Stewcha
Himiko Yumi
11 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Himiko YumiSpecial Jounin
Sastanak svi dodjite
Tue 14 Jan 2014, 08:48
Kao prvo dodjite svi iz sela lisca da vas vidim koliko vas ima jer vidim da ima dosta novih.
Bila sam na dugoj misiji tako da sam se vratila ponovo u selo sada kada je sve u redu, mnoge ninje ce se opet okupiti a i situacija je ozbiljna moramo se dogovoriti i sve ostalo.
Za sada se javite ovde pogotovo nove ninje zelim vidim koliko vas je i ko ste.
Kisame zbog nekih razloga prepusticu ti poziciju anbu kapetana. Jer ste svi tu ja sam i shanin tako da mozes ti biti anbu kapetan znam da ti to lezi ta pozicija.
Kako se zove bese ovaj Takatsu? Gray? neka dodje i on on je vodja policije i videcemo tu jos neke od vas nzm ko je sve ovde nisam bila od prvog ovde u prici.
Pored toga vidim da admini nisu belezili godine da su belezili od prvog bi proslo 3-4 godine verovatno nisu jer smo manje dolazili zbog raspusta ali sada cemo se aktivirati da nadoknadimo to!
Bila sam na dugoj misiji tako da sam se vratila ponovo u selo sada kada je sve u redu, mnoge ninje ce se opet okupiti a i situacija je ozbiljna moramo se dogovoriti i sve ostalo.
Za sada se javite ovde pogotovo nove ninje zelim vidim koliko vas je i ko ste.
Kisame zbog nekih razloga prepusticu ti poziciju anbu kapetana. Jer ste svi tu ja sam i shanin tako da mozes ti biti anbu kapetan znam da ti to lezi ta pozicija.
Kako se zove bese ovaj Takatsu? Gray? neka dodje i on on je vodja policije i videcemo tu jos neke od vas nzm ko je sve ovde nisam bila od prvog ovde u prici.
Pored toga vidim da admini nisu belezili godine da su belezili od prvog bi proslo 3-4 godine verovatno nisu jer smo manje dolazili zbog raspusta ali sada cemo se aktivirati da nadoknadimo to!
Re: Sastanak svi dodjite
Tue 14 Jan 2014, 08:55
Isto ne znam sta je sa Minata predpostavljam da isto nije bio tu ovo vreme. Ali moramo pokazati sta znaci ovaj forum nama starim igracima!!! Cekacemo da Conte i Stewcha zavrse ovo novo selo jer znam da imaju manje vremena zbog privatnih razloga ali znam da ce ga zavrsiti i podici forum na novi nivo i dati nam jos vecu zabavu i jos mnogo vise igraca kao sto su obecali!!!
Zato i mi igraci se moramo potruditi da napravimo atmosferu na forumu i sve ostalo!!!
Zato nacicemo zaduzenja za svakog a igrace prepustite meni, minatu i takatsu bese ( hah zaboravila sam kako se zove). Nas troje kao najace ninje u selu i sa najvisi rank cemo se postarati da vodimo igrace i pomazemo dok se svi zabavljate i igrajte!!!!
Isto ne znam sta je sa Konan i onu kako se zvace isto zapravo ona nema ime x'D pobedili smo na igrama i niste nam dali nagradu mada ja sam sama igrala cele igre skoro x'D ali neka ne trazim samo meni tu nagradu ako su tu one dve i dalje podelicemo je. Samo ne zelim da propadne zbog sela jer nam treba da selo ojaca.
Isto meni niste dali nagradu od paketica najvise sam ih skupila barem neki novac nebi bilo lose.
Zato i mi igraci se moramo potruditi da napravimo atmosferu na forumu i sve ostalo!!!
Zato nacicemo zaduzenja za svakog a igrace prepustite meni, minatu i takatsu bese ( hah zaboravila sam kako se zove). Nas troje kao najace ninje u selu i sa najvisi rank cemo se postarati da vodimo igrace i pomazemo dok se svi zabavljate i igrajte!!!!
