Wood Pupet Clones VS. Minato!
+5
Stewcha
Orochimaru
Namikaze Minato
Sabaku No Gaara
NNW Game Master
9 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Wood Pupet CloneAcademy Student
Wood Pupet Clones VS. Minato!
Thu 03 Nov 2011, 18:54
Ajde minato da te vidimo....
- Namikaze MinatoAcademy Student
Re: Wood Pupet Clones VS. Minato!
Thu 03 Nov 2011, 22:30
Mislis da se ja bojim borbe sa tobom... Sta god da si...
Fri 04 Nov 2011, 11:31
pa hajde da pocnemo hokage!
- NNW Game MasterAdministrator
Fri 04 Nov 2011, 11:31
Član 'Wood Pupet Clone' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- NNW Game MasterAdministrator
Fri 04 Nov 2011, 12:28
Član 'Namikaze Minato' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Fri 04 Nov 2011, 14:40
Pa hajde tvoj potez -.- ... igraj vec jednom!
Fri 04 Nov 2011, 21:33
Uredu onda prokleta lutko sad ces osetiti moju moc... Za pocetak da aktiviram moj stit...
A sada da vidim kako znas da se boris oruzijem...
Fri 04 Nov 2011, 22:36
Health:100
Chakra:100-5
Energy:100-5
Izbegavam ovim! A sada te napadam ovim stapicima!, Da vidim sad kako ces da izbegnes!
Sat 05 Nov 2011, 00:16
Hahahahahaha ti mislis da ce to mene pogoditi... Grdno se varas... Branim se macem on je toliko veliki da kada ga stavim ispred sebe, zastiti celo moje telo i po visini i po sirini...
I sada vadim pet kunaija i bacam ih oko nas... A jedan bacam u tvom pravcu lutko spremi se...
Sat 05 Nov 2011, 12:41
Health:100
Chakra:95-5
Energy:95-5
HEhehehe! Naseo si! Zapravi u ovim stapicima su se nalazile ove bimbice!
Tako da kada su udarili o tvoj mac, dim se je rasirio i ti si ga udisao dok si bacao kunaije!Hahahahahaha! A sada gubis svakog poteza 20 health i 20 energy... A sada radim ovo!
Ide vatra ka tebi i tako unistavam kunai koji ide ka meni!!!!
Chakra:95-5
Energy:95-5
HEhehehe! Naseo si! Zapravi u ovim stapicima su se nalazile ove bimbice!
Tako da kada su udarili o tvoj mac, dim se je rasirio i ti si ga udisao dok si bacao kunaije!Hahahahahaha! A sada gubis svakog poteza 20 health i 20 energy... A sada radim ovo!
Ide vatra ka tebi i tako unistavam kunai koji ide ka meni!!!!
Sat 05 Nov 2011, 20:20
Redovno posecujes forum! Pratijm! Ako do kraja dana ne pocnes da igras automacki si mrtav!
Sat 05 Nov 2011, 23:30
Pa
ti mislis da sam ja toliko gl*p... Da udahnem tvoj gas... Ne ne, ja sam
zadrzao dah.. A sada zamahujem macem iznad moje glave i rasterujem
dim... Tako da si ze zeznuo... Na moju srecu jedan kunaji je pao iza tvojih ledja tako da sam ovoga puta imao srece... Od ovoga nemozes da pobegnes...
Kod tebe bacam dve dimne bombe...
ti mislis da sam ja toliko gl*p... Da udahnem tvoj gas... Ne ne, ja sam
zadrzao dah.. A sada zamahujem macem iznad moje glave i rasterujem
dim... Tako da si ze zeznuo... Na moju srecu jedan kunaji je pao iza tvojih ledja tako da sam ovoga puta imao srece... Od ovoga nemozes da pobegnes...
Kod tebe bacam dve dimne bombe...
Sat 05 Nov 2011, 23:33
ne seri, nego lepo skidaj health! Daj mi karticu na kojoj pise da mozes da zadrzavas dah... Reta** ...
Sat 05 Nov 2011, 23:34
Eee ti pazi sta prica i igraj ako hoces ako neces nemoras... Ja sam dah zadrzao...
