Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Pain 2
Pain 2
Special Jounin

Predajte demone!! Empty Predajte demone!!

Fri 04 May 2012, 22:29

Hahahahhaha....Slusajte dosao sam po vase demone, koje drzite zatvorene u selu Kyubija i Hachibija!!! Lord Tsuchikage nam je naredio da ih donesem! I to cu i uraditi!!! Zato bolje se predajte inace cu unistiti vase prokleto selo znate i sami da mogu to!!!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Predajte demone!! Empty Re: Predajte demone!!

Fri 04 May 2012, 23:16
Niakada necete dobiti demone, pre ce mo postati sami zatvori tih demona nego sto ce mo ih predati vama... Sada se gubi odavde, jer u selo nemozes uci zbog bariere koju je posatio Kazekage!!!
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 23:24
U pravu je Hisashi a i da uspijes razbiti barieru neces proci pored nas dvojice, mozda ste uzeli oruzje dok mi nismo bili tu al demone necete Mad
Pain 2
Pain 2
Special Jounin

Sat 05 May 2012, 22:16
(Himekawa pruza ruku ka Kasaiu i Hisashiju ali ruka mu se odgurava u vidu varnice)

Prokleti Kazekage! Zato ne izadjete da se borimo i ubijem vas umesto sto se krijete tu iza barijere.
Mislite da ste jaki kada pretite iza barijere ali uskoro ce vas Kazekage umreti! Gori protivnik nije mogao da mu padne nego Ritachi a kada on umre barijera ce nestati! Hhahahahahahha zato cu sacekati da ga Ritachi ubije!
Anonymous
Gost
Guest

Sat 05 May 2012, 22:18
Sam Ritachi ili kako se vec zove nema sanse sam protiv udruzenih ninji sela pjeska tako da ces malo vise nacekat
Pain 2
Pain 2
Special Jounin

Sun 06 May 2012, 00:03
Slabici nazivate sebe nekim vodjama a krijete se iza barijere!
b**alo Ritachi nikada nije izgubio! Ako nekad bude njegova arogancija ce ga kostati zivota! Ali vi ljudi nemate sanse protiv bilo koga od nas!

Pa ako necete da izadjete da se borite sa mnom i skratite mi vreme dok cekam mislim da cu da unistim neka manja naselja koja se nalaze u blizini sela lisca!
Idem da pobijem sve tamo!
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Mon 07 May 2012, 21:01
Hehe..pa ne razmisljas... Mozda ce i da ubije Kazekage..ali ce bit iizmoren i nece mozi da ubije sve ostale... a i tu mo mi! Ne delujes mi kao jak ninja.. Jednostavno... mozda cete pobiti nekolicinu nas...ali i vi cete biti mrtvi ;)
Pain 2
Pain 2
Special Jounin

Mon 07 May 2012, 22:16
Nemoguce! Ritachi je izgubio!!! Podcenili smo vas, bud**a je zanemarila ostale nije pazio!

Zavrsicu vas drugi put sada moram da idem do sela peska!

sledeci put nece imati srece..... (nestajem)
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Mon 07 May 2012, 22:18
Hehe toliko o vama :p
Pain 2
Pain 2
Special Jounin

Mon 07 May 2012, 22:20
Nemoj mene da mesas sa Ritachija! Ja sam liga iznad njega!
Konsai Uchiha
Konsai Uchiha
Academy Student

Mon 07 May 2012, 22:25
Videcemo te...
Sponsored content

Back to top