Isto ne znam sta je sa Konan i onu kako se zvace isto zapravo ona nema ime x'D pobedili smo na igrama i niste nam dali nagradu mada ja sam sama igrala cele igre skoro x'D ali neka ne trazim samo meni tu nagradu ako su tu one dve i dalje podelicemo je. Samo ne zelim da propadne zbog sela jer nam treba da selo ojaca.
Isto meni niste dali nagradu od paketica najvise sam ih skupila barem neki novac nebi bilo lose.
Tue 14 Jan 2014, 09:06
Nagrade ce vam dati Conte pokazite mu ovu temu i dace vam. Pobedniku igara je trebala da pripadne nagrada tehnika da zarobite demona (ne u osobu ili slicno nego samo da ga seal nakon sto ga porazitei recimo drzite tako u selu zarobljenog.). To je bilo zbog price koja treba sledi tako da tu tehniku ces ti Himiko dobiti svakako i u saradnji sa Minata i ostale moci cete da je koristite.
Pored toga od shinobi igra dodace ti se 60.000 ryoa (originalno 60.000 na tri dela po 20. ali ove ne dolaze vise tako da ces ti uzeti trebace zbog price).
Sto se tice paketica nisi skupila 20 istih tako da one nagrade nisi dobila ali skupila si najvise od ostalih tako da ces za to dobiti nagradu to jes emblem na 30 dana onaj ali mozda ti ne treba vise posto si lvl 200 tako da mozes da ga zamenis za 20.000 ryo ili 50 tokena.
Pored toga da verzija je trebala biti gotova ostalo je tako malo da se zavrsi a ipak tako mnogo. Poceo sam ponovo radim kao graficki dizajner zato nemam vremena osim subote i nedelje (a ovih dana sam subotu i nedelju koristio da gledam anime xDDDDDDDDD). Ali od ovog vikenda krecem da zavrsim to i bice gotovo!!!! Nakon toga stavicu i reklame i dovesti jos puno clanova novih!! Pored toga ovamo gde radim idem da bi naucio nesto novo da iskoristimo za nasu igru to je jedini razlog zasto idem tamo, tako da se nadajte jos boljoj igri uskoro!!!!!
Ja cu ujutru i uvece kao i subotom i nedeljom dodavati kada mogu i biti tu na forumu. Ovako Conte je tu za pricu i obratite se njemu ako vam treba nesto. Pored toga dve nase drage adminke su se vratile pa mozete i njih nesto pitati i slicno, dodavace isto sve i voditi igru.
Pored toga od shinobi igra dodace ti se 60.000 ryoa (originalno 60.000 na tri dela po 20. ali ove ne dolaze vise tako da ces ti uzeti trebace zbog price).
Sto se tice paketica nisi skupila 20 istih tako da one nagrade nisi dobila ali skupila si najvise od ostalih tako da ces za to dobiti nagradu to jes emblem na 30 dana onaj ali mozda ti ne treba vise posto si lvl 200 tako da mozes da ga zamenis za 20.000 ryo ili 50 tokena.
Pored toga da verzija je trebala biti gotova ostalo je tako malo da se zavrsi a ipak tako mnogo. Poceo sam ponovo radim kao graficki dizajner zato nemam vremena osim subote i nedelje (a ovih dana sam subotu i nedelju koristio da gledam anime xDDDDDDDDD). Ali od ovog vikenda krecem da zavrsim to i bice gotovo!!!! Nakon toga stavicu i reklame i dovesti jos puno clanova novih!! Pored toga ovamo gde radim idem da bi naucio nesto novo da iskoristimo za nasu igru to je jedini razlog zasto idem tamo, tako da se nadajte jos boljoj igri uskoro!!!!!
