Wood Pupet Clones VS. Minato!
+5
Stewcha
Orochimaru
Namikaze Minato
Sabaku No Gaara
NNW Game Master
9 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Re: Wood Pupet Clones VS. Minato!
Thu 10 Nov 2011, 15:24
Ne mesam se samo diskutujem o ovome imam pravo
I ja mislim da je izgubio lepo pise da cetri dana ne dolazi znaci njegov protivnik moze da radi sta zeli...
Konacno pravda je zadovoljena pupet clonu uzmi njegovo osamuceno telo i donesi u nas hideout tamo cemo vrsiti eksperimente...
Hahahahahahahah inace ne zaboravite njegov mac zabuzin......
I ja mislim da je izgubio lepo pise da cetri dana ne dolazi znaci njegov protivnik moze da radi sta zeli...
Konacno pravda je zadovoljena pupet clonu uzmi njegovo osamuceno telo i donesi u nas hideout tamo cemo vrsiti eksperimente...
Hahahahahahahah inace ne zaboravite njegov mac zabuzin......
- Wood Pupet CloneAcademy Student
Thu 10 Nov 2011, 18:09
Hahahahaha Minbato b**alo otrovao si se od gasa koji sam poslao na tebe onesvescen.......
Uzimam Minatovo telo onesvecceno i odlazim.............
Uzimam Minatovo telo onesvecceno i odlazim.............
- Kotsuko HaganeAcademy Student
Thu 10 Nov 2011, 19:25
Sensei...Neeeeeeeee...zasto se ovo dogodilo zasto?neeeeee sensei ovo nemoze biti istina nevjerujem,ovo je smao glupi san a i ako nije znam da ces se izvudi jel uvjek si imao nacin...hajde reci da imas AS-A u rukavu hajdeeeeeeeee senseiiii.
Clonovi uzmite moje tjelo a Minata postedite molim vas njgovo tjelo vam nista nemoze pomoc jel je u sebe usadio genjutsu kojim moze da kad mu neko uzme tijelo da to tijelo uzbirse svoj um i vise nista nema nijednu tehniku samo imate njegovu krv!A to je bez veze uzmite mene.....ako necete,onda cu vam samo reci da se nece zavrsiti na ovome!!!!!!!
Clonovi uzmite moje tjelo a Minata postedite molim vas njgovo tjelo vam nista nemoze pomoc jel je u sebe usadio genjutsu kojim moze da kad mu neko uzme tijelo da to tijelo uzbirse svoj um i vise nista nema nijednu tehniku samo imate njegovu krv!A to je bez veze uzmite mene.....ako necete,onda cu vam samo reci da se nece zavrsiti na ovome!!!!!!!
- Shisui Uchiha*Academy Student
Thu 10 Nov 2011, 19:28
Xaxaxaxa Kotsu Hagane klinac koj imao veoma poseban klan znas jeli da rukujers papiricima smesnoo gubi se odavde tvoj sensei pripada selu zvuka
da neces mozda da nas sprecis Clonu odnesi telo ovaj mali nece praviti probleme
da neces mozda da nas sprecis Clonu odnesi telo ovaj mali nece praviti probleme
Thu 10 Nov 2011, 19:41
aaaaaaaaaaaaaa.....ne tjeraj me Kabuto ti nisi svjestan sta bi bilo kada bi sada dosle ovde Shima i Fokushima to su sve jake zabe mnogo su istrenirane i mogu same sebe da prizovu zato pazi sta pricas...usput ti si kriminalac sad bi mogao da odem i kazem Tsucikage-u da si ovde xaxaxaxa ubio bi te odmma zato brisi!!!!!!!!!!!!A sto se tice moga pejpera on jeste poseban zato bolje sprijeci da ga razivjem jel ako ga razvijem ti si mi prva meta zapamti to!
Zabe sve vas preklinjem dodjite spasite Minata vi to jedino mozte ajde znam da mozete aaaaaaaaaa.....Shima i Fokushima gajim nadu u vas da ce te spasiti mog sensei-a,a ti Kabuto jos cu te jednom upozoriti!
Zabe sve vas preklinjem dodjite spasite Minata vi to jedino mozte ajde znam da mozete aaaaaaaaaa.....Shima i Fokushima gajim nadu u vas da ce te spasiti mog sensei-a,a ti Kabuto jos cu te jednom upozoriti!
Thu 10 Nov 2011, 19:47
Gamabunta dozvolimi da ti stanem na glavu i da idemo zajdeno molim te osjecam tu duznost spasiti sensei-a molim te jel mogu da stanem ti na glavu?Mnogo ce mo prije stici jel su tvoji koraci veliki.
Page 2 of 2 • 1, 2