Sat 05 Nov 2011, 23:43
Kako mozes da zadrzis dah dok pricas?! pa ti si pisao, sto znaci da si pricao i tako da si morao da udises.... prica ti je glupa..npr upravo ti je muva uletela u usta dok si pricao i ti si se ugusio XD....Ili, sapleo si se i udario u mali mozak i poginuo.. -.- sve su to izmisljotine.. ovo je forum!!
Sat 05 Nov 2011, 23:47
Ok, ako nemoze da se zadrzi dah, onda mogu da ispravim potez, jer sam je ovo remecenje moje strategije... Ako hoces tako ako neces onda nista...
Sat 05 Nov 2011, 23:49
decko! nema sta ti da prepravljas ovde! Ti si pricao dok si izvodio potez i tako da si otrovan! Lepo skidas svakim potezom po 20 health i energy i kraj!!!! Tvoj potez a sada igraj! Pazi od sada krece da ti se skidaju heath cak i na ove rasprave, zato pazi sta ces reci!
Sun 06 Nov 2011, 00:07
Ne igram ja nista dok ovo ne resimo...
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Sun 06 Nov 2011, 01:47
Minato ej zadrzao dah??? Pa po MInatovom svaki ninja na forumu moze da zadrzi dah to znaci da ove kartice koje su sa gasom koje su pravili Admini ne vrijede jer nikoga nece ostetiti, zasto?? Pa naravno svi cemo zadrzati dah, msm realno Minato ovo je RPG (Role Playing Game) to znaci da ti glumis tu osobu kao da je pravi zivot, a ne da izmisljas stvari ili igraj kako treba ili nemoj nikako
Sun 06 Nov 2011, 14:18
cuo si admina! A sada igraj po pravilima!
Sun 06 Nov 2011, 17:15
Uredu, nastavljamo onda od onog tvog napada sam iglicama... Jel ok?
- OrochimaruGenin
Wed 09 Nov 2011, 20:22
Ako smem dodati...Minato ne pise napad vec 3 dana..ako do kraja dana ne napise post znaci da je mrtav? Zar nisam u pravu...gledano, mogo je da kaze da odsustvuje, ali on redovno posecuje forum a ne zeli da odigra, izgledaa da se je stvarno uplasio ...zar nisam u pravu admini??
Thu 10 Nov 2011, 14:57
Pa pravilo je da ako tri dana nista ne radis u borbi znaci da si izgubio a ovde je proslo vec 4 dana (Minatov zadnji potez: Ned 6 Nov 2011 - 17:15 a zadnji put je dosao Danas u 3:23).
Pravilo kaze ako ne igras borbu tri dana a nigde na forumu ne najavis odsustvo da neces moci da dodjes znaci da si izgubio.
Ali tehnicki kada se to desi ne umires nego si jednostavno gotov, zarobljen, osamucen ili slicno tako da protivnik moze da ti uradi sta zeli (da te ubije, odevede negde, zarobi ili slicno) ti nista nemozes da uradis da se odbarnis...
To je taj ferplej prema protivniku jer si ga terao da mnogo ceka....
A gledano da je dolazio za ovo vreme i nigde nije mogao da napise ce da izostane i da ga cekas to je onda vec veliki minus i kasno je da se nesto uradi jer su svi videli da je bio tu.. :/ :/
Mrzim ovo da radim ali moram da priznam da je Minato izgubio njegov protivnik moze da radi sa njim sta zeli...
Zao mo je Minato cetri dana nisi pisao a dolazio si na forum za to vreme
Pravilo kaze ako ne igras borbu tri dana a nigde na forumu ne najavis odsustvo da neces moci da dodjes znaci da si izgubio.
Ali tehnicki kada se to desi ne umires nego si jednostavno gotov, zarobljen, osamucen ili slicno tako da protivnik moze da ti uradi sta zeli (da te ubije, odevede negde, zarobi ili slicno) ti nista nemozes da uradis da se odbarnis...
To je taj ferplej prema protivniku jer si ga terao da mnogo ceka....
A gledano da je dolazio za ovo vreme i nigde nije mogao da napise ce da izostane i da ga cekas to je onda vec veliki minus i kasno je da se nesto uradi jer su svi videli da je bio tu.. :/ :/
Mrzim ovo da radim ali moram da priznam da je Minato izgubio njegov protivnik moze da radi sa njim sta zeli...
Zao mo je Minato cetri dana nisi pisao a dolazio si na forum za to vreme
Page 1 of 2 • 1, 2