Ja cu ujutru i uvece kao i subotom i nedeljom dodavati kada mogu i biti tu na forumu. Ovako Conte je tu za pricu i obratite se njemu ako vam treba nesto. Pored toga dve nase drage adminke su se vratile pa mozete i njih nesto pitati i slicno, dodavace isto sve i voditi igru.
- Yoruichi ShihouinChunin
Tue 14 Jan 2014, 12:37
E, evo da ti se javim, ja sam došla pre manje od mesec dana. Ja sam Sofija, drago mi je.
- KratosSpecial Jounin
Tue 14 Jan 2014, 13:42
Vidim opametili ste se .. A sto nisam ja isto najjaci ?
I za demona predlazem odma na najjaceg da krenemo !!!
Inace jos lepsa si nego pre ...
Sofija, welcome ..
I za demona predlazem odma na najjaceg da krenemo !!!
Inace jos lepsa si nego pre ...
Sofija, welcome ..
- SassoriAcademy Student
Tue 14 Jan 2014, 14:42
Izuna drago mi je...Da li si ti realan Kisame niko ne zna gde se nalazi Kyuubi.A i da znamo ni svi zajedno ne mozemo da mu skinemo 12.000 hp
- KratosSpecial Jounin
Tue 14 Jan 2014, 14:45
Znam ja kako on da dodje kod nas. Takodje, sve u dmg, moras da imas taktiku. Zamku.
- Namikaze MinatoAcademy Student
Tue 14 Jan 2014, 19:59
Uf sto volim kad mi Himiko sredi sve poslove. Lidija <3 . Ja samo dodjem i nastavim. . To je pravi Shanin i zamenik Hokagea ^^. Sto se tice tih pozicija. Odredicemo ih naknadno ti i ja zajedno sa malo razmisljanja. Tako da pozicije koje je sada podelila ja povlacim do daljnjeg. U najkracem roku cemo ih ponovo podeliti. Sto se tice igre i foruma, da i ja mislim da bi sada ponovo moglo sve lepo da aktiviramo, ti i ja pogotovo sobzirom da smo ovde i po godinama najstariji, a i kao igraci (ne racunajuci Stewchu I Contea). Ja sam na ovom forumu imao cetiri zivota, i u svakom zivotu sam poceo od pocetka, cetiri puta proziveo.
Vec sam se aktivirao po pitanju aktiviranja foruma, jer sam povukao neke veze i pokusao da dodjem do starih igraca (Trafalglar Law - Sergej, K-a - Petar, Alex Ninja - Aleksa, Diablo - Coa, Gray - Stefan, Jumive - Stefan... Svi su oni otisli sa foruma i pre ove pauze, novi i ne znaju ko su svi ti ljudi, ali mi stari znamo.) Nadam se da ce se oni ponovo aktivirati za vase, a i nase dobro.
Kada bude napravljena nova verzija zaduzenja ce biti veoma odrogovni poslovi. Tipa (Cuvari Kapije, Patrole, ANBU, Konoha Police Force, Senzor Unit, Medical unit... Vrhovne pozicije su Konoha Police Force Captain, ANBU Captain, Senzor Unit Captain, Gate Guard Captain, Patrol's Captain i Medical Unit Captain.) Nabrojao sam puno pozicija, to je zato sto se nadamo velikom odzivu novih igraca. Zbog toga ce nam trebati iskustvo starih kako bi svi movi mogli da budu dobro motivisani da nasteve igrati posle registracije. Selo kao i do sada vodimo Himiko i ja kao senior's, a ostali kapetani jedinica ce biti neka vrsta "Saveta".
Kao sto vidite pocetak glavne "Price" je poceo napadom Yonbia na Amegakure (za one koji ne znaju, Amegakure - Selo Kise) tako da ce sada aktivnost clanova biti jako bitna. Ja se nadam da cemo uspeti da zavedemo red do dolaska nove verzije i da ce sve pozicije biti popunjene dod tada, jer ce vam za sav taj posao trebati malo prakse. Tako da bi trebali da se svi na pozicijama uhodaju kao i u jedinicama da bi na novoj "grafickoj" verziji mogli lakse da rade.
Vec sam se aktivirao po pitanju aktiviranja foruma, jer sam povukao neke veze i pokusao da dodjem do starih igraca (Trafalglar Law - Sergej, K-a - Petar, Alex Ninja - Aleksa, Diablo - Coa, Gray - Stefan, Jumive - Stefan... Svi su oni otisli sa foruma i pre ove pauze, novi i ne znaju ko su svi ti ljudi, ali mi stari znamo.) Nadam se da ce se oni ponovo aktivirati za vase, a i nase dobro.
Kada bude napravljena nova verzija zaduzenja ce biti veoma odrogovni poslovi. Tipa (Cuvari Kapije, Patrole, ANBU, Konoha Police Force, Senzor Unit, Medical unit... Vrhovne pozicije su Konoha Police Force Captain, ANBU Captain, Senzor Unit Captain, Gate Guard Captain, Patrol's Captain i Medical Unit Captain.) Nabrojao sam puno pozicija, to je zato sto se nadamo velikom odzivu novih igraca. Zbog toga ce nam trebati iskustvo starih kako bi svi movi mogli da budu dobro motivisani da nasteve igrati posle registracije. Selo kao i do sada vodimo Himiko i ja kao senior's, a ostali kapetani jedinica ce biti neka vrsta "Saveta".
Kao sto vidite pocetak glavne "Price" je poceo napadom Yonbia na Amegakure (za one koji ne znaju, Amegakure - Selo Kise) tako da ce sada aktivnost clanova biti jako bitna. Ja se nadam da cemo uspeti da zavedemo red do dolaska nove verzije i da ce sve pozicije biti popunjene dod tada, jer ce vam za sav taj posao trebati malo prakse. Tako da bi trebali da se svi na pozicijama uhodaju kao i u jedinicama da bi na novoj "grafickoj" verziji mogli lakse da rade.
- KratosSpecial Jounin
Tue 14 Jan 2014, 20:34
Zeleo bih da istaknem da igram vise od tebe, ako racunamo tvoje duuuuge pauze xD
Inace Izuna, kad su Minato i Pain pobedili Yonbija, zasto Minato, Himiko, Ti, Pain, ova novina neka jaka i ja ne bismo mogli da pobedimo lisicu ?
Inace Izuna, kad su Minato i Pain pobedili Yonbija, zasto Minato, Himiko, Ti, Pain, ova novina neka jaka i ja ne bismo mogli da pobedimo lisicu ?
Tue 14 Jan 2014, 21:00
E pa vanja za tvoju informaciju danas je moj tacno 888 dan na forumu ne racunajuci moju pauzu od 134 dana a to je oko cetiri meseca i 14 dana. Tako da nisam pravio tu jednu jedinu pauzu ja bih sada na forumu bio citavih 1022 dana. Dosao si godinu dana posle mene, ako se dobro secam. Cak su Boki, Strale Coa duze na forumu od tebe. Tako da nemoj da prosipas neke gluposti okolo kao i uvek . Eto kad me teras da racunam.
PS. Lova na demone nece biti dok ne budemo spremni, mi nismo dovoljno jaki da se nosimo sa tim zverima. Ne jos uvek. A i ti si koliko vidim jos uvek cunin tako da nemoj da preterujes.
PSS. Ozbiljno svi bi mogli da se okupite. We would apriciate it. Znacilo bi nam mnogo da znamo koliko vas ima ukupno novih i aktivnih uopste.
PS. Lova na demone nece biti dok ne budemo spremni, mi nismo dovoljno jaki da se nosimo sa tim zverima. Ne jos uvek. A i ti si koliko vidim jos uvek cunin tako da nemoj da preterujes.
PSS. Ozbiljno svi bi mogli da se okupite. We would apriciate it. Znacilo bi nam mnogo da znamo koliko vas ima ukupno novih i aktivnih uopste.
- KratosSpecial Jounin
Tue 14 Jan 2014, 22:13
Ja sam cunin i mogo bi da te pobedim s tim rankom. A ako mislis na b.s. , skracenica, neki znaju zasto, on ne igra duze od mene, lik je imao 1 acc ako se ne varam i to je to. Od kad sam poceo da igram nisam ga video, tako da ono, ne preteruj. A i za tebe ne preteruj, ostajem pri tome da igram duze od tebe.
Tue 14 Jan 2014, 22:18
da kazem ja kad ste vec oko toga ko je koliko ti si kisame dosao letos prvi put na forum ovde 2013 xD dok je Minato ovde jos od 2010 kada je nastao forum i Himiko od 2011 (ako racunamo da je pratila forum mozemo i nju stavimo u 2010).
Tako da su oni ovde najstariji igraci mnogo od vas zato su i jaki.
Pored njih od aktivnih tu su K. koji je isto od 2010 kao i Shin (stefan milovanovic) isto je tu od pocetka foruma. xD
Tako da su oni ovde najstariji igraci mnogo od vas zato su i jaki.
Pored njih od aktivnih tu su K. koji je isto od 2010 kao i Shin (stefan milovanovic) isto je tu od pocetka foruma. xD
Tue 14 Jan 2014, 22:27
Eto dobio si odgovor vanja. Ajde sada necemo vise da se raspravljamo, a to za borbu, slobodno hajde da sparingujemo nije problem, ako vec hoces da se dokazujes ja mogu da ti uslisim tu molbu. No dobro necemo dalje o tome. Ovo nije mesto za ikakve rasprave tog tipa.
Sada cemo sacekati da se svi okupe, i da Himiko procita ono sto sam napisao, kao i svi ostali .
Sada cemo sacekati da se svi okupe, i da Himiko procita ono sto sam napisao, kao i svi ostali .
- KratosSpecial Jounin
Tue 14 Jan 2014, 22:53
Poceo sam da igram mnogo ranije ...... i da, da nisi promenio ime na mom prvom profilu da bi napravio lazan profil, znali bi. Ti ili neki drugi admin, tako da znas. Minato i ja kazem da nema potrebe, igras duze od mene, isto tako kao sto si i glumac XD
- SassoriAcademy Student
Wed 15 Jan 2014, 00:39
A sto se ne bi lepo svi smirili strasti uz jednu finu toplu cajanku od nane?
Wed 15 Jan 2014, 10:23
Iikagen ni shite!
(udara kisamea i minata po glavi)
(udara kisamea i minata po glavi)
Dosli smo na sastanak imamo vazna posla nesto se desava van sela moramo saznamo sta i da se organizujemo za dobro svih
- KratosSpecial Jounin
Wed 15 Jan 2014, 13:02
( Misli u sebi, sigurno ima neki seal ili nesto prljavo, ko zna, za svaki slucaj ... ) substion xD
( Stvara se kod stolice i seda na nju )
Pa Aginice, da pocnemo ;)
( Stvara se kod stolice i seda na nju )
Pa Aginice, da pocnemo ;)
- AceJounin
Wed 15 Jan 2014, 13:39
Bio bi red da se i ja aktiviram
Nisam bas u toku sto se tice skorijih desavanja ali nadam se da cu to da nadoknadim , isto vidim ima dosta novih clanova pa cu pokusati da se upoznam sa svima ...
Nisam bas u toku sto se tice skorijih desavanja ali nadam se da cu to da nadoknadim , isto vidim ima dosta novih clanova pa cu pokusati da se upoznam sa svima ...
Sat 18 Jan 2014, 10:21
Hocemo li da pravimo neku pricu?
- Dokugan RjuChunin
Sat 18 Jan 2014, 14:00
Moze samo da ne bude ko prosli put sa specijalima
Page 1 of 2 • 1, 2